4/2/11

ΕΕ, Κυβέρνηση: "Αίγυπτος; Τι είναι αυτό;"

http://ariteta.pblogs.gr/files/f/179104-kamhles.jpg

Φωτο: Μόνο οι καμήλες που γονατίζουν, φορτώνονται! Παλιά αιγυπτιακή παροιμία.
           (Σπόντα για μας. Και νάτανε μόνο το φόρτωμα....)



Μαθήματα "δημοκρατικής ευαισθησίας" και ανθρωπισμού δίνει η ΕΕ, αλλά και η "κάτσε καλά" σοσιαλιστική κυβέρνηση της χώρας μας στην αντιμετώπιση της λαϊκής εξέγερσης στην χώρα του Νείλου!

Ο λαός της Αιγύπτου δίνει μαζικό αγώνα κατά του ολοκληρωτικού καθεστώτος Μουμπάρακ και σύμπασα η "Δημοκρατική Δύση", Αμερική, ΕΕ, Ισραήλ και το κακό συναπάντημα ούτε κιχ! Τσιμουδιά, σκασμός!

Βολεμένοι με το καθεστώς καταπίεσης του δικτάτορα Μουμπάρακ οι παραπάνω αναφερόμενοι, ο καθένας για δικούς του λόγους, γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τα περί ανθρώπινων δικαιωμάτων, τα περί ελευθερίας, δημοκρατίας, τα περί λαϊκής βούλησης και λοιπά πολύχρωμα άλογα, και παρακολουθούν με έκδηλη αδιαφορία την έκβαση του αγώνα!

Η ίδια "ηθική" και από τους "αντιεξουσιαστές" κυβερνήτες μας, σοσιαλιστές μέχρι κόκκαλο και προεδράντζες της σοσιαλτέτοιας Διεθνούς: Σκασμός σαν να κατάπιαν μαζικά σιγαστήρες!

Σου λένε, άσε ρε, δεν λέω καλύτερα τίποτα, μη μας βρει και μας μια τέτοια ανάποδη και μας κλαίνε οι δανειστές!

Έτσι τον κρατάνε κλειστόν τον καταπιώνα τους οι ένδοξοι απόγονοι του απόγονου του απόγονου (Γιώργος Α. Άπαπαπαπάς-Ανδρέας Γ. Άπαπαπαπάς- Γιώργος Α. Άπαπαπαπάς) και
ελπίζουν να μην την δουν...αιγυπτιακά οι ραγιάδες και τους φάνε λάχανο.

Ο αιγυπτιακός λαός τους έχει φυσικά όλους χεσμένους και πολεμάει για την ελευθερία του. Τριάντα χρόνια περίμεναν αυτήν την ώρα, μισή αιωνιότητα! Δεν πτοεί ο χρόνος τον άνθρωπο που παλεύει για την λεφτεριά και την προκοπή του. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για Αιγύπτιο!
Μια άλλη παλιά αιγυπτιακή παροιμία λέει:

Όλοι φοβούνται τον χρόνο. Ο χρόνος φοβάται μόνο τις πυραμίδες....

Παραλίγο επανάσταση!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqcY_sIZJQWPwIn2OC7WsKwWrzdRj1vdHhqtBrFEoVdZvqi4nsIQm9qi_WS-FMAL3XsNr5Q1SSIcwNAewHRPhICxg-w2BgYj5tNSIbjzDKi5TduYBjvCWTYH_TxGHUQmKjcPXBCz6FRyKV/s1600/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85.jpeg
 ''Η Αριστερά ετοίμαζε αιματοκύλισμα στην Αθήνα''

Ξαναχτύπησε η κομματογαβγάβ του πασόκ σήμερα! Απίστευτος ισχυρισμός της Θάτσερ τσέπης του υπουργείου παιδείας σήμερα στην Βουλή! Σύμφωνα με δημοσίευση του Newsit.gr "η υπουργός Παιδείας κατηγόρησε την αριστερά, με αφορμή την κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες, ότι είχε καταστρώσει σχέδιο να γίνει αίμα και άμμος εκείνο το βράδυ στην Αθήνα ή και τα επόμενα βράδια.
 
