19/8/12

"Νόμιμος" μετανάστης κακοποείται στην Εγνατία Οδό!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFnXZjmFmIPWGg6CXgYsiUlaDzSHTOdMFhkCbewufUNl0jGglkQE3mgem_5kvMrBL7-sywAdaRMO0sVXdMDg3knjHTAVT-So0ZT3730kZyhdb-uWYivyTbOPfSHuKte0GWHqpMbuaR6uG2/s1600/3083030.jpg

Ελλάδα, κρανίου τόπος!

Τίποτα δεν έμεινε όρθιο. Καθίζηση! Τα λεφτούλια κάνανε φτερά, οι καταθέσεις την κάνανε προς Λονδίνο, η νεολαία την κάνει γιά την ξενητιά,  και ο λαουτζίκος κάνει ότι κάνει στα τέσσερα. Ακόμα και οι γνωστοί τρεις πίθηκοι, ο δεν βλέπω, ο δεν ακούω, ο δεν μιλάω, ρίξανε μαύρη πέτρα πίσω τους και την έκαναν γιά άλλον τόπο...

Πίσω έμεινε ότι περίσσεψε: Ο θλιβερός λαός-μαϊμού της φωτογραφίας μας, το χεσμένο από τον φόβο του πιθήκι που τα βλέπει όλα, που ακούει τα πάντα, που ανοίγει δυό πιθαμές το στόμα του και τελικά δεν τολμάει/δεν γουστάρει να αρθρώσει κουβέντα.

...Στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι κατέληξε ένας μετανάστης, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε ενώ έκανε οτοστόπ στην Εγνατία οδό.

Ο άνδρας είχε βρεθεί στην Κομοτηνή με τις πρώτες παρτίδες λαθρομεταναστών που μεταφέρθηκαν στην πόλη, ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι διαθέτει νόμιμα έγγραφα, με επακόλουθο να αφεθεί ελεύθερος. Η επιστροφή όμως στην Αθήνα ήταν Γολγοθάς, αφού δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πάρει κάποιο μέσο.

Έτσι αποφάσισε να κάνει οτοστόπ στην Εγνατία. Στο ύψος της Ξάνθης όμως έπεσε θύμα βιαιοπραγίας, με άγνωστους να σταματούν, να τον ξυλοκοπούν και να φεύγουν, αφήνοντας τον στο δρόμο με χτυπημένο πόδι... News247

Η ρατσιστική βία καίει την χώρα και εμείς (οι...αντισυστημικοί) χτενιζόμαστε! Λες και το λεκτικό ανάθεμα, οι δημοσιεύσεις, οι αναρτήσεις κτλ κάνουν τον δρόμο του μετανάστη, με τα πόδια από την Κομοτηνή γιά την Αθήνα, πιό...βατό.

Δεν είναι τσαμπουκάς να κατακρίνεις πράξεις νεοναζιστικής βίας. Τσαμπουκάς είναι, να μην επιτρέπεις αυτή τη βία και όταν χρειαστεί να είσαι παρών!

ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!

ΤΩΡΑ!





Πηδάει ο πρωθυπουργός!

http://4.bp.blogspot.com/-mDd73OwIDKY/TY91Sl5hFDI/AAAAAAAAAA0/ljIdfp-yW9Q/s1600/selbstmord_big_DW_W_513749g.jpg

Ο Σαμαράς το αποφάσισε!

Μεγάλα και άλυτα τα προβλήματα της χώρας, αβάσταχτο το φορτίο για την κυβέρνηση (ιδιαίτερα γιά τον Φωτάκη τον Κουβέλη που είναι καλός και ευγενικός άνθρωπος και υποφέρει τόσο πολύ γιά τους ντάκους τους Έλληνες, που δεν βρήκαν καλύτερο τρόπο αυτοϊκανοποίησης, από το να μαλακίζονται στις εκλογές πίσω από το παραβάν των εκλογικών κέντρων), η επαναξαναματαδιαπραγμάτευση δεν λέει να φουσκώσει (καλά μάγια της κάνανε της μαγιάς;), τι να σου κάνει ο φουκαράς ο Αντωνάκης, ανέβηκε στο πιό ψηλό κτήριο της Πύλου (γενέτειρά του) και ανακοίνωσε τα κάτωθι όμορφα και συγκλονιστικά:


Θα πέσω! Πάρτε μου μέτρα!


http://www.elista-handel.de/images/figur2.jpg

Η μικτή χορωδία του Κουκούριζα* έπεσε μεν με τα μούτρα στις πρόβες, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα...ευτυχώς δεν προλαβαίνει να σταθεί μουσικά στο ύψος/βάθος της περίστασης: Ο Πρωθυπουργός έχει πάρει την μεγάλη απόφαση και δεν κρατιέται ούτε από την αγαπημένη του φίλη, Ντόρα Μπακογιάννη!

*Ναι, τελικά κατάφεραν τα κόμματα της Αριστεράς και του Κομμουνισμού, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, να συνεργαστούν! Απίστευτο και όμως χορωδιακό! Η ιδέα της μουσικοχορευτικής συνεργασίας (συμμετέχει και το μπαλέτο Μπολσόϊ) των δύο κομμάτων ήταν (ποιανού άλλου;) του λαϊκού βάρδου Γιώργου Νταλάρα. Μιά ιδέα που έγινε αμέσως με ενθουσιασμό αποδεκτή, ιδιαίτερα από τον ιδιαίτερα συμπαθή σύντροφο Μαΐλη. Καλύτερα χορωδία με τους εξαποδώ, φτου φτου φτου, παρά να σου κάνει ο Νταλάρας (όπως απείλησε) ένα μήνα καντάδα κάτω από το παράθυρό σου με το "στην Αθήνα μεσ΄το κέντρο, φύτρωσε καινούριο δέντρο" είπε ο σ. Μαΐλης χαρακτηριστικά.

Τα άλυτα προβλήματα που προέκυψαν πάνω στην μοιρασιά του πρίμο-σεκόντο (Τι, πρώτη φωνή εσείς, τα τσουτσέκια, που δεν σας ήξερε μερικοί μήνοι πιό μπροστά ούτε η μάνα σας και δεύτερη εμείς, η πρωτοπορία; Ποτέ! οι μεν...-Να κάνατε γαργάρες με κρόκο αντιμνημονίου πριν τις εκλογές, να χτυπάγατε σήμερα κορώνες στην τρίτη οκτάβα, οι δε...), λύθηκαν τελικά μετά από μιά σωτήρια παρέμβαση του γνωστού για τις παρεμβάσεις του, Τζίμη Πανούση.  

Κάντε του, του μπιιιιιπ, του Νταλ....εεεε του μπιιιπ, την χάρη ρε παιδιά, μη πάρει των ομματιών του και φύγει από την χώρα, και ποιός θα κάνει μετά συναυλίες γιά την Κύπρο, που έχει τόσο ανάγκη η χώρα και ιδιαίτερα η Κύπρος, είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός γιά την εκτίμηση που έχει στον Γιώργο Νταλάρα, Τζιμάκος.

Για την στατιστική, όπως και για τον θρίαμβο της αλήθειας οφείλουμε να πούμε, ότι το πένθιμο εμβατήριο που πρόβαρε η χορωδία γιά την περίπτωση Σαμαρά ήταν το γνωστό ανά το ανεξάρτητο Πανελλήνιο "έχε γειά Καμμένε κόσμε".


Η Realnews αμέσως να τα μπαλώσει...

Πουλημένε τύπε!