12/6/11

Μεσοπρόθεσμο: Και μη μου πείτε τώρα για τίποτα εξεγέρσεις μέσ΄το κατακαλόκαιρο!

http://archiv.handwerk-special.de/archiv/2004/hs102/images/A990rs_Georg8.jpg

Ούτε το Μεσοπρόθεσμο δείχνει ικανό να ταρακουνήσει τον Έλληνα από τον λήθαργό του και να τον κατεβάσει μαζικά εκεί που δίνεται η μάχη κατά της φτώχειας: Στους δρόμους και στις πλατείες! Με άλλα λόγια, λεφτά υπάρχουν! Ακόμα...

Τα τζίνια από το Πρώτο Θέμα δεν είχανε να κάνουν τίποτα άλλο και βούτηξαν χαρτί και μολύβι, να λογαριάσουν την χασούρα μας από την Εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου, να δούμε τι νταβατζηλίκι περιμένει την τσέπη μας. Καλά κάνανε τα παιδιά, μαγκιά τους. Όχι όπως ο άλλος, ο λεχρίτης ο Σταφυλόκοκκος Οικονομικών, που μας τα λέει υπουργικά και λιγδιασμένα όταν μας την πέφτει με πέντε καντάρια σηψαιμίας στο πορτοφόλι μας και δεν νογάμε τίποτα.

Τα βάλανε κάτω τα παιδιά του Πρώτου Θέματος, τρεις εφτά εικοσιμία, δύο οι κρατούμενοι, μία προσαγωγή, μείον αυτά, βγάλε εκείνα, όξω τα άλλα, μόνο συν δεν έχει ο λογαριασμός που προέρχεται από το υπουργείο ευνουχίας και μουνουχισμού, έχταχτο υπουργείο, σύνολον τόσα και φωτιά στα μπατζάκια μας!

Μέχρι και το 25% του εισοδήματός της χάνει η ρουφιάνα η κενωνία που τσι ψήφιζε και τσι ανέχεται, γαμώ την πανακόλα μου! Μου έρχεται μιά τέτοια πίεση, που για να ξεπιεστώ, θα πάω να χώσω μιά έξωση για ιδιοκατοίκηση στον πούστη τον νοικάρη μου, τον Μπάμπη, που είναι μέλος της τοπικής συμμορίας του πασόκ. Διώξτε τους όλους ρε! Τι λέγαμε; Α, για το μαρκούτσι του Μεσοπρόθεσμου! Για καθήστε να πάρετε κάνα μεζέ!

http://farm1.static.flickr.com/214/461188204_209024c09f.jpg

ΑΚΙΝΗΤΑ: Χασούρα (αλλά και ταυτόχρονα βήμα σωτηρίας από Χρεωκοπία, Φυματίωση και Βαρβαρότητα) μεταξύ 100 και 320 ευρώ.

Αν είσαι οπαδός του πασόκ, δεν χάθηκε και ο κόσμος: Την παλεύεις με μιά "τρίωρη Παναττική" κάτω από το λάβαρο του επαναστάτη της πασκε, εργατορουφιάνου Παναγόπουλου.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ: Χασούρα (αλλά θα βουλιάξεις αν δεν αλλάξεις. Βούλιαξε λοιπόν) μεταξύ 100 και 1000 ευρώ.

Αν δεν είσαι οπαδός του πασόκ και αγωνίζεσαι κατά των μέτρων από την πολυθρόνα σου, πρόσεξε μόνο μη χάσεις την ψυχραιμία σου! Άστους να λένε, τους μαλάκες τους Αγανακτισμένους. Αγανακτάει καλύτερα, όποιος αγανακτάει τελευταίος, λέει η παροιμία.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ: Χασούρα (αλλά σοσιαλιστικό κέρδος) από επιβολή ΕΦΚ στο φυσικό αέριο μεταξύ 60 και 100 ευρώ.

Ανήκεις στους αγωνιστές της κεφετέριας: Κανένα πρόβλημα, κόβεις την φασολάδα, άρα και τα αέρια!


http://www.xronos.gr/Pictures%202011/05-2011/10-05-2011/agriogourouno_3.jpg




ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Με το νέο σύστημα λεηλασίας η χασούρα (αλλά και η ελπίδα που περικυκλώνει ξαφνικά το μέλλον των παιδιών σου) μεταξύ 180 και 400 ευρώ.

