19/7/11

Γιατί κράζουν τα πασόκια; Μόνο η Επιτροπή το ξέρει!

http://paxus.files.wordpress.com/2011/01/love-is-blind.jpg

 Ο έρωτας είναι τυφλός λένε. Για τους βουλευτές του πασόκ και της νέας δημοκρατίας η τύφλα δεν προϋποθέτει καν έρωτα: Ο ναρκισσισμός τους είναι τόσο μεγάλος, που αντιλαμβάνονται μόνο όσα τους καταμαρτυρά  κάθε πρωί στο μπάνιο ο καθρέφτης τους: Το άφταστο μεγαλείο της καραφάτσας τους!

Έτσι χρειάστηκε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για να βρεθούν απαντήσεις στο ερώτημα "γιατί μας κράζει η κοινωνία"! Επιτροπή λοιπόν και κουβεντούλα μέχρι τελικής πτώσεως για το λύσιμο της...απορίας που έχουν τα παιδιά, γιατί να βρίσκονται στην μπούκα του κανονιού και να μη τολμούν να βγούνε όξω ούτε προς νερού τους.

Μιλάμε για τύφλα ολκής! Λες και υπήρχαν φαινόμενα λαϊκού κραξίματος και πριν, λες και είχε γνωρίσει ο τόπος παρόμοιες συνθήκες λεηλασίας και στο παρελθόν! Ανίκανοι να ξύσουνε μονάχοι τους τον αφαλό τους, προκλητικοί, ανάξιοι και ξετσίπωτοι, επιμένουν να ξαφρίζουν το εκατοπενηντάρι γιά κάθε συνεδρίαση από τον ιδρώτα του "μαλάκα" χωρίς ίχνος ντροπής!

Το...φαινόμενο βλέπετε χρειάζεται...διερεύνηση! Χρειάζεται διερεύνηση από τι έχασε την ...παρθενιά της η πρώην παρθένος! Θα τρελλαθώ!

Αντί να βάλουν τον κώλο τους κάτω και να σκεφτούνε πως θα την πηδήξουνε την άγια ώρα των ελικοπτέρων, κάθονται πάνω στο εκατοπενηντάρι της μόνιμης επιτροπής και ψάχνουν να βρουν τους...ενόχους! Ήμαρτον!

Δώδεκα νοματαίοι (Η Λιάνα Κανέλλη τους έφτυσε και δεν εμφανίστηκε) αυτοξεφτυλίζονται αναζητώντας τους λόγους που οδηγούν την κοινωνία στο ανηλεές κράξιμο βουλευτών και υπουργών του πασόκ (και σπανιότερα βουλευτών της νδ). Και η ξεφτύλα δεν έχει όρια!

Μάλιστα, και τι δεν ακούσαμε στην σημερινή πρώτη μάζωξη! Υπάρχει, λένε, "σύγκλιση απόψεων για την ανάγκη διερεύνησης των κοινωνικών αιτιών της βίας", γιατί το φαινόμενο είναι πολύπλοκο όπως η πυρηνική φυσική, που να το κάνεις μονάχος σου ζάφτι!

Και ο ρόλος των καναλιών να...διερευνηθεί λένε, τα κανάλια βλέπετε τους μάραναν τώρα!
Ο ήρωας ο Βαλυράκης το...διερεύνησε ακαριαία μάλιστα! Να λειτουργήσει πρόσω ολοταχώς η καταστολή, είπε, έχασε 8.000 τουρίστες ο Άγνωστος και όλα τα μάρμαρά της η Πλατεία! Και γαμώ την...διερεύνηση δηλαδή!

Στο ίδιο...υψηλό επίπεδο διερεύνησης και ο ναινέκος βουλευτής του πασόκ, Π.Ρήγας, κατά τον οποίον "Η βία είναι θέμα κοινωνικό, πολιτικό και θεσμικό...σήμερα έχει χαθεί ο στοιχειώδης σεβασμός στους κανόνες κοινωνικής συμβίωσης με τις καταλήψεις, το κλείσιμο των δρόμων, τους προπηλακισμούς και τις καταστροφές σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία."

