23/5/11

Την έπεσε και σε ελληνίδα υπουργό ο Strauss-Kahn!

http://www.tonu.be/wp-content/uploads/2011/05/Strauss-Kahn-le-Hot-dOr-868x1024.jpg


 Ένα τελευταίο για τον τραγικό ήρωα του ΔΝΤ, Δομίνικο Στρώς Καν, και περιλαβαίνουμε προσεχώς την-πιθανότατα-διάδοχό του, κυρία Λαγκάρντ.

Τι ακούστηκε λέτε; Ναι, ότι τα έχωσε και σε ελληνίδα υπουργό! Τέτοια διαστροφή ο τυπάς!
Μάθαμε μάλιστα και σε ποιά κατεύθυνση έδωσε ρέστα το πρώτο και πιό δυνατό...όργανο του ΔΝΤ! Περασμένα μεγαλεία φυσικά.

Σε "ομορφούλικο μελαχροινάκι" της ξυπόλυτης κυβέρνησης τα έριξε ο αειθαλής πρώην τραμπάκουλας του ΔΝΤ! Μάστα....

Βίτσια είναι αυτά, πρέπει να δεχτούμε τον κάθε λεχρίτη με τα σφάρματά του. Εδώ δεχομεστάνε τα σφάρματα των σφαρμάτωνε μαζί με την μικρή ανθρώπινη ποσότης παπανδρέου που τα συνοδεύει ρε, τα χουφτώματα του δουνουτά δεν θα δεχτούμε;

Πέσανε τα τζίνια οι ρουφιάνοι του πασόκ και τα ξεράσανε: Νοματάκι δε λέμε, μαυράκι και σπινιαρομορφουλάκι είναι πάντως το τεκνό, ψάξτε!

Σίγουρες πληροφορίες όμως, την έριξε πραγματικά την ζαριά του ο παραλίγο Κνίτης Δομίνικος, τόσο σοσιαλιστής στα νιάτα του! Αλλά ούτε ασαίοι δεν έφερε φίλοι μου, στις κόχες μείνανε τα κόκκαλα όταν μάθανε για ποιές προκογαργάρες ντιβανοκασέλες  πρόκειται.

Ο πρώτος που τον πήρε χαμπάρι ότι ετοιμαζότανε να γυαλίσει το λαμπόγιαλο ήντουνε ο Θοδωρής απέ το Θριάσιο Πεδίο, ο Παγκαλοευτραφής ντε. Φιλαράκια δεν ήσαντε μεν, αλλά καθόσαντε πάντα δίπλα δίπλα, επειδή κάποτε είχε διαβάσει ο αντιπρόεδρας ότι η βαρβατίλα είναι κολλητική δια της αναπνοής και δια του βήχα και μακάρι όλοι μας τέτοιες γρίππες, και έτσι δεν έλεε να ξεκολήσει δια ταύτα από δίπλατ! Νέα γυναίκα η παραλίγο δήμαρχος σύζυγος ντε!

Που λέτε λοιπόν, μια μέρα είχε πάει ο Στρως Καν στην κοινοβουλευτική ομάδα του πασόκ να σκοτώσει την ώρα του, αλλά παραλίγο να του βγει ξυνό απ΄τη μύτη με την μουρμούρα και το βογγητό της Βασούλας Παπανδρέου; Αχ πονάμε, αχ δεν αντέχουμε, όχι όλο το μνημόνιο με τη μία, το μισό και σιγά σιγά δεν γίνεται;

Ο Δομίνικος είχε βάλει το κεφάλι του χάμου και σκάλιζε κάτι με το στυλό σ΄ ένα χαρτί, αλλά το ξανασήκωνε που και που και χαλβάδιαζε προς άγνωστη υπουργική κατεύθυνσης. Μα τι γράφει ο αγαθός αυτός άνθρωπος του Κυρίου όλη την ώρα, αναρωτήθηκε ο γνωστός για την αβρότητά του και την κοσμιότητα που χαρακτηρίζει την ομιλία του αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Κάποτε δεν άντεξε και τον ρώτησε: Τι κά εκεί ρε Κάν; Τι γρά ρε κοπρί; Ο ζωηρός και ακμαίος γάλλος τσαλάκωσε το χαρτί στην χούφτα του και απάντησε ήρεμα σε άπταιστα γαλλικά: (μεταφράζω για τσι αμόρφωτοι) Ελληνική γεωγραφία μαθαίνω Θίοντορ, να ξέρουμε τι ξεπουλάμε μον αμί.

