2/11/10

Οι τελευταίες ειδήσεις από το γραφείο της Μέρκελ!

Οι τελευταίες ειδήσεις από το γραφείο της Μέρκελ!




"Ένα πράμα να, παιδιά" δήλωσε σχετικά με την βόμβα η
Καγκελάριος Μέρκελ.


Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ επιβεβαίωσε την είδηση της παραλαβής πακέτου-βόμβας με αποστολέα το ελληνικό υπουργείο οικονομικών! Κατά άλλες πηγές σαν αποστολέας εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος της ελληνικής ημικυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος!




Οι πληροφορίες από την γερμανική πρωτεύουσα είναι ιδιαίτερα φτωχές και ασαφείς. Ορισμένα πρακτορεία ειδήσεων αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για πακέτο-βόμβα, αλλά για βόμβα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, όπως αυτή της φωτογραφίας.

Άλλα ειδησεογραφικά πρακτορεία επιμένουν ότι δεν ήταν ο Πάγκαλος ο αποστολέας του πακέτου-βόμβα, αλλά ο ίδιος η βόμβα και ότι έσκασε ελεγχόμενα και ησυχάσαμε επιτέλους, αλλά που τέτοια τύχη.

Δε θα θίξουμε, απλά θα βήξουμε: Όλοι στις κάλτσες!



Γειά τα τζίνια!

Καιρό να τα πούμε παίδες, αλλά υπάρχουνε και χλαπάτσες, και τραβηχτικές με τους λελέδες της εφορίας, και κάτι ΄φάαλες Δεές, να σου χαλάει το απαυτό του διακόφτη, πως το λένε ρε, και να στο φτιάνει ο λεχρίτης και να σου λέει, αυτό πάει για πριβέ, δεν είναι σφάρμα της ΔΕΗ, και να σου πέφτει η πυτιρίδα από την "θλιβερή". Με είχε βάλει και στο μπρούμυτο ένας πούστης ζωχάς, να τόσος, σα ποτιστικό σύκο! Δέκα μέρες να γευτεί τη γλύκα του ανάσκελου ο Τζούμπας, είδα καίπαθα.

Τι λέγαμε; Α, είχε έρθει από το σπίτι να με δει ένας παλιόφιλος κεφαλωνίτης, Μεμάς, ράφτης, καλό παιδί, σκίστης. Που λέτε, φάγαμε, ήπιαμε, είχε φέρει και κάτι καφτερά λουκάνικα απ΄το χωριό του, άσε, βάραγε η αιμορροΐδα μια ολόκληρη μέρα το κεφάλι της στο κωλομέρι! Τέσπα.

Καλός ο Μεμάς, αλλά πράσινος σαν χολή, και πασόκος σαν κόψιμο από αμπελοφάσουλα με βραστά χόρτα σαλάτα, που λένε! Εκεί που τσιμπάγαμε γυρίζει και μου λέει, ρε Τζούμπα, που είναι το αλλαχτήρι, να βάλω τιβί μπροστά, που μιλάει σήμερα και ο Αρχηγός προς διακαναλική του;

Κάνε χωρίστρα Μεμά κι΄ έρχομαι, τι φταίμε εμείς, του λέω, αλλά που ο Μεμάς! Άνοιξε ρε Τζούμπα την τιβί και μη μας τα πρίζεις, άντε άρχισε ρε, άρχισε το κεφαλωνήτικο νιαούρισμα. Τι να κάνω, να τον αφήσω να ρέψει; Την ανοίγω. Με το που κάνει τσαφ, νάτονα τον Γιωργάκη τον αστειάτορα! Παντού τον είχανε βάλει, τέτοια καΐλα ο λαός για Παπαντρέα!

Άτσα κουστουμιά ο ανάπηρος, χώνω ένα με θαυμασμό, να τόνε επεξεργαστώ λιγάκι τον Μεμά, που τα παίρνει εύκολα και ρίχνει κάτι ξεγυρισμένα μπινελίκια στα κεφαλωνήτικα, ανάθεμα ποιός τα καταλαβαίνει! Τίποτα! Είχε πέσει με τα μούτρα ο Μεμάς στην αφομοίωση κι΄ έκανε την μπάμια την γιαχνιστή!

Ε όταν ψιλοβαρέθηκε, μετά κάνα μισάωρο, κατέβασε τη φωνή και άρχισε την κονσομασιόν: Α, καλά τους τα έχωσε ο τιτανοτεράστιος ο Γιωργάκης, και δέκα και αρχηγός! Και σώσον Γεώργιε τον λαόν σου και ευλόγησον την πασοκαρίαν σου, και επιτέλους κάποιος έχει τα κότσια να βάλει στις χαμούρες τα δυο πόδια σ΄ ένα παπούτσι, και σκάσε Μεμά, εγώ, κόψε λίγο μη σου πάρει ο διάολος τον πατέρα, σκέτε! Τίποτα ο Μεμάς!

Μη γίνεσαι χου ρε Μεμά, που είσαι και φτανησιώτης αίλουρος, γατόνι, του λέω γλυκά, μήπως και προλάβω το γαμωσταυρικό μέρος του προγράμματος, αλλά το χαβά του αυτός! Μπα, μου σκάει, είναι ο μοναδικός που τουλάστιχον τολμάει, και όλοι οι άλλοι πηδιοντουστάντενε μόνο για τσι θέσεις και τη μίζα, και ευτυχώς "επιτέλους μόνοι" που ανέβηκε ο Γιωργάκης στον θώκο κτλ.

