8/3/11

Ο Νταβούτογλου στον παπανδρέου

.

 
Συνάντηση είχε ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών, Νταβούτογλου, με την πρωθυπουργό της φωτιάς, διανοητική σούπερ Νόβα, Γιωργάκη Παπατζή τον Γου. Στα πλαίσια των ελληνοτουρκικών σουρταφέρτα συνομίλησαν επί παντώς επιστητού και στο τέλος έπαιξαν το αγαπημένο παιχνίδι του πρωθυπουργού, την ελληνική εκδοχή του γνωστού σοσιαλιστικού παιχνιδιού Monopoly.

Ο Τούρκος πολιτικός έφερε στην αρχή κάτι ξεγυρισμένες εξάρες, ήτινες οδήγησαν το πιόνι του, μια τουρκική φρεγάτα, στα ελληνικά χωρικά ύδατα, πράγμα που κούφανε τον πρωθυπουργό, αλλά και όλους εμάς όταν το μάθαμε, γιατί πρωτάκουστα αυτά τα πράγματα, δεν γίνονται!

Αφού ο κύριος Νταβούτογλου κατάφερε να εξασφαλίσει μια σειρά βραχονησίδων, οι οποίες του απέφεραν μεγάλα έσοδα (εκτός από στόκος είναι και γκαντέμης ο πρωθυπουργός), κινήθηκε με ντόρτια προς νότο και πέφτει πάνω σε ένα πεδίο που έγραφε, τράβα κάρτα ρε! Ε, τραβάει ο άνθρωπος, τι νάκανε, του λέει "τράβα φυσέκι στο πεδίο που τελειώνει το Αιγαίο και αρχινάει η...Μεσόγειος!"
 
Χος γκελντινίζ, φωνάζει με ενθουσιασμό ο τούρκος πολιτικός και βάζει την φρεγάτα του πάνω στο Καστελόριζο. Εκείνη ακριβώς την μονοπωλιακή στιγμή μπουκάρει μέσα η φρεγάτα του Γιωργάκη , η Άντα, η οποία κόβει με την μία την εξωτερικοπολιτικά ύποπτη και επικίνδυνη κίνηση του Τούρκου. Πάει δίπλα στον σύζυγό της και του χώνει την μουσούδα της μεσ΄τ΄αυτί του! 

Σούξου μούξου, άντραμ, είσαι καρπόζηλος στην μόρφωση και μπεχλιβάνης στην γεωγραφία! Στα κολλάει τα ζάρια ο τούρκος, ντάξει, κοιμάσαι, ντάξει, κάθεται και ο μαλάκας ο Δρούτσας δίπλα και δεν βγάζει κιχ, ντάξει, αλλά όχι και στη Μεσόγειο το Καστελόριζο ρε σύζυγε!

Στην συνέχεια κλείσανε τις κουρτίνες, δεν ξέρω για ποιό λόγο, και δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε πληροφορίες σχετικά με την έκβαση του παιχνιδιού. Από έναν δημοσιογράφο των Νέων, που είχε κομματική υπηρεσία στο Μαξίμου, μάθαμε ότι μετά από ένα μισάωρο βγήκε ο Νταβούτογλου από το δωμάτιο συνοδευόμενος από τον Δρούτσα και την κυρία Παπανδρέου. Ο πρωθυπουργός δεν βγήκε.

Α, ο δημοσιογράφος μας είπε, ότι ο τούρκος υπουργός κρατούσε στα χέρια του καθώς έβγαινε ένα μακρύ μαύρο παντελόνι και ένα σώβρακο.....
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αλλάζει και ο Σαμαράς μνημόνιο!

http://x.pstatic.gr/media/n/i/4/4012/16559.jpg


Και ο Σαμαράς ζητάει αλλαγές στους όρους του μνημονίου τώρα!

Μετά την Αρσαίνενα, (πα) Λούκα Κατσέλη, πατσαβούρα εργασίας, τροϊκοκτόνα, να και ο Αντώνης ο Σαμαράς, άλλος τροϊκοκτόνος και δαύτος, που έρχεται να σηκώσει το αντιμνημονιακό μπαϊράκι και πέντε τσουβάλια τσιμέντο Χαλκίδας!

Συγκεκριμένα είπε τα εξής με το που έκανε μπραφ από το Μαξίμου όπου έπαιζε μπουρλότο 50-100 με τον πρωθυπουργό ο ντουλαπάκιας της νδ:

«Βασική λύση είναι η δραστική αλλαγή των όρων του μνημονίου».

Και γαμώ! Δεν χτύπησε μπιέλα η λεπτομέρεια, αλλά δεν ακούγεται και τόσο χεσμεντέν! Περιέχει και δραστική δόση βερεσέ τσαμπουκά θα έλεγα. Δεν μιλάει απλά για λύση, τι να χάνουμε χρόνο; Μιλάει για βασική λύση, γωνία μπακλαβά, για την πεμπτουσία της λύσης δηλαδή. Το ίδιο ταρακουνιστική και βαριά και ασήκωτη είναι η ποιότητα της αλλαγής: Δραστική παρακαλώ, όχι θα βαράγαμε κούφια! Μέγα πνεύμα, που το βρήκε ο πούστης;

Συμφωνεί ο Αντώνης με την Λούκα! Να η πολιτική λύση που περίμενε όλη η Ελλάδα: Κυβέρνηση συνεργασίας Σαμαρά-Κατσέλη, με υπουργό Εργασίας τον Παναγόπουλο!

Εκλογές εδώ και τώρα κύριοι!