27/9/10

Αλλάζουν τον κόσμο με μια δαγκωνιά!





Έκτακτη είδηση!

Επιτέλους ξεκινάει η ένοπλη επίθεση κατά της απελευθέρωσης της Νταλικομεταφοράς Δημοσίας χρήσεως! 65χρονος παλαίμαχος αλλά ακόμα εν ενεργεία φορτηγατζής-επαναστάτης γράφει με τα τρίτα του ιστορία!

Του ανταποκριτή μας από τον τόπο της μάχης.


Κατά την διάρκεια φορτηγικής ειρηνικής διαμαρτυρίας κατά των αγοροαπελευθερωτικών μέτρων της αντίδρασης, κινήθηκαν εναντίον των ηλικιωμένων έως αιωνόβιων διαδηλωτών ισχυρές μονάδες καταστολής βυτιοφορικού εγκλήματος!

Τις ομάδες καταστολής πλαισίωναν αρκετές διμοιρίες φανατικών πρασινοφρουρών οπλισμένες με τεράστιες σημαίες με τον ήλιο του πασόκ και στη μέση την μαγική και ακαταμάχητη λέξη Θα!

Ο αγώνας των αδικημένων αυτοκινητιστών έδειχνε χαμένος από τιμόνι, όταν πετάχτηκε ξαφνικά ένας εξηνταπεντάρης αγωνιστής και έκραξε με ανιδιοτελή ηρωισμό " πάνω τους συνοδηγοί! Καλύτερα μιας ώρας σκλαβιά και φυλακή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή".

Αμέσως αναθάρρησαν οι πιστοί της νταλικιέρικης ιδέας και επετέθηκαν στο αντίπαλο δέος με την ιαχή "Θα τον δαγκώσουμε τον ήλιο, σίγουρα ναι!"

Την νύφη επλήρωσε ο ταξίαρχος αρχηγός των κυβερνητικών δυνάμεων, ο οποίος επλήγει καιρίως υπό μασέλαν τινά, αγνώστου ιδιοκτήτη!

Αυτόπτες μάρτυρες του Ιεχωβά που παρακολούθησαν τυχαία από κοντά την βίαια σκηνή δεν έκαναν δυστυχώς δηλώσεις.

Μόνο η κάμερα του τηλεοπτικού συνεργείου της ΕΤ1 που κάλυπτε ξεψυχισμένα τα αίσχη μεταξύ της επαναστατικής ασφάλτου και της αντινταλικικής μπασκιναρίας συνέλαβε επ΄αυτοφόρω και στα πράσα τον ηρωικό κάτοχο της αντικυβερνητικής μασέλας, να επιδίδεται με ιδιαίτερη αφοσίωση σε ύποπτες δαγκωματικές ενέργειες!

Ο κάτοχος της μασέλας οδηγήθηκε σε οδοντίατρο-ανακριτή. Ο άτυχος ηγέτης των ηρωικών μονάδων ξυλοδαρμού και ένστολου τσαμπουκά μεταφέρθει εσπευσμένα για εξετάσεις στο Λυσιατρείο Αθηνών.

Μεσογειακή Δίαιτα στην υπηρεσία του σοσιαλισμού!





Σωθήκαμε!

Όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εκμεταλλευθεί τα πλούσια κοιτάσματα Μεσογειακής Δίαιτας στην χώρα μας και να αντιμετωπίσει με τα έσοδα των εξαγωγών την κρίση.

Ιδιαίτερα προσοδοφόρα αναμένεται να είναι τα κοιτάσματα της Κρήτης, γνωστά και σαν Κρητική διατροφή.

Στην Μεγαλόνησο ανιχνεύτηκαν τεράστιες φλέβες άγριων χόρτων, ιδιαίτερου συστατικού της Κρητικής Διατροφής, όπως

σταμναγκάθια,
ασκόλυμπροι,
ασκορδούλακοι,
αβρωνιές και παπούλες,

και ήδη γίνονται μαζικές μεταφορές του άγριου χορταρικού πλούτου της ήμερης κρητικής υπαίθρου στις κρατικές αποθήκες του νησιού.

