21/2/11

Τς είπε η Alpha: Πες μωρή το ναι!

http://www.fmvoice.gr/files/Image/Photos%20Website/TRAPEZES/alpha_bank.jpg


Τα λαμόγια της κυβέρνησης τήν έχουν πέσει οριζοντίως (και καθέτως) στην Τράπεζα Άλφα και πιέζουν ασφυκτικά: Πες το ναι μωρή αλλανιάρα, πάρτηνε επιτέλους την Εθνική να φάμε τζάμπα κουφέτα, που περιμένει ο Ρέππας και δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε!

Μέχρι στιγμής η Άλφα λέει μια όχι, μια θα δούμε, μια να πάρουμε πρώτα τα έπιπλά μας και μετά, τέτοια. Ίσως να υπάρχει και κάνα ψιλοπροβληματάκι...αθωότητας και παίζει τίποτα παρθενοραφή και τα τοιαύτα, δεν γνωρίζουμε ακριβώς.

Πάντως μεγάλη η καΐλα του ευνουχίδη οικονομικών, σοπράνα της τρόϊκας, κερματάκια Παπακων/φλώρου για την τέλεση του γάμου! Λέτε να είναι παρανυφούλα στην τελετή;

Παπ και παπ και παπ....

http://assets.tanea.gr/files/2010-03-12/thumbs/pap-pap_450x.jpg

Μα δεν υπάρχει κάποιος να του πει, Πρόεδρε, δεν τα λέμε αυτά, βούλωσέ το;

Θρασύς για άλλη μια φορά ο υπογραφίκουλας της πασόκας, Παπούλιας! Με μια ακόμα ενέργεια στο πνεύμα του γνωμικού "το γήρας δεν προστατεύει από την ξεφτύλα" φόρεσε χτες στα Ιωάννινα τα καταπράσινά του και πήρε σαφώς θέση υπέρ της ξεπούλας της δημόσιας περιουσίας από το πασόκ!

Μια άθλια ανάμειξη στην εσωτερική πολιτική, μια ακόμα απόδειξη ότι ο ηθικά και πνευματικά αδικημένος αυτός άνθρωπος δεν είναι ο πρόεδρος όλων των ελλήνων, αλλά ο πρόεδρος του εν Ελλάδι "σοσιαλισμού".

ΠΑΠανδρέου, ΠΑΠακωνσταντίνου, ΠΑΠούλιας, ΠΑΠουτσής...πολυ σοσιαλιστικό παπ(άρι) ρε παιδιά!

Μέρκελ-Παπανδρέου: Θα χυθεί αίμα;

http://insidegreece.files.wordpress.com/2010/11/merkel_papandreou.jpg?w=440&h=323

Τα φιλικά προς το πασόκ προσκείμενα ΜΜΕ δίνουν με αφορμή το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Βερολίνο ένα ακόμα ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. Πρόκειται για μια ακόμα καμπάνια για δημιουργία εντυπώσεων, μια ακόμα φιλότιμη προσπάθεια "ηρωοποίησης" του Παπανδρέου, λες και δεν πρόκειται για ένα απλό ταξίδι σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, αλλά για την Έξοδο του Μεσσολογγίου.

Μάχη λένε θα δώσει, όλα για όλα, ελευθερία ή θάνατος, ενάντια στις αντίπαλες, σαφώς ισχυρότερες γερμανικές, δυνάμεις και ότι βγει. Μα να δουλεύουνε τόσο ανεπαίσχυντα τον κόσμο;

Τι μάχη ρε...πολεμικοί ανταποκριτές; Είναι αντίπαλος της Μέρκελ ο Γεώργιος και μάλιστα σοβαρός; Για ανακατεύετε πιο αργά τον τραχανά, τον μισό τον χύσατε έξω! Τι αντίπαλος νάναι το απένταρο τσουτσέκι με το οικονομικό μεγαθήριο; Δηλαδή τι να της πει: Πρόσεχε καλά τι λες Μέρκελ, γιατί σου κόβω την...επιχορήγηση; Τι μονομαχία να κάνει ο ζήτουλας με τα αδειανά χέρια κατά της υπερδύναμης της ΕΕ; Να της πει, κάτσε καλά μωρή, θα πάρω μια τούφα μπαμπάκι και θα σου ανοίξω το κεφάλι; Ούτε καν "ναυμαχία", το γνωστό παιδικό παιχνιδάκι, δεν είναι ικανός να παίξει μαζί της! Άσε που η Μέρκελ είναι γάτα, γατόνι του κερατά και ο Γιώργαρος καρυοφύλλι με βρεγμένο μπαρούτι. Πέντε σαν και δαύτονε χρειάζεται η Αγγελικούλα για πρωινό!

Όχι και μάχη λοιπόν! Εκτός της διαφοράς δυναμικότητας που είναι δεδομένη, NBA η... Νοβίτσκα- Ιωνικός Λαμίας (αποσυρμένος) ο παπατζής, υπάρχει και άλλο ένα στοιχείο που αποκλείει κάθε...αιματηρή σύγκρουση μεταξύ των δυο πρωθυπουργών: Η κοινή, ίδια και απαράλλακτη νεοφιλελεύθερη πολιτική τους!Το ένα και το αυτό πιστεύω τους, η κοινή οικονομικοταλιμπανική ιδεολογία τους! CDU-Πασόκ, Merkel-Παπανδρέου, ίδια γεύση! Απλά η γερμανίδα πουλάει το προϊόν της τυλιγμένο σε χαρτί από...ευαγγέλιο, ο Παπανδρέου το τυλίγει σε φύλλα από..."Το Κεφάλαιο".

Τα ίδια συμφέροντα εξυπηρετούν οι...άσπονδοι εχθροί, και να τους δείτε εκτός τηλεοπτικής εικόνας, να δείτε τι πα να πει έχθρα! Φυσικά το "ντέρμπυ" πουλάει έστω και αν είναι σικέ. Σε περίπτωση αποτυχίας, μολών λαβέ και πέσαμε ηρωικά, ήταν περισσότεροι, δεν γινότανε, ο ξειν αγγέλειν, σε περίπτωση μερικής αποτυχίας (δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει ο Πανθρακικός του Κεφάλαιου την Μπαρτσελώνα του Κεφάλαιου και μάλιστα εκτός έδρας) ε τότε μιλάμε για...θρίαμβο!

Μην τρώτε, ίδιοι είναι, για άλλους είναι, εχθροί της κοινωνίας και οι δυό τους είναι.