17/7/13

Μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση: Θα ξεκωλοθούμε στη μάσα!






Θρίαμβος!

Τελικά δεν μπορέσαμε να περιμένουμε άλλο, το σηκώσαμε το γαμημένο! 

Απίστευτο και όμως αληθινό: 

....Η Ελλάδα μπορεί να σπάει κάθε ρεκόρ στην ανεργία

....μπορεί να αφήνει όλο και πιό συχνά τους κάδους     απορριμάτων στην...διάθεση των πολιτών της

....μπορεί να έχει χιλιάδες άστεγους

....μπορεί να κρατάει τα σκήπτρα στις αυτοκτονίες

....μπορεί να έχει γίνει η χώρα της απόγνωσης και της απελπισίας

....μπορεί να έχει ξεπουλήσει ορατά τε και αόρατα

....μπορεί να έχει παραδώσει τα κλειδιά του μαγαζιού στον κλέφτη

....μπορεί να διώχνει πάλι τα παιδιά της στην ξενητιά

....μπορεί να έχει ρημάξει κοινωνικά και εργατικά δικαιώματα

....μπορεί να ξεσκίζεται στην φτώχεια και στη ανέχεια

αλλά -καθήστε καλά- η χώρα έχει και τα βαρβάτα της: 

Γουστάρει καλοπέραση!

Αμέ. 

Μειώνουν τον ΦΠΑ στην εστίαση! Τέτοιος θρίαμβος! Περίφημη είδηση πχ για τον άστεγο, που εκεί που θα έδινε για σουβλάκια πίτα με πατατούλες, σαλατίτσα, τζατζικάκι και τις πρασινούλες του να πάνε τα φαρμάκια κάτω, ευρά 12 και τριάκοντα, τώρα θα βολεύεται σχεδόν τζάμπα: Μόνο με 11 και τριάντα! Συνεχίζουμε τον λογαριασμό, να δούμε όλο το πραγματικό εύρος του θριάμβου.

Ένα ευρώ λιγότερο το γεύμα, είπαμε. Ε δεν θα πάει τρεις φορές την εβδομάδα έξω, τώρα που είναι και καλοκαιράκι; Άρα, τρία ευρώ την βδομάδα στην μπάντα. Επί 4, 12 τον μήνα! Επί 12, 144 ευρώ τον χρόνο. Δηλαδή, αν ζοριζότανε λιγάκι και έβγαινε διπλάσιες φορές έξω, θα είχε να πληρώσει το χαράτσι, αν είχε σπίτι! Μάλλον δεν είναι και τόσο σόϊ το παράδειγμα με τον άστεγο....

Ας πάρουμε τη γιαγιά μας, που τολμάει να έχει συνταξούλα 350 ευρώ και κάτι εγγονάκια με ίντερνετ, άρα και ανάγκες. Λέμε τώρα, ξεκινάει η γιαγιά να πάει σαν άνθρωπος μιά φορά στα μπουζούκια. Χλωμό και τούτο, αφήστε το...

Ναι, αλλά άμα ήταν το παράδειγμα ένας άνεργος, θα ήταν λιγότερο...χλωμό; Ή καρκινοπαθής, ή κάποιος άλλος χρόνια άρρωστος ή συνάνθρωπος ΜΕΑ με πετσοκομμένα επιδόματα και κομμένα φάρμακα θα έσκιζε το μέτρο καλύτερα; Ρωτάω.

Μία κοινωνία πεθαίνει στα σκοτεινά κελάρια της πιό μαύρης Ιεράς Εξέτασης γνώρισε ποτέ ο τόπος και ο δήμιος της κάνει...σκόντο στα σουβλάκια της!

Ήμαρτον παλιοτόμαρα! Ήμαρτον σκουλήκια!



Σαμαράς: Πολλοί τα παλαμάρια έκοψαν, την μαλακία ουδείς







"...κόψαμε τα παλαμάρια..."

Αντώνης Σαμαράς, γαμώ το κεφάλι μου Μαλάκα, κατά την αναγγελία της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση.




...να κόβανε και την μαλακία, γαμώ το κεφάλι μου!


Και επίσημα μαλάκας ο Σαμαράς!






