24/1/12

Σάλιο στο πασόκ με την μη ανάγνωση του Μνημονίου!

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/e8f4a11c5794145a573811c571a0a0d1_XL.jpg?t=1325777750

Σάλιο στην κυβέρνηση μετά από τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη "Μνημόνιο; Τι είναι αυτό"!
Σάλος δηλαδή...

Συνταρακτικές αντιδράσεις από υψηλόβαθμα στελέχη του πασόκ, εκτός φυσικά του εργατοευεργέτη της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλο, ο οποίος συνεδριάζει σε άγνωστο (για τον φόβο των Παμέων) τόπο με τους συνσυντρόφους του τού ΣΕΒ, και δεν μπορούμε να τον βρούμε για να τον ρωτήσουμε.

Ο Λοβέρδος ανέφερε σχετικά: "Αν τολμήσει ο Χρυσοχοΐδης να διαβάσει το Μνημόνιο, θα γίνει μακελειό" και ότι όταν αυτός ο ίδιος έκανε πάρτυ με ούζα στο Εργασίας και Κοινωνικής Ανασφάλειας και του είχε βγει ο πάτος να ξεσκίζει εργατικά και ασφαλιστικά, παρόλη την κούραση, παρόλον τον κάματο και το τσεκουρεματικό τρέξιμο, πάντα εύρισκε χρόνο να διαβάζει Μνημόνιο, έστω και όταν έπεφτε αργά για ύπνο. Ένα τεύχος του Μνημονίου κοσμεί από τότε το κομοδίνο του και όποιος τολμήσει να πει κάτι για τον Παπανδρέου, θα γίνει μακελειό.

Ο Παπανδρέου είπε από την Κόστα Ρίκα τα εξής: Κατ΄αρχήν, Μνημόνια υπάρχουν. Δεύτερον. Εγώ το διάβασα στα ελληνικά και κατάλαβα ότι για να το καταλάβω θα πρέπει να μεταφραστεί στα αγγλικά. Τρίτον και τι κέρδισε αυτός που το μετάφρασε νομίζετε; Πάντως θα το ελέγξω αυτό με το διάβασμα ή όχι, έχω κάνει ήδη τις πρώτες ενέργεις.

Όντως κάτι ακούστηκε στην ΚΟ του πασόκ περί έκτακτου σοσιαλιστικού διαγωνίσματος, αλλά τίποτα συγκεκριμένο. Μας είπε να διαβάσουμε Θεωρία Σωτηρίας, είπε σε συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων του βραχόκηπου ο βουλευτής του πασόκ, Κακλαμάνης, αλλά δεν ανέφερε μάθημα. Ας ελπίσουμε να πέσει τίποτα περί PSI που μπορείς να γράφεις ότι θέλεις επειδή δεν καταλαβαίνει κανένας, και όχι κάνα θέμα από το Μνημόνιο που δεν έχει ανοίξει κανένας βιβλίο.

Ο αντιπρόεδρος Πάγκαλος αρκέστηκε σε ένα λακωνικό "Μαζί το διαβάσαμε το Μνημόνιο και αν νομίζει ο Σύριζα ότι μπορεί να τρομοκρατεί με γιαούρτωμα τους έλληνες πολιτικούς που θέλουν να φάνε κάνα παϊδάκι σε γνωστή μεγάλη ταβέρνα των Καλυβίων, ή κάνα σπληνάντερο, που το πετυχαίνει καταπληκτικά ο πούστης ο μάγερας, και πάμφρεσκο σας λέω, και χώρια που κάνει και κάτι μερίδες που δυσκολεύομαι να τις υποτάξω ακόμα κι΄εγώ, είναι γελασμένος."

Η Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε, ότι όχι μόνο διάβασε το Μνημόνιο, αλλά το ξαναδιάβασε και το ματαξαναδιάβασε, μέχρι που το αποστήθισε! Και γαμώ τα βιβλία, είπε, τύφλα νάχει το Καμασούτρα! Πάνω από 1.000 στάσεις πηδήματος της κοινωνίας, το υπ΄αριθμόν ένα ερωτικό εργαλείο σας λέω.

