31/1/13

Φιέστα χουντικών στην κηδεία Ντερτιλή



Αυτός ο μητροπολίτης Καλαβρύτων πολύ μου την σπάει βρε παιδιά! Ευσκάτιος το σεβασμιώτατο ονοματάκι του, ή....Πετιμέζιος, όχι, ή....Μαναεξουράνιος, ή.... Σκατοστόμιος, όχι. Α ναι, Αμβρόσιος. Και γαμώ τις παραποιήσεις/νοθεύσεις κοπράνων δηλαδή!

Δε λέω, παλιοτομαράκι πρώτης ο τράγος, αλλά όχι και έτσι βρε παιδιά! Άκου εκεί παρομοίωση που του κατέβηκε κατά την διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας στην κηδεία του εκτελεστή της Χούντας, Νίκου Ντερτιλή: Κολοκοτρώνης ο αποθανών, λέει, και Σωκράτης, καπάκι από πάνω! Ήμαρτον ηγούμενε και ήμαρτον δις ρε συ προηγούμενε! (Σύμφωνα με μιά χουντικοχριστιανική παροιμία που λέει, για να γίνεις ΄γούμενος, πρέπει να σ΄έχει πηδήξει ο προηγούμενος)

Γνωστό αποκαϊδι της Χούντας ο Καθήκιος, αλλά όχι και με τα χρήματα του (βασανισμένου, αλλά καλά να πάθει λαού) κερίες μου! Γουστάρεις φασισμό κύριε άγιε; Με γειά σου με χαρά σου. Χρηματοδότησέ τον από την τσέπα σου, ή από εισφορές των χρυσαύγουλων, ή -ακόμα καλύτερα- μάζεψέ τα και τράβα να ανταμώσεις τα αδέρφια σου από τον Μεσαίωνα: Στο Αφγανιστάν.

Όχι αγαπητοί μου κύριοι, δεν γίνονται αυτά σε πολιτισμένα κράτη. Που να το τολμήσει πχ ο γερμανός Ambrosios; Τον έχουνε ξυρίσει διπλά και μία κόντρα! Του έχουν πάρει τη...φωτοστέφανο και του τήνε έχουνε χώσει εκεί που ξέρετε. Αλλά τι μπορεί να είναι η εκκλησία ενός μπουρδέλλου; Ποιός είπε, μπουρδέλλο; Εσύ με την ριγέ μπλούζα Σωστός κύριε!




Αλλά νάτανε μόνο ο...άγιος Καλαβρύτων; Έσκασε μυτούλα φυσικά και ο νομπελίστας της παράνοιας, αρχιβασανιστής των ΕΣΑ-ΕΑΤ, αρχικαθαρματάκι να απασχολούνται ταυτόχρονα 52 ψυχίατροι, Θεοφιλογγιαννάκος. Ήρωας, κατά τον παθολογικό σαδιστή Διαολογιαννάκο, Ο Ντερτιλής. Τα γνωστά χουντικά: Έχω εγώ το όπλο στον κρόταφό σου; Είμαι ήρωας!

Όμορφα πράγματα...

Και Πλεύρης έπαιξε Νεκροταφείο Α, και Κασιδιάρης, και όλος ο εχλεχτός κόσμος. Έλειψαν φυσικά οι Χίτλερ-Πινοσέτ, αλλά δεν γίνεται να πηγαίνεις τώρα σε κηδείες πεθαμένος άθρωπος...

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα ωραία και συναρπαστικά, εκεί απάνω στα Αθάνατος και στα Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, αρχίζουν τα σαπάκια τις μπαλωθιές, σα να παντρευότανε πάλι η Δέσποινα τον Γιώργο της. Μιλάμε για πυρ κατά βούληση, όχι τίποτα σκόρπιες και αναιμικές. Και η περήφανη ελληνική αστυνομία καθόταν και έβλεπε. Λέτε να ρίξουν οι συγκυβερνήτες τις ευθύνες στο ΠΑΜΕ;

Τελικά τον παραχώσανε τον τελευταίο έγκλειστο και αμετανόητο χουντικό, νάναι βαρύ το μπετόν που τον σκεπάζει. 90 έκλεισε ο τύπος και αν δεν φώναζε σύσωμο το πανελλήνιο, αχ να του κόβει ο Θεός χρόνια και να μου δίνει ημέρες, ίσως και να μη πέθαινε ποτέ.

 Ο Παττακός δεν πήγε τελικά στην κηδεία, γιά να κάνει πρόβα και γιά τη δική του. Έμεινε σπίτι -είναι κατάκοιτος- όπως και ο φύρερ του χρυσαύγουλου, Μιχαλολιάκος. Ούτε ο Άδωνης πήγε, ούτε και ο Βορίδης, είναι γνωστό ότι τα παιδάκια γίνανε πιά...δημοκράτες.



