6/1/12

Όμορφος κόσμος, σοσιαλεκδοτικός, τραπεζιτικά φτιαγμένος!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhK3rxlJJVWgEnIhXRW50cg-Oz1W9Zb5yAFPj4zKfprLwArHMlV29agSaEqmbTyT-Gu8NgD0pkJBONbhZTq1hS59ZS4mdBdfDkymcmMB3o1xinXgwfU7bXQbeKA8fpg9E4zG0jLC0MPHA_a/s1600/43759141_8.jpg



Τον ξέρετε τον αγαπητό κύριο Ψυχάρη; Όχι; Χάνετε! Πρόεδρος του ΔΟΛ και εκδότης της μισομπατιρισμένης εφημερίδας Το Βήμα, πρώτο παιδί.

Το Βήμα δεν ξέρετε; Άντε ρε! Η πρασινοφυλλάδα που δίνει ρέστα όταν ακούει για κινήματα και δεν την κρατάνε ούτε πέντε σοσιαλιστικές διεθνείς.

Την Εθνική την ξέρει φυσικά ο καθένας, είτε σαν τράπεζα, είτε σαν αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, Εθνική Μπάσκετ πχ.

Τον Γιωργάκη Παπανδρέου τον ξέρουν ακόμα και οι πέτρες του Λουξεμβούργου. Με τα ταλέντα που τον προίκισε η φύση δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του, αν δεν ήταν εγγονός του παππού του και κανακάρης του πατέρα του. Αλλά κάτω από αυτές τις ευνοϊκές διαβολικές κληρονομικές προϋποθέσεις ήτανε μοιραίο όχι μόνο να τον μάθει απαξάπαντο το πανέξυπνο πανελλήνιο, αλλά και να πει και ένα τραγούδι: Γιωργάκη πάρε τ΄άρματα, και σώσε την Ελλάδα! Τόση εξυπνάδα το πανελλήνιο...

Το πασόκ δεν ρωτάω αν το ξέρετε, τώρα το έμαθε και ο τελευταίος μαλάκας. Σαρξ εκ της σαρκός της διαφθοράς και διαπλοκής που μαστίζει την κοινωνίας μας, ότι πιό παρακμιακό έχει εμφανιστεί σε αυτό τον τόπο από την εποχή του γραφικού βυζαντινού ανακτορικού...ηλιοβασιλέματος. Ξέχασα, ήτανε και κάτι Χερουβείμ που ψέλνανε...

Βάζουμε τα παραπάνω υλικά μέσα σε μία κατσαρόλα και ανακατεύουμε ελαφρά. Το μείγμα αλλάζει χρώμα και από πράσινο γίνεται...σκατί. Ή και το αντίθετο. Τόση πολυχρωμία ο εβδομηκοστός έκτος δρόμος του σοσιαλισμού προς το κίνημα. Ή το αντίθετο.

Μεγάλη αγάπη μέχρι σήμερα όλα τα παραπάνω ευγενή πραγματάκια που προχωρούσαν τόσα χρόνια τώρα χεράκι χεράκι και μάλιστα με ένα αστεράκι για συντροφιά: Το αστεράκι της παπαριάς της Αλλαγής. Τόβλεπε ο χάχας από κάτω, αμάν, φώναζε, έρχεται όπου νάναι ο Μεσσίας, από πίσω του παιδιά! Τελικά το μόνο που έμεινε, ήταν αυτό το "από πίσω", αλλά μην την ψάχνετε τώρα για περισσότερες εξηγήσεις, γιατί δεν είναι και τόσο ευχάριστο θεματάκι το οθωμανικό.

Και ξαφνικά έρχονται τα πάνω κάτω:

Θάμανε ακόμα πορθυπρουγός, αν δε μέφτυνε ο Ψυχάρης, ο Γιωργάκης....

Δεν θάσανε ούτε κλητήρας, αν δεν σε στήριζε το Βήμα και Τα Νέα, ο Ψυχάρης....

Το Βήμα πολέμησε το πασόκ περισσότερο και από τον Ριζοσπάστη, το πασόκ....

Δεν ρωτήσαμε τον Γιωργάκη, αν πρέπει να δώσουμε δάνειο στο Βήμα, η Εθνική....

Ρωτήσατε, και ο Γιωργάκης είπε όχι, ο Ψυχάρης....

Δεν είπα όχι, είπα να κάνετε ότι θέλετε, ο Γιωργάκης....

Η συνέχεια χάνεται μέσα σε μιά οπτικοακουστική πανδαισία τραπεζοεκδοτικοσοσιαλισμού.