Η Βασούλα η Παπανδρέου που ήταν δίπλα και κρυφάκουγε, απόρησε: Καμασούτρα; Πήδημα; Ερωτικό εργαλείο; Τι΄ναι αυτά;

Αποθέωση Καραμανλή στην κηδεία Κεφαλογιάννη!




Κόψτε...πίκρα ο mister Burns του υπουργείου Δικαιοσύνης (δεν κάνω πλάκα!) Παπαϊωάννου. Ίσως λόγω της συντριβής του για τον ξαφνικό θάνατο της αλήθειας και της διαφάνειας στην τραγική υπόθεσητων οικονομικών εισαγγελέων.



Ούτε να πεθάνεις δεν μπορείς σήμερα! Ούτε στα νεκροταφεία δεν κάνουν κράττει οι μαλάκες! Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδίκτυου, αλλά σχολιάστηκε δεόντως και από τον καθημερινό τύπο.
"Kαταχειροκροτήθηκε ο Κώστας Καραμανλής κατά την είσοδό του στο Α’ Νεκροαταφείο για την κηδεία του Γιάννη Κεφαλογιάννη"

Μέσα κηδεύουν έναν άνθρωπο, έναν οποιοδήποτε άνθρωπο, δεν έχει σημασία ποιόν, και στην είσοδο μαζεύεται ο κάθε μαλάκας και βαράει παλαμάκια στον επώνυμο πολιτικό (κόπανο ή όχι) της αρεσκείας του!

Κλεάνθης Βικελίδης το νεκροταφείο βλέπετε και Τάφος του Ινδού, δεν χαμπαριάζει από πένθη και σεβασμό προς τους εκλιπόντες ο χουλιγκάνος της νέας δημοκρατίας ή -όπως είχαμε την ευτυχία να δούμε πολλές φορές- του πασόκ.

Ένα μακάβριο "έθιμο" που έχει καθιερωθεί στην χώρα μας, ένα από τα πολλά που μας κάνουν να διαφέρουμε σαν την μύγα μέσ΄το γάλα του πολιτισμού. 

Θριάμβευσε πάλι η Δικαιοσύνη! Έξοχος ο υπουργός Παπαϊωάννου. Έκρινε το ματς μόνος του!

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/968eb06fa214285d6efd65a54b6fd9d6_XL.jpg?t=1323809031

Στους The Simpsons παίζει τον ρόλο του mister Burns, στο κατάμαυρο συνοθύλευμα της τρόϊκας της κυβέρνησης της τρόϊκας κάνει τον υπουργό Δικαιοσύνης. Πολύ...ουράνιο!
http://www.allmystery.de/dateien/uh60967,1278273907,Mr__Burns_real_by_mataleoneRJ.jpg



Η τρόϊκα της κυβέρνηση της τρόϊκας προχωράει με βήμα ταχύ προς άλλη μία θριαμβευτική αυτοκάθαρση του συστήματος, την πάταξη του οικονομικού εγκλήματος και διάφορα άλλα τσουβάλια άνθρακος! Τίγκα το κάρβουνο!

Συγκεκριμένα, μετά την...απογείωση της πράσινης δικαιοσύνης στην υπόθεση των οικονομικών εισαγγελέων (πολύ γέλιο), μετά την συγκινητική αρωγή της πράσινης πολιτείας στην...υποστήριξη του έργου των Μουζακίτη-Πεπόνη, έρχεται και η πράσινη έμπρακτη απόδειξη του αδέσποτου και βαθειά σοσιαλιστικού μίσους του πράσινου κινήματος προς κάθε εγκληματικό και διεφθαρμένο μέλος της κοινωνίας, τις κακές παρέες, τα μπιλιάρδα, τα ποδοσφαιράκια και τον κυβερνητικό συνδικαλισμό.

Τι έγινε; Κρατηθείτε! Δεν άντεξε άλλο ο υπουργός δικαιοσύνης, ο γύπας της νομιμότητας Παπαϊωάννου, με τα τσαλιμάκια της παράνομης μερίδας της κοινωνίας μας και όσες κουφάλες δεν πλερώνουν τσι τόκοι και πως θα γίνουνε οι δρόμοι και θα πλερωθούνε οι δασκάλοι, και (αφού τα πήρε πρώτα στο κρανίο) αποφάσισε ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, να ρίχνουν οι οικονομικοί εγκληματίες το κράτος και να εμπαίζουν την κοινωνία και να βρέχει μίζα στην στράτα του λαού, μίζα που τον έχει κάψει, και να βουΐζει η διαφθορά όπου ακούσεις ζζζζ και γι΄αυτούς τους λόγους, αλλά και γιά άλλους πολλούς ακόμα αποφασίζει ο Παπαλαμόγιος η υπουργάντζα την....ΠΑΤΑΞΗ των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ!