Οι τιμή των πολύτιμων χόρτων ξεπέρασε κατά πολύ την ημιεπίσημη τιμή της κρητικής φούντας, με αποτέλεσμα την κατακόρυφη πτώση της παραγωγής του ημιαπαγορευμένου τελικού προϊόντος.

Το χαρτοφυλάκιο του νεοσυσταθέντος Υπουργείου Μεσογειακής Δίαιτας και Διαφόρων Χόρτων ανέλαβαν από κοινού οι κύριοι κύριοι Βενιζέλος και Πάγκαλος.

Για τους φίλους-παίχτες του Χρηματιστηρίου παρακάτω τα πρώτα επίσημα νούμερα της Μεσογειακής Δίαιτας από την Σοφοκλέους:

Ντάκος κρίθινος με ντομάτα, φέτα και ρίγανη + 12
Κρεμμυδοκαλίτσουνα + 25,5
Xοχλιοί μπουμπουριστοί + 5,5
Μακαρούνια σκιουφιχτά + 11
αμετάβλητη η ομελέτα του Άγιου Γεωργίου







Το πρωτάθλημα άρχισε, η κερκίδα μισοάδεια, παρόλα τα μέτρα δεν γίνεται χαμός!





Η νεοφιλελεύθερη μετάλλαξη του πασόκ δεν άφησε τίποτα όρθιο! Οι υποτακτικοί του ντόπιου και ξένου κεφάλαιου στην χώρα μας, έχουν κυρήξει στην κοινωνία τον πόλεμο! Πολέμα τους κι΄εσύ!







Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ


Νέο τυχερό παιχνίδι στην σκιά του "Πόθεν έσχες"!







Έρχεται ένα νέο παιχνίδι για τους φίλους του τζόγου και και του στοιχήματος!
Είναι απλό, δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση νοθείας και στησίματος, είναι αυτό που περιμέναμε όλοι μας.

Το νέο παιχνίδι θα βοηθήσει μαζί με τα φρουτάκια να γεμίσουν τα άδεια ταμεία του κράτους, που πρέπει να γεμίσουν αμέσως για να μην περιμένουν οι άνθρωποι οι δανειστές της χώρας, δεν κάνει.

Το νέο παιχνίδι είναι μια εντυπωσιακή παραλλαγή του γνωστού ξυστού, θα λέγεται "Αν έχεις θεία Αγλαϊα, διάβαινε" και θα παίζεται ως εξής:

Οι επίδοξοι παίκτες προμηθεύονται καρτούλες του νέου παιχνιδιού στα πρακτορεία προπό, στα περίπτερα και σε όλες τις τοπικές εφορίες. Οι επίδοξοι τυχεροί παρουσιάζονται με την αστυνομική τους ταυτότητα, ο αριθμός της οποίας αναγράφεται από τον υπεύθυνο πάνω στις καρτούλες του νέου ξυστού. Αυτός είναι ο μοναδικός όρος συμμετοχής και έτσι αποκλείεται η φοροδιαφυγή σε περίπτωση κέρδους. Η κάθε κάρτα κοστίζει ένα ευρώ, οι τυχεροί κερδίζουν ένα ακίνητο αξίας 1.000.000 ευρώ στην περιοχή που διαμένουν.

Ο παίκτης ξύνει έξη πεδία τα οποία έχουν το όνομα μιας θείας, πχ Θεία Κούλα. Αν βρει τρεις ίδιες θείες σε μια καρτούλα, και έχει ο ίδιος θεία με αυτό το όνομα, λαβαίνει μέρος στην κλήρωση των τυχερών.

Την αγωνία στο παιχνίδι την αυξάνει ο πολλαπλασιαστής, που είναι ένα πεδίο που ξύνεται μετά από την αποκάλυψη των τριών ίδιων θειάδων. Εάν ο παίκτης ρισκάρει το πιθανό κέρδος που αποφέρουν τρεις ίδιες θείες ξύνωντας τον πολλαπλασιαστή, και έχει την τύχη να εμφανιστεί το όνομα της θείας-τζόκερ Αγλαϊα, πολλαπλασιάζει το κέρδος 58 φορές χωρίς να παίρνει μέρος σε καμμιά κλήρωση.

Στο παιχνίδι μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι διαμένοντες στην χώρα: Από μετανάστες μέχρι και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.





