2/8/11

Σχέδιο για Endlösung των ταξί;

http://x.pstatic.gr/media/n/i/4/4011/21148.jpg

Με 82 δικογραφίες για 6.500 ταξιτζήδες επιχειρεί να κάμψει την αντίσταση της ταρίφας ο "σοσιαλισμός" βαδίζοντας σταθερά στον δρόμο που άνοιξε ο...αθάνατος Πινοτσέτ. Αυτόφωρα, δρακόντιοι νόμοι, ποινές φυλάκισης για ψύλλου πήδημα, βρωμόξυλο από την γκεστάπο των ΜΑΤ, η μέθοδος αντιμετώπισης του εχθρού λαού από τα τσιράκια της τρόϊκας, πρασινολεχρίτες του πασόκ. Άντε να προλάβουμε να δούμε και μαζικές δίκες στα πασοκοδικεία, να ευφρανθεί η τόσο ....καταπονημένη από την δημοκρατία καρδούλα μας.

Και μη νομίσει κανένας ότι θα κωλώσει ο σοσιαλισμός στις...τεχνικές λεπτομέρειες: Όποιος στύβει "μαρξισμό" και βγάζει...Φράχτη στον Έβρο δεν τόχει σε τίποτα να στύψει και λιγάκι Έγκελς, να βγάλει και το απαιτούμενο για το πλήθος των ταξιτζήδων στρατόπεδο συγκέντρωσης.

 http://www.trading-house.net/bilder/inschrift-arbeit-macht-frei-vom-frueheren-kz-auschwitz-gestohlen-345284_400_0.jpg

 Όμως, στο τέλος αυτής της ιστορίας...αγάπης μεταξύ των σωματέμπορων της αλλαγής και του μπαγασάκου, νυν λουόμενου στο πέλαγος αλλά σε λίγους μήνες λουόμενου στην ανέχεια, άρα καρασιχτιρισμένου λαού, θα θαυμάσουμε σκηνές γεμάτες λατρεία και παράφωρο πάθος.

Γιατί, όπως λέει η σοφή παροιμία, πίσω έχει θέση για βαλίτσες το ταξί. Και να δείτε πόσο πράμα χωράει εκεί μέσα....