20/2/11

Η γελοιογραφία του μήνα


από Το Ποντίκι


thumb

Το ανέκδοτο της Κυριακής

  http://nostou-algos.pblogs.gr/files/112156-gelio3.jpg

 Ρωτάει ο δημοσιογράφος (αγαθό ανθρωπάκι) την πατσαβούρα της τρόϊκας, Αρσέναινα:

 Πώς θα αισθανθείτε αν δείτε παλιούς συντρόφους σας να οδηγούνται στη φυλακή;


 
Απαντάει η νεοφιλελεύθερη (πα)Λούκα Κατσέλη:

Αν έχουν διαπράξει αδικήματα τότε πρέπει να τιμωρηθούν όπως θα τιμωρούνταν και απλοί πολίτες. 

http://www.schule-barkauer-land.de/Interessantes/Lachen/Lachen.jpg

Πασόκ-ΝΔ, ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και ο θρίαμβος της...Αλλαγής

http://www.mychild.gr/wp-content/uploads/2010/01/movinghome.jpg


Κάθε χρόνο αλλάζουμε την Ελλάδα!

Κάθε τέσσερα χρόνια μάλιστα, κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, την αλλάζουμε και με τσαμπουκά!

Έτσι φτάσαμε ως εδώ: Αλλάζοντας....

Και έτσι δεν καίγεται δάσος σήμερα...
Έτσι σταμάτησε το φακελλάκι...
Γι΄ αυτό ανεπνέουμε καθαρό αέρα...
Γι΄ αυτό ζούμε επιτέλους σε καθεστώς αξιοκρατίας...
Έτσι καταφέραμε να ανεβούμε στην κορυφή...
Έτσι με αυτόν τον τρόπο και κανέναν άλλο φτάσαμε μέχρι εδώ!

Με την Αλλαγή!

Νέες ιδέες από παλιούς αλλά με νέες ιδέες ανθρώπους, νέες αντιλήψεις, νέοι ουρανοί και πάμπολλα νέα φώτα στην άλλη άκρη των τούνελ! Αυτά που δεν καταφέραμε εμείς και οι γονείς μας είναι πλέον για τα παιδιά μας εφικτά.

Τα παιδιά μας που περιμένουν με μια βαλιτσούλα όνειρα το τραίνο για το μέλλον...






Μικρό δαχτυλικό αποτύπωμα της "Αλλαγής":

Από την χθεσινή Ελευθεροτυπία


►Παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως οι Σισέ, Λέτο, Νίνης και Τζόρβας λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια στα αποδυτήρια με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

►Οι παίκτες αυτοί μάλιστα κατέβηκαν από το πούλμαν της ομάδας και έψαχναν να βρουν και να ...δείρουν τον Τοροσίδη με τον οποίο υπήρχαν προηγούμενα από τη “βεντέτα”με τον Λέτο. Ο Τοροσίδης ήταν στα αποδυτήρια των διαιτητών για να υπογράψει το φύλλο αγώνα και παίκτες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να εισβάλουν μέσα!

►Στα αποδυτήρια ήρθαν αντιμέτωποι με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, που άρχισε να φωνάζει προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού: “Σας γ....!”

►Αντέδρασε αμέσως ο Τζόρβας που απάντησε στον Β.Μαρινάκη: “Τι γ...; Εγώ θα σε γ..., που μέσα σε ένα χρόνο έχεις φέρει το ποδόσφαιρο 200 χρόνια πίσω!”

►Την ίδια στιγμή ο κ.Μαρινάκης απώθησε με τα χέρια του τον Νίνη, ενώ ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε ο Πάντελιτς που προσπάθησε να τα πει σε ήρεμο ύφος με τον Σισέ

►Φεύγοντας από τα αποδυτήρια ο Τζόρβας χτυπούσε και κλωτσούσε πόρτες, ο Τάσος Μητρόπουλος επιτέθηκε φραστικά στον Καραγκούνη (“άντε γ...”), για να του απαντήσουν σε ανάλογο ύφος παίκτες του Παναθηναϊκού με μπροστάρη τον Τζόρβα.

