2/12/11

Εκπρόσωποι της τρόϊκας τηε κυβέρνησης της τρόϊκας στο Βερολίνο



Η τρόϊκα της κυβέρνησης της τρόϊκας σε ταξιδάκι αναψυχής ανά την Ενωμένη Ευρώπη (της κονόμας)! Πως αλλάζουν οι καιροί! Κάποτε, στα χρόνια της προηγούμενης χούντας, δεν τολμούσαν οι φασίστες για τον φόβο του βρωμόξυλου να ξεμυτίσουν από την πρεσβεία και τα προξενεία της Γερμανίας, σήμερα κυκλοφορούν σαν συγκυβερνήτες της ατιμασμένης και ρημαγμένης Ελλάδας ελεύθεροι κι΄ωραίοι!

Σήμερα γίναμε βλέπετε και εμείς οι αντιφρονούντες...Ευρωπαίοι. Σήμερα καθόμαστε και τους ακούμε, σήμερα καθόμαστε και τους βλέπουμε, σήμερα καθόμαστε και κάνουμε διάλογο μαζί τους! Γιατί βλέπετε αν τους πιάσεις και τους κάνεις τόπι στο ξύλο, που τολμάνε να το παίζουνε άνευ λαϊκής εντολής "κυβέρνηση", θα σε βούταγε ατάκα κι΄επιτόπου ο "πολιτισμός" από τον γιακά και θα σε τραβολογούσε σε τμήματα και φυλακές, αλλά στην δική τους περίπτωση, την εξαπάτηση εκατομμυρίων, την νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος, την αλλοίωση της δημοκρατικής βούλησης του λαού ο "πολιτισμός" τα κάνει όλα αυτά μαζί με την κυρία Δημοκρατία γαργάρα, πρίμο-σεκόντο, και τα πάντα επιτρέπονται, και άμα δεν γουστάρεις μαλάκα πολίτη τιμώρησέ τους στις επόμενες εκλογές, και ανάθεμα αν έχει τιμωρηθεί με αυτόν τον τρόπο ποτέ κανένας...

Αυτόφωρο στην πολιτική δεν έχει, εκεί έχει δικαίωμα ο κάθε λίγδης να ενεργεί τέσσερα χρόνια κατά το καυλούν. Σου έριξαν ΘΑ και τόχαψες; Θα τους ανέχεσαι στην εξουσία μέχρι τις επόμενες εκλογές, που θα χάψεις το ΘΑ των άλλων! Αυτό που θα γίνει και τον ερχόμενο Φλεβάρη, ή Μάρτη, ή Απρίλη ντε!

Εύγε μας λοιπόν που το παίξαμε τόσο "πολιτισμένοι" στο Βερολίνο και παντού αλλού, κάτι τέτοια γουστάρει η Δημοκρατία από τότε που βγήκε στον δρόμο και έγινε πουτάνα.

Καλό σας μήνα!