Φτύστε την παρακάτω επιστολή της φάτσας κάπα υπουργού τρικαιοσύνης (ξεπεράσαμε τα αναχώματα της Θέμιδας και πάμε ολοταχώς για πιο εξελιγμένες μορφές δικαιοσύνης), να μην αβασκαθεί, αλλά και λόγω της μεμονωμένης ηδονής του φτυσίματος.


Προς Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο

«Παρακαλούμε όπως αποφασίσετε για την αντικατάσταση ή μη του  Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, Αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών κ.  Γρηγόριου Πεπόνη του Ζήκου και του αναπληρωτή του Αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών κ. Σπυρίδωνα Μουζακίτη του Θεοδώρου για τους εξής λόγους:

1. Οι ανωτέρω Αντεισαγγελείς Εφετών, με το από 28-12-11 έγγραφο τους, ζήτησαν την αντικατάστασή τους από τις προαναφερθείσες θέσεις που είχαν τοποθετηθεί μετά από την υπ’ αριθμ. 63/2011 απόφαση σας και την έκδοση του από 31-5-2011 Π. Δ/τος (Γ’ 388).  Σημειωτέον ότι οι ίδιοι  χαρακτήρισαν το έγγραφο αυτό ως παραίτηση και προβάλλουν ως λόγους τα εξής:

«Με το σχέδιο νόμου που πρόκειται να κατατεθεί και μας κοινοποιήθηκε, όλως προφασιστικά και με δήθεν επιχειρήματα ως αιτιολογία, επιχειρείται η αντικατάστασή μας και η απαλλαγή από την παρουσία μας…»,

«… δεν δεχόμαστε να είμαστε Εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ’ υπαγόρευση, πολλώ μάλλον δε δεν δεχόμαστε να αποτελέσωμε ένα άλλοθι και μία θεσμική κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα πολυποίκιλλα οργανωμένα συμφέροντα και τους ποικιλώνυμους εκφραστές τους, που δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται στην γκρίζα ζώνη του Οικονομικού Εγκλήματος…».

2. Είναι σαφές  ότι με το έγγραφο τους αυτό:

α) Αμφισβητούν την από το Σύνταγμα κατοχυρωμένη αρμοδιότητα      νομοθετικής πρωτοβουλίας της εκτελεστικής εξουσίας,

β) Αμφισβητούν την παροχή δυνατότητας άσκησης των         καθηκόντων του Οικονομικού Εισαγγελέα από Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και θεωρούν την σχετική θεσμική πρόταση ως προσβολή στο πρόσωπό τους και ως «επιχείρηση απαλλαγής από την παρουσία τους».

Με την από 29-12-11 εντολή του ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Τέντες ζήτησε από τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Φώτη Μακρή να ερευνήσει επειγόντως τους λόγους για τους οποίους οι δύο συγκεκριμένοι Αντεισαγγελείς Εφετών δήλωσαν ότι «παραιτούνται» και κυρίως να διευκρινίσουν  οι ίδιοι τι εννοούν λέγοντας ότι  «δεν δεχόμαστε  να είμαστε εισαγγελείς  υπό απαγόρευση και καθ΄ υπαγόρευση».

3. Ακολούθησε θύελλα δημοσιευμάτων με καταιγισμό  υποθέσεων  και ονομάτων που δήθεν παρεμπόδιζαν το έργο τους. Τους ζητήθηκε από τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Φώτη Μακρή  να δώσουν τις αναγκαίες διευκρινήσεις και στοιχεία.

Στο σχετικό υπόμνημά τους δεν έδωσαν στοιχεία και περιορίστηκαν ουσιαστικώς στη φράση «δεν θα χαθούμε σε δυσώδεις ατραπούς ονοματολογίας, αναλισκόμενοι σε ενασχόληση με το αυτονόητο και πασίδηλο, δυστυχώς, της νεοελληνικής πραγματικότητος».

