18/5/11

Συ-ναί-νεσηηηη πόρομ πορόμ πομ πέρομ, περόμ...

Συναίνεση; Γιατί όχι;

http://www.hilfszentrum.de/wp-content/uploads/2011/02/titanic2.jpg


Τώρα απαιτούν και συναίνεση! Γιατί όχι; Αφού είδαν ότι ο άλλοτε τσαμπουκάς Έλληνας τα χάφτει όλα με σκυμμένο το κεφάλι, σου λένε, ε τι διαφορά έχει η αναισθησία, η απάθεια και ο ραγιαδισμός με την συναίνεση;

Άντε, συναίνεση λοιπόν, μην περιμένετε να έρθουν να σας ρίξουν στα τέσσερα, πέστε μόνοι σας και φωνάξτε τους να έρθουν!

Συναίνεση στο έγκλημα η νέα συνταγή της ΕΕ και της ρεταλοκυβέρνησης των κοπρόσκυλων του πασόκ, ας την χαρούμε. Ας χαρούμε την επιμονή μεγάλου μέρους της κοινωνίας - μια επιμονή που έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της ανευθυνότητας και πλησιάζει τώρα ολοταχώς την ηλιθιότητα - να στηρίζει ακόμα τους δήμιους της χώρας πασόκ και νδ.

Βρείτε τα πασόκ, νδ, Ντόρα και λα.ος,  συναίνεση εδώ και τώρα! Άντε, με το καλό, Εθνική Κυβέρνηση για το καλό της σωτηρίας των τραπεζών!

Είναι καιρός να παραμερίσουν οι διάφοροι υπέρμαχοι του Μνημονίου τις κομματικές τους σκοπιμότητες και να συσπειρωθούν ανοιχτά σε μια νεοφιλελεύθερη υπερδύναμη πίσω από την σημαία της Ακρίδας της Σωτηρίας. Άντε! Συναίνεση και τα μυαλά στα κάγκελα!

Θα μας μείνει πάντως μια απορία: Συναίνεση, συμφωνείς με κάποιον για κάτι και συμμετέχεις, απλό. Πως θα το ονομάζαμε όμως αν ΔΕΝ συμφωνείς με κάποιον για κάτι, ΔΕΝ συμμετέχεις, αλλά και ΔΕΝ βγαίνεις στον δρόμο να του φας το συκώτι; Υπάρχει εδώ ένα συνώνυμο της λέξης Συναίνεση που θα μπορούσε να μας βγάλει από το φραστικό αδιέξοδο ή να το βαφτίσουμε "επαναστατική τακτική";

Η συναίνεση στην προδοσία, η συμμετοχή ολόκληρου του φάσματος της συμμορίας της Δεξιάς, από πασόκ έως λα.ος, στο έγκλημα κατά του τόπου εμπεριέχει και ένα θετικό στοιχείο:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΘΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΙΑ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΝΤΟΡΑ, ΛΑ.ΟΣ!

Συναίνεση λοιπόν παιδιά, να τελειώνουμε!