Τι τουλάστιχον ρε Μεμά, του λέω, γίνεται νανεβεί Θανάσης στον θώκο και να μη πάρει χαμπάρι ο Τζούμπας; Σε ποιανούνανε τον θώκο ρε Μεμά; Μήπως μιλάς για τον ξυπόλυτο ρε;

Πλάκα πλακίτσα, ρίχνει ξαφνικά κάτι μελάτα αργοστολίτικα ο Μεμάς, πετάει και ένα ψιλό άει μαμήσου Τζούμπα για μετάφραση, και την κάνει σαν παλαβός. Ούτε τα αποτυπώματα δεν καθάρισε, που λένε! Καλά, δε χάθηκε ο κόσμος με το Μεμά. Φιλαράκια είμαστε, τα βρίσκουμε πάλι. Αλλά με τους άλλους τους ανεπήδηχτους μαθήσεως πασόκους τι γίνεται;

Τι γίνεται με τον Ντάφη, άκου ο πούστης όνομα, τον ψιλικατζή, που για να με κουρδίσει κάνει αέρα μ΄ ένα πράσινο σημαιάκι όταν περνάω απ΄ όξω; Τι γίνεται με τα τσογλάνια που στέκονται στις γωνίες μπάστακες και σε φλομώνουνε στο μιλφέϊγ βολάν της "ψηφίστε λαέ πάλι πράσινη Αναγέννηση", που μας έχει ξαναματααναγεννήσει ίσαμε τρεις φορές μέχρι τώρα, που να μείνει στον τόπο στην επόμενη γέννα η ρουφιάνα!

Τι γίνεται με την τιβί; Πως υποφέρεται ο λεχρίτης ο λέγες, που βγαίνει να κάνει με την είδηση το καθήκι του και την πληρώνεις εσύ που είναι πληρωμένος αυτός; Τι γίνεται με τις κωλοφυλλάδες που ξυρίζουν γλόμπο στο δούλεμα, ψήφα τον Γιωργάκη ή ψοφάς τσι πείνας, άμα φύγει ο Γιωργάκης θα έρθει ο Παττακός, πασόκ ή μάσα γιοκ! Φταίμε εμείς οι μαλάκες το αναπνευστικό κοινό, που ξεροσταλιάζουμε να διαβάζουμε τα πρωτοσέλιδα έξω απ΄ τα περίφτερα!

Κάτσε καλά ρε! Ποιός σωτήρας και πράσινα άλογα; Ο Παπαντρέου; Βάστα τοίχο, θα ζμπρώξω! Αυτός δεν ξέρει ούτε σκέψη ρε! Αυτός είναι ο μοναδικός που τα γκρήκλις δεν τα γράφει, αλλά τα μιλάει ρε!

Ξυπνάτε ρε επιτέλους και μη τρώτε ότι μαλακαρονάδα σας σερβίρουνε οι τζέδες!
Πιστεύεις εσύ ρε φίλαθλε ότι άλλαξε ξαφνικά ο παπατζής, που ασχολείται από τα γεννοφάσκια του με το βουλεμπόριο;

Και κείνη η γκαζιέρα χτες στο mega; Τι πράμα ρε; Στα ενενηνταφεύγα και με πέντε καντάρια χρυσάφι στο λαιμό, τα ποδάρια της δεν μπορούσε να πάρει και φώναζε "για τον Γιωργάκη όλοι στις κάλτσες", ήμαρτον!

Δυό φωνήεντα ακόμα μάγκες και την κάνω. Δεν θα σας ξαναδώ πριν τις εκλογές. Δώστε βάση.

Όλοι στις κάλτσες, ναι, αλλά αφήστε τους παπατζήδες και τους σαμαρτζήδες ξυπόλυτους! Δώστε σε πασόκα και νουδόκα να φάνε σακούλες! Αυτοί μας τα κάνανε μαντάρα, ξυπνάτε! Αυτοί είναι που θέλουν και πήδημα, και πρόστιμο! Γάϊδαρος πωλείται, βαράτε όσο μπορείτε!
Δεν έχει εδώ "το μη χοίρον, πρόβατον", τα ίδια σκατά και οι δυό τους!

Ακούστε! Όλοι στις κάλτσες, αλλά όχι ασπροκάλτσες! Τα λευκό για πάρτη τους κατασκευάστηκε ακόμα από την εποχή του λουλάκι! Και προσέξτε την βαλβίδα στο πήδημα, μη κάνετε άκυρο που πάλι τους βολεύει!

Και μη τρώτε το κουτόχορτο που κερνάνε μερικοί που φωνάζουν "Εκλογές; Να μαζευτούμε, να πάτε". Νάρκα είναι! Με την απόχη πιάνεις ψάρια και με την αποχή ψαρούκλες, μη μασάτε!

Την Κυριακή τους βάζεις χέρι μεγάλε! Αν δεν το κάνεις την Κυριακή, θα σου βάλουνε αυτοί μετά ξανά χέρι! Βάρα λοιπόν όσο γυρίζει!

Καλό βόλι μάγκες.....