9/2/11

Φέρανε τον Φίσερ! Δεν ερχότανε λένε ο George W. Bush!

Παπαστόκος:

"Προσκάλεσα τον Joschka Fischer να μας μιλήσει σήμερα εδώ: για την πράσινη ανάπτυξη και τις προοπτικές της χώρας μας στον τομέα αυτό."

 http://www.detlev-mahnert.de/joschka68-2.jpg.

Καλά ρε παιδιά, κάθε τομάρι αυτού του άδικου ντουνιά πρέπει να μπει στη Βουλή με πρόσκληση της πράσινης ρεταλαρίας; Μετά τους Στρος-Κάνηδες τους Όλι Ρένηδες, τους Τρισέδες και δεν συμμαζεύεται μας κουβάλησαν και τον ηθικά απανθρακωμένο πρώην γερμανό υπουργό εξωτερικών, το αρχιλαμόγιο Γιόσκα Φίσερ, να βγάλει, λένε, λόγο για πράσινες αναπτύξεις που ιππεύουν επί πρασίνων αλόγων και η πλεξούδα της Φρόσως!


http://www.juergenfeldpusch-siemens.de/index/index_fischer.jpg

Συνταξιούχος για φτύσιμο ο Γιόσκας Φίσας, χέστηκε για την πρασινάδα της ανάπτυξης, και γενικά για όλα, εκτός της πάρτης του. Το αρχιτομάρι της γερμανικής πολιτικής, χέρι με χέρι με τον σοσιαλήτη πρώην πρωθυπουργό, νυν λαμόγιο της μαφιόζικης ρωσικής Gazprom, έκανε καριέρα πάνω στις πλάτες ΟΛΩΝ! Η ιδεολογία του ήταν και είναι "πηδάω πάνω στο εκάστοτε γρηγορότερο άλογο"! Η επιτομή του οπορτουνισμού!


http://cdn1.beeffco.com/files/poll-images/normal/joschka-fischer_2408.jpg

Αρχικά ξεκίνησε μια ελπιδοφόρα σταδιοδρομία κοινού αλήτη, την παράτησε όταν κατάφερε να γίνει ο αρχηγός της αλητείας, για να συνεχίζει στο περισσότερα υποσχόμενο επάγγελμα του τραμπούκου! Μεταπήδησε στους κουκουλοφόρους, έδειρε κάμποσους μπάτσους, έριξε και ένα νταμάρι ολόκληρο πέτρες, και πήρε μετά μετάθεση για τους αναρχικούς.


http://www.spiegel.de/img/0,1020,519930,00.jpg

Το αναρχιλίκι το συνήθισε πολύ γρήγορα, βλέπετε κανένας αναρχικός δεν κάνει καριέρα στον κρατικό μηχανισμό σ΄ αυτήν την άτιμη ζωή. Εκείνη την εποχή περνούσε έξω από το...σπίτι του εντελώς τυχαία το κίνημα των οικολόγων κατά της ραδιενέργειας, της μόλυνσης του περιβάλλοντος, του πολέμου, των εξοπλισμών, όλων αυτών που ξέχασαν εντελώς μετά από 20 χρόνια. Έτρεχε το κίνημα, ένα σωρό λέτσοι, λέτσος κι΄ αυτός, σαλτάρει πάνω και σε κάτι μήνοι βγαίνει και καβαλάρης του κινήματος!

 http://view.stern.de/de/picture/1160937/Joschka-Fischer-joschka-fischer-Schwarz-People-510x510.jpg

Αρχηγάντζα των πράσινων λοιπόν, κάνουνε μια καλή, ένα μπραφ και νάτους τους πράσινους μπαίνουν σε μια τοπική Βουλή! Πράσινος ο Φίσερ; Σιγά την πρασιά! Ο Φίσερ δεν ήταν ποτέ κάτι άλλο εκτός από Φίσερ! Το έδειξε και στην πορεία. Ο ατσούμπαλος, κακοντυμένος, άξεστος, τσαμπουκάς και καταπράσινος οικολόγος φισεριστής εξελίχτηκε σιγά σιγά σε έναν ατσούμπαλο αλλά ιδιαίτερα καλοντυμένο λαμόγιο.