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι υπόλοιποι...διερευνητές, μέγα το πλήθος της κοινωνίας, λένε, άντε να ψάξουμε προσεκτικά μέσα εκεί και που θα πάει, θα το βρούμε.

Τώρα άμα ξεχειλήσει το ποτάμι και τους ζώσει κάνα πλήθος, ξέρω γω η μισή Αθήνα συν Κερατιά και Λαύριο, και κραδαίνει παλούκια από εκείνα τα όχι και τόσο μυτερά, τα καλά, πιστεύω να αποδώσει ακαριαία αποτελέσματα η διερεύνηση, και να λάβει η αναζήτηση στο άπειρο επιτέλους ένα τέλος. Μόνο που το τέλος τότε θα είναι και το δικό τους.

Γερμανία: Κάθε χτες και καλύτερα!

http://www.uebersmeer.at/blog/pivot/images/sozialesnetz.gif


Πάνω: Πριν. Το κοινωνικό δίκτυο ήταν ακριβό, αλλά γεμάτο τρύπες
Κάτω: Τώρα. Το μοντέρνο κοινωνικό δίκτυο έχει λιγότερες τρύπες και είναι φθηνότερο

Το όνειρο κάθε νεοφιλελεύθερου μισάνθρωπου: Λιγότερες κοινωνικές παροχές, μικρότεροι μισθοί, το χρήμα που εξοικονομείται, στις Μεγάλες Τσέπες!

Στα χνάρια του μεγαλύτερου τομαριού που ανέδειξε ποτέ η γερμανική μεταπολιτευτική πολιτική, του νεοφιλελεύθερου αρχιλαμόγιου σοσιαλδημοκράτη "κολλητού" τού Σημίτη, Γκέρχαρτ Σρέντερ, βαδίζει ακόμα η Γερμανία σήμερα.

Σύμφωνα με σημερινή δημοσίευση του Ινστιτούτου Οικονομικής Έρευνας το καθαρό εισόδημα του γερμανού μισθωτού συρρικνώθηκε από το 2000 μέχρι σήμερα,  κατά 2,5%! Στο ίδιο διάστημα η οικονομία της χώρας παρουσίασε θετικότατα νούμερα ανάπτυξης, τα δε κέρδη των βιομηχανικών και τραπεζιτικών κολοσσών έσπασαν όλα τα ρεκόρ!

Μόνο τα υψηλά εισοδήματα παρουσίασαν μια μικρή άνοδο της τάξης του 1%, με τα χαμηλά εισοδήματα να μειώνονται μέχρι και 22%! Η ελαστική εργασία και όλες οι άλλες αρρωστημένες νεοφιλελεύθερες μορφές εργασιακής βίας που καθιερώνει και στην χώρα μας σαν αντίδοτο της χρεωκοπίας η κοινοπραξία της ακρίδας τρόϊκας-πασόκ, έκανε το "θαύμα" της!

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία ποιοί θα πάψουν κάποτε να αισθάνονται τα κεφάλια τους πάνω στους ώμους τους....

Χρωστάς 5.000 ευρώ στην εφορία; Τώρα θα δεις κουφάλα!

http://www.derwesten.de/img/4161968-2131887629/0273_543_Polizei-Handschelle-1-543x199.jpg


Συγκλονιστικές φήμες! Λεφτεριά για τους αναξιοπαθούντες πολιτικούς!

Σύμφωνα με απόλυτα αναξιόπιστες πηγές του Μέγαρου Μαξίμου η κυβέρνηση προτίθεται σε ψήφιση ενός επαναστατικού νέου νομοσχεδίου, το οποίο προβλέπει την αναίρεση της λαϊκής ασυλίας σε φορολογικά θέματα και την απελευθέρωση των πολιτικών, οι οποίοι εκτίουν φυλάκιση λόγω υπέρβασης ή κατάχρησης εξουσίας, χρηματισμό και διαπλοκή σε διάφορα σκάνδαλα. Το εν λόγω νομοσχέδιο θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ικανοποίηση του κοινωνικού αισθήματος περί δικαιοσύνης και θα ταπώσει όλους όσους τσαμπουνάνε διάφορα γραφικά περί ατιμωρησίας και "σιγά μη πάνε αυτοί μέσα".