Η κ. Διαμαντοπούλου, μίλησε για μια οργανωμένη προσπάθεια με τον πλέον εκρηκτικό τρόπο, να συνδεθούν τα δύο ζητήματα της λαθρομετανάστευσης και του ασύλου.
 
Η δήλωση της κ. Διαμαντοπούλου έγινε στο πλαίσιο ερώτησης της Ν.Δ. για το θέμα του ασύλου και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ."

Καλά, δεν χρειάζεται να εμβαθύνουμε για την...χλιαρότητα της καλωσύνης που χαρακτηρίζει αυτό το ξιπασμένο κομματικό δημιούργημα του πασόκ, γνωστός ο...αλτρουισμός της κάκιως του υπουργείου παιδείας ανά το Πανελλήνιο. Δεν χρειάζεται ούτε αναφορά στην αντικοινωνική...βαρβατίλα που αναδύει ο φανατικός καρχαρίας-γέννημα θρέμμα της πρασινολετσαρίας του μισού αγκυλωτού ήλιου και της παπαριάς της αλλαγής.

Αυτό που πρέπει όμως σίγουρα να κάνουμε, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, είναι να απαλλάξουμε την δόλια την Παιδεία, να προστατέψουμε τα παιδιά μας από αυτήν την επικίνδυνη ταλιμπάν.

Η απίστευτη δήλωση της πυροβολημένης κυρίας Διαμαντοπούλου μας επιστρέφει ολοταχώς σε περασμένες (;) συνταγματαρχοκακοποιημένες, σκοτεινές εποχές, που ένας παρόμοιος ισχυρισμός χρησιμοποιήθηκε "για την σωτηρία της Ελλάδος από την κομμουνιστικήν απειλήν".

Καλά, δεν υπάρχει στο πασόκ ένας άνθρωπος που του κόβει λιγάκι, να της πει να το βουλώσει το ρημάδι; Αμάν ρε σεις! Αφάνταστη καφρίλα, έλεος!

Τζαμπατζή, έφτασε η ώρα σου!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUXkB9KFlNomsxdcysdA3Ey9pNMyvcLujA4RRaxPUnzdpe-Foqrcqy8YrPp45dDG8fV8LSpuuuhey0bO4omXJyEasU_9ODAr3UAv2I947q-Eu2qgtVmQ216ieD_Uddfy64vvxPHfvvKnZu/s320/Condoms1.jpg


Με διαδικασίες εξπρές ποινικοποιεί η κυβέρνηση τη μη πληρωμή εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες. Έθνος

Επιτέλους!

Δεν γινότανε να άφηνε η κυβέρνηση τους τζαμπατζήδες να ταξιδεύουν ατιμώρητοι και αποφάσισε επιτέλους την ποινικοποίηση του "δεν πληρώνω"!

Επιτέλους!

Το "δεν πληρώνω" είναι κατά τον γ.γ του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Διχτύων, Χάρη Τσιόκα, "ανήθικη πράξη σε βάρος του διπλανού που καλείται να πληρώσει δύο φορές" και θα διώκεται πλέον σαν πλημμέλημα

Επιτέλους!

Η πάταξη της ανηθικότητας του 1,40 ευρώ σε λεωφορεία και μετρό θα αντιμετωπιστεί με φαστ τρακ διαδικασίες τύπου άψε σβήσε!

Επιτέλους!

Η κυβέρνηση συνεχίζει τον αγώνα της κατά των κακώς κειμένων της χώρας! Μετά την πάταξη της φοροδιαφυγής, μετά την παραδειγματική τιμωρία όλων των εμπλεκόμενων στα σκάνδαλα του Βατοπεδίου και της Ζήμενς, μετά την παράδοση των ενόχων για το "μαζί τα φάγαμε" στην δικαιοσύνη, μετά την διελεύκανση όλων των υποθέσεων διαφθοράς, μίζας και ρουσφετιού, έρχεται η σειρά της ανηθικότητας του "δεν πληρώνω".