«Είναι αληθές ότι ο ΔΟΛ εζήτησε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα της οποίας είναι πελάτης τα τελευταία 90 χρόνια. Η Εθνική είπε όχι επισήμως. Ανεπισήμως μας είπαν ότι δεν το ενέκρινε το Μαξίμου.  Είναι προφανές ότι παρεμβάσεις στις τράπεζες εναντίον εφημερίδων που δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες των κυβερνώντων μαρτυρούν φασίζουσα νοοτροπία. Είναι αυτονόητο ότι μαζί με την εξουσία χάνεται και η μνήμη, ακόμη και για εντελώς πρόσφατα γεγονότα.


Ο υπό αποχώρηση πρόεδρος του ΠαΣοΚ παρακαλείται να δηλώσει υπό ποιες συνθήκες συναντηθήκαμε τελευταία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και γιατί ζητήθηκε να πάμε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο!» Ψυχάρης.

Τι είπατε; Έχει θόρυβο στο κατάστρωμα και δεν ακούτε; Μα τι κατάστρωμα μου λέτε, σε....δελφίνι δεν ταξιδεύουμε;

Να ευχόμαστε να μας πάρει όλους το κύμα, να ξεπλυθεί η βρώμα από αυτή την δύσμοιρη χώρα. Μόνο αν τα σαρώσει όλα ένα τσουνάμι θα βρουν εύφορη γη οι επόμενες γενεές. Γιατί η καταστροφή που μας βρήκε δεν είναι αρκετή: Σήμερα πχ υποδέχτηκε ο όχλος στην τελετή του αγιασμού των υδάτων με χειροκροτήματα τον...Σαμαρά!

Στάη-Λοβέρδος: Μεγάλο τένις!

http://now24.gr/wp-content/uploads/2011/09/stai.jpg


Φοβερό δίδυμο η χαμηλοβλεπούσα δήθεν δημοσιογράφα της ΕΤ, Έλλη Στάη, και ο φλώρος μαρθαβούρτσης Υγείας, Άλφα Λοβέρδος. Μισή ώρα τένις με αόρατες ρακέτες και με μπαλάκι από αεράκι βουνίσιο, ντόπιο, οι δύο τιτάνες της τηλεοπτικής αυτοπροβολής, να αναστενάζει πίσω από το γυαλί όλη η Ελλάδα!

Ρε συ Λοβιτούρα, δε μας λες τίποτα περί υποψηφιότητάς σου για πρόεδρος του πασόκ, να γελάσουμε, αυτή....

Α μπα, δε σφάξανε! Ισχύουν όσα έχω πει μέχρι σήμερα και όλα όσα έχω να πω ακόμα, θα τα πω προσεχώς στο αρμόδιο όργανο του πασόκ, αυτός....

Τι κάνουμε τώρα όμως άμα θέλουμε οπωσδήποτε απάντηση σε αυτή την ερώτηση; Θα πείτε, ξαναρωτάμε. Οκ. Ξαναρωτάει αλλάζοντας λίγο την σειρά των λέξεων και η κυρία Στάη:

Δε μας λες ρε συ Λοβιτούρα τίποτα περί υποψηφιότητάς σου για πρόεδρος του πασόκ, να γελάσουμε;

Και ο Λοβέρδος; Τα ίδια! Άψογος μιλάμε:

Α μπα, δε σφάξανε! Όλα όσα έχω να πω ακόμα, θα τα πω προσεχώς στο αρμόδιο όργανο του πασόκ. Όσα έχω πει μέχρι σήμερα, ισχύουν.

Δεν το βάζει κάτω η Στάη!

Ρε συ Λοβιτούρα, δε μας λες, να γελάσουμε, τίποτα περί υποψηφιότητάς σου για πρόεδρος του πασόκ;

Κέρβερος ο Λοβέρδος:

Όσα έχω πει μέχρι σήμερα, ισχύουν. Όλα όσα έχω να πω ακόμα, θα τα πω προσεχώς στο αρμόδιο όργανο του πασόκ. Α μπα, δε σφάξανε!

Και το θέατρο του παράλογου συνεχίζεται κοντά μισή ώρα! Χρησιμοποιώντας τις ίδιες λέξεις! Μέχρι που την ξεχέσανε εντελώς την αλλαξολεξιά!

Στάη: Τίποτα για πασόκ περί γέλιου ρε συ Λοβιτούρα! Δε μας λες υποψηφιότητα να σου του πρόεδρος;

Λοβέρδος: Α μπα, δεν ισχύουν όσα θα πω στο προσεχές σφάξιμο του πασόκ. Όλα τα οργανώδη αρμόνια προσεχώς έχω πει, όσα να έχω πω μέχρι σήμαρα ακόμα.

