15/6/11

Με πρωθυπουργεί-δεν με πρωθυπουργεί-με πρωθυπουργεί

http://4.bp.blogspot.com/_o5KYjTB6jyQ/S_UFpR3XrBI/AAAAAAAAA4c/mim69cRk_5w/s320/255137-APOLOLOMYALO.jpg


Τελικά...παρέμεινε!

Φεύγω-δεν φεύγω, παραιτούμαι-ξεπαραιτούμαι, διάγγελμα στο διάγγελμα, το ξεφτύλισε για καλά το σενάριο και όπως φαίνεται θα τον υποστούμε μερικές βδομάδες ακόμα.

Κολπάκια βλαχοπάζαρου, κουτοπόνηρες τρίπλες και το διαπλανητικό παπατζηλίκι τα τελευταία απελπισμένα ψευτοτρίκ του ξωφλημένου πολιτικού παραχαράκτη!

Μόνος σαν την κατάρα αλλά ηρωικά σαν ξεκάρφωτο κοντραπλακέ θα συνεχίσει- ο πιό πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη σε φάσκελα και φτυσίματα - την ξεπούλα της χώρας, λέει.

Θα ανασχηματίσει σήμερα το βράδυ τα σούργελα σε νέα κυβέρνηση και θα ζητήσει αύριο ψόφο εμπιστοσύνης, αμάν και πότε!

Το διάγγελμα-τηλεγράφημα ήταν αρκετό για να πάρουμε μια εικόνα από την τρικυμία εν κρανίω, αλλά και για την πνευματική και σωματική κατάρρευση του θλιβερού αυτού ανθρώπου: Περισσότερο νεκρός από ζωντανός, πολυμασημένα στερεότυπα που δεν τα πιστεύει πλέον ούτε ο ίδιος, κάτι αποτυχημένες γκριμάτσες πόνου και θλίψης, σκατά ξερά πατριωτισμού πεταμένα άνευ σχεδίου εδώ κι΄εκεί, καθολική αποσύνθεση σε μουντά χρώματα κινδυνολογίας, πάτος άπατος!

Το μύνημα που πρέπει να πέρασε ξεκάθαρα τώρα σε όλον τον λαό είναι ότι μας κυβερνάει ένα ΤΙΠΟΤΑ! Ένας Παπανδρέου που δεν είναι σε θέση να κυβερνήσει τον κακό του τον φλάρο επιχειρεί να σώσει μαζί με τον δόλιο αυτόν τόπο, τράπεζες, δανειστές, το ευρώ και ολόκληρη την ευρωζώνη! Αυτό που οριοθετείται μέσω της λέξης τίποτα....

Ο Παπανδρέου έχει χάσει πλέον κάθε επαφή με την πραγματικότητα και δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται ότι έχει προ πολλού περάσει τα σύνορα της αυτοκτονίας.

Όχι, δεν θα πάει στον διάολο ο χτικιάρης. Στον λαό θα πάει για παλούκωμα όταν έρθει -σύντομα- το πλήρωμα του χρόνου....

Οικουμενική από...σκουπίδια;

http://portal.environment.gr/images/user_files/1/skoupidia_9.jpg

Καταπληκτικό το σενάριο που έγραψε η Ιστορία!

Γιατί καμμιά φορά (σπάνια, σπανιότατα) καταφέρνει να ξεπεράσει ακόμα και τα παλιά σπαγγέτι-γουέστερν της Τσινετσιτά: Όλοι οι "καλοί" μαζί θριαμβεύουν κατά των μαύρων δυνάμεων των "κακών" και όλη η σάλα ρίχνει μαύρο δάκρυ συγκίνησης από την σπαραξικάρδια μουσική του Ένιο Μορικόνε.

Τι θα δούμε λοιπόν λίαν προσεχώς στις κινηματογραφικές, και όχι μόνο, σάλες της χώρας μας;

Το φιλμ - που προβλέπεται ότι θα σαρώσει τα ταμεία - δεν πρόκειται να είναι ούτε ταινία επιστημονικής φαντασίας, ούτε και κάτι άλλο το οποίο θα χαρακτηρίζει τυχόν ομοιότητες με υπαρκτά πρόσωπα σαν απλές συμπτώσεις. 

