19/1/14

Η δικαιοσύνη στα χρόνια της χολέρας (της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ)





Ο Αρχηγός ξερόβηξε και χτύπησε μερικές φορές με τον στυλό του το τραπέζι. Οι άντρες κάθησαν στους πάγκους και περίμεναν. Οπλισμένοι σαν αστακοί, τα πρόσωπά τους μαυρισμένα με φούμο, στολές παραλλαγής, μάτια γεμάτα αποφασιστικότητα, έτοιμοι γιά δράση. Ο Αρχηγός άρχισε να μετράει: Ένας, δύο, πέντε, δεκαπέντε, τριάντα, σαρανταεννιά. Γιατί σαρανταεννιά, ρώτησε τον Υπαρχηγό που στέκονταν δίπλα του. Ο Μπάμπης λείπει ακόμα, απάντησε αυτός, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έρχεται, αλλά έχει κολλήσει στην Κηφισίας που έχει μποτιλιάρισμα. Ποιός είδε τον Αρχηγό και δεν φοβήθηκε! Γαμώ την Παναγία του, τού παλιομαλάκα, δεν σας είπα ρε, να είσαστε όλοι στην ώρα σας εδώ; Ο Υπαρχηγός πειράχτηκε, αλλά δεν το έδειξε. Μα δεν είναι όλα τα παιδιά έτσι, Αρχηγέ, διαμαρτυρήθηκε χλιαρά. Μόνο ο μαλάκας ο Μπάμπης κάνει κάτι τέτοια. Και τον προειδοποίησα, γαμώ τον Σταυρό μου!

Εκεί ακριβώς ανοίγει η πόρτα και δύο άντρες μπαίνουν στην αίθουσα. Επίσημο ύφος, μέγιστο ειδικό βάρος, αποφασιστικό βήμα: Ο Δικαστής και ο Εισαγγελέας. Χωρίς καθυστέρηση κατευθύνθηκαν προς το βήμα και αφού χαιρέτησαν τους δύο αξιωματικούς, άνοιξαν το μικρόφωνο και άρχισαν τις οδηγίες: Η επέμβαση των Ειδικών Δυνάμεων πρέπει να είναι αιφνιδιαστική. Να μη γίνουν λάθη. Να μη χυθεί αθώο αίμα. Ο ένοχος είναι άκρως επικίνδυνος. Και αδίστακτος. Και αν το καταλάβανε όλοι. Και αν έχει κάποιος καμμιά απορία. Και ποιός είναι αυτός που μπαίνει τώρα μέσα. Ο Μπάμπης; Και γιατί έρχεται ο μπινές με τέτοια καθυστέρηση, γαμώ το Χριστό του; (Ο δικαστής) Και με τον "Φίλαθλο" κάτω από την μασχάλη μάλιστα, γαμώ τον Θεό του ο πούστης! (Ο εισαγγελεύς).

Κάποτε ηρέμησαν τα πράγματα και ο Δικαστής έκανε νόημα να σβήσουν τα φώτα. Μετά πήρε θέση πίσω από μία συσκευή προβολής σλάϊντς και άρχισε να αναλύει το σχέδιο δράσης. Τι βλέπουμε εδώ, ρώτησε. "Κοινωνία". Κοινωνία, με άλλα λόγια λαός. Τι κοινό χαρακτηριστικό έχει ο λαός; Όπως βλέπετε στην δεύτερη φωτογραφία, ο λαός μπορεί να είναι "ένοχος". Πχ, τρομοκράτης. Ή φοροφυγάς. Ή κλέφτης. Ή απατεώνας. Ή δολοφόνος. Ή μαστρωπός. Ή έμπορος λευκής σάρκας. Ή παιδεραστής. Ή αναρχικός. Ή κομμουνιστής. Ή διεφθαρμένος πολιτικός. Ή κλεπταποδόχος. Ή βιαστής. Ή ρατσιστής. Ή νεοναζί. Ή απαγωγέας. Ή ληστής. Ή οικονομικός εγκληματίας. Ή προδότης του έθνους. Ή μιζαδόρος. Ή ξεπούλας κρατικής ιδιοκτησίας. Ή εμπρηστής. Ή καταλύτης του Συντάγματος. Ή πολιτικός της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ. Στην επόμενη φωτογραφία μας θα δούμε, τι θα κάνουμε με όλους αυτούς. Προσέξτε! Τι βλέπουμε εδώ; "Απολύτως τίποτα". Ακριβώς!  Όλους αυτούς τους αφήνουμε ως έχουν και κάνουμε ζουμ μόνο στον επικίνδυνο στόχο μας. Σε εκείνη την παλιοκουφάλα, γαμώ τον Θεό του, που ανάγκασε κοτζάμου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, να διαμαρτυρηθεί γιά ελόγου του στην Βουλή! Την λούγκρα του διαδικτύου, τον υπ΄αριθμόν ένα κακοποιό της χώρας, τον "Γέροντα Παστίτσιο".

Η συνέχεια είναι γνωστή. Στην τσιμπίδα της "Δικαιοσύνης" ο ειδεχθής κακοποιός, δέκα μήνες φυλάκιση, δυστυχώς με αναστολή. Καθύβριση θρησκεύματος και συναφών εμπορευμάτων, κραυγάζει το Έθνος, ότι πιό επικίνδυνο μπορεί να βάλει ο νους του Νεοέλληνα. Και όλα αυτά σε μία χώρα ντυμένη στα άσπρα. Σε ένα "Κράτος Δικαίου" με ένα τεράστιο φωτοστέφανο - από τα Δίκαια Έβρου μέχρι την Γαύδο- πάνω στον καταγάλανο ουρανό του. Αυτό που ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ, είναι η καταγωγή των εμπειρογνομώνων που κατέθεσαν κατά του ποταπού υβριστή των Θείων, Γέροντα Παστίτσιου:

Ήρθαν από το Ιράν;

Την Σαουδική Αραβία;

Ή από το Αφγανιστάν;


Αγαπητοί αναγνώστες, Ένας είναι ο Θεός: 

Ή ο "δικός μας"...

...ή ο Αλλάχ και μοναδικός Του Προφήτης ο Μωάμεθ...

...ή κάποιος άλλος Θεός. 


Όσον όμως αφορά την θλιβερή χώρα μας, ένας είναι ο δρόμος Του:

Η Τζιχάντ!