4. Μετά από αυτό ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έθεσε την υπόθεση στο αρχείο με την 5479Α/30-12-11 αναφορά του  προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κρίνοντας τη συγκεκριμένη ενέργεια τους «παρορμητική» και ότι «δεν προέκυψε ότι επιχειρήθηκε παρέμβαση στο έργο τους από οποιονδήποτε».

5. Με νεώτερες δηλώσεις τους  οι δύο εισαγγελικοί  λειτουργοί εξέφρασαν δημόσια την αμφισβήτησή τους για την πράξη του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Φώτη Μακρή  να θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Μεταβάπτισαν το αρχικό τους υπόμνημα που φέρει τις υπογραφές τους, σε πρόχειρο σημείωμα και ζήτησαν να ανακληθεί η σχετική πράξη αρχειοθέτησης. Υποσχέθηκαν, δημόσια, με δηλώσεις και συνεντεύξεις  τους,  ότι στο νέο τους υπόμνημα θα αναφέρουν ονόματα και θα προσκομίσουν στοιχεία, «για τα πολυποίκιλα οργανωμένα συμφέροντα και τους ποικιλώνυμους εκφραστές τους» που τους εμποδίζουν στο έργο τους.

6. Ακολούθως, ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Φώτης Μακρής  ζήτησε συμπληρωματικές επεξηγήσεις και εξέτασε ως μάρτυρες πέντε δικαστικούς λειτουργούς για την πληρέστερη έρευνα της υπόθεσης.

Είναι χαρακτηριστικό:

α) ότι ούτε ένας δικαστικός λειτουργός δεν επιβεβαίωσε τους βαρύτατους υπαινιγμούς των δύο Αντεισαγγελέων ως προς δήθεν παρεμβάσεις στο έργο τους.

β) Αλλά, ούτε και οι ίδιοι ανέφεραν ή προσκόμισαν αποδεικτικά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να συνιστούν ουσιαστική παρέμβαση  στο έργο τους.

7.  Με την από 19-2-12 πορισματική αναφορά του ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Φώτης Μακρής, κατέληξε ότι η αρχική δήλωση τους για «παραίτηση» και αντικατάσταση «αποτελεί αυθόρμητη εκδήλωση για τη μελετώμενη νομοθετική κατάργησή τους», όπως φυσικά οι ίδιοι ισχυρίζονται.

Στο σκεπτικό της ίδιας αναφοράς αναγνωρίζεται ότι είναι καθ’ όλα νόμιμες:

α) Συστάσεις για την κατά απόλυτη προτεραιότητα περάτωσης υποθέσεων  εξαιρετικής σημασίας, που έγιναν από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον Επόπτη των Οικονομικών Αντεισαγγελέων κ. Ν. Παντελή καθώς και από εμένα με την ιδιότητα του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά τη διάρκεια συνάντησης μας που έγινε με δική τους αποκλειστικά πρωτοβουλία στις 19 Ιουλίου 2011.

β) Συμβουλές των ιεραρχικώς προϊσταμένων τους σε ότι αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του έργου τους.

Κυρία Πρόεδρε, Κύριοι Δικαστές,

Η αντιμετώπιση της διαφθοράς στη δημόσια ζωή και στην οικονομία  αποτελεί, πλέον, εθνική προτεραιότητα. Η καταπολέμηση της συνιστά αδιαπραγμάτευτο στόχο, για όλες τις συνταγματικά  κατοχυρωμένες λειτουργίες και θεσμούς της Ελληνικής Δημοκρατικής Πολιτείας. 

Θεωρώ κρίσιμο σταθμό την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης για τη δημιουργία του νέου θεσμού του οικονομικού εισαγγελέα. Η εθνική αυτή προσπάθεια δεν μπορεί να αποδυναμώνεται  από «γκρίζες», νεφελώδεις και ατεκμηρίωτες καταγγελίες για πρόσωπα και συμφέροντα  που δήθεν παρεμποδίζουν τις προσπάθειες αναζήτησης της αλήθειας. Στο βαθμό που υπάρχουν, το χρέος αναζήτησης και καταλογισμού των ευθυνών ανήκει αποκλειστικά στην ίδια τη Δικαιοσύνη.