Κατά το νομοσχέδιο θα απελευθερωθούν όλοι οι δέσμιοι πολιτικοί για να συμβάλλουν στην σωτηρία της πατρίς. Απαξάπαντες όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, και οι κανένας δηλαδή που είναι, δεν αστειεύεται ο αστειάτορας ο Παπανδρέου! Από την άλλη μεριά θα συλλήψουν αυτοφωρικώς όλα τα λαμόγια-πολίτες που την έχουν μπήξει στο κράτος από 5.000 ευρά και πάνω, 716.000 όλους κι΄όλους δηλαδή!

Το πρόβλημα με τις θέσεις φυλάκισης που θα χρειαστούν δια τα "εσωκλείστω" θα λύσει με διαδικασίες φασττράκ ο επί των Φασττρακικών Αραβοεμιράτων, Παμπούκης, σε συνεργασία με τον Προστασίας της Φαγάνας του Εργολάβου, Παπουτσή. Σύμφωνα με πρόταση του τελευταίου, η οποία είναι διαβολικά εύκολη και σατανικά φτηνή, ο εκτοπισμός των υπερεφτακοσίων χιλιάδων φοροκακοποιών θα γίνει σε τρεις (σοσιαλιστικές) φάσεις:

1) Αποπεράτωση του φράχτη του Έβρου
2) Μάζωξη των 716.000 κατά μήκος του φράχτη
3) Αποπεράτωση νέου φράχτη που μαντρώνει τσι οικονομικοί εγκληματίαι από την άλλη πλευρά.

Την φύλαξη των εσωκλείστων θα αναλλάβει, αφού είναι που είναι εκεί, η Frontex. Άρα τζάμπα!

Επιτέλους δικαιοσύνη!

Alter: Ο Ρομπέν των Οδών

http://www.electru.de/wp-content/uploads/corey.jpg

Τον χρόνο που πέρασε είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα σωρό καταπληκτικά ντέρμπυ:

"Κοινωνία" vs Φορτηγατζήδες
"Κοινωνία" vs Λιμενεργάτες
"Κοινωνία" vs Φαρμακοποιοί
"Κοινωνία" vs Κερατιώτες
"Κοινωνία" vs Ταξιτζήδες
"Κοινωνία" vs Δικηγόροι
"Κοινωνία" vs Δημόσιοι Υπάλληλοι
"Κοινωνία" vs Μισθωτοί
"Κοινωνία" vs Μετανάστες
"Κοινωνία" vs Αγανακτισμένοι
"Κοινωνία" vs Αναρχοκομμουνιστοσυριζομπαχαλάκηδες
"Κοινωνία" vs Όλοι ένας ένας ξεχωριστά
"Κοινωνία" vs Όλοι μαζί

Σε όλους αυτούς τους...άνισους αγώνες της κοινωνίας κατά των εκάστοτε αντιπάλων της παρατηρούμε τα εξής διαπλανητικά φαινόμενα:

-Το δίκιο έχει κατασκηνώσει μόνιμα στον καταυλισμό της κοινωνίας...
-...ακριβώς δίπλα από το τσαντήρι του...παράπονου, που και αυτό εκεί έχει βρει καταφύγιο
-Τα κανάλια είναι πάντα με το μέρος της...κοινωνίας
-Η κοινωνία είναι πάντα με το μέρος της...κυβέρνησης
-Η κοινωνία, τα κανάλια, η κυβέρνηση είναι πάντα με το μέρος του...τουρισμού

Ρέστα δίνουν πάλι οι δημοσιοκάφροι, οι εγκάθετοι λαθρεπιβάτες της δημοκρατίας που στελεχώνουν τις τηλεοπτικές χαβούζες της χώρας, με αφορμή το...πολεμικό γεγονός της απεργίας των "ανθελλήνων" ταξιτζήδων κατά του φιλελληνικού τροϊκικού καθεστώτος που ξεσαλώνει υπό την αιγίδα της σοσιαληταρίας του πασόκ.

