20/2/12

Μάνος: Απολύστε 400.000 δημόσιους υπαλλήλους!

http://static.parapolitika.gr/0/images/article_thumbs_cropped/stefanos_manos34_600_375_-1520156879.jpg


Τι είναι δημοκρατία;

Δημοκρατία είναι, να βγαίνει ο κάθε βολεμένος μαλάκας και να στέλνει αδιάβαστο, όσον κοσμάκη γουστάρει! Το λαμόγιο ο πρώην απόλας, νουδάς, πασόκος, δρασάς, βουλευτής, υφυπουργός, υπουργός, βιομήχανος και όλα τα παράγωγα από αγνό γαλατάκι πουλιού, βουτυράκι, τυράκι, γιαουρτάκι από αγνό πουλίσιο γάλα, ο κλαπαρχίδης Στέφανος Μάνος πχ, που μας έκανε σήμερα ευτυχισμένους και σοφότερους με την πρότασή του, να απολύονται επί τέσσερα χρόνια 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι ετησίως με 70% των αποδοχών τους επί τρία χρόνια, για να γίνει...βιώσιμο το δημόσιο χρέος.

400.000 ανθρώπους στέλνει με την μία στο Νταχάου της κολασμένης του ψυχής ο ξεσκισμένος υπερτακτοποιημένος πολιτικάντης της δικομματικής σαπίλας και αυτό στο όνομα της γαμημένης δημοκρατίας που τον έκανε επώνυμο, σπουδαίο, κατιτί και πλούσιο. Της μόδας βλέπετε το "κόψε το κεφάλι των άλλων", και μάλιστα στο κωλοπνεύμα του Συντάγματος, γιατί τέτοιο πνεύμα κουβαλάει το κολοβό το Σύνταγμά τους, που θεωρεί την απόλυση 400.000 πολιτών μαγκιά και το να πάρεις τα κεφάλια πέντε Μάνων, έγκλημα.

Άντε γαμήσου κύριε Μάνο, εσύ και η δημοκρατία σου τότε!

Περί κακών...

http://www.wir-in-nrw-blog.de/wp-content/uploads/wendela_merkel.jpg

Η Αγγελικούλα Μέρκελ, η γερμανίδα καγκελαριού, έχει μιά κακία μέσα της, μα μιά κακία! Την έχετε δει πως κάνει όταν ακούει την λέξη Ελλάδα; Όχι; Ούτε εγώ, αλλά φαντάζομαι πως. Μάτια κόκκινα, χείλη σουφρωμένα, τρίχα σηκωμένη, μάσκα μίσους δηλαδή.

http://hartgeld.com/filesadmin/images/cartoons/DH-Schaeuble_Venizelos_PISS-OFF.jpg

Ο Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, ο γερμανός υπουργός οικονομικών, είναι γνωστός ακόμα και στα φύκια που μας πούλαγε ο Γιωργάκης σαν μεταξωτές κορδέλλες. Κακός άθρωπος, μούτρο, μιλάμε γιά τον πιό μοβόρο τύπο που τσουλάει στο Γιούρογκρουπ.

Αλλά υπάρχουν και λιγότερο γνωστοί κακοί αθρώποι στην Ευρώπη, που σα δεν ντρέπονται λέω εγώ και φτου τους! Πχ η φιλανδέζα υπουργάντζα οικονομικών, η κάκιω Γιούτα Ουρπιλάϊνεν! Ξανθιά σαν την απελπισία, νέα σαν ανασχηματισμένη κυβέρνηση (1975 γεν.), σοσιαλδημοκράτα σαν την οικιακή βοηθό της Δαμανάκη (η ίδια καραδεξιά σαν την Ντόρα), και προπάντων κακιά γυναίκα μέχρι κόκκαλο! Μη σας θολώνει το μυαλό, που έχει στρωθεί στην φωτογραφία κάτω σαν σταρ του σινεμά και ρίχνει πέντε καντάρια χαμόγελα, σκύλα λέμε. Καρκίνος η Ελλάδα, είπε η κυρία κάποτε, και φτου της να λέει πράγματα με το όνομά τους!

http://news.princeoliver.com/wp-content/uploads/2012/01/juttunamasukatMP_uu1.jpg

Άλλη κακιά Ευρωπαία η αυστριακή υπουργός οικονομικών, Μαρία Φέκτερ. Ένα μείγμα υπερκακής γυναίκας, κάτι σαν θηλυκός Φρανκεστάϊν, φτιαγμένη από κομμάτια πολλών άλλων γυναικών. Στην περίπτωση της Μαρίας οι....συμμετέχουσες γυναίκες μπορεί να είναι μόνο οι εξής: Δαμανάκη (πνευματικότητα), Άννα Διαμαντοπούλου (φινέτσα), Αννούλα Νταλάρα (πολλά νεύρα άμα την ζορίσεις), Λούκα Κατσέλη (άμα δείτε την Κατσέλη ξανθιά σε φωτογραφία της προπερασμένης εικοσαετίας, φτυστές είναι!). Θαυμάστε την στο βιντεάκι.