Ο πρωθυπουργός στην Νέα Υόρκη: "Δεν είμαστε φτωχοί, είμαστε ανοργάνωτοι"







Ο πρωθυπουργός εντυπωσίασε στην τελευταία του επίσκεψη στις ΗΠΑ με μία από τις συνηθισμένες του δηλώσεις, που μας κάνουν τόσο ευτυχισμένους σαν λαό που μας οδηγεί ένα τέτοιο άστρο φωτεινό.

"Δεν είμαστε μπατίρηδες-φτωχομπινέδες, δεν είμαστε ανόργανοι"

Ο εχθρικά προς τον κύριο Παπανδρέου προσκείμενος τύπος έκανε πάλι το θαύμα του!

(Στην φωτογραφία-ντοκουμέντο πάνω, ενόργανα όργανα κατά την διάρκεια ανόργανης χημείας)






Ειδικές δυνάμεις 25.000 κομμάντος για την κατάληψη του υψώματος ΦΠΑ 23







Όλα για όλα! Γιούργια στις πόλεις και στην ύπαιθρο με 25.000 forocop διοργανώνει το υπουργείο οικονομικών στα πλαίσια του φοροσυγκεντρωτικού αγώνα της κυβέρνησης της τρόϊκας. Οι ιεροφορολογίτες forocops εφορμούν κατά παντός κινητού και ακίνητου στόχου για την πάταξη της φοροδιαφυγής των σκοτεινών δυνάμεων των μικρομεσαίων και μη εχόντων!

Η παραπλάνηση των εχθρικών δυνάμεων από τις μυστικές υπηρεσίες του Μαξίμ ΟΥ 7 ήταν καταλυτική. Ιδού η πληροφορία-μαϊμού που άφησε να διερρεύσει τεχνιέντως η κυβέρνηση για να παραπλανήσει το αντίπαλο στρατόπεδο:

Λεφτά υπάρχουν, 1.000 εξορμούν για την αντιμετώπιση της φοροαπαλλαγής των μεγάλων, 2.000 κάνουν ντου στο ΕΣΥ για την απελευθέρωση της υγείας από το φακελλάκι, 2.000 πολεμούν την πολιτικοοικονομική διαφθορά, 3.000 απελευθερώνουν τους πολιορκημένους μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές στο κάστρο της Παιδείας, 5.000 ρίχνονται στην μάχη διάσωσης του περιβάλλοντος, 5.000 για τον πόλεμο της ασφάλτου, 2.000 για την προστασία του καταναλωτή, και οι άλλοι για τα υπόλοιπα μεγάλα πεδία μάχης.

Σε άλλες περιπτώσεις θα λέγαμε ότι ο ψηφοφόρος την έπαθε για μια ακόμα φορά. Στην σημερινή περίπτωση όμως η επίθεση κατά της κοινωνίας ισχύει σαν η σωτηρία της από τον αφανισμό!






Ποιός θα μας προστατέψει από ένα κράτος που δεν θέλει να προστατέψει ανθρώπους που ζητούν προστασία;







Βία στον Άγιο Παντελεήμωνα, βία στην Κρήτη, βία στην καθημερινή μας ζωή, βία παντού.
Κλείνει το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων, ο Δήμος Αθηναίων ακυρώνει το Φεστιβάλ Αφρικανών Γυναικών, μπουλντόζες κατεδαφίζουν παράγκες εξαθλίωσης και απόγνωσης.

Κράτος Ελλήνων....

Χρυσαυγίτης είναι ο κάθε συνένοχος!
Χρυσαυγίτης είναι ο πολιτικός υπεύθυνος της ντροπής του Άγιου Παντελεήμωνα.
Χρυσαυγίτης είναι αυτός που οδειγεί τα Φόρα να βάλουν λουκέτο.
Χρυσαυγίτης όποιος ακυρώνει φεστιβάλ μεταναστών.
Χρυσαυγίτης και όποιος ανέχεται και υποθάλπει με την σιωπή του τον ρατσισμό.

Οι κυβερνήσεις του πασόκ και της νδ είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την απάνθρωπη μεταχείριση των μεταναστών στην χώρα μας.