►Τη στιγμή που αναχωρούσε το πούλμαν του Παναθηναϊκού, ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν χειρονομίες προς τον Τάσο Μητρόπουλο, χτυπώντας τα τζάμια: “Άντε μην ανέβω πάνω!” τους φώναζε απειλητικά ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού.

►Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιχείρησαν να κατέβουν από το πούλμαν αλλά τους συγκράτησε ο  Δ.Γόντικας που ρώτησε τον Μητρόπουλο: “Γιατί βρίζεις;” Και ο “ψηλός” απάντησε: “Όταν με βρίζουν, βρίζω κι εγώ! Άντε γ....” Και η ανταπάντηση Γόντικα: “Πολλοί γ...δες μαζευτήκατε εδώ πέρα!”




...Ελλάδα-Πολιτισμός: Σημειώσατε ένα!

Εκτός σχεδίου: Σοσιαλισμός made in Greece!

http://www.musiccorner.gr/images/universal/cd_portokaloglou_06b.jpg.

Καμμία σχέση φυσικά ο Πορτοκάλογλου με το έκτρωμα "επιστημονικού σοσιαλισμού" που προσέφεραν στην ανθρωπότητα οι ανθρωπιστικοί δολιοφθορείς της κυβέρνησης πασόκ, Παπουτσής, Μπιρμπίλω μαζί με την παπακωνσταντινοσοπράνα της τρόϊκας. Ας αφήσουμε για λίγο την πλάκα!

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του news 247.gr, η κυβέρνηση σχεδιάζει την δημιουργία κέντρων υποδοχής "οικονομικών μεταναστών" σε περιοχές εκτός σχεδίου!

Φωτεινή έμπνευση από ανθρώπους σε κατάσταση απόλυτης καταστολής της ανθρωπιάς! Ημιάγριες "διαύγειες" πνεύματος πρασινάνθρωπων, που ενώ είναι σε νεοφιλελεύθερα πογκρόμ εξπέρ και πρωτοπόροι, στα μεταναστευτικά και στα ανθρώπινα κάνουν τις απαρχαιωμένες, οπισθοδρομικές παρθένες!

Στα γρήγορα: Το "εκτός σχεδίου" δείχνει πόσο εκτός ήθους, πόσο ανιστόρητοι και πόσο ανθρωπιστικά αδιάφοροι είναι οι δημιουργοί του. Το εκτός σχεδίου είναι η πατέντα ενός εγκληματικού συνόλου για την απόκρυψη του εγκλήματος. Πρώτοι διδάξαντες οι ναζιστές, με τους εκτός σχεδίου "ναούς" της ανθρωπιάς, όπως Μπέργκεν-Μπέλζεν, Μαουτχάουζεν, Άουσβιτς κτλ

Το "εκτός σχεδίου" δίνει το ακριβές ρατσιστικό στίγμα μιας κυβέρνησης που καπηλεύεται εδώ και δεκαετίες την λέξη σοσιαλισμός: Αλλοδαποί, μετανάστες, πρόσφυγες, εκτός σχεδίου!

Τα "εκτός σχεδίου" δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το ανθρώπινο δικαίωμα του πολιτικού άσυλου: Σαν εκτός σχεδίου!

Οι τρεις ξεφτύλες υπουργοί που βάλανε την τζίφρα τους κάτω από το κωλόχαρτο της κυβέρνησης δεν κατέχουν ούτε τα βασικά: Όποιος δημιουργεί, υποθάλπει, αποδέχεται ή ανέχεται καταστάσεις διαβίωσης μιας μειονότητας που είναι χειρότερες από αυτή των "ιθαγενών" είναι ρατσιστής!

Το "εκτός σχεδίου" είναι το ηθικό ξεβράκωμα ενός καθεστώτος που έχει χάσει εδώ και δεκαετίες τον μπούσουλα.