Θέτω υπόψη σας όλα τα παραπάνω, μαζί με τα έγγραφα που έχω στη διάθεση μου, και παρακαλώ να τεθούν υπόψη των μελών του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου της Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης και σε περίπτωση που αποφασίσετε θετικά, να ορίσετε δύο νέους Αντεισαγγελείς Εφετών με αρμοδιότητα την έρευνα του Οικονομικού Εγκλήματος, οι οποίοι θα μπορούν να διεκπεραιώσουν το σημαντικό και πολύτιμο αυτό έργο τους με τη νηφαλιότητα, την ανεξαρτησία, την υπευθυνότητα και φυσικά την αξιοπιστία που απαιτούνται ως προϋποθέσεις για την αποτελεσματική άσκηση των σχετικών καθηκόντων τους".

Ο Υπουργός

Μιλτιάδης Παπαϊωάννου


Ζήτω η προσφορά της μπούργκα στο έργο της ελληνικής δικαιοσύνης!

Ζήτω η συμβολή του Αφγανιστάν στο ηρωικό έργο κάθαρσης, που έχει αναλάβει εργολαβία το πασόκ! 

Και ζήτω αυτός που θα με ξυπνήσει, αν κοιμάμαι, όταν θα κρεμάνε τα τομάρια!

Χθεσινοβραδυνό ψυχοπλάκωμα...

 http://ligery.pblogs.gr/files/f/426295-%CE%92%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%96%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%A3%20%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%85.jpg

Τέταρτος χρόνος ύφεσης...

Δεύτερος χρόνος Μνημόνιου...

Κοντά σαράντα χρόνια βρωμιά και σαπίλα...

Μιά χώρα πνέει τα λοίσθια...

Μιά εξαθλιωμένη κοινωνία νοκ άουτ στο καναβάτσο...

Ειδήσεις στην κρατική τηλεόραση. Συζήτηση (κάνα εικοσάλεπτο!) περί ανέμων (PSI) και υδάτων (κρίση, μέτρα κτλ). Πασόκα παρουσιάστρια, πασόκος καλεσμένος (διευθυντής του Έθνους), νεοδημοκράτισσα καλεσμένη (διευθύντρια Ινστιτούτου Κ.Καραμανλής).

Η δικομματική εκδοχή της "αλήθειας" και μόνο αυτή! Μπορεί τα ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων να βρίσκονται στο υπόγειο, μπορεί το ανάθεμα κατά της πολιτικής της καταστροφής στην οποία επιδόθηκαν επί δεκαετίες να είναι πιά παλλαϊκό, αλλά αυτοί εκεί, γαντζωμένοι στα πατροπαράδοτα προνόμια, μονοπωλούν Γνώμη και Πληροφόρηση.

Τι έχει αλλάξει; Τί-πο-τα! Όλα τα μαύρα κι΄άραχνα ως είχαν! Ανατροπή; Ούτε σε φορτηγό! Μιά χώρα καταστρέφεται και δεν φταίει κανένας! Δισεκατομμύρια έχουν κάνει φτερά και δεν υπάρχει ούτε ένας κλέφτης! Εκατομμύρια λανθασμένες πολιτικές αποφάσεις και ούτε ένα συγγνώμη! Χιλιάδες σκάνδαλα και ούτε μία καταδίκη! Καθημερινή διαφθορά και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Ίδιοι οι πολιτικοί διαχειριστές...
Ίδια τα κόμματα "εξουσίας"...
Ίδιος τύπος...
Ίδιοι εργατοπατέρες...
Ίδιοι διαπλεκόμενοι...
Ίδια εξαρτημένη Δικαιοσύνη...
Ίδια χάλια...

Μαφία στην Αθήνα, Καμόρα στην Θεσσαλονίκη, Γης Μαδιάμ η υπόλοιπη χώρα. Εγκληματικότητα, ρατσισμός, φτώχεια, ανεργία, εξαθλίωση, υποστολή του πολιτισμού και νύχτα μαύρη στην καρδιά και στον νου ενός ολόκληρου λαού. Καληνύχτα...

Καληνύχτα εφ΄όσον δεν είμαστε σε θέση, να αλλάξουμε ούτε γραμμούλα από εμάς. Καληνύχτα αφού εξακολουθούμε να παριστάνουμε μέσα στα μαύρα μας μεσάνυχτα τους αυθεντικούς συνεχιστές περασμένων μεγαλείων.