Κου κλουξ κλαν ζεις, εσύ τους οδηγείς.....






Ίσως σε 12 μήνες έως συντέλειας του κόσμου η Ελλάδα πάλι στις αγορές







Η τρόϊκα το είπε ξεκάθαρα: Ήξεις, αφίξεις, ουκ εν τω δντ θνήξεις!

Κατά την τρόϊκα η Ελλάδα μπορεί, ίσως, μάλλον, σίγουρα, ποιός ξέρει, θα δούμε, να βγεί πάλι στις αγορές σε 12 μήνες έως 125 τέρμινα! Μπορεί και δεν μπορεί. Ίσως το 2013, ίσως το 2012, ίσως τον Αγίων Πάντων που γιορτάζουν όλοι.

Ο πολίτης πρέπει να μάθει ότι η αισιοδοξία δεν έχει ούτε ημερομηνία κατασκευής, ούτε ημερομηνία λήξης. Με αυτήν την σπουδαία πληροφορία αρχίζουμε να κάνουμε όνειρα.

Ή σταματάμε....




Ο αξιότιμος κύριος Προβόπουλος ζητάει...







....ναι ζητάει "απελευθέρωση όλων των αγορών και ότι παρέχει στην αγορά εργασίας ευελιξία που επιτρέπει ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων από απροσδόκητες διακυμάνσεις του οικονομικού κύκλου"

Τι θέλει ο αξιότιμος αρχιτραπεζίτης της χώρας;

Τα πάντα! Με άλλα λόγια όλα!

Απελευθέρωση όλων των αγορών από ψαραγορά λαϊκής μέχρι ρωμαϊκή Αγορά!
Έχουνε μια ειδική σχέση οι μεγαλοτραπεζίτες, οι νεοφιλελεύθεροι πολιορκούντες και οι και γαμώ τους απελευθερωτές σοσιαλιστές του πασόκ με τον απελευθερωτικό αγώνα του κεφάλαιου!

Απελευθέρωση του κλάδου των φαρμακοποιών από τους...φαρμακοποιούς, των νταλικέρηδων από τους νταλικέρηδες, των ταξιτζήδων από τους ταξιτζήδες, των ομήρων από τους όμηρους;

Δηλαδή βρε κύριε Προβόπουλε και κύριοι και κυρίες του πασόκ, ποιός απελευθερώνεται, από ποιόν απελευθερώνεται, ποιός είναι ο πολιορκητής ή ο κακός της υπόθεσης τελικά; Ας πάρουμε για παράδειγμα τον φορτηγατζή που είναι και επίκαιρος.

Ο φορτηγατζής που βγαίνει και κλείνει την Εθνική, ή κάνει πορείες, ή βλαστημάει, ή δέρνει που και που τίποτα βιομηχανοπατέρες, που κλείνει λιμάνια, τι είναι;

Ελεύθερος;
Πολιορκημένος;
Ελεύθερος πολιορκημένος;
Πολιορκητής;

Αν δεν είναι οι ίδιοι οι φορτηγατζήδες οι άνθρωποι που απελευθερώνονται, ποιοί απελευθερώνονται; Για ποιούς γίνεται τόσος ντόρος;

Αν δεν πρόκειται για τα συμφέροντα των ανθρώπων του κλάδου, για ποιανού συμφέροντα έχετε ξεκινήσει εμφύλιο;

Τι άλλο ζητάει ο κύριος Προβόπουλος;

Σουηδική Γυμναστική;
Την γυναίκα-λάστιχο;
Χορό λίμπο;

Α, όχι, ευελιξία!

Ευελιξία που επιτρέπει ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων από απροσδόκητες διακυμάνσεις του οικονομικού κύκλου

Με λίγα λόγια: Δικαίωμα απόλυσης χωρίς δεσμεύσεις!

Σε θέλω εργάτη, υπάλληλε, όσο σε χρειάζομαι! Και όταν δεν σε θέλω ή δεν σε χρειάζομαι, τρως μια κλωτσιά και πας στην ευχή της εταιρείας!

Αυτή η ... ευελιξία δοκιμάζεται στο σώμα του εργαζόμενου ανά την υφήλιο με αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων για τον ίδιο τον εργαζόμενο.