Εκτός σχεδίου, όπως τα Λεπροκομεία και τα τρελλάδικα!

Εκτός σχεδίου, όπως οι Γυάροι και οι Μακρόνησοι!

Εκτός σχεδίου, όπως η κοινωνική αλληλεγγύη εκτός...κοινωνίας!

Μεταναστευτικό ΠΡΟ.ΚΑΤ, σε χωράφια, σε γεωγραφικά στεγανά, σε χώρους που είναι...κοινωνικά αποδεκτή η ανθρωπιά! Ντροπή και κλαίει ο Χόμο Σάπιενς...

Τα κατ΄ευφημισμό Κέντρα Υποδοχής εκεί που τα βλέπει η "σοσιαλιστική" αντίληψη του θέματος: Εκτός σχεδίου. Κέντρα απομόνωσης, στρατόπεδα, τόποι κράτησης, τίποτα άλλο.

Οι προθέσεις της κυβέρνησης είναι τόσο πρόχειρες όσο και γελοίες: Μιλάνε εκ των προτέρων για "οικονομικούς μετανάστες", κάτι που είναι πολύ περισσότερο από μια φραστική τσαπατσουλιά!

Και που το ξέρετε αυτό εσείς ρε πασόκια; Σας το δήλωσαν οι μελλοντικοί πρόσφυγες γραπτώς ότι είναι οικονομικοί μετανάστες ή είδατε στο φλυτζάνι μελλοντικές αποφάσεις δικαστηρίων;

Αυτά προς το παρόν* για την νέα ανθρωπιστική έκρηξη στο πασόκ. Μην ανησυχείτε, δεν ήταν και τόσο ισχυρή: Δεν άνοιξε ούτε μύτη!









* Ακολουθεί εκτενέστερη αναφορά στην "επίλυση του Μεταναστευτικού εκτός σχεδίου πόλης"

Άλλα σας λεν τα χείλη μου....

Στρος (παρα)Κάν: Από το Δεκέμβρη του 2009 παρακάλαγε το ΔΝΤ η Γιουργάαξ!


http://img.fotocommunity.com/Kunst-und-Kultur/Wasserspiele/Wahrheit-spaltet-a19161955.jpg


Σγά του νέου!

Βγήκι ου Μπαρμπαστροσκάνης κι μας λέει στις γαλλικιές τελεουράσεις, ουότ η Γιουργάαξ είνι Μπαρμπαλήθειας κι ψηματαράς! Σιγκικριμένα ουότ τουν είχι διπλαρώσ΄ για τ΄ ΔΝΤ τέελ΄ Νουέμβρ΄ αρχές Δικέμβρ΄ 2009, κι ουότ στουν κόσμου ηλεγάνε ουότ δεν ηξερνάνι τίπτα πιρί ΔΝΤ, κι ουότ ουόλ΄ π΄ λεν για ΔΝΤ ψηματάαν! Ηβγαινάμε στις τιβές και ηλεγάμε, απαπαπα ΔΝΤ, ούτι μι σφαίρις.



Μα να μην έχει βάλει ο άνθρωπος ποτέ την αλήθεια στο στόμα του! Και βγαίνει μετά ο απρόσωπος της κυβέρνησης, Πεταλούδας, και τσαμπουνάει άλλ΄αντ΄άλλων! Άνθισε η λεμονιά και του Ρέππα το άλογο! Ουδεμία σχέση!

Πως την βλέπουμε και αυτή τη φάση; Όπως τις προηγούμενες: Δεν τον πιστεύουμε, αλλά τον ανεχόμαστε! Ελληνική θλιβερή πατέντα!

Καλή μας μέρα!



Γέμισε πάλι ο βόθρος ρε γαμώτο;

Βολές Πάγκαλου κατά ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ

Μας είχε λείψει τον τελευταίο καιρό, μερικοί (καααλά) ανησύχησαν μήπως έφαγε τριαντατρία σουβλάκια πίτα και έπαθε τίποτα ο άνθρωπος.