 http://germanhistorydocs.ghi-dc.org/images/Joschka%20Fischer1.jpg

Μπήκαν οι πράσινοι στην ομοσπονδιακή Βουλή, μπήκε και αυτός μαζί τους, να μη χάσει. Ο πρώην πράσινος επαναστάτης, εμένα μου λες, καταλαβαίνει πολύ γρήγορα (δεν είναι χαζός, καθόλου μάλιστα) ότι ο...ορθόδοξος πρασινισμός δεν έχει και τόσο πολύ μάσα και πηδάει την κατάλληλη στιγμή στο πιο γρήγορο μέρος του κινήματος, τους λεγόμενους "ρεαλιστές οικολόγους". Η αρχή της μεγάλης μάσας! Περασμένα ξεχασμένα τα πράσινα...τα πράσινα...πως τα είπαμε ρε γμτ...α, τα πράσινα ιδεώδη!

http://www.zeithistorische-forschungen.de/_ZF/images/default/klemm_fischer.jpg

Εκεί λοιπόν κάνει την μεγάλη γκέλα ο γερμανικός λαός, που είχε μπουχτίσει 16 χρόνια Κολ, και ψηφάει την μεγαλύτερη τσατσά, το πιο κλούβιο αυγό της μεταπολεμικής γερμανικής πολιτικής: Τον αρχισοσιαλιστή, αρχιλέρα, μπαγιάτικη κλανιά, το άγριο νεοφιλελεύθερο παλιοτόμαρο, Γκέρχαρντ Σρέντερ! 

 http://www.krusenstern.ch/wp-content/gallery/joschka-fischer-ueber-russland-2008/joschka-fischer-deutscher-ex-aussenminister-12.jpg

Δεν του φτάνανε οι έδρες όμως του Σρέντερ, αναγκάζεται λοιπόν να συνεργαστεί με τσι οικολόγοι του Φίσερ, που διαθέτανε ορισμένες παρά φύση έδρες, και κάνουνε μαζί χαΐρι λοιπόν! Εδώ να δεις δέσιμο το γλυκό! Δυο παλιοτόμαρα του κερατά, αριβίστες, καριερίστες, παλιάνθρωποι, αλλά και χαρισματικοί, και γαμώ τσι ηθοποιοί!


 http://ceo.poebeln.de/uploads/FischeruGlatzeder1.jpg

Τα κάνουνε πλακάκια και αρχινάνε τον ρεβιζιονισμό! Σοσιαλδημοκρατία; Σβήστε το σοσιάλ παρακαλώ, θατσερικοί είμαστε! Οικολόγοι πράσινοι; Σβήστε τα και τα δυο γιατί κουνιούνται και θα πέσουν, παρακαλώ!

 http://www.spiegel.de/img/0,1020,228519,00.jpg
 http://static.wiwo.de/media/1/fischer_joschka10933063.jpg

Και αρχίζουν την ξεπούλα. Πόσα πιστεύω έχουμε; Ε, πεντέξη. Ειρήνη; Δε πα να γα η ειρή λέω γω, λέει ο ένας και σιγοντάρει ο άλλος. Πήγε η ειρήνη, τι να κάνει; Ήταν η εποχή που υπήρχε μεγάλη ανάγκη να ρίξουνε μερικές δεκάδες χιλιάδες βόμβες στην Γιουγκοσλαυία, να δουν άμα σκάνε. Ε, τις ρίξανε και σκάσανε όλες. Στην πρώτη γραμμή οι δυο υπέρμαχοι της ελευθερίας και τους οικολογικού ταπεραμέντου του σοσιαλισμού!


 http://www.n24.de/media/_fotos/bildergalerien/2008_4/joschkafischer60/13_1996_Parteitag-AP.jpg

Έπεσε ψέμα και των γονέων, και από τους δυο, για να λυγίσει η κοινή γνώμη και οι βουλευτές των κομμάτων τους! Ασύστολα ψέματα, καληώρα ο δικός μας ο Παπακαράφλας.
Να κάτι δήθεν πογκρομάκια των Σέρβων, να κάτι φωτογραφίες-ντοκουμέντα-μαϊμού, να κάτι τεχνάσματα και ύποπτες τρίπλες, το βάλανε το περιστεράκι της ειρήνης κάτω και το κάνανε με πατάτες!