Το φιλμ θα είναι μια αληθινή ιστορία βγαλμένη από την ζωή: Ένα ντοκυμανταίρ!
Οι πρωταγωνιστές του, γνωστότατοι: Οι καλοί, οι σωτήρες, οι υμέτερες δυνάμεις, οι άμωμοι, οι άχραντοι, οι αναμάρτητοι:

Πασόκ....
Νδ....

Ντόρα....
Καρατζαφέρης....


Και από την άλλη μεριά; Μην βιαστείτε να φωνάξετε ΚΚΕ και ΣΥΝ/ΣΥΡ μόνο! 

Υπάρχει και ο λαός!





Τα καλά τώρα αρχίζουν....


....κουφάλες!

Εθνική Σωτηρία α λα Νουδοπασόκα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitsuxSPUu-dUoRMhptytK8PZB1CuI1tM6kaj-40UOF_gjgQR-IYlQ0KFw-44l9-qbQgTWGlhaDEkKHpcLezRCUfvSSDHqxFLVqtNOXRcCv_ozKnofGigwEiSartRDuQXwf7qQndveQmhY/s1600/papandreou-samaras.jpg

Τελικά θα καταλήξουμε στην πιό "όμορφη" και "ευπρεπή" δικομματική λύση: Τα σκατά θα κληθούν να καθαρίσουν τον βόθρο!

Τα δύο κόμματα-δράστες, οι κουρσάροι κράτους και κοινωνίας, οι απατεώνες και οι κλέφτες, οι κατά συρροή πολιτικοί εγκληματίες που βίαζαν επί δεκαετίες ολόκληρες την έρημη αυτή χώρα, δηλώνουν σήμερα έτοιμοι να ασελγήσουν ακόμα και πάνω στο κουφάρι της: Οι νταβατζήδες πασόκ και νδ έτοιμοι να ηγηθούν κυβερνήσεως "Εθνικής Σωτηρίας"!

Οι πρωτομάστορες της Εθνικής Καταστροφής ετοιμάζουν τα...σωστικά τους συνεργεία, τα οποία μόνο ένα πράγμα σκοπεύουν να σώσουν: Το ίδιο τους το τομάρι! Έτσι λοιπόν θα κληθεί ο ευτυχής πολίτης να στηρίξει ταυτόχρονα ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ!

Μια χαρούλα φάση την βρίσκω! Μαζί τα κάνανε, μαζί θα υποστούνε το αναπόφευκτο. Έτσι να δούμε ποιοί θα πρωτοπρολάβουν να επιβιβαστούν στα ελικόπτερα!

Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας από τα κόμματα της Εθνικής Καταστροφής;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEic2GyZwozJwPrA_XS8stKBhWbMRUW94Y_6SHzKSOHEBO5Yovs07z3RDOIgDf3RFcBfRX7xh52z4E1sPOM3UTn8gMBog-ZRYOxtPIZ_PZe_hWjPf0rc0jaiskpq5XV1uBNJhZBV8HO5kZQS/s1600/1.jpg

Η χθεσινή μέρα μύριζε έντονα Απρίλη 1967! Ιδιαίτερα στους τηλεοπτικούς σταθμούς της ντροπής, στους πουλημένους οχετούς παραπληροφόρησης, τις πράσινες προπαγανδιστικές χαβούζες που προσβάλλουν με τον εξωφρενικό μεροληπτισμό τους το κοινό αίσθημα και την νοημοσύνη μας, φέρνοντας στην μνήμη μας παλιές τραυματικές εμπειρίες γεμάτες...ΥΕΝΕΔ!

Μετά την αρχική παγωμάρα που προκάλεσαν οι αποχωρήσεις τριών επιφανών πασόκων από το κόμμα της λεηλασίας της χώρας και της ζωής μας, είδαμε τα mega, τα alter, τα σκάϋ, τις αντένες αλλά και την κρατική τηλεόραση να επιδίδονται στο αγαπημένο τους τηλεπαιχνίδι: "Ναι είσαι μαλάκας, πολίτη. Μεγάλος μαλάκας!"