Ο βραχόκηπος σηκώνει άσπρο πανί, μια χαρά είναι ο χοντροαντιπρόεδρος. Όχι δεν έσπασε το ρεκόρ του ακόμα, ας ελπίσουμε ότι θα το κάνει προσεχώς.

Πέρασε από τον ραδιοσταθμό Βήμα 99,5, πράσινος ραδιοσταθμός, μην τον βάζετε, είπε τα δικά του και έφυγε μετά για το σπίτι του, που περίμενε η κυρά με μια μπανιέρα στιφάδο. Δεν γνωρίζουμε φυσικά για ποιό σπίτι πρόκειται, ένα από τα 38 που έχει στην κατοχή του ο πάμφτωχος αυτός σοσιαλιστής σίγουρα.

Πάντως στο ράδιο έσκισε πάλι! Ο μπαγάσας ο πολίτης τα φάγαμε μαζί, ατομικά και συλλογικά. Πχ οι κουφάλες που δεν πληρώνανε ΦΠΑ (εδώ του σηκώθηκε η τρίχα), πράξη κακιά και ποινικιά. Για Ζήμενς και βατοπέδια και υποβρύχια και ομόλογα και του πουλιού το γάλα στην μίζα και στην διαφθορά δεν αναφέρθηκε ο κύριος Πάγκαλος. Αφού δεν βρήκαν τόσες και τόσες γαμάτες βαριές και ασήκωτες Εξεταστικές τίποτα, ε γιατί να πει ο Πάγκαλος;

Ξέρετε πως την βλέπει την φάση ο χοντράνθρωπος; Είναι τόσες αιωνιότητες στην εξουσία, είναι τόσο σίγουρος ότι αυτή η χώρα του ανήκει, είναι τόσο πεπεισμένος ότι παίζει την δικαιοσύνη κομπολόϊ, που δεν χαμπαριάζει να πετάει που και που, τι που και που, κάθε τόσο, κάτι απίθανα αλλά αληθινά! Όχι τίποτα κρατικά μυστρικά φυσικά, αλλά αυτά που γνωρίζει όλος ο κόσμος, τα αυτονόητα.

Τι; Ε, ότι τα παιδιά της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, τα πρασινοφρουρίδια ντε, οι ζωχάδες οι άγριοι και ατίθασοι εργατοδιακόπτες της πασκε που φωνάζουνε και απειλούν, ότι τρώνε σαν καθωσπρέπει εργατοπατέρες με δεκαπέντε φτυάρια από κυβέρνηση και εργοδοσία, και έτσι τα φάγαμε μαζί κι΄αυτοί.

Σε μια χώρα με στοιχειώδη δικαιοσύνη θα του την είχανε πέσει δεκαπέντε εισαγγελείς που ΔΕΝ μασάνε! Κάτσε κάτω Πάγκαλε και ξέρνα όσα ξέρεις!


Αλλά ζούμε ευτυχώς σε "σοσιαλιστική" χώρα, δεν πάει να ανησυχείς για ψύλλου πήδημα τους εισαγγελείς....

Ο αραβικός κόσμος καίγεται και ο "σοσιαλισμός" χτενίζεται.



Ο αραβικός κόσμος καίγεται και ο "σοσιαλισμός" χτενίζεται. Σίγουρα δεν πρόκειται για υπερβολή. Φυσικά δεν...χτενίζεται μόνος του, όλα τα νεοφιλελεύθερα..., ξέρετε ποιά, μπροστά στους καθρέφτες με την τσατσάρα στο χέρι.

Όλοι αυτοί οι "δημοκράτες", οι "ηθικοί", οι "ευαίσθητοι", οι "ανθρωπιστές" που χτυπιώντουσαν παλιά "πωπωω, είπε δεν του αρέσει ο Φιντέλ και τον χώσανε μέσα τον άνθρωπο, αίσχος", την έχουν αράξει στις πολυθρόνες τους και παρακολουθούν τις λαϊκές εξεγέρσεις στα αραβικά κράτη σαν να βλέπουν ποδόσφαιρο.

