13/2/11

Ξύπνα καημένε Περικλή!

http://www.hu-berlin.de/pr/publikationen/tsp/ws02_03/macht.jpg


Φταίει το ΔΝΤ!
Όχι ρε, φταίει η ΕΚΤ!
Α μπα, βλέπω δάχτυλο της ΕΕ!
Μάλλον φταίνε και οι τρεις!
Μα να μη σας κόβει, το πασόκ φταίει ρε σεις!
Φταίνε όλοι και πιο πολύ το πασόκ!
Μα πως φταίνε αυτοί που είναι καλοί;
Μάλλον φταίνε οι κακοί...
Ναι, αλλά πιο πολύ η Μέρκελ!


Εμείς φταίμε που δεν σηκωνόμαστε να τους φάμε και τους αφήνουμε να κάνουνε! Κανένας άλλος!

Ξύπνα καημένε Περικλή! Ξύπνα και μας φάγανε λάχανο! Ξύπνα και δεν φτάνει πια μια πορεία τον μήνα. Ποτέ δεν έφτανε, αλλά ξύπνα επιτέλους τώρα!

Ξύπνα όσο υπάρχει κάτι ακόμα να σώσεις! Μετά το τσεκούρι σε μισθούς, συντάξεις,  επιδόματα, μετά τα πογκρόμ σε εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικές παροχές, μετά τις αυξήσεις φόρων, τιμών και διάφορων χαρατσιών, έρχεται η σειρά της γης!

Ξυπνάτε, τώρα ξεπουλάνε και την γη!

Χόντρυνε πολύ το παιχνίδι, τώρα μετράει πια η κάθε μέρα! Η συμμορία πασόκ-τρόϊκας δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα πια! Έτσι βγαίνει ο κάθε λεχρίτης του ΔΝΤ, ο κάθε παπάρας Τόμσεν στις τιβές και μας λέει, ότι πρώτα θα κάνει καταγραφή της δημόσιας περιουσίας και μετά θα πουληθεί γη όπως πχ το Ελληνικό, σαν να πρόκειται για το αμπέλι του πατέρα του!

Φτάσαμε στο σημείο να διατάζει ο καθίκουλας της Κομισιόν, ο καρατσόγλανος Ντερούζ, να πουληθούν....Παραλίες! Στην ξεπούλα οι παραλίες της χώρας για να...σηκωθεί του Τουρισμού, λέει! Απίστευτα πράγματα! Αλλά, προς Θεού, ποτέ, άπαπαπα, ούτε λόγος για ξεπούλημα νησιών, ορκίζονται στο όνομα της μάνας τους (χεστήκανε για μανάδες αυτοί) οι ρεμπεσκέδες νεοφιλελεύθεροι αλήτες που φώναξε η πασόκα για να μας κάνουν τον νταή.

Φυσικά δεν είναι οι λεχρίτες της τρόϊκας οι μόνοι τζάμπα μάγκες της περίπτωσης, πίσω από όλα αυτά τα όμορφα και γραφικά βρίσκεται η πασόκα!

Και πίσω από τρόϊκα και πασόκα τα κοινά αφεντικά τους: Τα μεγάλα αφεντικά! Κεφάλαιο, Εργοδοσία, Τράπεζες! Μη δίνετε σημασία στο...κλάμα του χοντροβενιζέλου και στις υστερικές φωνές των Ρεππέων και των άλλων ξαφνικά "παραξηγημένων" λαμόγιων της κυβέρνησης, "βρωμιάρα τρόϊκα, μας πλήγωσες και σε είχαμε πιστέψει". Στημένο παιχνίδι εις βάρος όλων μας, άθλιο παιχνίδι!

Συγνώμη, δεν το θέλαμε, μας ξέφυγε, πέσανε στα...γόνατα οι της τρόϊκας, να δείξουν ότι έχουν και οι εκπρόσωποι διεθνών οικονομικών τρομοκρατών τρόπους και χαρακτήρα. Εγώ άρχισα να το....πιστεύω.

Χόντρυνε το παιχνίδι για τα καλά και αν δεν το χοντρύνει επιτέλους και ο λαός, θα επιζούμε σε λίγο (αντι να ζούμε) σε μια χώρα που δεν θα έχει τίποτα δικό της!

Δώδεκα και ένα λεπτό πλέον και ή θα το χοντρύνουμε κι΄ εμείς τώρα το παιχνίδι, ή θα μαζέψουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας και θα τους ξεκαθαρίσουμε, ότι πήραμε την απόφαση να αφήσουμε τους τροϊκοπασόκους να τους κλέψουν και την δική τους ζωή! Τέρμα!