Καθεστώς απόλυτου, γενικού, καθολικού και εθνοσωτήριου σοσιαλισμού: Κάνεις κύριε μπαγάσα Λαέ απεργιούλα κατά κλάδο; Έχουμε και λέμε:

Στήνε πέφτει το εισαγγελεηλίκι με κάτι...σοσιαλιστικά "παρανομοκαταχρηστικά", να γλύφει η κυβέρνηση τα δάχτυλά της! (αφού έγλυψε μέχρι τελευταίας σελίδας το άπαντο του Μαρξ)

Στήνε πέφτει το αρμόδιο υπουργείο με κάτι έχταχτα μετράκια, από κατασχεσούλες και επιταξούλες μέχρι αυτοφωράκια και Κορυδαλλούληδες, χώρια οι Αγροτικές και μελλοντικά και αι ξερόνησοι.

Στήνε πέφτει απαξάπασα η τηλεορεντικωλέντζα, η πολιούχος προστάτης της αδικημένης κενωνίας και του λαού που έχει βάλει παραπονεμένα λόγια στα τραγούδια του, λόγω μακράς πονεμένης εμπειρίας από το νταλαβέρι με το άδικο (από την στιγμή που κουνιώτανε πέρα δώθε στην κούνια του, μέχρι την άγια ώρα που το τραγούδησε ο σύζυγος της Αννούλας, της ξάδερφης του πρώην παττακού εσωτερικών, Ραγκούση, και συμπληρώθηκε το ρόστερ του αγανακτισμένου δίσκου "Τα τραγούδια μας").

Και όταν λέμε στήνε πέφτει η καναλοσυμμορία, εννοούμε μετωπική "Blitzkrieg" μετά επιτυχημένου σχέδιου "Barbarossa"! Ποιός είδε τις πιθηκίνες δημοσιογράφους-μαϊμού και δεν τις φοβήθηκε! Τι φταίνε τα φτωχά τα ζωάκια για την παρομοίωση, θα ρωτήσετε τώρα με το δίκιο σας. Ε κρατηθείτε ρε παιδιά με τις ερωτήσεις καμμιά φορά!

Δεν προλάβανε οι συμπαθείς ταρίφες να βγάλουν ούτε τρεις χιλιάδες "κίτρινα" στην ουρά στους δρόμους, να ξεσκίσουνε τον πρώην παττακό εσωτερικών Ραγκούση, που έγραψε τον προκάτοχό του Ρέππα, ταξιτζήδες και την μεταξύ τους συμφωνία στα παριανά παπάρια του ή τέλος πάντων σε ότι έχει απομείνει μετά την πλαστική αλλαγής φύλλου που επέβαλε η τρόϊκα, και τους την πέφτουνε οριζοντίως και καθέτως τα αρπαχτικά - θήλεα κατά πλειοψηφία, ανέραστα κατά πλειοψηφία 2/3, μυαλό κουκούτσι κατά απόλυτη πλειοψηφία - γλαστροτσουλιά των χαβουζοκάναλων, να τρέμει η καρδούλα σου μη σε πιάσει κάνα τσιμπιδάκι στο μάτι, έτσι που κουνιούνται λυσσασμένες δεξιά αριστερά από σιχτίρι, θεϊκή οργή και ανθρώπινη εμπριμέ απόγνωση!

Ποιά κανάλια; Όλα! Εχτός του 902 φυσικά και του Eurosport που δεν λένε να συνεργασθούν με το δίκιο και το παράπονο...