Ρε γυναίκα, και ποιά είναι αυτή εδώ; Η κόρη μας ή η μαμά σου;



Συνταρακτικό!

Συγκινητικό!

Αμιγώς...νεοελληνικό!

Ασημένιο! Ναι, αυτή τη φορά δεν το σηκώσαμε το γαμημένο, αλλά δεν είναι αμελητέα υπόθεση μιά δεύτερη θέση στον κόσμο. Συγκινήθηκα πάλι με τα κατορθώματα του λαού μας βρε παιδιά. Δεύτερη θέση είναι αυτή, όχι παίξε-γέλασε. Που; Σε ποιό άθλημα; Γιά μαντέψτε!

Στις εξαγωγές βιομηχανικών προϊόντων; (Γέλιο)

Στη διαφάνεια της πολιτικής σκηνής; (Πολύ γέλιο)

Στην αντικειμενικότητα των ΜΜΕ; (ΤΟ γέλιο)

Άντε να το πάρει το ποτάμι, γιατί με τη φόρα που έχετε πάρει, βλέπω να παίζει και το χόκεϋ επί πάγου. Που κατακτήσαμε την δεύτερη παγκόσμια θέση λοιπόν; Μα που αλλού; Στις επεμβάσεις αισθητικής! Λιποαναρρόφηση, κωλοφούσκωμα, βυζοβάλε, βυζοβγάλε, μπότοξ, λίφτινγκ, ράφτινγκ και δε συμμαζεύεται. Μάλιστα.

Πάει μέχρι και η κουτσή Μαρία στο MEREMET-LINE, εχτελούνται πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες, και έχει ως Ελληνίς γυνή τις απαιτήσεις της: Με βλέπεις εμένανε, την κουτσή Μαρία, γιατρέ; Εμ σε βλέπω μανάριμ, λέει ο γιατρός, που βλέπει στην περίπτωσή της την επιστήμη του, να φτάνει στα όριά της. Ε αφού με βλέπεις, πάρε τα συμπράγκαλά σου και δεν ξέρω τι θα κάνεις, θα με κάνεις ALENKA BIKAR http://www.youtube.com/watch?v=feujTUjoDko&feature=player_embedded

Ξύπνιος ο γιατρός καταλαβαίνει αμέσως. Μα βρε κουτσή Μαρία μου, η Μπίκαρ είναι σπρίντερ. Πως να το κάνω με σένα μάνα μου; Η κουτσή Μαρία έχει -όπως όλοι γνωρίζουμε- ιδαίτερα...ρευστά επιχειρήματα, όταν τα κάλλη τα απαιτούν. Με ένα δεκαπεντάρι τα καταφέρνεις, δόκτορ; Πω πω κουβέντα ο χτίστης! Τι να της πει τώρα; Ότι με δεκαπέντε όχι μόνο Μπίκαρ, αλλά και Τζένιφερ Λόπεζ κατοστάρα την έκανε;

Το αποτέλεσμα; Όλες, ΟΛΕΣ οι ελληνίδες (εκτός της μάνας μου και της θείας μου, και αυτό όχι με τόση σιγουριά) πιστές στην λαϊκή ρήση: ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΤΙΣ ΧΤΙΖΑΝΕ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΑΝΑΡΥΤΙΔΙΑΖΑΝ.

Κάθεσαι και τα σκεύτεσαι και μελαγχολείς. Ιδαίτερα αν είσαι εθνικιστής ή χρυσαύγουλο. Λες, μα είναι δυνατή μιά τέτοια κατάντια για ένα λαό, ο οποίος έκανε Ακροπόλεις όταν οι άλλοι είχαν φτιάξει ήδη πυραμίδες;

Και κάτι άλλο παράδοξο: ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ρε σεις Έλληνες; Δηλαδή δεν έχουμε που την μασέλαν κινήσει και το...... χτενίζεται; Αμάν ρε ξεφτύλες! Όχι, εγώ προβληματίζομαι κανονικά. Τι να του πω του γείτωνα, που τυγχάνει και ολίγον τι...Φριτς, όπως το συνηθίζουν οι περισσότεροι αυτόχθονες στην χώρα που ζω. Δεν έχουμε Παιδεία, αλλά αν σου πω τι ωτοπλαστικές γίνονται στον τόπο μας, θα κουφαθείς; Ή αν μου πει κάποιος, και γαμώ τις γκόμενες οι Ελληνίδες, να του απαντήσω, μη πάει ο νους σου σε τίποτα πλαστικές. ΠΕΤΣΙΝΕΣ αγαπητέ μου οι κυρίες!

Δεν γίνεται πλαστική στο ήθος ή στον χαρακτήρα; Κρίμα....