Μισή ώρα!

Και οι δύο με τα ευρουλάκια του Μέγα Μαλάκα! Πλερώνεις ΕΤ, πλερώνεις υπουργό!

Μισή ώρα!

Ε τα παίζεις ή δεν τα παίζεις!

Τα παίζεις!

Και;

Εξουσία είναι αυτή, πέφτεις και εσύ στο...ύψος της:

Δεν....παντρευόσαστε και οι δυό σας λέω εγώ να....ασπριζόσαστε;

Κατσέλη, προχώρα, σπάει πλάκα όλη η χώρα!

http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2011/10/katseli-2-thumb-large.jpg


Και η Κατσέλη έτοιμη για να διεκδικήσει την προεδρία του πασόκ! Γιατί όχι; Είναι καιρός να τελειώσει η δυναστεία των ανδρών-τσαρουχιών, τόπο στις γυναίκες-τσόκαρα!

Η σελίδα μας που στηρίζει πάντα τις ευγενείς προσπάθειες της νεολαίας θα στηρίξει την αγαπητή Αρσέναινα, γνωστή και σαν Κατσελοπατσαβούρα.

Στα θετικά της κυρίας Κατσέλη η σαφής οπτική υπεροχή της επί της ιδιαίτερα αγαπητής κυρίας Έλσας Παπαδημητρίου. Στα αρνητικά, δεν υπάρχουν αρνητικά.

Η κυρία Κατσέλη διαθέτει ένα κάρο σωστικών προσόντων, πράγμα που το απέδειξε εμπράκτως και σαν καρακάξα τροϊκικής πολιτικής στο υπουργείο Εργασίας.

Τέλος, θα στηρίξουμε μεν την άξια κυρία Κατσέλη, αλλά γιατί τόσο ρίξιμο στην "Φωνή" του Πολυτεχνείου, την αξιαγάπητη καραπανελλήνια καρασοσιαλιστική κουνήστρα, συντρόφισσα Δαμανάκη; Δηλαδή δεν έχουν οι Φωνές το δικαίωμα να δοκιμάσουν το οπορτουνιστικό τους ταλέντο στην ηγεσία ενός κόμματος που σηκώνει ακόμα και υποψηφιότητα Χρυσοχοΐδη;

Πάντως στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της η υποψήφια κατσελοπρόεδρος του πασόκ εμφανίστηκε εμφανώς πιό σιδερωμένη από ότι την τελευταία φορά. Μα νάχει βρει την πηγή της νεότητας και να μη λέει τίποτα στην Βασούλα.....

Θεοφάνεια: Όχι, δεν έπιασε τον σταυρό ο φουνταριστός Βενιζέλος

http://magoulaonline.gr/wp-content/uploads/1060.jpg


Με τρομερή αποτυχία γιορτάστηκαν σε όλη τη χώρα τα Θεοφάνεια και οι καθιερωμένοι αγιασμοί των υδάτων. Συγκεκριμένα τα πλήθη των οργισμένων πολιτών δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την συνηθισμένη "παρέλαση" των πολιτικών λαμόγιων, που θεώρησαν υποχρέωσή τους να προκαλέσουν με την παρουσία τους το δημόσιο αίσθημα. Οικτρή αποτυχία και το σχέδιο να πηδηχτούν οι "επίσημοι" στην θάλασσα προς αναζήτηση του σταυρού, αντί του συνήθη ύποπτου, του χιλιοπηδηγμένου λαού.

Την τιμητική του είχε ο καραπρόεδρος της καραδημοκρατίας, Πασοκοπαπούλιας, ο οποίος έφαγε το γιούχα της παραθαλάσσιας Αρκούδας, αλλά κατάφερε αυτή τη φορά να παραμείνει στον τόπο του εγκλήματος μέχρι το τέλος της παρέλασης.

Τελικά θριάμβευσε πάλι το έθιμο, που θέλει το λαμόγιο να κάνει τον καμπόσο στην εξέδρα των επισήμων και τον Μαλάκα να χτυπάει παλαμάκια ή να πηδάει προς τέρψην των πρώτων (που τον πηδάνε εδώ και τριάκοντα και χρονάκια) στην παγωμένη θάλασσα.

Εν Ιορδάνη και παντού αλλού στα τέσσερα λοιπόν αγαπητές εν Μνημονίω...αδελφές!