7/3/11

Ιάκωβος Σιράκης: Αχ, γιατί να μη σε λένε Παπανδρεέν ή Καραμανλιέν;

http://www.hbcprotocols.com/Jacques-Chirac.png


Το γνωρίζουν ακόμα και τα ζώα: Όποιο ζώο καταφέρνει να αναρριχηθεί μέχρι την κορυφή της εξουσίας, έχει αφήσει πίσω του ηθική, χαρακτήρα και όλα τα άλλα έγχρωμα, περίφημα, χριστιανοδημοκρατικά, αλλά λόγω βάρους, περιττά, που έχουν καπαρώσει οι δασκαλοπαπάδες για τα παιδιά και τους "καλούς".

Δεν συμβαίνει καθημερινά, να τραβολογάνε έναν πρώην πρόεδρο που έκανε ματσαραγκιές στα δικαστήρια, αλλά που και που συμβαίνει! Αυτή την φορά στην Γαλλία, με πρωταγωνιστή τον Ζακ Σιράκ, και γαμώ τσι αθώοι αθρώποι!

Για διαφθορά τον σέρνουνε τα τζίνια τον Ιάκωβο Σιράκη, να τον ελληνοποιήσουμε λιγάκι, να μας φύγει η λιγούρα που έχουμε να δούμε επιτέλους και έναν "δικόνε μας" στο σκαμνί!

Γιατί ΔΙΚΟΝΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ αγαπητοί φίλοι αναγνώστες!

Οι "δικοί μας" είναι δυστυχώς αθώοι μέχρι πάνω από τη μύτη, απορώ πως δεν σκάνε από τόση αθωότητα!

Οι δικοί μας είναι υπεράνω διαφθοράς, έχουν περάσει σε άλλο στάδιο δημοκρατικής αποσύνθεσης, έχουν γίνει πια ένα με την διαφθορά και άντε εσύ να τους ξεχωρίσεις!

Πρώην ή νυν πρωθυπουργούς δεν θα δούμε ποτέ στο σκαμνί, όσο έχει η ίδια η διαφθορά την πλειοψηφία! Ξεχάστε το λοιπόν!

Ή μας φτάνει ο Ιάκωβος Σιράκης, ή ξεπατώνουμε, μια και καλή, τον δικομματισμό!

Moody΄s: Στα τοπικά πρωταθλήματα σε λίγο η Ελλάδα!

http://www.taz.de/uploads/hp_taz_img/xl/zecke_b_01.jpg

Είχατε και σεις φαγούρα τον τελευταίο  καιρό; Η Moody΄s ήταν, ο διεθνής οίκος ανοχής που ασχολείται με την "πιστοληπτική ικανότητα" των χωρών, εγκάθετα καδρόνια των αγορών-παρασίτων.

Την υποβαθμίσανε λέει την Ελλάδα, από την Β1 στην Βα1 κατηγορία και μπορεί να την "πέσουνε" ακόμα πιο πολύ, μέχρι τα τοπικά πρωταθλήματα ίσως! Δεν παίζει φυσικά η χώρα σε κανένα πρωτάθλημα, αλλά δεν χάλασε για τα παιδιά της ρουφήχτρας του αίματος και της τοκογλυφίας, ο κόσμος, την παίζουν μόνοι τους άμα λάχει ναούμ!

Είχε γενικά καλή απόδοση η ομάδα, λένε, μαχητικότατη, με παλμό, αλλά ήταν ιδιαίτερα άστοχη στην επίθεση και όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου, τρως ένα στην κόντρα και δεν σε σώζει ούτε η ΕΚΤ.

Τρεις ολόκληρες μονάδες κάτω λοιπόν η Εθνική, αχ Ρεχάγκελ τι κενό μας άφησες, και έχει για παρακάτω ο Γιαραμπής. Τρέχα τώρα ζήτουλα Παπατζή να πάρεις δάνειο, να δεις τι ωραία σε πηδάει η ίδια σου η ιδεολογία!

Το υπουργείο ευνουχισμού και ξεπούλας της σοπράνας της τρόϊκας, φλωρά Παπαροκων/νου, έστειλε έγγραφη διαμαρτυρία στην ΕΠΟ: Σφαγή, πέτσινο πέναλτυ έδωσε το κοράκι της Moody΄s και σαν δεν ντρέπονται και να βγάλει ο Σισέ την φούστα, μεγάλη αδικία!

Είναι από τα όμορφα του νεοφιλελευθερισμού, της νέας Θρησκείας που μας λανσάρουν δια της βίας οι νεοταξίτες ανθρωποφάγοι, που βρήκαν ανοιχτό χώρο από δεξιά και πέρασαν στην κόντρα, γνωστή και σαν αντεπίθεση των καθηκιών: Δεν γίνεται κύριε αρχισοσιαλιστή αϊκιουκτόνε Παπακατάρα να είσαι μόνο "ενεργά" νεοφιλελεύθερος! Έρχεται κάποτε η σειρά σου να πέσεις στα τέσσερα και να χωθείς...στο βαρέλι!

Και εκεί να δεις τι ζόρι είναι το νεοφιλελεύθερο αγγούρι όταν προορίζεται για την...σωτηρία του δικού σου απαυτού!