Το εργάκι το είδαμε πάμπολλες φορές, αλλά πάντα καταφέρνει και μας συγκινεί! Αναφέρω για σπαραξικάρδιο (αλλά και φωτεινό) παράδειγμα το ALTER, κλαρίνο παρακαλώ οι στρατευμένοι, τον σταυρό σας οι θρησκευόμενοι, φλικ φλακ αισθησιακό οι τσίερλίντερς, θερμό χειροκρότημα αι θεαταί και αι θεάτριαι!

Το ALTER την είδε την φάση της απεργίας των ταξιτζήδων πολύ "δασικά" και αποφάσισε να αναθέσει σε δύο ρόμπες τον ρόλο του Ρομπέν των Οδών! Μιά κίτρινη σαν τον Ίκτερο, η άλλη μαύρη κι΄ άραχνη. Μαγεία! Σαν την ΑΕΚ στο μπάσκετ! Απολαυστικό βιντεάκι! Πρώτα ακούς την φωνή μιας απαίκταμπωλ γλαστροπαραφυάδας να χεραιτάει τον πρόεδρο των ταξιτζήδων σε στυλάκι "καλή σου μέρα κουφάλα πρόεδρα, να δεις τι αγγούρι σού ΄ρχεται" και μετά να συνεχίζει καταδρομικά σε αυθεντικό τουβλέ σιχτιροαγανακτέ δασκαλέ στυλ "σα δε ντρεποσούσαστε λέω γω ταρίφες αθρώποι, να βασανισούζετε τσι ταξιδιώτες ντάλα μεσοκαλόκαιρο, παλιοκερατάδες"

Έπεσε όμως σε ήπιο άνθρωπο, γιατί αν έπεφτε, ξέρω γω σε κανένα λιγότερο...Σκανδιναυό συνάνθρωπο, πχ κάνα βραχόκηπο, θα λάβαινε κάνα "άει χτύπα καμμιά λεχτρική σκουπιά, που ζέχνει το σπίτι σου μωρή χαμούρα, που θα μας κάνεις και παρατήρηση, που πήρες το δίπλωμα δημοσιοκαφρίας από κομμωτήριο όταν έβαψες αχυρέ το μαλλί σου, μη σου πω τι άλλο πήρες για να πάρεις την θέση, να γελάει όλη η χώρα".

Δείτε την συνέχεια μόνοι σας, τι το έβαλα το κλιπάκι;







Συμπέρασμα; Δημοκρατία την ονομάζουν αυτή την κατάντια οι "αντιεξουσιαστές στην εξουσία", με αρρώστεια τους με θλίψη τους! (Είναι το με γειά τους με χαρά τους, για τους σοσιαληστές). Εγώ το ονομάζω τρουακάρ ξεφτύλα με δαντέλλα στην φτέρνα, και ευελπιστώ να χαρώ λουκέτο, να κάνουνε όλοι τους παρέλαση έξω από τον ΟΑΕΔ και να βρέχει μπαλλάκια του γκολφ!

Τα Αλτερ, τα Μέγκα, τα Σκάγια και τα Νέτια, οι Ετένες και Ετντούες, οι υπόλοιποι...Ναοί της σκουπιδοπληροφόρησης, όλες αυτές οι χειραγωγημένες τηλεοπτικές ύβρεις κατά του πολιτισμού και της Δημοκρατίας προκαλούν με σκανδαλώδη μεροληπτική ειδησεογραφία και με αντικοινωνικό παραλλήρημα στο όνομα του κοινού αισθήματος. Στο χέρι του ψηφοφόρου, στο χέρι του καταναλωτή να τους δώσει τα παπούτσια στο χέρι.

Καιρός είναι!

Γιατί ΜΕ αυτές τις χαβούζες φτάσαμε μέχρι εδώ που είμαστε. Αν θέλουμε να κάνουμε σαν κοινωνία και χώρα ένα βήμα μπροστά, θα πρέπει να το κάνουμε ΧΩΡΙΣ αυτές! Το μέλλον που ονειρευόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας δεν είναι εφικτό με την δικομματική κόπρο και με τα κοπροκάναλά της. Πρόσω ολοταχώς την λαϊκή σκούπα λοιπόν, το γοργόν και χάριν έχει!