Επιτέλους!

Ποινικοποίηση για 1,40, φαστ τρακ, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Πλημμέλημα! Μπαμ και κάτω! Και αν δεν υπήρχαν στις τάξεις του πασόκ αρκετοί πρώην "κομμουνιστές" όπως ο Ανδρουλάκης, ο Λοβέρδος, ο Πάγκαλος, η Δαμανάκη κτλ, που αγωνίζονται τώρα στην πρώτη γραμμή του σοσιαλισμού, θα μπορούσε να έπαιζε ακόμα και Γυάρος!

Η κυβέρνηση χτυπάει την αδικία και την παρανομία ακριβώς εκεί που πρέπει: Χαμηλά, κάτω κάτω, στην βάση! Πριν αυτή θεριέψει και γιγαντώσει και άντε μετά να τρέχεις και να μην φτάνεις. Όσο είναι ακόμα μικρή η παρανομία, ευκαιρία να την ξεκάνεις με μια ποινικοποιησούλα. Και όταν καθαρίσεις τους μικρούς, τότε ξεκινάς να πιάσεις και τους μεγάλους.

Στιβαρή και αποφασιστική η κυβέρνηση, εύγε της. Με την βοήθεια των ΜΑΤ, με την αρωγή της δικαιοσύνης, την σύμπραξη των μετανοημένων ενόχων, με τις παράνομες και καταχρηστικές απεργίες, με τις επιτάξεις, με τις κοινοβουλευτικές ακροβασίες, αλλά προ πάντων με την ποινικοποίηση της ασήμαντης λεπτομέρειας, καταφέρνει να επιβάλει, επιτέλους, την πολυπόθητη κάθαρση.

Τρέμε ανήθικε τζαμπατζή στο Κουκάκι-Κυψέλη!





Άννα πες LSE!

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhO1x46CetRgdni10fmGx261w9-FLt_gClS9sVAo7lg45B8j2f29LEJFXQYUfqASu4X-Jd9kn0hstaCGAGgcfy7FW7TfZU24eXcA6YC8eIsvm2U0LNCZahmrAg65ZmTBl_Nb_G66Mz48OM/s400/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85+2.jpg

Την πήρανε και οι άγγλοι φοιτητές χαμπάρι, την νεοφιλελεύθερη ταλιμπανού της παιδείας, Διαμαντοπούλου! 

Δεν είχε δουλειά να κάνει ο καρχαρίας του Υπουρσούργελου Παιδείας - δεν μπορείς να καταστρέφεις κάθε μέρα την μόρφωση, πρέπει να κάνεις που και που κάνα ταξιδάκι αναψυχής, να ξελαμπικάρεις ντε - και αμολύθηκε στα Λονδίνα και στις Ινγκλετέρες μήπως τρακάρει κάνα London School of Economics, να βγάλει κάνα λόγο με θέμα "ο ρόλος της εκπαίδευσης στην ανάκαμψη της οικονομίας" στο " Ελληνικό Παρατηρητήριο" της σχολής.

Ε πήγε, δεν την κράταγες με τίποτα! Είπε ότι της κατέβηκε, οι γνωστές ρεντικωλέ αρλούμπες που στηρίζονται σε τρεις κολώνες: Στον ελεύθερο ανταγωνισμό, στην ελευθερία της αγοράς και στην ελευθερία πετσοκοψίματος των κοινωνικών παροχών, τελείωσε κάποτε. Βαρέσανε παλαμάκια κάτι λεχρίτες, πέσανε μετά οριζοντίως και καθέτως στις γαριδούλες του μπουφέ, τζάμπα μάσα, ε δεν ήθελε πολύ να τρακάρει τον εγγλέζο ομόλογό της, που δεν είχε επίσης δουλειά να κάνει και είπε "δε πα ρε στο LSE να χασμουρηθείς λιγάκι, που μιλάει η Διαμαντοτέτοια που σε κοιμίζει στο P and F".