Ένας ακόμα κακός, ο Ολλανδός Jan Kees de Jager, υπουργού οικονομικών και δαύτος, σκύλος! Άμα βλέπατε πακέτο τον Βενιζέλο στα νιάτα του μαζί με τον φλωρά τον Παπακωνσταντινοτίποτα κάπως έτσι θα ήσαντε! Μη τον βλέπετε έτσι Μπούλη που φαίνεται, κρύβει απερίγραπτη κακία μέσα του!



Όλοι οι παραπάνω, αλλά και πολλοί άλλοι θεωρούνται ως κακοί. Και όλοι επειδή τάχουν χώσει στην χώρα μας, λίγο περισσότερο από ότι γουστάρει ή αντέχει ίσως ο νεοέλληνας. Ανθέλληνες, λένε τα υπέροχα ελληνικά μήντια, δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουνε, από το να μισούν την χώρα μας. Ότι δεινό βρίσκει την Ψωροκώσταινα, από δαύτους προέρχεται και χωρίς αυτούς θα ήμασταν η πιό ήσυχη και ευημερούσα χώρα.

Μήπως ξεχάσαμε κάτι; Ε, μάλλον! Ή μάλλον εμείς δεν το ξεχάσαμε ποτέ. Άλλοι θέλουν να μας κάνουν να το ξεχάσουμε. Ανθέλληνες; Με την εμπειρία της μεταπολιτευτικής ξεφτύλας δεν έχουμε καμμιά άλλη επιλογή, από το να ψάξουμε στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση για ενόχους και κακούς: Στους....φιλέλληνες!

http://www.24h.gr/sites/default/files/main_images/POLITKOI%20ARXHGOI%20KYBERNHSH_1.jpg

Κανόε-καγιάκ στην Σκιάθο ο Παπατζής, κουπί στην γαλέρα ο λαός!

Στην Σκιάθο για διακοπούλες ο πρόεδρος του πασόκ Γιωργάκης-λεφτά υπάρχουν-Παπανδρέου. Ζαλώθηκε και την Άντα μαζί του, μη λέει ο κόσμος ότι την αφήνει μόνη της και πάει (όπως ο αλήστου μνήμης και σιγά τα ωά πατήρ του) γιά γκόμενες, πήρε και το κανόε-καγιάκ να τραβήξει λίγο κουπί, ως ένδειξη σταρχιδισμού γιά το κουπί που τραβάει ο μαλάκας που τον ψήφισε και αν δεν τον πήρε κάνα κύμα (που τέτοια τύχη) να ησυχάσουμε, περνάει καλά κι΄εμείς χειρότερα.
Πίσω στην Αθήνα περιμένει για αναλάβει το τιμόνι (από αυτό που απέμεινε) από το πασόκ ο λαθρεπιβάτης της δίαιτας και Αλή Πασάς Οικονομικών, Βεληγκέκας της τρόϊκας, Βαγγέλης Βενιζέλος, άστονα να περιμένει.
Βασικά δεν συμφέρει και τόσο τον φουκαρά τον λαό, να περιμένει ο Βενιζέλος στη στεριά, αντί να αρμενίζει με ιστιοσανίδες, κανώ και μονόξυλα στα πέλαα και τσι γιαλοί. Γιατί; Γιατί σύμφωνα με τον νόμο της βαρύτητας, μειώνει έτσι τις πιθανότητες πνιγμού του από τα 12,8% στα 3,12%! Δεν μπορείς να πνιγείς έτσι στα καλά καθούμενα, πρέπει να κουνήσεις κι΄εσύ λίγο την αρίδα σου και άντε τώρα να ποντάρεις σε κανένα μπιφτέκι που θα πάει στραβά!