Ζητάει την ζωή των ανθρώπων ο κύριος Προβόπουλος. Τίποτα περισσότερο!





Νέα από τον κόσμο της Ελπίδας και Σωτηρίας της πατρίδας







Νέες, ματαξανανέες περικοπές στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ζητάει η τρόϊκα.
Οι κύριοι επιτηρητές ανακοίνωσαν ότι ο ρυθμός ανάπτυξης ταχύτητας στην επιστροφή τόκων είναι μικρότερη της αναμενόμενης και ζητούν από την κυβέρνηση περικοπές σε όλα όσα αφορούν πολίτη και κοινωνία. Έτσι πάει περίπατο η ανάπτυξη της οικονομίας, η μείωση της ανεργίας κτλ.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση "αντέδρασε" με ανακοίνωση για φοροαπαλλαγές επενδυτών, με σκέψεις για αύξηση των τελών κυκλοφορίας, με κινήσεις φρούτων και φουτακίων, με διαδικασίες περαίωσης-δικαίωσης φοροφυγάδων, με εγκατάλειψη ζημιογόνων όπως η Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης, το Κέντρο εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών της Αθήνας, με ελλείψεις στα μισά από τα 25 ειδικά σχολεία της πρωτεύουσας, με εκχώρηση καταπατημένων έναντι του αναγκαίου τιμήματος στο μισό της αντικειμενικής αξίας (αγροτεμάχια από 400 ευρώ το στρέμμα. Περάστε κόσμε!)

Καθώς ο κύριος Χυτήρης αναφωνούσε ότι το Μνημόνιο είναι απαραίτητο για την σωτηρία της χώρας οι τράπεζες έκρουαν την κουδούνα συναγερμού λόγω της συνεχιζόμενης μείωσης των καταθέσεων (δικαίωμα του καταθέτη να τα πάρει όλα! Δικά του λεφτά δεν είναι;) και οι καρκινοπαθείς έμεναν χωρίς φάρμακα λόγω του νέου πλαισίου. Ένα πλαίσιο που βρίσκει την ανεπαρκή θεραπεία καρκινοπαθών το ίδιο εντός πνεύματος Μνημονίου όπως και την... επαρκή επιστροφή τόκων σαν αναγκαία προϋπόθεση για την σωτηρία της χώρας!





Γιόζεφ Άκερμαν, Ντόϊτσε Μπανκ και το Νόμπελ παράγκας






Το νέο που συγκλόνησε και συγκίνησε το πανελλήνιο ήταν η απονομή του βραβείου της κορυφαίας πολιτικής προσωπικότητας της χρονιάς στον κύριο Παπανδρέου τέσσερεις μήνες πριν το τέλος της χρονιάς, τέτοια καϊλα είχαν οι άνθρωποι!

Από τα άξια, ροζιασμένα από τον κάματο της δουλειάς, χέρια του αφεντικού της Ντόϊτσε Μπανκ, στον πανάξιο λαιμό του πρωθυπουργού Ελλάδας και πάσης τρόϊκας! Μια απίστευτη τιμή στον μετριοπαθή έως μέτριο γενικώς πολιτικό, που είδε επιτέλους έναν ξένο να αναγνωρίζει τις κορυφαίες πολιτικές πτυχές της προσωπικότητάς του, και μάλιστα χρόνίζοντάς τις πριν την ώρα τους!

Ποιός είναι τώρα ο Άκερμαν, το γνωρίζουν και τα βοτσαλάκια του Ρήνου! Λίγα λόγια για τον χαρακτήρα του ανθρώπου που βρήκε στο πρόσωπο του κυρίου Παπανδρέου την παγκόσμια προσωπικότητα της χρονιάς, δεν θα χάλαγαν τα μεθεόρτια της σεμνής αναρχοφιλελεύθερης τελετής απονομής.

