30/3/12

Το πόρισμα της εξεταστικής για την ΕΛΣΤΑΤ χαντακώνει τον....

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiiyWBV6klx0GAcGy4i0nl1E4bAay11BA0GEK8QZEYQ6_QmcliVTTSMplsUc_EPGYVT9NsRIfNkByu4HO2wkReLXcbxn2HzM6SmSrIcuoOLaI6AITlKF3y9tWFyZ3MBgnXjWlaNfO3JeBak/s1600/--20-0%257E1.JPG


Τελειώσανε τα ψέματα κυρίες και κύριοι! Αυτά ήτανε, τέλος, τέρμα! Το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για την ΕΛΣΤΑΤ, που θα παραλάβει σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής, δεν αφήνει καμμία, μα καμμία αμφιβολία: Ο ένοχος για το δημοσιονομικό περαδώθε, το φούσκωμα και ξεφούσκωμα του ελείμματος και την έλευση του αγαπημένου μας ΔΝΤ, είναι ακριβώς ο ίδιος, όπως και σε όλα τα άλλα σκάνδαλα!

Τα συγκλονιστικά αποτελέσματα της έρευνας ακριβείας που διοργάνωσε η εξεταστική επιτροπή της Βουλής υπό τον υπέροχο κύριο Πρωτόπαπα δικαιώνουν όλες τις προηγούμενες εξεταστικές επιτροπές: Ο ένοχος δεν είναι άλλος από το γνωστό αρχιλαμόγιο τον κύριο Κανένα!

Ούτε Παπακωνσταντίνου, ούτε Παπαθανασίου, ούτε Παπαπαπάρας, ούτε γάτα ούτε ζημιά! Ο Κανένας έκανε πάλι την ζημιά, αλλά την έκανε επιστημονικά στο πουθενά και με πολύ τίποτα και μείναμε πάλι στο καθόλου. Ατυχία...

Μπα, δεν χαμπαριάζουν οι στημένες εξεταστικές επιτροπές από αποτελέσματα και άλλα τέτοια γλαφυρά, όπως ο θρίαμβος της αλήθειας ή το νταμπλ της δικαιοσύνης. Μπα, δεν καταλαβαίνει Χριστό η δικομματική πλειοψηφία που ελέγχει και κατευθύνει τις επιτροπές-μαϊμού. Μπα δεν φοβάται κανένας από αυτούς μη τα πάρει κάποτε στο κρανίο ο γίγας λαός και τους τσιμπήσει ολίγον απότομα από τον γιακά. Μπα, σιγά που θα σκιζόντουσαν να βρούνε τους πραγματικούς ένοχους οι εκπρόσωποι των ενόχων. Προκαλούμε δεν προκαλούμε κύριε λαέ, σου λένε, αυτό είναι το ριζόλτ οφ δε γκρηκ τζούρυ, αθώος ο κακούργος και δικομματισμός τουέλβ πόϊντς!

Τι θα αλλάξει όσο στελεχώνει η μούργα του πασόκ και της νδ κάθε εξεταστική επιτροπή, όσο καλείται η μαφία να δικάσει τον εαυτό της; Αυτό το γνωρίζουν μόνο αυτοί που σνομπάρουν τις εκλογές και όλοι αυτοί που καλύπτονται απόλυτα από το "και τι να ψηφίσω;".

Καλημέρα σας...