12/10/11

Σκουπιδοσοσιαλισμός....

http://www.baynado.de/blog/wp-content/uploads/2008/05/happy-kadaver.jpg

Ξέρετε τι σημαίνει ο όρος "κίνδυνος για την δημόσια υγεία";

Να σας απαντήσω!

Κίνδυνος για την δημόσια υγεία είναι οι τόνοι σκουπιδιών έξω από τα σπίτια μας! Κίνδυνος για την δημόσια υγεία είναι οι καταλήψεις των χωματερών! Κίνδυνος για την δημόσια υγεία είναι η απεργία των εργαζόμενων στον τομέα συλλογής απορριμμάτων. Μπάστα!

Βρωμάει ο τόπος, θα αρρωστήσουμε, αχ τι θα κάνουν τα παιδιά μας, είμαστε αιχμάλωτοι των σκουπιδιών, διαλλέξτε άλλο τρόπο διαμαρτυρίας κουφάλες σκουπιδιάρηδες.

Συμφωνικό ανάθεμα σε μείζον ρε από κυβέρνηση και κανάλια κατά των απεργών εργαζόμενων στον τομέα της Καθαριότητας. Να σταματήσουν, να τους σταματήσουν, να πέσει βούρδουλας, να έρθουν οι εισαγγελείς, σα δεν ντρέπονται, βγεκάτε να τα μαζώξετε ρε λαμόγια, λεφτεριά για τις υπόδουλες χωματερές, ζήτω η ιδεολογία του άδειου κάδου!

Ε, για την δημόσια υγεία ρε γαμώτο!

Της ξέφυγαν της πασοκρατικής ΕΡΤ κάτι εκκαθαριστικά δημοτικών υπαλλήλων Καθαριότητας σήμερα, συνανθρώπων μας κατά δεύτερον, γιατί κατά πρώτον πρόκειται περί σκουπιδοκακοποιών, φτου τους, με το εντυπωσιακό μηνιαίο εισόδημα των....1,01 ευρώ!

Ναι, 1,01, ένα κόμμα μηδέν ένα ευρώπουλο!

Δηλαδή....

Υπάρχουν τομάρια εργαζόμενοι που δεν μαζεύουν το σκουπίδι μας, μόνο και μόνο επειδή πληρώθηκαν για έναν μήνα 1,01 ευρώ! Ναι, δεν λέμε, σύμφωνα με το συγκεκριμένο εκκαθαριστικό που είδαμε στην ΕΡΤ, ο εργαζόμενος θα λάβαινε 1.062 ευρωπουλάκια τον μήνα. Αλλά έπρεπε να του παρακρατηθούν τα διάφορα νταβατζηλίκια: Εισφορά έκτακτη, εισφορά μη έκτακτη, ειδικός φόρος, σπέσιαλ φόρος, έκτακτη ειδική σπέσιαλ φοροεισφορά, πλέρωνε μαλάκα και μη απέργα δηλαδή σύμφωνα με την μοντέρνα υστερία των πράσινων απεργοκλαστών.

Από τον αρχικό μισθό των 1.062 ευρώ μόνο ένα μοναχικό ευρώπουλο, μαζί με ένα λεπτάκι να του κρατάει συντροφιά! Ζει ο μαλάκας ο εργαζόμενος με αυτό το ευρώπουλο, σιγά μη πάθει τώρα κάτι. Αυτό δεν είναι κίνδυνος για την δημόσια υγεία φυσικά. Αυτό είναι "σωτηρία" της χαμούρας της πατρίδας! Έτσι σώζεται αυτή, μαγκιά της!

Τα σκουπίδια έξω από τα σπίτια μας είναι προσφορά των νεοφιλελεύθερων σκουπιδιών που ακούνε στο όνομα πασόκ! Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την δημόσια υγεία είναι η πολιτική και το καθεστώς των παπατζήδων, ξυπνήστε επιτέλους! Ξυπνήστε και πετάξτε τους στα σκουπίδια!

Ξυπνήστε λέω ρε! Πάει έντεκα....