Με το πού σκάει μυτούλα στο Μαξίμου ο πανικός και πολύ πριν από κάθε κυβερνητική αντίδραση ακόμα, μας την πέφτουν οι βασιλικότεροι του βασιλέως τηλεοπτικοί βόθροι τηλεπαραθυρικώς με τους επαγγελματίες γκαιμπελικούς κομάντος κατά...τετάρτας και ποιός είδε το σκουλήκι τον Κώνστα και δεν φοβήθηκε!

Υστερία!

Ένα απίστευτο ρεσιτάλ εκφοβισμού του λαού, μια εξωφρενική συλλογική προσπάθεια αλλοίωσης της πραγματικότητας, ακόμα και το δελτίου καιρού αναβιβάστηκε σε σχόλιο υπέρ της πασοκικής πολιτικής!

Πανικός στα πράσινα μήντια που βλέπουν το κύμα της λαϊκής οργής να φουσκώνει επικίνδυνα. Δικαιολογημένος πανικός σε όλα τα εντεταλμένη αποστολή εκτελούντα πασοκοειδή που κατακλύζουν τα κανάλια: Οι μέρες τους είναι μετρημένες! Όπως και οι μέρες των εντολοδόχων τους κοπριτοσοσιαλιστών.

Έντονη δυσωδία "σωτηρίας" της χώρας πάλι στον αέρα χτες! Αυτή τη φορά όχι από τον κομμουνισμό, να έχει και λίγη ποικιλία η σωτηρία ντε. Εκεί, σωτηρία από την χρεωκοπία και τα μυαλά στα κάγκελα! Αλλά αυτή τη φορά με το χεράκι τους να τρέμει από το τούρτουρο, με νευρικό τικ στο κάτω χειλάκι και με μιά...ύποπτη μπόχα να αναδύεται από τα εσώρουχά τους!

Κατάσταση χεσμεντέν!

Οι περήφανοι και ωραίοι της αλλαγής, οι βαριοί κι΄ασήκωτοι του τσαμπουκά σοσιαλισμού, οι αλλάζονες τσιφλικάδες της αφθαιρεσίας και οι γαμάτοι καουμπόϋδες της καταστολής σε κατάσταση ενεργού...δονητή! Και αυτή η "κατάσταση" να βρίσκεται ακριβώς εκεί που πονάει: Πίσω τους!

Αυτοί που γαμούσαν κι΄έδερναν πάνω από έναν χρόνο, αυτοί που υποβίβασαν την ίδια τους την κοινοβουλευτική ομάδα σε μια μουγγή χορωδία άβουλων ναίδων, αυτοί που ξεσπίτωσαν τον κοινοβουλευτισμό από την Βουλή με ντεμιφασιστικά νομικά τεχνάσματα, αυτοί που δεν σεβάστηκαν ούτε τον θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αυτοί που δεν έδιναν δεκάρα τσακιστή για Αντιπολίτευση και κοινωνία, ανακάλυψαν ξαφνικά την συναίνεση και την καΐλα για συνεργασία.

Και, μα τι σύμπτωση, πάλι η γκομενίτσα η Σωτηρία στο προσκήνιο!

Το αυταρχικό βρωμερό, παρακμιακό πασόκ πέφτει στα γόνατα και ικετεύει την νδ για σχηματισμό κυβέρνησης...

....Εθνικής Σωτηρίας!

Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας από τα κόμματα που ευθύνονται αποκλειστικά για την Εθνική Καταστροφή!

Αλλά δεν φτάνουν μόνο τα παρακάλια του δώδεκα παρά ένα, δεν αρκεί η κλαψούρα τώρα που έσφιξαν οι κώλοι, ακόμα και τώρα την στιγμή του απόλυτου ξεβρακώματος και την στιγμή που αρχίζει να περιστρέφεται επιτέλους ο περίφημος τροχός έχουν το θράσος να επισείουν με τεντωμένο δείκτη (αντί να τον χώσουν εκεί που πρέπει) τον μπαμπούλα ενός ακόμα διλήμματος: Ή κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας ή εκλογές.

Όπως και να γίνει, το νεοφιλελεύθερο μίασμα πασόκ έφαγε τα ψωμιά του. Τώρα έρχεται η ώρα του λογαριασμού. Τι είπαμε; Αρχίζει να περιστρέφεται η κουφάλα ο τροχός!

Ας μαζευόμαστε λοιπόν σιγά σιγά εμείς τα φτωχαδάκια ....