Πάω να πέσω.

Όταν ξυπνήσουμε, σφυρίξτε μου...

Διάβασε το Μνημόνιο ο Χρυσοχοΐδης! Προβλέπεται να γράψει καλά!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSdpXLsp-6KTeOpp3IU3_a-rdEENuuhMputI4Fw4PR2vNvynqTSZ7bMz2S-UastCgCYlBDxJ3hGoF2U6KwNCjqpepuu4P5QdxJ68_e7xxf20wonqmlE6rfyHfDzWzvTD6yRFy5on_eEAE/s1600/gaidaros-20111205.jpg



Πολύ μάπα πράμα το Μνημόνιο, είπε σήμερα ο γνωστός αντιμνημονιακός υπουργός του πασόκ, γίγαντας Χρυσοχοΐδης στην τιβή του Σκάει (μπαμ). Μιλάμε για μπαρούφα έγγραφο, που έκανε την οικονομία "δεν σου λέω τίποτα" και την φουκαριάρα κοινωνία "μη τα συζητάς Κούλα μου!"

Ο Χρυσοχοΐδης μπορεί να άφηνε να εννοηθεί ότι στήριζε την μνημονιακή πολιτική, αλλά όπως λέει η γνωστή κυριακάτικη παροιμία, "αι ρουφιάναι αι γεναίκαι και τα φαινόμενα απατούν". Όχι φίλοι μου, δεν το πήγαινε με τίποτα το ξεσκισμένο το Μνημόνιο ο κύριος Χρυσοχοΐδης, ούτε και με σκάγια. Το μίσος του για το περιεχόμενο της επίκυψης υπό το όνομα Μνημόνιο που έκανε η χώρα προ του δανειστή-κατακτητή, δεν ήταν δυνατόν να αναπτυχθεί ως του άρμοζε λόγω επειδής ένεκα διότι δεν είχε τύχει να το...διαβάσει!

Μάλιστα λαέ των Άνω Λιόσιων, λαέ της Ροδίτσας Λαμίας! Δεν το διάβασε! Και πως να το διαβάσει όταν του είχαν φορτώσει ολόκληρο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και έπρεπε ο άνθρωπος να μας προστατέψει ολουνούς μας από την βία, την σκανδαλώδη εύνοια του αντιπάλου από την διαιτησία, το ελεύθερο κάμπινγκ και τους εφαψίες του μετρό;

Πολύ δουλειά με την οργάνωση της μπασκιναρίας, λέει ο Χρυσοχοΐδης, που να μείνει καιρός για την ανάγνωση των Μνημονίων, του καταστατικού της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και του Ριζοσπάστη. Αλλά τώρα που βρήκε καιρό (στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγνωνιστικότητας και Ναυτιλίας χτυπάνε μύγες λόγω μείωσης της Ανάπτυξης και υποτυπώδους έως μηδενικής Ανταγωνιστικότητας ενώ το Ναυτιλίας το έχει αναλάβει αποκλειστικά ο πλασιέ βιβλίων του στόκ.ος, Άδωνις, καλό παιδί αλλά πολύ κοντός ρε συ, άσε που γίνεται κατακόκκινος όταν φωνάζει και λες "μα να δείχνει κομμουνιστής κοτζάμου φασίστας υφυπουργός") το διάβασε και έφριξε!

Να τον στηρίξουμε τον Χρυσοχοΐδη ρε παιδιά! Να τον ψηφίσουμε να σηκώσει την εσωτερική κούπα στο πασόκ και να βγει μετά στην Ευρώπη. Και αν δεν αξίζει τον κόπο να γίνεις μέλος του πασόκ για να προωθήσεις τον τσίφτη τον Χρυσοχοΐδη, ε πότε αξίζει τότε τον κόπο;

Α θυμήθηκα και ένα ποιηματάκι που ταιριάζει στην περίπτωση:

Σε λιβάδι ξεχασμένος ένας γάϊδαρος θα βοσκούσε, τίποτα άλλο δεν θα ζητούσε, ο καημένος.
(Αν δεν είχε πέσει προηγουμένως σε μιά τρύπα, ο καημένος)