http://www.morgenpost.de/multimedia/archive/00182/lila_fischer_DW_Lif_182687b.jpg

Αλλά το μεγαλύτερο πογκρόμ το κάνανε εντός έδρας οι συναιτεραλήτες! Πιάκανε που λέτε το εργατικό διακαίωμα και του αλλάξανε τα φώτα! Τρόϊκα καληώρα και βάλε! Δεν έχει εμφανιστεί ποτέ τόσο άγριος νεοφιλελευθερισμός, ούτε στην Χιλή του Πινοσέτ! Δεν αφήκανε οι ξεφτύλες, καληώρα οι θκοίμας, τίποτα όρθιο! Φεύγανε τα μέλη των κομμάτων τους κατά λόχους κάθε μέρα! Θεομηνία! Ούτε σοσιαλισμός, ούτε οικολογία, ούτε και ξυνός τραχανάς, τίποτα!

http://www.derwesten.de/omg/38819-452493911/530_530_0025781152-0055030092.JPG.jpg

Άρχισε ο πρώην επαναστάτης να παρουσιάζει βίτσια προχωρημένου βαθμού σήψης, όπως η μεγάλη αγάπη με την πατσαβούρα (από μούμια η πρώτη ύλη) της Όλμπράϊτ! Τέλος πάντων, πολεμοκάπηλοι ξαφνικά οι ειρηνοποιοί, και να πέφτει η δημοτικότητα των κομμάτων όπως έπεσε ο Πανθρακικός στην Βήτα!

 http://media.news.de/resources/thumbs/37/47/855030718_800x600/e5202aead8aada1600475ca0c300.jpg

Κι΄εκεί που βαράγανε "κλειστόν λόγω επειδής μας φτύνουν" έρχεται το Μπουσάκι, ο στόκος ντε, ο Μπους ο βου, όπως λέμε ο παπατζής ο γου, και βαράει προσκλητήριο, πάμε όλοι μαζί να φάμε του Ιράκ το μαγαζί! Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους! Σε όλον τον κόσμο! Δεν γούσταρε ρε σεις ο κοσμάκης μπαμ μπουμ και αμερικάνικες τρακατρούκες, δικαίωμά του!

 http://wirtschaft.t-online.de/b/42/77/01/32/id_42770132/tid_da/rewe-holt-sich-tipps-von-berater-joschka-fischer-foto-dpa-.jpg

Την μυρίζονται την κούφια οι πρώην ειρηνιστές-νυν πολεμοχαρείς ρεντίκολα ηγέτες, σου λένε, χανόμαστε που χανόμαστε, άμα πάμε και στον πόλεμο, θα μας φτύνει και η συγχωρεμένη μας η μάνα, και γίνονται και οι δυό τους που λέτε μέσα σε δευτερόλεπτα από πολεμοχαρείς πρώην ειρηνιστές, ειρηνιστές πρώην πολεμοχαρείς και δυο τσουβάλια κάρβουνο για εφεδρεία!

http://deinweckruf.files.wordpress.com/2010/08/joschka-fischer.jpg?w=377&h=500

Ρημάξανε μετά μερικά χρονάκια ακόμα, δεν αφήκανε τίποτα, ούτε δείγμα για να ξέρουν οι εξωγήινοι, που θα έρθουν μετά την καταστροφή της γης, τι έγινε! Τους πιάσανε στο πρόωρο φτύσιμο οι γερμανοί, τους ξαποστείλανε μια για πάντα και έκλεισε το κεφάλαιο της ξεφτύλας του χωρίς άλλη ξένη βοήθεια.

 http://www.abendblatt.de/multimedia/archive/00101/fischer_HA_Kultur_B_101722c.jpg

