19/12/11

Κόβουν φλέβες στην ΛΔ της Κορέας!

 
 

 
 


 
 
Σκηνές ροκ στην Βόρεια Κορέα μετά τον θάνατο του ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιόνγκ Ιλ! Ούτε να τους είχαν πέσει οι τρεις τόμοι του "Το Κεφάλαιο" του Μαρξ, και μάλιστα απολιθωμένοι στο κεφάλι! Τέτοιος...ιδεολογικός παροξυσμός μεταξύ Δικτατορίας του...του...του...ποιανού ντε; και Πέντε Τσουβαλιών Κάρβουνου, αλλά τίγκα μέχρι πάνω.
 
Δεν ξέρω τι στο διάολο τους έπιασε τους Βορειοκορεάτες και αγαπάνε μέχρι λατρείας την οικογένεια Kim, ούτε οι Παπανδρέου νάτανε ρε παιδιά! Η φάση ξεκίνησε με τον πατέρα του συγχωρεμένου Κιμ Γιόνγκ Ιλ, Κιμ Ιλ Σουνγκ, καλό παιδί. Αυτόνανε να δείτε αγάπη! Να σκεφτείτε με το που οριζοντιώθηκε για τα καλά ο πρώην πρόεδρος, το κόμμα κύρηξε τριετές πένθος! Τρία χρόνια κλάμα, παραλίγο να πνιγεί όλη η χώρα, τέτοιος κατακλυσμός από δάκρυα! 
 
Και δεν τον θάψανε τον άνθρωπο έτσι πρόχειρα στο σκάψε-χώσε, αλλά του βάλανε και ταφικά κτερίσματα, όπως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι στους Φαραώ τους, νάχει ως καθώς πρέπει πτώμα, μη του λείψει τίποτα στον άλλο κόσμο. Στον Πολυαγαπημένο Ηγέτη Κιμ Ιλ Σουνγκ βάλανε και τον τίτλο του Προέδρου της ΛΔ της Κορέας, έναν τίτλο που κατείχε ισόβια αλλά και ποστχούμ! Από τότε ο Πρόεδρος της ΛΔ της Κορέας είναι ένας πεθαμένος! Ε ρε τύχη οι Βορειοκορεάτες!

Σε μας δεν λέει να ψοφήσει κανένας τους! Δεν λένε να σκάσουν, ούτε και ορισμένοι που έχουνε κάνει τριπλ ντάμπωλ φίγκιουρ στο ξύγκι και τρώνε επαγγελματικά με το φτυάρι του κωκ! Έτσι αναγκαζόμαστε να εφεύρουμε την φωτογραφία-ντοκουμέντο της λαϊκής ...συντριβής όταν (με το καλό) την κάνει κάποιος "δικός μας". Καλή βδομάδα!

https://www.gndev.de/dateien/assets/bild/2011/12/112811_lachen_nielsen_3_ddp_images_dapd_610x344-air-sk.jpg.crop_display.jpg

Αναμνηστική φωτογραφία πάνω από το μνήμα....
 
 
 
 
 
 

Καμίνης: Την εγκληματικότητα δεν την κάνουμε ζάφτι, ούτε και αν την αναλάβει ο...Διαμαντίδης

http://basketnet.gr/userfiles/CMSFiles/717843.jpg



Μιά πρες κόνφερενς που δεν θα γίνει ποτέ:

ΒΑΛΤΟΑΓΟΡΙΜΟΥ ΤΩΝ ΣΠΟΡ: Κύριε Ομπράντοβιτς πρέπει επιτέλους να απαντήσετε στους δεκάδες χιλιάδες φίλους του Εξάστερου, που απαιτούν επίσημη εξήγηση για τις συνεχόμενες ήττες του πρωταθλητή Ευρώπης, και μάλιστα από το αποδεκατισμένο Μαρούσι.