Το 2004 σύρθηκε ο ελβετός ανήρ Ιωσήφ Άκερμαν μαζί με πέντε άλλα λαμόγια στα γερμανικά δικαστήρια με την κατηγορία της απάτης κατά της εταιρείας Μάνεσμαν, ύψους 58 εκατομμυρίων ευρώ. Τελικά την γλύτωσε με ένα προστιμάκι της πλάκας ύψους 3,2 εκατομμυρίων ευρώ.
Άλλη μια ποιοτική φιγούρα του αφεντικού της Deutsche Bank το 2005, όταν ο Άκερμαν πανηγύρισε στην συνέλευση μετόχων της τράπεζας τα μεγαλύτερα κέρδη χρήσεως της ιστορίας της και ταυτόχρονα με μια ανάσα την απόλυση 6.000 υπαλλήλων της τράπεζας για την "σταθεροποίηση" του κέρδους! Αυτό και πολλά άλλα του χάρισαν το 2006 τον τίτλο του "πιο μισητού τραπεζίτη" της Γερμανίας.

Άκερμαν, Παπανδρέου, μια ιστορία αγάπης και ταξικής αποστολής!


Και Σοσια-ληστές και Συνδικα-ληστές!





Για το ηψηλόβαθμο στέλεχος του πασόκ και ταυτόχρονα αρχισυνδικαλιστή της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο, η επανάσταση τελείωσε, γιατί κατά την διάρκεια των δοκιμών η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν ικανοποιητική.

Θλιβερή φιγούρα ενός θλιβερού θεσμού: Του κρατικού συνδικαλισμού!
Η σημερινή ΓΣΣΕ δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με το εργατικό κίνημα και τον συνδικαλισμό.

Είναι καιρός να βρούνε οι εργαζόμενοι άλλο τρόπο έκφρασης και οργάνωσης.




Αεροδρόμιο Ελληνικού: Πνεύμονας Πράσινου ή Πράσινη Κατάρ-α;






Τι θα κάνουν τα παιδιά με την κελεμπία στον χώρο του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό;
Ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της Ευρώπης, όπως κραύγαζε ο πρωθυπουργός όταν τον έτρωγε η καράφλα του;

Ή μήπως ένα Las Vegas Hellenicos με αραβικό χλιδάτο φλέρ για την απανταχού σικερία;

Το ανησυχητικό της όλης υπόθεσης δεν είναι ότι το πασόκ δεν ανοίγει τα χαρτιά του (και πότε τα άνοιξε;) για τα πλάνα των ευτραφών γόνων της αραβικής χερσονήσου, αλλά ακριβώς γιατί ο αρχηγός του κόμματος έχει πάρει στο παρελθόν επί του θέματος σαφές θέσεις!

Ήταν σαφέστατος ο κύριος (αντιπολιτευτικός τότε) Παπανδρέου όταν έλεγε "...το ξεπούλημα των τελευταίων ελεύθερων χώρων που έχουν απομείνει στην πόλη μας αποτελεί μια εγκληματική πολιτική..."

Και ακριβώς αυτή η σαφήνεια και η ακρίβεια είναι δολοφονική στο πασόκ της σοσιαλιστικής κωλοτούμπας! Άμα σου τάζει καραμελίτσα το κίνημα, καλό είναι να προστατεύεις τα...νώτα σου με το παροιμιώδες τσίγκινο σωβρακάκι.

Ίδωμεν....






Το DNA της φαυλότητας, ο Λένιν και η κακία της θείας Αγλαϊας!







Εβδομάδα του αντιπρόεδρου κυρίου Πάγκαλου η περασμένη!
Και τι δεν έκανε!
Βρήκε τους κλέφτες!
Και τους βρήκε, και τους ονόμασε: πασόκ και νδ!


Στην συνέχεια πήρε παραμάζωμα ΚΚΕ και Συνασπισμό, τι είχες Γιάννη δηλαδή.
Μετά του έπεσε όλως τυχαία στα χέρια ικανή ποσότητα δε(σ)οξυριβο(ζο)νουκλεϊ(νι)κού οξέως (DNA) της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο ανέλυσε επιστημονικά μεταξύ δύο γευμάτων, με εντυπωσιακά αποτελέσματα: Ανακάλυψε το DNA της φαυλότητας!

Ναι εκεί μέσα, στην κατάμαυρη σαν πίσσα γεννετική πληροφορία της Δεξιάς βρήκε ο άνθρωπος μέσα σε έναν σκοτεινό κύκλο την φαυλότητα αυτοπροσώπως! (φαύλος κύκλος δηλαδή)

Κατόπιν ερεύνησε οικεία, πράσινα DNA, όπου κατά τα λεγόμενά του, ευρέθει μεν ποσότητα φαυλότητας, αλλά λίγα πράγματα, ίσαμε για δείγμα!