Ο σκατόψυχος Γιόσκας την έκανε για πάντα από την πολιτική αφήνωντας πίσω του κάτι εκατομμύρια πρώην οπάδων να τον φασκελώνουνε. Την μέρα που εγκατέλειψε το υπουργείο εξωτερικών οι υπάλληλοι (αλήθεια αυτό!) ανοίξανε σαμπάνιες και ακολούθησε ένα τρικούβερτο γλέντι!

 http://www.welt.de/multimedia/archive/01205/joschka_DW_Vermisc_1205507p.jpg

Να όμως που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι (οι μοναδικοί πλέον) που πιστεύουν ακόμα στο παλιοτόμαρο Φίσερ! Και μάλιστα τον μπάζουν στα υπουργικά τους συμβούλια να του αρμέξουν το πρασινωπό του know how!

http://www.morgenpost.de/multimedia/archive/00243/pif_ypsilanti17_BM__243009b.jpg
Μια παλιά ινδική παροιμία λέει: Ο ηλίθιος βρίσκει πάντα έναν πιο ηλίθιο για να τον θαυμάζει!

 http://i2.bunte.de/img/gen/I/z/HBIzIwNY_762x428.jpg

http://www.faz.net/m/%7B71E505D4-1756-4EB1-8F4C-076E3F7E3F75%7DPicture.jpg

Σιγά μην πάμε!

http://www.opap.gr/Files/NewLogos/LetsBet_Logo.gif 
;

Παπακωνσταντινοφλώρος προς υπουργούς:


"Πάρτε τις ευθύνες σας για τις δαπάνες - Δεν κόβω άλλo μισθούς και συντάξεις, ούτε αυξάνω το ΦΠΑ, αυτό θα ήταν καταστροφικό"

 

http://www.opap.gr/Files/NewLogos/LetsBet_Logo.gif 
;

Θα κόψει ή δεν θα κόψει;

ΝΑΙ vs ΟΧΙ

Προϊστορία

Η ίδια ακριβώς δήλωση έχει γίνει 4 ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ φορές στις σαιζόν 2009-2010 και 2010-2011.
Και στα τέσσερα ματς νικητής ήταν στο τέλος το ΝΑΙ. Να ληφθεί υπ΄όψη, ότι το ΝΑΙ αγωνίζεται πάντα στην έδρα του, ακόμα και αν οι εντολές έρχονται από έξω.

Τελευταίες 5 εμφανίσεις των αντιπάλων 

ΝΑΙ 
αύξηση τιμών (Νίκη)
κόψιμο επιδομάτων (Νίκη)
μείωση συντάξεων (Νίκη)
αύξηση ανεργίας (Νίκη)
ξεφτύλα εξεταστικής Ζήμενς (Θρίαμβος) 

ΟΧΙ
έγιναν πέντε διαδοχικά ματς προετοιμασίας με αντίπαλο πάντα την Μικτή Αξιοπρέπειας και Φιλότιμου. Σε όλες τις συναντήσεις κέρδισε τελικά ο..."σοσιαλισμός"





Θα κόψει ή δεν θα κόψει;





ΝΑΙ vs ΟΧΙ


Απόδοση ΝΑΙ: 1. 000000000001
Απόδοση ΟΧΙ:  95445862999457 

Διαβάστε σήμερα Τα Νέα, να δείτε πως συμφωνούμε σχεδόν όλοι με το πασόκ!

http://www.misterfun.gr/files/images/mpougelo6.jpg

Πάω που λέτε σήμερα το πρωί στο περίπτερο να πάρω τσιγάρα, και εκεί που περίμενα να τελειώσει ο προηγούμενος, πέφτει το μάτι μου στα " Νέα" που κρεμμόντουσαν έξω στο σύρμα.

Ωχ, αμάν! Τρελλάθηκα! Ακούστε πρωτοσέλιδο να σας φύγει η πυτιρίδα (όσοι έχετε, όσοι δεν έχουν, χάνουνε!)