Κιχ, τσιμουδιά από τους πεφωτισμένους ευρωπαίους ηγέτες (και) για την σφαγή της Λιβύης! Τόσο κόπτεται το σούργελο η κυρία Μέρκελ, τόσο κόπτεται και ο αλεξίμυαλος κύριος Παπανδρέου για τους αμάχους που πέσανε θύματα του φασιστόκου Γκαντάφι.

Οι μοραλιστές ευρωπαίοι που την έχουνε βρει καλά, τι καλά, θαυμάσια, με το καθεστώς της δημοκρατίας της γκαμήλας, περιμένουν με κομμένη ανάσα την έκβαση του αγώνα! Δεν λέμε, καρασοσιαλιστής ο πρόεδρας της καρασοσιαλιστικής διεθνούς, ΓΑΠ, αλλά έχουμε κάτι μικροσυμφέροντα, κάτι Ελληνικά Πετρέλαια, κάτι "σου δίνω-μου δίνεις", δεν λέμε, σοσιαλισμός, αλλά να περάσει αργότερα παρακαλώ, σήμερα πολύ δουλειά.

Το "ντομινό της οργής" θερίζει τα παλαιολιθικά αραβικά καθεστώτα, που δεν μπορούν πια ούτε με ωμή βία να κρατηθούν στην εξουσία. Αυτό ακριβώς το ντομινό της οργής φοβούνται και οι ευρωπαίοι κόπανοι της αντιδραστικής ΕΕ του κεφάλαιου και της εργοδοσίας.

Και έχουν κάθε λόγο να φοβούνται: Αυτό το τσουνάμι θα περάσει σίγουρα και από μας!

Δε θα θίξουμε, απλά θα βήξουμε. Ξενοφορείο η Ελλάς (παλιότερη δημοσίευση)




Σπέρες στα αλάνια που ξεφυλλίζουν βραχόκηπο!

Μισή ώρα πριν την κάνει η μέρα, και εκεί που τα φάνια της στήλης το είχανε ρίξει στην απέλπα "μπα δεν τον βλέπω σήμερα να λιανίζει τον Τζούμπα", νάμαι ακμαίος και ετεροθαλής μέχρι παρανυχίδα!

Σήμερα τσούλησα που λέτε με το μπούσι της γραμμής, που να την πλερώνεις την βενζίνα του κερατά επίχρυση και το λάδι ασημένιο, Αχτή Τζελέπη για κάτ δλειές. Κάθομαι στη μέση του όχημα, το κάνω εξαπανέκαθεν για να κόβω όλο το γήπεδο, και τηράω κίνηση πληθυσμού στην ανεβοκατέβα.

Μεγάλο θέατρο το ελαιοφορείο!

Δίπλα μου στέκεται ένας δικός μας Κακομοίρογλου, να τόνε κλαίνε οι κουτσομούρες! Μια μπόχα, σκέτος ασβός ο πούστης! Θάχε να πλυθεί από τότε που τον έφτυσε ο νονός του να μην αβασκαθεί!

Δεξιά μου, δίπλα στο παράθυρο, στέκεται ένα νεαρό αντρόγυνο και μπροστά τους μια σαραντεπεντάρα μαμάρα, να σηκώνεται και ο διασωληνωμένος και να οπλίζει ψαροντούφεκο!

Έτσι που λες μαμά, η κόρη, ναι έτσι μαμά, ο σύζυγός της, και να της ρίχνει πλαγίως και υπογείως της μαμάς κάτι τροφοδοτικές στα καπούλια, να ξεφτίζουν οι κωλότσεπες ρε σεις! Πεθεραστής από τους καλούς ο τζες!