Δεν τόχαψε φυσικά το ζεμπίλι με τσι πλίνθοι ο Πάγκαλος, έδωσε με μια καραμπινάτη χριστοπαναγία από μέσα του τόπο στην οργή και περίμενε την κατάλληλη στιγμή που θα σημάνανε οι καμπάνες, ότι αυτό το χαρτί ήταν του Δομίνικου αλλά και δικό του!

Με το που έληξε η παρλαπίπα της πασόκας (να σε κάνω μια ρώτηση μπάρμπα Κάνη; κάνε με) και την πέφτει απαξάπασα η ρεταλοσοσιάλα στον Στρως Καν περί υπόκλιση ραγιάδικη και αυτόγραφο δουνουτάτο, κάνει με το ξερό του ο αντιπρόεδρος ένα έτσι, ώπα, και αχταρμαδιάζει το τσαλακωμένο χαρτάκι απ΄την τσέπη του Δομίνικου σα νάταν κεφτεδάκι!

Το βάζει κάτω στο γραφείο του και το σκανάρει στου γούγλη τον μεταφραστή περί αντιλαβού και κάντα ελληνικά. Έπαθε το βυνίλιό του ο Χτηνοτρόφος! Μισά ελληνικά, μισά γκρήκλις, μισά γαλλικά, τσάτρα πάτρα, κάτι έβγαλε, και αυτό το κάτι πονηρόν και άκρως σεξουαλικόν! Δώστε βάση και υπόστεγο στο σκονάκι του Κάνη να κάνουμε βεράντα:

Thessaloniki: Θες κι΄άλλο Νίκη;
Mη, θα φωΝάξο!
pame Πάρο na se parw (attention! Pame, no ΠΑΜΕ!!!)

Ι do η Ρόδος, yes i do και το πήντημα
Telis pai taksintakis se nisakis me Bassoula Papantreou monsieur Stauss-Kahn? - Άστηνπαλαιά
Ο Dominique θα σε γκαStrauss στο Amorγός! Τόχει ξαναKahn! 

Τέτοια γεωγραφία μάθαινε ο κερατάς! Το κάτω κεφάλι τρώει το πάνω λέει η παροιμία, τόφαγε τελικά στην Νέα Υόρκη και ησυχάσαμε από δαύτονα! Απορώ πάντως με την αμερικάνικη δικαιοσύνη. Καλά ρε σεις αγαθοί, στο πόδι βρήκατε ρε να του βάλετε το ηλεκτρονικό βραχιόλι; Στο πόδι ρε;

Γυρίζουμε στα θκά μας πάλι. Τρέχει ο χοντρός της αντιπροεδρίας στον χοντρό αμύνης και υποβρυχίων που γέρνουνε, το και το. Ρε συ Βενιζέλε, να προσέχουμε τα νώτα μας ρε, γκαστρώνει γαϊδούρα στον ανήφορο ο τύπος! Έχουμε και νέαι έως παραλίγο δημαρχίναι σύζυγοι άμα λάχει ναούμ.

Δίκιο έχεις ρε συ Θόδωρα, λέει ο Βενιζέλος, κάτι είχα πάρει κι΄εγώ χαμπάρι περί σεξομανίας! Τον πούστη, ευγενικότατος, δεν λέω, πάντα όταν με έβλεπε έτρεχε κοντά μου, με αγκάλιαζε φιλικά και διεθνοταμιευτικά και άρχιζε τις γλύκες: Ο μεσιέ λε μινιστέρ Βαζελινός, τικανετέ, πωσταπατέ;

Πόσες φορές τον διόρθωσα, Βενιζέλος μεσιέ, νον Βαζελίνος, αλλά αυτός τον χαβά του. Πολύ σεξομανής ρε συ!