Ποιοί από όλους τους Έλληνες μας κυβερνούν;

Οι πιό ικανοί;
Εντάξει, το παίρνω πίσω. Πλάκα έκανα.
Οι πιό έντιμοι;
Παλιό, αλλά καλό. Πολύ γέλιο, ε;

Πριν αρχίσω τα "γαλλικά" και δεν σταματάω με τίποτα, ας αφήσω την "εξουσία" να απαντήσει μόνη της. Απολαύστε πολιτισμό, ήθος και άλλες "φίλαθλες ιδιότητες" από το στοματάκι του τσαχπίνη πρωθυπουργού-πατριδοσώστη Αντώνη Σαμαρά. Σκασμός στα πίσω καθίσματα παρακαλώ!


Λάθος βίντεο Α. Σαμαρά von allthewebnews

Γράφει το news247 (αφού δεν είχε να κάνει τίποτα καλύτερο):



"...Ξέσπασμα Σαμαρά, μετά από σαρδάμ στην εξαγγελία για τον ΦΠΑ. Το αμοντάριστο βίντεο που δεν έπρεπε να μεταδοθεί (Vid)

Ωστόσο, κατά λάθος, αρχικά δόθηκαν στον αέρα αμοντάριστα πλάνα, με τον πρωθυπουργό να κάνει σαρδάμ, να διακόπτει και να απομακρύνεται από το μικρόφωνο.
Μόλις κάνει το λάθος, σταματά λέγοντας "θα την ξαναπώ" και χωρίς φυσικά να πιστεύει ότι δεν θα υπάρξει μοντάζ, βγαίνει από το πλάνο και μονολογεί εκνευρισμένος, "Γ....ω το κεφάλι μου μ.........α".
Τα πλάνα αυτά, ενώ δεν έπρεπε να σταλούν, μεταδόθηκαν και αναμένονται εξηγήσεις από τους υπεύθυνους, που με το λάθος τους, εξέθεσαν τον πρωθυπουργό..."


Θεϊκή εμφάνιση πρωθυπουργού: Πρότυπο για την άνεργη νεολαία μας, πρότυπο για την γιαγιά που δεν χάνει παράσταση στην εκκλησία, πρότυπο γιά τον συνταξιούχο που δεν έχει σάλιο να  κολλήσει γραμματόσημο (και αναγκάζεται να καταφύγει σε email), πρότυπο για όσους τρέχουν και δεν φτάνουν, πρότυπο για όλους.

"Γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα"

Σαμαράς μπροστά σε τριάντα άτομα τεχνικών του ΣΚΑΕΙ (μπαμ) και -αποσπόντα- μπροστά σε ολόκληρο τον ελληνικό και μη λαό.

"Γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα"

Όχι, για να δουν ορισμένοι ηλίθιοι (αχ τι καλός ο κύριος Σαμαράς, έκτακτος!), ότι πίσω από τα αποστειρωμένα, στημένα, κυριλέ, γαμάτα, αστραφτερά, πρωθυπουργοχλιδάτα στιγμιότυπα υπάρχει η πραγματική όψη της (αμοντάριστης) αλήθειας, αυτή που -παρόλη τη λεβάντα που έχουν ψεκάσει πάνω με το κιλό- βρωμοκοπάει σκατά.

"Γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα"

Αντώνης Σαμαράς, πρόεδρος της ΝΔ, πρωθυπουργός!

Τα σαΐνια του ΣΚΑΕΙ (μπαμ) την κάνανε την φλούδα τους και αντί να αντικαταστήσουνε το βίντεο με το σαρδάμ, το στείλανε προς τέρψην και αγαλλίασην όλων ημών, στους αιθέρες. Πολύ γέλιο! Ανίκανα τα παιδιά του καναλιού, αλλά παράγουν έργο...

Δίδαγμα: Αφού αυτοαποκαλείται ο πρωθυπουργός της χώρας "μαλάκας", λύνεται το πρόβλημα που είχαμε με την ρουφιάνα δεοντολογία και το σαβουάρ βιβρ από μόνο του. Μαλάκας επίσημα από σήμερα ο Σαμαράς και με την άδεια της αστυνομίας μάλιστα. Εις ένδειξη σεβασμού προς τον θεσμό όμως, θα γράφεται η λέξη μαλάκας με κεφαλαίο μι, μη τα ισοπεδώσουμε όλα ντε.

Πάμε για μία δοκιμή:

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Α. Σαμαράς-Μαλάκας, πολύ Μαλάκας γαμώ το κεφάλι του, ανακοίνωσε ότι αντί να παίξει την χώρα κορώνα-γράμματα, απλώς "θα την παίξει".

Ποιοί από όλους τους Έλληνες μας κυβερνούν είπαμε;

Οι πιό μαλάκες;
Λάθος! Οι μαλάκες!

Οι πιό μαλάκες είμαστε εμείς που τους ψηφίζουμε.