Αυτή η ξεβρακωμένη κυβέρνηση πρέπει να πέσει αμέσως! Το πασόκ, αυτή η θανάσιμη απειλή για την κοινωνία πρέπει να τσακιστεί, να γίνει κομμάτια! Μαζί της, τα πράσινα όργανα του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού, οι συνδικακοποιοί του εργατικού κινήματος της πασκε και οι πράσινοι αποχετευτικοί αγωγοί της τηλεοπτικής συνεργίας εργολάβων-εκδοτών.


Αντίσταση άμεση και μαζική εδώ και τώρα!


Αντίσταση, ανυπακοή, να καθαρίσουμε την Βουλή από την Κόπρο των λακέδων του κεφάλαιου και της εργοδοσίας.


Είναι το πρωτεύον καθήκον όλων μας! Έξω η κόπρος του πασόκ!



Για την ποιότητα των κοπράνων ας γνωμοδοτήσουν οι μόνοι γνώστες: Οι σκατόμυγες!

Πάμε Περικλή!

Τους έχωσε μια κόκκινη γραμμή ο Άπαπαπαπάς!

http://ww.cqs.de/www/cqsweb.nsf/files/sw%20Linie+blau00.jpg/$FILE/sw%20Linie+blau00.jpg

Κόκκινη γραμμή έβαλε η κυβέρνηση χτες βράδυ εντελώς ξαφνικά στους δανειστές και ευτυχώς που είχε έναν προβολέα από πάνω και την φώτιζε, γιατί μπορεί να την πατάγανε οι άνθρωποι και να παθαίνανε τίποτα. Η κόκκινη γραμμή που βλέπετε στην φωτογραφία, α, συγνώμη, έβαλα κατά λάθος την γραμμή του Παττακού υπουργού εσωτερικών, Ραγκούση, που απεικονίζει την συνταγματική διαδρομή της κυβέρνησης των εργολάβων στην υπόθεση της Κερατέας. Συγνώμη, μια στιγμή.

http://rotelinien.de/linien.gif














Νάτην. Είναι τριπλή κόκκινη γραμμή, κάτι σαν Εθνική Οδός με δυο ρεύματα και διαχωριστική νησίδα στη μέση. Η μια λωρίδα είναι για την ντόπια, η άλλη για την ξένη πλουτοκρατική ρεντικολέντζα, να μην μπερδεύονται οι άνθρωποι. Ελεύθερη κυκλοφορία του κεφάλαιου χωρίς διόδια και άλλα περιοριστικά που ισχύουν μόνο για τον κοσμάκη επειδή του αρέσουν. Δεξιά και αριστερά ισχυρά αναχώματα με φράχτες που εξασφαλίζουν προστασία από περιθωριακές τάξεις της κοινωνίας όπως εργάτες, υπάλληλοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, φοιτητές κ.α.


Εκτός της κόκκινης γραμμής ο αυτιάς πρωθυπουργός, που όμως δεν ακούει τίποτα άλλο εκτός των εντολών των εργολάβων, τράβηξε και μια ξεγυρισμένη τηλεφωνιά στον αξιότιμο παλιοκάθηκα κύριο Στρος Καν, επάγγελμα δουνουτάκιας οικονομικός ταλιμπάν, και άρχισε δήθεν την κλαψούρα, θείο πες στα αδέρφια μας της τρόϊκας καμμιά κουβέντα, δηλαδή κάνε ότι τους μαλώνεις, να δει το εκλογικό σώμα τι πέραση έχει η πυγμή του πρωθυπουργού.



Μετά από "παρέμβαση" του Στρως Καν πέσανε οι τρεις της τρόϊκας για τις τυπικές συγνώμες στα γόνατα και...είναι ακόμα γονατισμένοι!  

Τόσο "δυναμικός" μπορεί να αποδειχτεί ένας πρωθυπουργός που έχει εξελιχθεί σε ορντονάντζα του κεφάλαιου και της εργοδοσίας!









Πράσινα ΜΜΕ: Τράα, κακέ, βρωμοολλανδέ! ΤΟ μίσος!

Ο κ. Τράα απολογήθηκε πως δεν μπορούσε να βρει ευπρεπές σπίτι με νοίκι περί τα 2.500 €

Σαν να έδωσε (τι σαν;) κάποιος το σύνθημα, πιάσανε τα πασοκικά ΜΜΕ, φυλλάδες, ράδια και κανάλια την τρόϊκα και την κάνανε φύλλο και φτερό!

Ξαφνικότατο μεν το απύθμενο μένος του τύπου, αλλά "κάλλιο στημένο, παρά ποτέ" που λέει και το κοράκι όταν δίνει το πέναλτυ-μαϊμού.