Αφήνουμε τους ευτραφείς έως λίαν ευτραφείς υπουργούς να τα λένε και επιστρέφουμε στην κυρίως είδηση. Παραμένει η αναπάντητη "σε ποιά μελαχροινή και ομορφούλα" έριψε τους κύβους του ο DSK; Να πάρουμε τας υπουργίνας και υφυπουργίνας με την σειρά.

Θοδωρούλα Τζάκρη: Άτοπον! Ξανθιά και κάκιω, σιγά μην της την έπεφτε ο DSKάς. Άσε που την έχω και προσωπικά άχτι....

Ντίνα Μπιρμπίλω: Τς, ξανθιά! Από καμπυλικά προσόντα ουί, αρταίνεσαι στην ανάγκη, αλλά όχι και ομορφούλα ρε σεις! Για ρωτάτε τα παιδιά από την Κερατέα πως το αντέξανε δυό φορές το συμβούλιο στο γραφείο της.

Μιλένα Αποστολάκη: Ξανθιά! Τάβαψε, δεν τάβαψε, άγνωστον!

Φώφη: Ξανθιά! Άσταδιάλα ρε με τα κομμωτήριά σας!

Ελπίδα Τσουρή: Ξανθιά! Ούτε στην σουηδική Βουλή νάχαμε πέσει ρε σεις!

Μαριλίζα Ξενοδικόμασγιαννακοδημητρακοπούλουλου: Ξανθιά! Ξου μαρή!

Παρασκευή Χριστοφιλοπούλου; Εδώ λέμε "άστα τα μαλλάκια σου" αλλά όχι και ομορφούλα τώρα! Συγνώμη, αλλά να λέμε και της υφυπουργάντζας το δίκιο ντε!

Λούκα Κατσέλη: Δεν παίζει ούτε μαλλί, ούτε από το άλλο. Όχι λόγω...ασυμφωνίας περιεχομένου, αλλά λόγω φόβου: Ξέρετε τι μάπες ρίχνει ο Αρσένης στη ζήλια του; Που να τολμήσει ο Στρως Καν;

Αννούλα Νταλάρα: Ξεχάστε το! Και θεά νάτανε, και μαλλάκι σαν κατράμι νάχε, ριέν νε βα πλί! Νεύρα! Πολλά νεύρα η Αννούλα! Τι, να της την πέσει και να τον σκίσει; Είπαμε, μουρντάρης είναι ο άνθρωπος, όχι μαζόχα ή μαλάκας. Η Αννούλα δεν κρατιέται ούτε με δεκαπέντε παρελάσεις, άμα τα πάρει στο κρανίο, διαγράψτε την! Και νάτανε και μόνη της; Ξέρεις τι είναι να σου την πέσει μετά το έτερον... εκάτερον και να σου χώσει κανένα "στην Αθήνα μεσ΄το κέντρο, φύτρωσε καινούριο δέντρο"; Ή ακόμα χειρότερα, να σου φερμάρει τίποτα συναυλίες για την Κύπρο; Παναγία μου!

Τι μένει;

Τι μαύρο και άραχνο και εύμορφο έμεινε ακόμα;

Τι;

Σοβαρά;

Ε όχι ρε!

Την Ξύστρας και Γομολάστιχας;

Την Κοψογκράβας και ΤΕΪτσεκούρας;

Την Παιδειοκόφτρας και Δια της Βίας Αμάθειας;

http://s.enet.gr/resources/2010-02/diamantopoyloy-thumb-large.jpg

Την Αννούλα την Διαμαντοπούλου ρε;

Ε, αφού είναι η μοναδική μελαχροινή, πρέπει να είναι και η "όμορφη" που ζητάμε.

Έτσι εξηγούνται όλα...

Εδώ την έπεσε στην Άννα μας, σε καμαριέρα θα χαριζότανε;