Εκτός της βιολογίας αυτή την εβδομάδα έκατσε στον αντιπρόεδρο και η υπόθεση της θείας Αγλαϊας!

Μεγάλο χτύπημα της μοίρας!

Εκεί που ήταν πλήρως σοσιαλισμένος ο άνθρωπος, άκληρος και καταχρεωμένος με κάτι δάνεια για κάτι παλιοχώραφα του κερατά, και σκεφτότανε ότι έχει κάνει για την υστεροφημία του ως σοσιαλιστής επαναστάτης μπροστάρης του λαού τουλάχιστον τα ίδια με αυτά που έκανε ο Λένιν
(ναι μίλησε και για Λένιν ο σύντροφος!!!), εκεί του κάνει η ρουφιάνα η μοίρα ένα πολύ άσχημο παιχνίδι: Πεθαίνει η θεία Αγλαϊα!

Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου ρε συ....

Ακούτε φάση να καταλάβετε τι δράμα πέρασε ο αντιπρόεδρος τραβώντας κουπί από το νησί των Άκληρων για το νησί της Οικοδομικής επαγγελίας!

Μετά την κηδεία της θείας που δεν ήξερε τι είχε (58 ακίνητα), πάει ο αντιπρόεδρος μαζί με τους θρηνούντες αλλά και ελπίζοντες συγγενείς στον συμβολαιογράφο. Ανοίγεται η διαθήκη της γιαγιάς, θείας, συζύγου και αδερφής, δυό φορτηγά πράμα, ατέλειωτη, παίρνουν οι άλλοι από κάτι λίγα μετρητά και φεύγουνε βλαστημώντας την "απαράδεκτη, άδικη και τσιγκούνα γριά, που δεν εκτίμησε καθόλου που είχαν πάρει πριν από τριάντα χρόνια τηλέφωνο, να δούνε τι κάνει" και μένει ο αντιπρόεδρος μόνος του....

"Πόσα θάθελες να σού άφηνε η συγχωρεμένη, πρόεδρε;" ρωτάει ο συμβολαιογράφος με νόημα.

-"E, θάθελα ένα και δυο και τρία και τέσσερα" απάντησε ο ευτραφής, κατά άλλους χοντρός ίσα με δυο δωμάτια κουζίνα μπάνιο άνθρωπος της ηγεσίας του πασόκ κατά το γνωστό τραγούδι της γνωστής κομμουνίστριας Μελίνας Μερκούρη. Την πρώτη στιγμή σκέφτηκε να απαντήσει με το "θάθελα νάχα, μια αγάπη μόνο, να βλέπω ήλιο και ξαστεριά" αλλά το απόρριψε αφού είχε ήδη βρει την αγάπη, και η κατοχή ακινήτων δεν εμποδίζει ιδιαίτερα την ορατότητα για ήλιους και ξαστεριές....

"Βάλε κι άλλο πράμα, πρόεδρε" φώναξε ο συμβολαιογράφος.

-"Είναι πέντε, είναι έξη, γίνανε εφτά" απάντησε ο πληθωρικός πολιτικός ανήρ

"Φόρτωσε πρόεδρε" του έδωσε κουράγιο ο συμβολαιογράφος.

-"Θα πάρω 12 παιδιά, 12 βιολιά, 12 μαντολίνα"

Να μην πολυλογώ λοιπόν, ούτε τα σαράντα παληκάρια από την Λειβαδιά δεν φτάσανε και επειδή δεν υπήρχε τραγούδι με πάνω από 55 άτομα, του το πέταξε εν ψυχρώ: 58 ακίνητα!

Έτσι είναι η ρουφιάνα η ζωή! Εκεί που δεν το περιμένεις σε ξεσκίζει...

Τι άλλο;
Α, θα μας μείνει για πάντα στην μνήμη αυτό το υπέροχο που μας είπε ο αντιπρόεδρος στο τέλος της εβδομάδας:

"Η καρδιά μου ματώνει με την ανέχεια"