Καταπίνει ο άγγλος υπουργός που λέτε βιαστικά τρία ψωμάκια με χαβιάρι, ίσαμε μια γλάστρα γαρδένιας το ένα, και τήνε βουτάει από το μανίκι.

Ο Άννα, μάι ντίαρ, γουελκάμ, τι μου κάμνεις, ο άτυχος σύζυγος, τα παιδιά, οικογέννεια, σκυλιά γατιά, όλα καλά;

Να μη πολυλογώ, βουτάνε δυο καρέκλες και κάθονται δίπλα στα κεφτεδάκια με σάλτσα από μέντα, μπανάνα, ξυλοκέρατο, ζωμό κότας, πάστα φλώρα και γλυκό παστουρμά, η περίφημη αγγλική κουζίνα δηλαδή, να τους ξηγηθούνε μιλώντας.

Ρε συ συνάδελφε, γυρίζει και του λέει η Άννα, κάποτε, όταν τελείωσαν τα κεφτεδάκια, αληθεύουν όλα αυτά που έγραψαν οι εφημερίδες, ο χαμός, το ξύλο, οι καταστροφές, οι διαδηλώσεις, οι εμπρησμοί, οι συμπλοκές φοιτητών και αστυνομίας, η κατάληψη των γραφείων σας, της πουτάνας το κάγκελο, όταν τους έχωσες την μεταρρύθμιση της παιδείας;

Κοκκινίζει ελαφρά ο ντροπαλός εγγλέζος, χαμηλώνει το κεφάλι και της απαντάει με τρία καντάρια ταπεινοφροσύνη, yes, έγινε της Mary Poppins, χωρίς την Mary και το νι από το όνομα της Poppins.

Αμάν, αναπηδάει το αρπαχτικό ένστικτο της Διαμαντοπούλου μέσα της, εδώ βρωμάει "τεχνογνωσία" για Παιδεία, θα του κολλήσω σαν στρείδι!

Πλακώνει ο άγγλος τις λεπτομέρειες, εκεί θα κόψεις, εκεί θα λιανίσεις, εκεί θα μειώσεις, εκεί θα ξεπουλήσεις, εκεί θα βάλεις τους αγάδες του κεφάλαιου να κάνουνε κουμάντο, εκεί θα ανεβάσεις δίδακτρα να τις ξεσκίσεις τις κουφάλες τους φοιτητές που δεν θέλουν να πληρώσουν μια περιουσία κάθε χρόνο.

Ρε συ συνάδελφε, τον διακόπτει η Διαμαντοπούλου, αυτά που λες τα κάνουμε κι΄ εμείς, για λέγε τίποτα καινούργιο και άγριο, γιατί δεν μπορώ τον τελευταίο καιρό να κατεβάσω ιδέες, παρόλη την κακία μου!

Αυτά η λινάτσα της τρόϊκας, στο περίπου φυσικά, δεν είμαστε και πάντα δίπλα, να τ΄ακούμε όλα ντε! Μέχρι εδώ καλά. Αλλά που λέτε, το μαθαίνουν οι εγγλέζοι φοιτητές του LSE ότι ήρθε και τσαμπουκάλισε λεκτικά την παιδεία η ελληνίδα ψωροϋπουργού και τήνε πέφτουν αγρίως στο πανεπιστήμιό τους!

Δεν ντρεπόσαστε ρε πρυτάνεις να μολύνετε το LSE φιλοξενώντας το λαμόγιο την Διαμαντοπούλου, που έρχεται να κάνει ξεπατικούρα το αγγλικό μοντέλο ντροπής, που παραλίγο να βάλει φωτιά στην χώρα; Ντροπή ρε να αφήνετε να πατήσει το φερέφωνο της τρόϊκας το πόδι του στο πανεπιστήμιό μας, ξου ρε!

Εντονότατη η διαμαρτυρία του φοιτητικού σύλλογου του LSE για την παρουσία της βλογιοκομμένης ελληνίδας υπουργού, η οποία χαρακτηρίζεται ανεπιθύμητο πρόσωπο.

Γιατί, εδώ στην χώρα μας είναι επιθυμητό;