20/7/11

Στα ύψη η ανεργία των νέων!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqoZB0ZCukpsZdogGtUSeGpxNcnOdvki3hjliaUjR8UIFHhlaKPOvwo6l9zATbERrp32EuPdd8_O7n-eHKyKBq_S5we07T-LhDa32J7h4d5a4g_VipzTlRxVVgLB1Jqt5sh6lvCEzQnDk/s1600/ekloges+kafeteries+gemates.jpg

http://kozanitika.gr/wp-content/uploads/2011/04/DSC02329.jpg

Συγκλονίζουν λέει τα νέα στατιστικά για την ανεργία. Ιδιαίτερα η ανεργία στους νέους χτυπάει ταβάνι και σκίζει χασέδες με 43,1% έναντι 30,8% έναν χρόνο πριν.

Και ρωτάει ο αγαθός βραχόκηπος: Τι κάνει η πλειοψηφία του 56,9%, οι επίδοξοι άνεργοι του μέλλοντος;

Και ξαναρωτάει ο αγαθιάρης ο βραχόκηπος: Τι κάνει η πλειοψηφία των 43,1%, που δεν χρειάζεται να...περιμένει για την...ευτυχία της το μέλλον, αλλά ζει ήδη το...όνειρο της ανεργίας;

Οι κανονισμοί του παιχνιδιού είναι πεντακάθαροι: Δεν ξεσηκώνεσαι να τους φας, θα σε φάνε αυτοί! Απλά πράγματα!

Η ζωή είναι αγώνας, κανένας οίκτος με θύματα που συναινούν στην μιζέρια τους!

Θα μας κλείσει η Siemens...μέσα;

http://www.toonpool.com/user/64/files/siemens_3235.jpg


Αστυνομικός στον δικαστή: Δεν θάταν ευκολότερο αν βάζαμε κάγκελα στα παράθυρα;


Σε μια κόλλα χαρτί προτίθεται να τυλίξει την χώρα μας η γνωστή...κοινωφελής γερμανική εταιρεία Siemens! Μεγάλη αδικία να ζητάει το Ελλάντα αποζημιώσεις, λένε τα παιδιά από το Μόναχο, την στιγμή που η εταιρεία τούς έχει χώσει την μίζα της άρκτου, αχαριστία του κερατά!

Τι αποζημίωση και πράσινα σοσιαλιστικά άτια μας λέτε ρε ζήτουλες, διαμαρτύρονται οι βαυαροί -επιτομές της διαφάνειας- φίλοι μας, και μας κόβουν την όρεξη εκεί που σκοτωνόμαστε αναμεταξύ μας για το...ύψος της αποζημίωσης που γουστάρουμε να εισπράξουμε.

Πλάκα θάχει να ζητήσουν με τόκους πίσω και την μίζα που μπήκε στα πράσινα ταμεία, εκεί να δεις χαρούλες τα Βαζελινάκια! 

Ε, αυτά συμβαίνουν άμα σε οσφρηστεί ο άλλος ότι μασάς στόκο και φτύνεις μετά τα κουκούτσια. Κατά τα άλλα τους ξηγηθήκαμε...παμπούκικα, να μας χαιρόμαστε!