Απέναντι καθότανε στη πλάγια εξέδρα μια αδυνατούλα, ίσαμε ένα γκαράζ για φιατάκι πεντακοσάρι. Βαμμένο πεθαμενέ μαλλί, ελίτσα με μουσάκι πάνω της στο πάνω χείλος, το υπόλοιπο μούσι κόντρα ξούρα, μινάρα μάρκα "μα πως χώρεσε όλη μέσα;", στυλάκι ανοιχτομπούτα.

Όρθιο απέναντί της κρεμμότανε από την χειρολαβή ένα ντελικάτο αντράκι που κουνιώτανε πέρα δώθε γιατί κούναγε, αλλά και γιατί τον είχε καταπιεί κανονικά τον Εγκέλαδο που λένε.

Πίσω μου στεκότανε ένα ξενάκι -πακιστανάκι κραύγαζε- με το κατάστημα "αχρείαστα είναι, αλλά πάρε" στα χέρια. Εντύπωση έκανε η καράφλα του μικρού κάτω από την τραγιάσκα, θάτανε δεν θάτανε είκοσι.

Ξαφνικά πατάει ο τιμονιέρης ένα φρένο, κάνει από πίσω ένα γκαπ, κάνει από μπροστά ένα γκαπ, πέφτουμε πάνω σε ένα, μας την πέφτει ένα άλλο από πίσω, χαμός! Μούρθε ντουβρουτζάς! Κλάνω πετούγιες, ο ένας πάνω στον άλλο οι επιβάτες, ευτυχώς χωρίς τραυματίες.

Ε ο κόσμος έβρισε, έκανε το σταυρό του, έσιαξε τα ρούχα του, μάζεψε ότι είχε πέσει κάτω, και το πακιστανάκι είχε στρωθεί στο πάτωμα, να μαζέψει την πραμάτεια πούχε πάει σαν υδράργυρος παντού. Τούχε φύγει η τραγιάσκα και το κεφάλι του έλαμπε σαν ήλιος.

Ο Κακομοίρογλου, ο τυροβρωμίκουλας, το βρήκε αβγοκαθαριστικό και άρχισε να τσακίζει βινίλιο: "Που κουρεύεσαι ρε Κότζακ, να πάω να γυαλίσω τα παπούτσια μου;"

Ε αυτό ήτανε! Αρχίζει το χάχανο, μετά χοντραίνει "δεν τολμάς να βγεις από το σπίτι σου", "έχουμε ανεργία, να πάνε στην πατρίδα τους", χοντραίνει περισσότερο "τι κοιτάς ρε μαλάκα πακιστανέ;" και "να τσακιστείτε να πάτε αλλού, δεν σας θέλουμε"....

Σοβαρά! Και η νεαρή γυναίκα "τους νοικιάζεις το σπίτι σου για ένα αντρόγυνο, και βάζουν 20 άλλους μέσα", και ο σύζυγος να συμφωνεί "και όταν φύγουν σου το αφήνουν αχούρι", και η καπουλάτη λεβεντομάνα-αργομοντέλλα με ύφος πόνου "και οι βιασμοί άλλο πράμα!"

Η ανοιχτομπούτα το εξέταζε πιο μπαλλάτα: "Και μεις κάναμε μετανάστες Γερμανία, αλλά δεν κλέψαμε, ούτε βιάσαμε, ούτε δολοφονήσαμε! Να πάτε σπίτια σας!"

Λοιπόν εκεί μέσα στη βαβούρα και στον χαλασμό, και πάνω στη φάση που κλώτσησε ο λιμοξίφτερος ο μπόχας κάτι γυαλιά του πακιστανού την στιγμή που πήγαινε αυτός να τα μαζέψει, ακούγεται μια στριγγιά του γυναικωτού, καμμιά δεκαπενταριά οκτάβες πάνω από την αντρική φωνή, να σου φεύγει με τη μία η πιτυρίδα!

"Σα δε ντρεπόσαστε λέω γω παλιορατσιστές! Τομάρια!"