Νουδού και λάος, το ίδιο συνδικάτο (Χωρίς ομοιοκαταληξία αλλά άμα λέγανε το λάος ΝΑΤΟ, θα είχε)

http://dexios.gr/site/wp-content/uploads/2012/02/karatzaferis_samaras.jpg



Πόσο μακριά βρίσκεται η "παραδοσιακή δεξιά" από την ακροδεξιά τοιαύτη; Ποιά είναι η κύρια διαφορά τους, η οποία κάνει "αναγκαία" την ύπαρξη δύο πολιτικών ανεξάρτητων πολιτικών σχηματισμών και όχι ενός;

Η απάντηση είναι εύκολη: Η ανοιχτή ξενοφοβική-ρατσιστική έως και φασιστική τοποθέτηση της ακροδεξιάς σε ζητήματα μετανάστευσης κάθε είδους. Κατά τα άλλα μία μεγάλη οικογένεια η δεξιά, μαμά η (σαμαρωμένη αυτή την εποχή) νουδού, χτικιάρικος πρωτότοκος κανακάρης της ο λά.ο.ς.

Και όπως συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, σείεται που και που από τους εσωτερικούς καυγάδες το σπίτι! Πήρε κάποτε ο Καρατζαφέρης το δισάκι του στον ώμο, εγκατέλειψε το νεοδημοκρατικό του πατρικό και τράβηξε να κάνει την τύχη του χτίζοντας δικό του σπίτι, να αποδείξει ότι είναι προκομένος και εργατικός.

Το χτίσιμο του σπιτιού δεν πήρε ούτε χρόνο, ούτε κόστισε πολλά λεφτά: "Πραγματικοί, αγνοί πατριώτες" ένα σωρό στην καρδιά και στην περιφέρεια της παραδοσιακής δεξιάς και φτηνά μεροκάματα όσα θες, νάναι καλά οι αλβανοί εργάτες που έχτισαν όλη την χώρα.

Έριξε πλάκα και έστησε το τσαρδάκι του ο Καρατζαφέρης, ξεκίνησε και τον δεύτερο όροφο, να και ένας ημιυπαίθριος, να και κάτι βιβλιοπωλεία στο ισόγειο, καλά πήγαινε, το έπαιζε κι΄όλας Ρομπέν των Δασών και Μπεν Χούρ, να του στήσει αδριάντα αντιμνημονιακού αγωνιστή ο κόσμος.

Όχι Μπεν Χουρ, συγγνώμη, αυτός ήταν Εβραίος...

Όλα καλά μέχρι το μνημόνιο βου! Όχι απλά καλά, καλύτατα! Ανεβαίνανε τα ποσοστά της μαμάς νουδού και του κανακάρη της λά.ο.ς, το μέλλον της οικογένειας φωτεινότατο και γαλαζιοσκατί. Οι πρώτες οικογενειακές σκέψεις ήταν ζήτημα χρόνου: Να ενωθούμε πάλι μετά τις εκλογές μαμά και παιδάκι, να κυβερνήσουμε και να σώσουμε εμείς την χώρα. Θαυμάσια; Θαυμασιοϋπέροχα! Μη πω θαυμασιοϋπεροχοκαταπληκτικότατα!

Αλλά με την συγκυβέρνηση των αντιμνημονιακών και την μνημονιοποίηση (βου) της πολιτικής τους γραμμής τα δεδομένα άλλαξαν. Βγεκάτε παιδιά όξω, κακό το μνημόνιο βου που ψήφισα χτες, ο Καρατζαφέρης στα υπουργάκια του λά.ο.ς. Μπα, δεν βγαίνουμε ούτε προς νερού μας, κάνουν ξαφνική στροφή μερικά από αυτά! Όξω τότε! Μπα, τι να κάνουμε μονάχα μας όξω, πααίνουμε πίσω στην μαμά, αυτά.

Ωραία είπατε; Τι ωραία, ωραιοφανταστικότατα!

Και γυρίζουν οι Γεωργιαδοβορίδηδες στην σαμαρωμένη νουδού, που γίνεται ξαφνικά και μεγάλη πατριωτική παράταξη, και κρατάνε πέντε άτομα τον Πλεύρη μην την κάνει κι΄αυτός.

Ο Καρατζαφέρης που είδε να του φεύγουν δύο βασικοί παίχτες, δεν κάθησε φυσικά με σταυρωμένα χέρια. Έτσι μου είσαι Σαμαρά, θα σου δείξω εσένανε πόσο απίδια πιάνει ο σάκκος σου, σκέφτηκε και έριξε τα δίχτυα του στους 21 διαγραφέντες της νουδού.

Πήγαινε-έλα μεταξύ νουδού και λά.ο.ς, ανταλλαγή βουλευτών και γενικά προσωπικού, το αίμα νερό δεν γίνεται. Να δούμε, πότε θα γυρίσει και ο ίδιος ο "άσωτος υιός" στην θερμή αγκαλιά της "μαμάς";