«Ναι» στις αλλαγές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ λένε φοιτητές, γονείς και πολίτες. Αυτό, καθώς και την απαισιοδοξία για την εφαρµογή τους, δείχνει πανελλαδική έρευνα. *

Αμάν, λέω, τι γίνεται εδώ και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Βλέπεις άμα έχεις παιδί φοιτητή είσαι και εσύ θέλεις δε θέλεις γονέας και πολίτης, και άμα γνωρίζεις ότι κανένας από τους φίλους και γνωστούς σου γονείς, φοιτητές και πολίτες δεν λέει "ναι" στις αλλαγές, ε παραξενεύεσαι λιγάκι. Λέω, ας τα πάρω κι΄εγώ μια φορά τα Νέα, που τα γνωρίζω μόνο σαν χωνί για ψάρια, να δω τι γίνεται σ΄αυτή τη χώρα, ν' ανοίξουνε τα μάτια μου.

Μια "Τα Νέα" και ένα άφιλτρο Σαντέ παρακαλώ, λέω στο παιδί στην απομέσα και χουφτώνω την τσέπη για κανά ψιλό. Ρε συ βράχε, από πότε έγινες ρε συ κομμουνιστής, ακούω μια φωνή από πίσω μου. Γυρνάω να δω, ο φίλος μου ο Μάκης!

Τι έγινε ρε Μάκη, γιατί κομμουνιστής; Τα Νέα πήρα, όχι τον Ριζοσπάστη, του λέω. Το ίδιο και χειρότερο είναι τα Νέα, μου απαντάει. Να μη πολυλογώ παιδιά, παίρνω την εφημερίδα και τα τσιγάρα και πάμε με τον Μάκη στο καφενείο για καφέ.

Ρε συ βράχε, μου λέει εμπιστευτικά, τό ΄μαθα από μια γνωστή γκομενίτσα, τριανταπεντάρα, 4χ4 κανόνι, που έχει έναν κνίτη νοικάρη, ο οποίος έχει μια υψηλόβαθμη θεία, λίγο πιο κάτω από την ΚΕ του ΚΚΕ, που του το εμπιστεύτηκε και αυτός ο ρουφιάνος το ξέρασε στην νοικοκυρά του. Ίσως "τρώει", δεν ξέρω. Το ΚΚΕ κατάφερε να μπει στα Νέα, να τα αγοράσει, ξέρω γω να τα εξαρτήσει από την κόκκινη ιδεολογία. Σπαθί αυτό! Είναι μεγάλο μυστικό, να φανταστείς σε καμμία από τις ΚΟΒ που έχω γνωστούς δεν έχει γίνει κουβέντα.

Και αρχίζει ο Μάκης, που είναι από τα πρώτα σφυροδρέπανα σε κάθε πορεία και με ζαλίζει συνέχεια με τα "μπέκα ρε στο κόμμα", να μου εξηγεί την αφάνταστη αυτή πικρή ιστορία από τον κόσμο της δημοσιογραφίας και του διαλλεκτικού υλισμού. Δενόμαστε παιδιά!

Διαβάζουμε λοιπόν το άρθρο πρώτα, να ξέρουμε για τι μιλάμε.

"Αναγκαίες θεωρούν τις αλλαγές στα πανεπιστήµια φοιτητές, γονείς και πολίτες...

...Σύµφωνα µε έρευνα του Υπουργείου Παιδείας, το 97,4% των φοιτητών που ρωτήθηκαν τάσσεται υπέρ γενικευµένων αλλαγών στα πανεπιστήµια και ΤΕΙ της χώρας, ενώ υπέρ των συγκεκριµένων αλλαγών που προτείνει το υπουργείο Παιδείας τάσσεται και το 79,4% των γονέων µαθητών και φοιτητών που ρωτήθηκαν, αλλά και ποσοστό 76,1%των πολιτών...

...Μάλιστα, ποσοστά σχεδόν 80% των γονέων και 75,8% των φοιτητών λένε ότι οι αλλαγές θα πρέπει να εφαρµοστούν όποιες κι αν είναι οι αντιδράσεις, δηλαδή ακόµα και αν κλείσουν τα ΑΕΙ!...