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ: Θα το πω έξω από τα δόντια: Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Κόμματο! Δείτε στατιστική που ζωγράφησε σήμερα και πέστε μου: 36 πόντοι σε 37 λεπτά συμμετοχής με 2/3 βολές, 8/8 δίποντα, 6/11τρίποντα, 8 ρημπάουντ, τρεις ασίστ και 4 κλεψίματα! Που να κερδίσεις;





Φυσικά και δεν θα γίνει αυτό ποτέ. Καλά, μιά στραβή δικαιούται και ένας Εξάστερος, έστω και κόντρα στα απομεινάρια του δόλιου Μαρουσιού, αλλά ποτέ δεν θα γίνουμε μάρτυρες ενός...σήριαλ πράσινων ηττών, ακόμα και αν τα όλα τα ματσάκια γίνουν στον Άγιο Θωμά, βοήθειά μας. Δεν γίνονται οι Κόμματοι κάθε μέρα Μάϊκελ Τζόρνταν, δεν παίζει κάθε ματς άμυνα με τα μάτια ο πρωταθλητής Ευρώπης.

Όχι, ούτε σε έργο επιστημονικής φαντασίας δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Αυτά γίνονται μόνο στον μαγικό κόσμο της δικομματικής σαπίλας που είχαμε την ευτυχία να καθιερώσουμε εδώ και δεκαετίες, και στον ακόμα πιό μαγικό κόσμο της τρόϊκας της λινάτσας συνεργασίας, πασόκ-νουδού-στό.κος, που μας φέρμαραν οι Βρυξέλλες λόγω καρασουπερυπερεπείγοντος έκτακτου περιστατικού...Δημοκρατίας.

Καμίνης: Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το οργανωμένο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας!

Μάλιστα. Ολόκληρη πρωτεύουσα, ολόκληρος Δήμος Αθηναίων, μόνο γύρω στα τρία μιλιούνια νοματαίοι, χωριό δηλαδή, επαρχία, μιά ΕΛ.ΑΣ με κάτι ΜΑΤια να σου πετάνε τα μάτια έξω, κάτι ΔΙΑΣ να πατάνε διαδηλωτή με σούζα στην μιά ρόδα, κάτι ΖΗΤΑ πιό αιμοβόρα και από αδέσποτες κουκουλοφόρες διμοιρίες του αξιαγάπητου κ. Παπουτσή, κοτζάμου σοσιαλισμός με πάσκε, πασπ και νεολαία πασόκ και κάτι εκατομμύρια φανατισμένα ντόπια ξενόφοβα μπουζούκια δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το οργανωμένο έγκλημα! Αν είχαν βάλει κάνα λαμόγιο πολιτικό για το σκάνδαλο της Siemens στην στενή, θα λέγαμε ότι τα είχαν καταφέρει καλύτερα με το...ανοργάνωτο έγκλημα, αλλά εκεί να δεις αδυναμία αντιμετώπισης!

Τελικά πολύ άτι αυτός ο μπαγάσας ο δικομματισμός ρε παιδιά, μόνο το έγκλημα δεν τους πάει. Ούτε το...ενόργανο, ούτε το οργανικό, πολύ χημεία στο φυσικομαθηματικό του σοσιαλισμού ρε γαμώτο...

Έχει κατεβάσει η μαφία της οργανωμένης εμπορίας λευκής και μελαμψής σάρκας κάτι...θεοκόμματους στον δρόμο, ούτε σουτ δεν χάνουν, τύφλα νάχει ο Κόμματος! Εκεί να δεις κάθετο σκρην από πορτοφολάδες, να ψάχνεις τον αντίπαλό σου στον πάγκο και αυτός να καρφώνει πίσω σου. Εκεί να δεις πρέσινγκ από εμποράκια ναρκωτικών σε όλο το κέντρο με παγίδες σε κάθε γωνία, και άντε μετά να κερδίσεις με 20/20 αιφνιδιασμούς του αντιπάλου.

Δεν παίζεται το έγκλημα, δήλωσε ο κ. Καμίνης, θα τραβήξει τους βασικούς στον πάγκο και θα δώσει χρόνο στους μικρούς. Αλλά μη φανταστείτε ότι θα υποστεί κρίση ευθιξίας και φιλότιμου ο Καμίνης και θα υποβάλει την παραίτησή του, αυτά μόνο στον αθλητισμό συμβαίνουν.

Ελλάδα είναι αυτή, η γη που φυτρώνουν εκτός των φαιδρών πορτοκαλέων και ένα σωρό ακόμα φαιδρά. Σιγά μη παρατήσει για λόγους ευθιξίας το εύκολο παραδάκι ο κάθε εγκάθετος Καμίνης του πασόκ. Και πολύ τιμή του κάναμε, που τον βάλαμε στην ίδια ιστορία με τον πανάξιο γίγαντα Ζοτς...