29/11/14

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας: Κουκί το κουκί γεμίζει το σακούλι




Πάρτε μολύβι και χαρτί και ξεκινάμε.
Έχουμε και λέμε.
Να το πω καλύτερα: Δεν έχουμε, αλλά λέμε. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση.


Νέα-εμένα-μου-λες-Δημοκρατία, βολεμένοι: 127

ΠαΣοΚ-ότι-απόμεινε-από-δαύτο, βολεμένοι: 28


Άρα: 3Χ7=21 κι΄ ο παππάς 31, μετράμε τον Βενιζέλο λόγω...εύρους διπλό, όχι δεν το επιτρέπει ο κανονισμός, να τον βράσω τον κανονισμό, βάλε-βγάλε, 8+7=15, γράφουμε 5 κρατάμε 1, 2+2=4 και 1 που κρατάγαμε 5, 1+0=0, άρα σύνολο συγκυβερνητικών βολεμένων 155.

Φτάνουν;

Πως δεν φτάνουν; Ο καθένας τους γιά την πάρτη του μασάει, δεν χρειάζεται κολαούζο. Φτάνει και γιά τα ντόπια και ξένα παλιοτόμαρα, που έχουν ανοιχτή σύνδεση με την τσέπη του δόλιου πολίτη που τους -ή δεν τους- ψήφισε και διά μέσω τούτων των 155 την περνάνε όμορφα και μελατοζαχαράτα. Σημείωση: Ο πολίτης που τους ψήφισε δεν είναι μόνο δόλιος, αλλά και μαλάκας.

Άρα φτάνουν οι 155.

Βασικά ναι, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάζονται άλλα νούμερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι 155 δεν είναι τόσο νούμερα όσο απαιτούν οι καιροί και οι δανειστές, απλά κάπου κάπου χρειάζονται περισσότεροι από αυτό που λέμε Κοινοβουλευτική Πλειοψηφία. Διατί; Διατί γιά την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας απαιτούνται 180 νοματαίοι.

Ααααα.

Ναι ντε.

Έφτασε λοιπόν η ώρα να αναδειχθεί νέος Παπούλιας στην θέση του Παπούλια. Ωραία, και που θα βρούμε κάποιον που υπογράφει ταυτόχρονα και με τα δυό του κουλ...χέρια Προεδρικά Διατάγματα υπέρ αναπαύσεως των Δανειστών ημών και που βαράει τόσο ενθουσιασμένος παλαμάκι στις παρελάσεις, αυτό άλλο θέμα. Δεν τα παρατάει από μόνος του ο Παπούλιας φυσικά. Με το ζόρι θα τον ξεκολλήσουν από την καρέκλα του. Απλά δεν επιτρέπεται τρίτη θητεία. Κρίμα, χάνουμε.

Κάθεται τώρα το σαμαροβενίζελο και λογαριάζει: Έχουμε 155, χρειαζόμαστε άλλοι 25. Να φάμε κανένα από τον ΣΥΡΙΖΑ, χλωμό. Να φάμε από το ΚΚΕ; Αποκλείεται. Άσε που αυτοί είναι σκληροί και δεν μασιούνται με τίποτα. Να φάμε από τσοι φασίστες; Τι, από τους δικούς μας; Αφού τους λογαριάσαμε ρε. Α, από τους άλλους; Μπα, τα έχει πάρει στο κρανίο η ΧΑ, δεν βλέπω πιθανότητες. Να πιάσουμε τους 16 λεγόμενους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βολεμένους ρε παιδιά. Δικά μας παιδιά, τα παιδιά. Σαρξ εκ της σαρκός μας ρε: 5 πρώην πασόκια, ένας νεοδημοκράτης, 7 αποκαΐδια των ΑΝΕΛ, 2 δημαρτζήδες και ο γίγαντας της σεξουαλικής σχιζοφρένειας Τατσόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα "πέσουν" οι δέκα; Μάσα είναι αυτή, που να φτουρήσει το Ανεξάρτητο Δημοκρατικό Ιδανικό μπροστά της; Λοιπόν, γράφουμε: 155 όρθιοι συν 10...πεσόντες=165.

Παμπαρακάτ.

Πάμε τώρα να δούμε τι γίνεται με τους σκέτους Ανεξάρτητους, 7 τον αριθμό. Τι γίνεται εδώ;  Εδώ βλέπουμε κάτι πρώην δημαρτζήδες, κάτι πρώην νεοδημοκράτες, κάτι πρώην πασόκια και καναδυό πρώην χρυσαύγουλα. Ομάδα χωρίς συνοχή, χωρίς καταστατικό, χωρίς τίποτα. Θα πεις, γιατί τους ρίχνεις έτσι τους σκέτους Ανεξάρτητους ρε βράχο; Μήπως οι άλλοι, οι οργανωμένοι είναι καλύτεροι; Ε πείτε, αφου δεν μπορείτε να κρατηθείτε ρε παιδιά.

Λοιπόν, άμα τα δούμε ρεαλιστικά, τους τρεις από τους εφτά τους έχει το σαμαροβενίζελο στο τσεπάκι του. Άρα, 165+3=168. Άντε άλλους 12 και φεύγουμε.

Σειρά τώρα η ΔΗΜΑΡ. Ναι, υπάρχει ακόμα. Αλλά μόνο στην Βουλή. Έξω έχει φτάσει στα -5,5%! Και αυτά όχι σε κανονικές θερμοκρασίες, αλλά υπό το μηδέν. Ούτε για ξεφτύλα δεν φτάνουν πιά. Δηλαδή πας να τους φτύσεις και δεν τους πετυχαίνεις στο ένα μέτρο. Τόσο ανύπαρκτοι. Αλλά στην Βουλή υπάρχει ακριβώς μιά ομάδα χωρίς τερματοφύλακα από δαύτους: 10 παρακαλώ. Τι να τον κάνουνε τον τερματοφύλακα, όταν μπάζει από παντού;

Στην ΔΗΜΑΡ τα πράγματα είναι ρευστά: Χυλός. Όλα πιθανά. Υδράργυρος. Που να τους πιάσεις. Ικανοί γιά όλα και ανίκανοι γιά τα πάντα. Όλα ανοιχτά. Αλλά λες να μην αναλάβουνε πέντε απ΄αυτούς υπηρεσία υπέρ της σωτηρίας της χώρας; Λες δεν έχει ο Φωτάκης άλλα τέσσερα καρντάσια να του κάνουν το χατήρι;  Γράφουμε 168+5=173.

Πόσους βουλευτές έχει είπαμε ο Καμμένος; Τι; ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ; Δηλαδή 7 και περισσεύουν και 6;

Τι; Να αφήσω τα υπονοούμενα, γιατί δεν χρηματίζονται βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων και δεν γίνονται τέτοια αίσχη στην χώρα μας;

Τι γελάτε;