Έχεις την δουλίτσα σου και δεν σου καίγεται καρφάκι; Σκάστα τότε, νάχεις να λες ότι τους τάσκασες και άμα μείνεις άνεργος φωνάζεις την πυροσβεστική να σου σβήσει τα καρφιά, αν έχουν πάρει φωτιά.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ: Αν εξισωθεί με αυτό της κίνησης, χασούρα (αλλά και καλό παλούκι για τους αθεράπευτα αγαθούς) μεταξύ 300 και 800 ευρώ,

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ: Χασούρα ανάλογα με το εισόδημα (αλλά και θρίαμβος της Αλλαγής) μεταξύ 60 και 650 ευρώ. 

Είσαι φτωχομπινές βιοπαλαιστής και στηρίζεις παρόλα αυτά μέτρα και πασόκ: Μην κάνεις απολύτως τίποτα: Είσαι αθερέπευτα μεγάλος μαλάκας!


ΕΙΣΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΑΝΕΡΓΩΝ !!! Ήμαρτον!!!: Χασούρα (αλλά έχεις την ηθική ικανοποίηση ότι κάνεις καλές πράξεις. Άγνωστο ακόμα αν θα υπάρξει έξτρα εισφορά Καλών Πράξεων) μεταξύ 40 και 200 ευρώ. 

Δεν γουστάρεις την εισφορά, αλλά δεν γουστάρεις και να βγείς από την πασκε; Μείνε και κουβάλα στην επόμενη μονοήμερη της ΓΣΕΕ ένα πανώ τρία μέτρα με την επιγραφή "δεν αντέχουμε άλλο". Θα σου κάνει δουλειά με την μία!

http://i42.tinypic.com/2q1xr9v.jpg
 



ΤΣΙΓΑΡΑ: Χασούρα (αλλά έτσι μπορεί και να το κόψεις) μεταξύ 35 και 100 ευρώ. 

Δεν σε ενδιαφέρει γιατί δεν καπνίζεις τσιγάρο; Πίπες παίρνεις;


ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ: Χασούρα από πρόστιμα (αλλά όταν τόχτιζες δεν υπολόγιζες κανέναν!) μεταξύ 500 και 1000 ευρώ.

Φοβάσαι, να υπερβείς τα...ανθρώπινα όρια της μονοήμερης-άρα και σίγουρα αποτυχημένης γενικής απεργίας- είπες; Ε μην τα υπερβαίνεις τότε και ακούμπα υπερήφανα τα ευρώπουλά σου στα παράσιτα!


ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Χασούρα (σιγά την χασούρα τώρα) μεταξύ 10 και 35 ευρώ.

Πλήρωσέ τα αγόγγυστα, γιατί θα τα μεταφέρει ο Ρέππας στις Κατασκευαστικές, να σου μειώσουν το διόδιο. Μέγκλα μείωση με δικά σου λεφτά....


ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ: Χασούρα (αλλά βοηθάει στην ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας στο μακρινό μέλλον) από περικοπές επιδομάτων μεταξύ 1800 και 5.000 ευρώ.


Μην πανικοβάλεσαι τόσο εύκολα! Τι είναι 5.000 ευρώ; Εξ άλλου, όποιος ζορίζεται πάνω στο αγγούρι, κατεβαίνει κάτω. Δεν είδαμε όμως και τόσους να φλιπάρουνε με το μικροποσό, άρα κάτσε ακόμα πάνω και περίμενε να σου μπει βαθύτερα.

http://view.stern.de/de/picture/1037251/Blut-Axt-schlachten-Messers-Schneide-Schwarz-Still-%26-Objektfotografie-510x510.jpg


ΜΙΣΘΟΙ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Χασούρα (αλλά από την άλλη ότι πρέπει για να την δεις διαφορετικά με τον πράσινο σοσιαλισμό) από περικοπές μεταξύ 300 και 3.000 ευρώ. 

Πιστεύεις ακόμα την Πεταλωτού και τρέμεις την Τρέμη; Πλήρωσε τότε πούστη! Εκεί, να σε σώζουν άλλα τριάντα χρόνια με αυτόν τον τρόπο!

ΩΡΙΜΑΝΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ: Άκου τι σκαρφιστήκανε τα φρούτα! Απίστευτη φαντασία οι ελεεινοί εκδορείς! Κάτσε να ωριμάσει το βλήμα ο λαός, να τους "ωριμάσει" κάνα παλούκι από τα καλά εκεί που το έχουν ανάγκη, να δεις τότε τι χαρούλες προκαλεί η...ωρίμανση. Χασούρα μεταξύ 450 και 1000 ευρώ.


ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΑΡΑΤΣΙ: Το ατομικό νταβατζηλίκι του 1-4% του εισοδήματος θα μας κάνει ευτυχισμένους που διαλλέξαμε το πασόκ για την σωτηρία μας με μείωση του εισοδήματός μας μεταξύ 360 και 900 ευρώ,



Δεν έχει ούτε αμάν, ούτε ζαμάν, ούτε κλαψούρα, ούτε ανάθεμα, ούτε οίκτο

Έχει μόνο...

ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΩ...

ή...

ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΩ! 






Και για να το πούμε πιό κυριλέ και κατηχητικέ:

Ή τους τελειώνεις ή σε τελειώνουν! 

Η κοινοβουλευτική ομάδα του πασοκοκοκοκοκοκό!

http://www.fnp.de/sixcms/media.php/rmn01.a.7225.de/thumbnail_514/sjhdcwo_28571440_original.large-4-3-800-4-0-1992-1489.jpg


Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε την τύχη να θαυμάσουμε τόσα πολλά άβουλα κοτοπουλάκια σε κοινοβουλευτική ομάδα του πασόκ! Έτσι ενώ επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη οι Κ.Ο του πασόκ είχαν να παρουσιάσουν και κανένα κοκοράκι, η σημερινή υπό τον αρχιστόκο Γιώργο Παπανδρέου αποτελείται, μετά την διαγραφή των τριών βουλευτών που δεν έκαναν, αλλά είχαν...ωά να πούν ένα όχι, αποκλειστικά από...κότες!




157 θλιβεροί ναίδες βρίσκονται σήμερα στριμωγμένοι στο σοσιαλιστικό κοινοβουλευτικό κοτέτσι με μόνη τους αποστολή το καθημερινό αυγουλάκι. Προσκυνημένοι, από κοινωνία και από την ίδια τους την ηγεσία, διπλά φτυσμένοι, χωρίς προσωπικότητα, γνώμη και βούληση, αδρά πληρωμένα κοπρόσκυλα-σηκωνωχέρηδες.




Και πάνω σε τούτες τις κότες στηρίζεται όλο το σαθρό οικοδόμημα των γενίτσαρων της κυβέρνησης του πασόκ! Τις έχουν μαντρώσει εκεί και τις χρησιμοποιούν κατά βούληση, χωρίς να μπαίνουν φυσικά στον κόπο να ζητήσουν την γνώμη τους. Ποιά γνώμη; Από πότε έχουν γνώμη οι κότες;


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEik-GR_t69swh4BuLR7dSnLAcrYmLdX_La6Yue8C3haRH0KeHolCQJ9N8YJU06DfJGycIPvhV5AeRVVb5GbATp4ciOSNW_RefwUZ5MU1bcrrOf7YccrvaxHj0gVeRLAPnYBW4DYRaDBhDEU/s1600/koinoboyleytiipasok.jpg

Κότες ξεκότες, φτάνουν πάντως για να ξεφτυλίσουν τον κοινοβουλευτικό θεσμό. Γιατί, ωσεί παρών, χωρίς ουσιαστική συμμετοχή στα κοινά, εκτός του κουλού τους που σηκώνουν πειθήνια όταν τους ζητηθεί, λειτουργούν σαν δημοκρατικοφανές άλλοθι μιας, με δημοκρατικές διαδικασίες εκλεγμένης, χούντας.

http://2.bp.blogspot.com/_1vTQyoATyzs/TD7NQUhM0AI/AAAAAAAABQw/R61QIovpVQM/s400/pasokokokoko.jpg


Το σπαστικό με αυτές τις φραγκόκοτες, τις λινάτσες της τρόϊκας, είναι ότι ενώ όλον τον καιρό έχουν σφραγισμένο το στόμα τους και δεν βγάζουν κιχ, πριν από την ψήφιση νέων μέτρων τις πιάνει ακατάσχετο κακάρισμα και παριστάνουν ξαφνικά τις...αλανιάρες!

Κοκοκό, αχ τι μέτρο είν΄αυτό, η μία, κοκοκό, δεν τους ξανακάνω αυγό, η άλλη, και νάτα ξαφνικά τα πουλερικά που γίνονται αντάρτες! Μιά "ανταρσία" που λήγει φυσικά πιό γρήγορα απ΄ότι κάνει να λυώσει στην φωτιά ο κύβος ζωμού κότας. Δεν μασάμε, κοτούλες!

Ας κακαρίσουν λίγο ακόμα, δεν πειράζει. Όταν γυρίσει κάποτε ο μάγκας ο τροχός και τα λαμόγια αφεντικά τους την κάνουν με τα ελικόπτερα, αυτές θα καταλήξουν εκεί που τους αξίζει: Στις κατσαρόλες του πεινασμένου λαού!