20/6/12

Η επανάσταση επέτυχε, οι αντάρτες παραδόθηκαν

http://img.fotocommunity.com/photos/8729541.jpg





Πασόκ...

Νέα Δημοκρατία...

Πασόκ...

Νέα Δημοκρατία...

Πασόκ...

Νέα Δημοκρατία...

Μιά Πασόκ, μια Νέα Δημοκρατία και τα μυαλά στα κάγκελα: Αυτή η χώρα δεν λέει να αλλάξει χούγια, ο κόσμος να χαλάσει! Ούτε σε εποχές καραχορτάτων αγελάδων, ούτε σε εποχές που έχουν γίνει οι φουκαριάρες από την πείνα σαν τον Άγιο Φανούρη των μυρηκαστικών.

Αυτή τη φορά δείξαμε να το σκεφτόμαστε: Το φέραμε από εδώ, το φέραμε από εκεί, το παιδέψαμε, το παίξαμε μονότερμα, μέχρι που βαρεθήκαμε να χρησιμοποιούμε την λογική μας και το αφήσαμε να βγει στην κόντρα, για να μας πάρει τελικά ακόμα και τα σώβρακα!

Η απαντήσεις τις ελληνικής κοινωνίας στις προκλήσεις των καιρών επιμένουν να είναι πάντα οι ίδιες: Ή τα τρομπόνια της ΝΔ ή τα καδρόνια του Πασόκ! Εναλλάξ! Ο δικομματισμός, η εναλλασσόμενες στην εξουσία πολιτικές συμμορίες Πασόκ και Νέα Δημοκρατία, εξακολουθούν να ισχύουν σαν η βασική και μοναδική νομοτέλεια, σαν η στατική του οικοδομήματος της ελληνικής πολιτικής: Κάτι σαν το γεφύρι της Άρτας, αλλά ανάποδα: Όλη την τετραετία τον γκρεμίζανε, στις εκλογές ξαναχτιζόταν...

Σαμαράς λοιπόν το όνομα του επόμενου Μεσσία της χώρας σύμφωνα με την λογική της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, που επιβεβαιώνει πανυγηρικά αυτό που είναι του ηλίου φαεινότερον: Δεν πάσχουμε από ιδεολογίες, πάσχουμε από ανθρώπους!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συνείσφεραν με τον τρόπο τους, για να πανηγυρίζουμε σαν πρωθυπουργό τον Σαμαρά (και είναι πολύ περισσότεροι από όσους νομίζετε οι κύριοι αυτοί), ας ζήσουμε με όλο μας το είναι την νέα εκδοχή του ίδιου...ονείρου και ας βάλουμε με την γνωστή μας μαεστρία στην μοιρολατρεία του απόλυτου ξεπεσμού σιγά σιγά τις βάσεις για το επόμενο κεφάλαιο της διαδοχής:

Ας ετοιμάζονται σιγά-σιγά τα παιδιά του ΠΑΣΟΚ....