...Το 80% των φοιτητών πιστεύει ότι τα ΑΕΙ δεν ανταποκρίνονται στην αγορά εργασίας...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

από τα Νέα 

 

Δεν καταλαβαίνω ρε Μάκη; Που βλέπεις εδώ γραμμή του ΚΚΕ, τον ρωτάω με το δίκιο μου ο έρμος. Κουνάει το κεφάλι μου η γάτα ο Μάκης και χαμογελάει με νόημα. Μα ντιπ τούβλο ρε βράχε και σε είχα για ξύπνιο, μου λέει. Άκου να δεις τι έγινε, αλλά τσιμουδιά, έτσι;

Το και το φίλε μου. Δικά μας τα Νέα εδώ και μερικές βδομάδες, μια χαρά το στήσαμε, ούτε ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας το έχει πάρει χαμπάρι. Βάζουμε προσεκτικά και σοφά μια δική μας πινελιά στην είδηση και περνάμε την γραμμή μας χωρίς να το πάρει κανένας χαμπάρι. Άκου! Μάθαμε από δικά μας παιδιά στο Παιδείας, έχουμε μια καλή εκεί, Άννα το μικρό της, άγνωστο αν λέγεται Διαμαντοπούλου, δεν γνωρίζω, μάθαμε που λες ότι ετοιμάζει αυτήν την έρευνα το πασόκ και θέλει να την σερβίρει στον τύπο σαν ουδέτερη, αντικειμενική έρευνα! 

Ε, δεν είμαστε αγαθοί να περιμένουμε να σερβίρει το πασόκ τα δικά του νούμερα. Κάναμε εμείς οι ίδιοι την έρευνα, πριν αυτοί προλάβουν να τυπώσουν την δικιά τους, και την πασάραμε προς δημοσίευση στα Νέα. Διαβάζει σήμερα ο ακροδεξιός του πασόκ και παθαίνει πλάκα! Γιατί φίλε βράχε την έρευνα την κάναμε μέσα στο κόμμα! Δικά μας είναι τα αποτελέσματα, συντόφους ρωτήσαμε, δικιά μας γνώμη! Καλό ε;

Για σταμάτα ρε Μάκη, του λέω, και από που κι΄ως που είναι το 97,4% των κουκουέδων φοιτητών, το 79,4% των κουκουέδων γονέων µαθητών και φοιτητών και το 76,1% των κουκουέδων πολιτών υπέρ της πρότασης του πασόκ; Και γιατί, άμα είναι έτσι τα πράγματα, δεν αφήνατε να δημοσιεύσει το πασόκ τα δικά του αποτελέσματα;

Γέλασε ο Μάκης. Τα πασοκικά αποτελέσματα τα έχουμε στα χέρια μας, βράχε, μου απαντάει ο καλός μου φίλος. Να σου πω τα νούμερα, τα ξέρω απ΄έξω. Σύμφωνα με την έρευνα του πασόκ, υπέρ των κυβερνητικών αλλαγών στην Παιδεία είναι το 132,55% των φοιτητών, το 186,2% των γονέων-μαθητών και φοιτητών και το 199,9% των πολιτών! Όχι θα τους αφήναμε να τουμπάρουν πάλι την κοινή γνώμη!

 

http://radiobob.de/wp-content/uploads/2009/03/buhne-vorhang.jpg

Τέλος της παράστασης. Συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι: Βράχος, Μάκης, Καφετζής,    Περιπτεράς. Κάθε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα και κόμματα απολύτως αναγκαία.

 

Σχόλιο

Δεν είναι ούτε για γέλια. Διαβάζεις και δεν μπορείς ούτε οργή να αισθανθείς...

Μόνο απέραντη θλίψη... 

Θλίψη για την κατάντια ανθρώπων, πολιτικών, κυβερνητών, συντακτών, εκδοτών, δημοσιογράφων, που καταφεύγουν χωρίς απολύτως καμμία ντροπή στο μέσο της εξώφθαλμης νοθείας, στην ξεφτύλα του καραμπινάτου ψέμματος ολκής, στην ατιμία της εξαπάτησης του κόσμου, βαδίζοντας ακριβώς πάνω στα ίχνη των βημάτων του πρώτου μεγάλου διδάξαντος, Γκαίμπελς!