Άγριος ξυλοδαρμός των τριών μεγάλων χτες, σήμερα η σειρά των δευτεροκλασσάτων. Πιάνουνε που λέτε τον μονιμά του ΔΝΤ στην πασοκοξεπουλημένη χώρα μας, τον αξιαγάπητο κύριο Μπομπ Τράα, καλό παιδί, Ολλανδός σαν τυρί Gοuda και κατωχωρομερίτης τουλίπας νεδερλαντάς του κερατά, τόνε βάζουνε χάμου, και ποιός είδε το Έθνος και δεν το φοβήθηκε!
Απίστευτο μίσος!

Ακούστε τι του χώσανε του ανθρώπου, σαν δεν ντρέπονται, κοτζάμου Έθνοι άνθρωποι! Ζει τον μύθο του στην Ελλάδα, λένε, δεν δίνει μια για την φτώχεια στην χώρα, αδιαφορεί για την δυστυχία του εξαθλιωμένου Έλληνα, μένει σε ακριβή σπιταρώνα, είναι κακός και επιθετικός με τον κόσμο κτλ.

Ίδιος ο Πάγκαλος ρε σεις, μόνο που ο αντιπρόεδρος δεν ζει τον μύθο του στην Ελλάδα, αλλά είναι ο ίδιος μύθος, και είναι συμπονετικός με τον φτωχό λαό, μέχρι και το σώβρακό του έστειλε στο ράδιο αρβύλλα, να βοηθήσει! Φυσικά δεν αδιαφορεί ο Πάγκαλος για την κατάσταση της κοινωνίας, την σκέφτεται κάθε μέρα και μην σας πω ότι μετακόμισε στο πιο φτωχικό από τα 38 ακίνητα που κατέχει, για να δείξει αλληλεγγύη. Και ο Πάγκαλος είναι καλός και ευγενής, χρυσό παιδί, όχι όπως οι ξενέρωτοι της τρόϊκας!



Άσταδιάλα ρε πρασινογραφιάδες!
Όχι άλλο κάρβουνο!

Ευτυχώς που είμαστε τίμιοι!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4OKLQrHhyb9E5sYc6CUaBOAcVTj6cFE4KqmSPTJ1fX2E3rXu9Cr3g_VYaMNhWOPl6gCAqzTRVD2j3Jf6hn0Kgbm9kgyAU4IzzEGWrcObY8phwoDaUQjgFS5vM4Py2Gh_wAUsqI7APj5-9/s400/cf83cebaceb9-19-3-10-shopping.jpg


Στα 230 εκατομμύρια ευρώ θα έφταναν συνολικά οι μίζες των γερμανικών Ναυπηγείων προς πολιτικούς, συνδικαλιστές, υπουργούς, το κίνημα και μεσάζοντες του πασόκ, αν υπήρχε διαφθορά στην χώρα μας, γιατί σύμφωνα με τα αποτελέσματα εκατόν πενήντα εξεταστικών, ευτυχώς δεν υπάρχει.

Ε βγήκαν κάτι εισαγγελείς και κάτι εφημεριδοπεριοδικάκια και κάαατι μας έλεγαν περί "μαύρου (αλλά όχι πολύ) χρήματος", περί εταιρειών-βιτρίνα για τα "περαιτέρω", περί "τιμολογίων-μαϊμού" και άλλα άγρια ζώα, περί "εδώ ρε, κάτω από το τραπέζι ρε, θα μας πάρουνε χαμπάρι ρε", δηλαδή τα σχετικά με τον νόμο της βαρύτητας, που θέλει το χρήμα να κυλάει πάντα από Γερμανία προς Ελλάδα γιατί εμείς είμαστε πιο...κάτω και ο δρόμος φυσικά κατηφορικός.

Αλλά όλα αυτά με την προϋπόθεση να υπήρχε διαφθορά στο πασόκ και γενικά στην Ελλάδα, αλλά αφού δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, ε λέμε καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα, που έλεγε και ο λαγός.

230 εκατομμύρια, τρίχες, αλλά...πολλές ρε γαμώτο! Καλά, δεν υπάρχει διαφθορά στο πασόκ, αλλά αν υπήρχε, λέμε αν, απίθανο, δεν γίνεται, αν λέμε. Πες ότι έσπαγαν όλοι οι διαόλοι τα ποδάρια τους, ότι γύρισε η γη ανάποδα, ότι ήρθαν τα πάνω κάτω, κάτι σαν την συντέλεια της γης και όντως τσέπωσε η πασόκα 230 εκατομμυριάκια.

Η ερώτηση ενός αγαθού ανθρώπου σαν και εμένα που τα χάφτει όλα, θα ήταν:

Υπάρχει περίπτωση να υπήρχε ΕΝΑΣ που να μην είχε "πάρει";