Ωχ, σκέφτομαι, τον ήπιε ο μικρός, θα τον πάνε καροτσάκι οι ιθαγενείς. Και όντως έγινε της Νατάσας απ΄το Κίεβο! Του τήνε πέφτουνε σπικικώς, του τήνε πέφτουνε στο τέλος και χειρονακτικώς, γίνεται το άμα δεν έρθεις να δεις, χάνεις!

Εγώ, ακριδάτος, σιγά να μη καθήσω ξεβράκωτος πάνω στο φτερό! Λέω, Τζούμπα, και να μιλήσεις και να μη μιλήσεις τα ίδια εισητήρια θα κόψεις. Κάνε τουμπεκί, μη βρεις κάνα μαλάκα και έχεις άσχημες τραβηχτικές. Αλλά δεν, ρε σεις! Δεν! Τζούμπας μεγάλε, βαρύ όνομα για ράϊ!

Πιάνω τον λίγδη που έκανε τη σέντρα και του λέω "Συγνώμη φίλε, μια κουβέντα, δεν ανακατεύομαι, εγώ για τα χαλιά ήρθα."

Μου ρίχνει μια χριστοπαναγία, μαράθηκε το μουστάκι μου από την βρώμα του χνώτου του! Σφίγγω βαλβίδα και ρωτάω πάλι κόσμια. Τρώω μια ρεπετισιριά, να κουνιέται η κεραία. Ρε συ λίγδη, αφού δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω, να στο ζωγραφίσω ρε μάγκα, του λέω ήρεμα. Πετάγεται τότε ένας μάχιμος από πίσω: "Tι ανακατεύεσαι εσύ ρε γύφτο;".

Αμάν! To ένα τρίτο να βρίζει τον αλλοδαπάκο, το άλλο τρίτο τον τέτοιονα, και ένα τρίτο με αντιτζουμπακικό πρόβλημα!

Ρε παιδιά, ψεκάζω ηρεμιστικό, μια ερώτηση έκανα στον άνθρωπο και αυτός απαντάει Αλαίν Ντελόν. Γιατί βρίζεις;

Μπάρμπα, μου λέει, σε τρώει εσένανε ο κώλος σου και ανακατεύεσαι; Σωστόστ, του απαντάω, βάζω και κασέρι άμα γουστάρεις!

Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα διαβάσετε στο αστυνομικό δελτίο της φυλλάδας της αρεσκείας σας. Μεγάλο χάλι ρε σεις! Ντάξει, νάσαι φτωχός το καταλαβαίνω, νάσαι μαλάκας δίνει πόντους, νάσαι σκατάς παρτάκιας, άντε νάσαι, νάσαι αγράμματος, ντάξει χρειάζεται κι΄ο στόκος, αλλά να τα βάζεις με ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, ε είναι και γαμώ τις ξεφτύλες ρε!

Τόχω δει πολλές φορές αυτό το έργο. Είναι μαγκιά του νεοέλληνα να τα χώνει στον ξένο που είναι κάτι χιλιόμετρα υπό του. Αλλά τον άλλο, τον δικό του, που είναι δίπλα του και πάνω του και του πίνει το αίμα με διπλό καλαμάκι από αορτή και αιμορροΐδα τον έχει και τον καμαρώνει!

Ο πακιστανός μάρανε τον στόκο τον Έλληνα! Τα καθήκια made in Greece που του έχουν βάλει βρωμόχερο και του τα μασάνε κανονικά τα αφήνει να αλωνίζουνε! Τα χώνουμε στους πούστηδες και αφήνουμε τους "πούστηδες" ρε! ΄Ασταδγιάλα ρε!

Πέρασα από το Μίμη να σκοτώσω κάνα μπυρόνι, όπου φτωχός και η μπύρα του που λένε, ψάχνω στο ψυγείο, τίποτα! Που είναι ρε συ Μίμη τα παραμύθια, τον ρωτάω.

Ζγκατάψυξ ρε, μου απαντάει, τις έβαλα να κρυώσουν.

Η ζωή είναι ωραία ρε σεις, αλλά τάχει η ρουφιάνα με άλλον......