Η έμπνευση για αυτήν την έρευνα-σκουπίδι δείχνει τον ηθικό πάτο που έχουν πιάσει οι πράσινοι απατεώνες, δείχνει την λύσσα των φονταμενταλιστών ταλιμπάν του Παιδείας για την εφαρμογή του νεοφιλελεύθερου μοντέλλου ξεπουλήματος της μόρφωσης, αλλά και την απόγνωση της πράσινης ηγεσίας που βρίσκεται αντιμέτωπη με την μαζική αντίσταση πρυτάνων, φοιτητών, κομμάτων και κοινωνίας.

Η αισχρά κατασκευασμένη "έρευνα" του πασόκ,  τα φανταστικά εξωπραγματικά ποσοστά, είναι εκτρώματα-ντοκουμέντα της αρρωστημένης "σοσιαλιστικής" νοσηρής φαντασίας του δημιουργού τους.  Ενός επιστήμονα στην απάτη δημιουργού, που χαμένος μέσα στο άπειρο της "σοσιαλιστικής"  διαφθοράς και ανηθικότητας έχει ξεφύγει εντελώς, έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και δεν είναι πλέον ικανός ούτε τα κραυγαλέα  προσχήματα πια να κρατήσει.  

Η σκηνοθετημένη, κατάπτυστη προσπάθεια των σκοταδιστών εμπνευστών αυτής της σικέ έρευνας αποδεικνύει πόσο κοντά βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι στον φασισμό. 

Με την "έρευνα" αυτή, η ηγεσία του Παιδείας στέλνει στην κοινωνία, εκτός των άλλων, και ένα σημαντικότατο επιπλέον μήνυμα:  

"Ναι ρε γαμώτο, δεν μπορούμε να βγάλουμε στους δρόμους τα τανκς!"

 Ακόμα;


 

* Η "έρευνα" βρίσκεται στο εσωτερικό, όχι στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Έγιναν όλοι τους μάγκες!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiL7NUFpLo_ZClnhr3eTHzzaJxSPgmFwtlALFlFL0qtUnJl22rhwObu2uT1ADhJpKcqMgJQWjiXKxdswHeK6FqdIoDU7idPuO9aXE9yRu0vgc4PxMH6BLODgRD94Scnvk2yjuCzQBYGRB4/s640/%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B8%25CE%25B7%25CF%25821_12.jpg


Βγήκε χτες ο τζάμπα μάγκας, ο τυχάρπαστος μπούλης, ο Πεταλωτής, ο "φάτσας" κυβερνητικός απρόσωπος του πασόκ, στα κανάλια και έκανε, εκ του μακρόθεν φυσικά, τον καμπόσο και τον νταή!

Ο καραδεξιός φλώρος προσπάθησε να μας κάνει...φροντιστήριο για το τι είναι αριστερό (!!!), τι σημαίνει...αντίσταση (!!!) και τι είναι...μαγκιά! Το κίνημα "δεν πληρώνω" δεν είναι κίνημα αλλά απλοί τζαμπατζήδες, και να χαθούνε από τα τσιμπλιασμένα μάτια του γιατί δεν είναι αριστεροί, αυτός μόνο με αριστερούς βλέπετε γουστάρει, και δεν είναι αυτό αντίσταση, αντίσταση είναι πχ να στήνεις κώλο σε τρόϊκες, κάτι που φαίνεται να εμπεριέχει άφθονη ποσότητα της "μαγκιάς" που γνωρίζει ο χτικιάρης παρλαπίπας Τύπου και Δημοσίων Κουραφέξαλων του πασόκ.

Μέχρι να έρθει η άγια ώρα του παλουκώματος είμαστε αναγκασμένοι να υποστούμε τους ψευτοκουτσαβακισμούς κάθε πράσινου Τίποτα. Αβάσταχτο φυσικά, να βγαίνει στο πασοκοκανάλι ένας "καθόλου", ένας "τς", ένας "δήθεν", τύπου Πεταλωτή, και να σε φλομώνει στον κουραμπιέ με γέμιση σκατά, αλλά τι να κάνουμε; Θα τον υποστούμε ξύνωντας την μύτη του παλουκιού.