25/3/16

Καλύτερα μιάς ώρας σκλαβιά και φυλακή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή



Είναι όλα σιωπηλά;

Ναι. Γιατί τα σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά.

Υπερδύναμη η -επί του Οθωμανικού Δικαίου στηριζόμενη- Αυτοκρατορία των Δανειστών και σκλάβος ο γονατισμένος λαός. Η μάστιγα δεν έχει τέλος, καλά περνάνε τράπεζες και Θεσμοί. Την βρώμικη δουλειά γιά λογαριασμό του Σουλτάνου έχουν αναλάβει ντόπιοι υποτελείς: Προεστοί, προύχοντες και κοτσαμπάσηδες. Όπως λέμε πασόκια, νεοδημοκράτες, συριζαίοι. Ο λαός τους έχει πάρει ήδη μυρωδιά, τι Μπραΐμης, τι Ζαΐμης, λένε. Λένε όμως, αλλά δεν πράττουν αναλόγως, οπότε η φτιάξη καλά κρατάει και γιά φως στην άκρη του τούνελ ούτε λαλιά. Κι΄έτσι, αφού ο λαός έχει αποφασίσει ότι τον σκιάζει η φοβέρα, του δίνει στο δοξαπατρί να καταλάβει η σκλαβιά.

Τι φταίει και δεν γίνεται το μπαμ; Ίσως επειδή έχουν πέσει τα κανάλια και τον έχουν φλομώσει στην προπαγάνδα: Κάτσε καλά ρε λαέ. Δεν βρέθηκαν ακόμα ελληνικά κόκκαλα, να τα βράσεις, να κάνεις σούπα, να βγει απ΄αυτήν η χαίρε ω χαίρε λευτεριά. ΥΓ. Κόκκαλα υπήρχαν, ιερά κόκκαλα δεν υπήρχαν. Ίσως.

Ίσως επειδή ξεμείναμε από Παλαιών Πατρών Γερμανούς, αφού αποφασίσαμε να τρέχουμε πίσω από τα λάβαρα κάτι Παλαιών Βερολίνων Γερμανίδων.

Ίσως επειδή έχει μπει στο DNA της φυλής, τα να είσαι γονατιστός. 400 χρόνια σκλαβιάς δεν είναι, όπως καταλαβαίνετε, παίξε γέλασε.

Το παράδοξο της παρέλασης της 25ης Μαρτίου καλά κρατεί όμως. Σου λέει, ξεσηκωθήΚΑΜΕ το 1821, κάΝΑΜΕ επανάσταση. ΧύΣΑΜΕ το αίμα ΜΑΣ για την ελευθερία ΜΑΣ, άρα μπράβο και εύγε ΜΑΣ και γαμώ τους λαούς.

Και άμα τον πιάσεις από τον γιακά, τον...ήρωα που ζητωκραυγάζει και τον ταρακουνήσεις, να του φύγει η κονκάρδα του Σύριζα και του χώσεις ένα: Τι φωνά ρε λεχρίτη, ναινέκο, που έχεις στηθεί στα τέσσερα και δίνεις νονστόπ κώλο; Τι ψεκάζεις περί αγώνων και θυσιών εσύ ο Δότης, εσύ που σου φώναζε ο λαός ΠΟΛΕΜΑ κι΄εσύ πέταγες πετσέτα και φώναζες ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΑΣ, ω δανειστές.

Σιγά τώρα μην τον πιάσεις...

Και σαν να μην έφτανε η παρέλαση, βγαίνει και η σκατόμυγα στις τιβές και αρχίζει τα...ηρωικά, να δείξει ότι διαθέτει ξύγκι: Η Ελληνική Επανάσταση μας εμπνέει πάντοτε! Μάλιστα κύριοι, τον εμπνέει πάντα η Ελληνική Επανάσταση τον Τσίπρα και συγγνώμη στην σκατόμυγα που δεν φταίει σε τίποτα, να παρομοιάζεται με τέτοιους πολιτικούς.

Τον εμπνέει τον Τσίπρα η Ελληνική Επαανάσταση, αλλά μόνο όταν είναι καθιστός ή όταν είναι στημένος στα τέσσερα. Όρθιον να τον εμπνέει η Ελληνική Επανάσταση δεν θα τον δείτε τον Τσίπρα. Ούτε τα άλλα απόβλητα του πρώην δικομματισμού. Πως να τους δείτε όρθιους; Έχετε δει ποτέ κάμπια όρθια;

Και μιλάει, ποιός, ο Τσίπρας, περί ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, κυρίες και κύριοι! Και γιά έναν λαό που έχει ΑΝΤΟΧΕΣ! Και δεν τα παίρνει κανείς στο κρανίο, να μαζέψει όλους αυτούς που έχουν ΑΝΤΟΧΕΣ και να τον πάνε καροτσάκι, από το Μαξίμου στα 3,5% που είχε παλιά.

Πάει μιά ακόμα παρέλαση. Αύριο βάζουμε τα κεφάλια μέσα και κάνουμε πάλι τουμπεκί. Και να δείτε, πως θα είναι όλα, όπως συνήθως, σιωπηλά. Γιατί θα τα σκιάζει και αύριο η φοβέρα και θα τα πλακώνει η σκλαβιά.















Όχι, δεν θα αναλάβει ο Αμπντεσλάμ στη θέση του Τσακαλώτου



Φούλαρε η Ευρώπη τζιχαντιστές, κράζουν με απόγνωση τα μήντια. Και παρακαλούμε το πλήθος να κάνει ένα βηματάκι προς το μπροστινό μέρος του οχήματος, γιατί ζμπρώχνουν οι από πίσω. Κάπως έτσι. Υστερία γουστάρει ο κοσμάκης, να ξεδώσει, να ξεφύγει από τα μνημονιακά, να ξελαμπικάρει. Δώστου γεγονός και πάρτου την ψυχή. Με ένα μπαμ στις Βρυξέλλες ξεχνάει το χάλι του. Υπάρχουν και χειρότερα, λέει. Αλλά φουλάραμε τζιχαντιστές πράγματι; Εγώ λέω να το ψάξουμε.

Άμα κάνεις μιά βολτούλα στην Αθήνα, όλους θα τους δεις: Φίλους, γνωστούς, συγγενείς, τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές κτλ. Μόνο τον Αμπντεσλάμ δεν θα τρακάρεις. Πριν φυσικά, γιατί τώρα τον έχουν μέσα και τηράει απόξω. Και πολιτικούς του Σύριζα φυσικά. Παλιά το πηγαίνανε πολύ ποδαράτα τα παιδιά, αλλά με την κωλοτούμπα του Τσίπρα δεν τολμάνε ούτε στο περίπτερο γιά τσιγάρα να πάνε.

Πως αναγνωρίζεις όμως έναν τζιχαντιστή μέσα στο πλήθος; Να σας πω. Άμα περνάει ένας μουσάτος και μαυρούλης συνάμα, με μακριά κελεμπία και μιά μεγάλη βαλίτσα που κάνει τικ τακ, ντάξει, φως φανάρι. Αλλά άμα ούτε κατσαρό μαλί διαθέτει, ούτε κρατάει κοράνι στα χέρια του, ούτε φοράει μπλουζάκι με την επιγραφή άϊ λοβ αϊσλάμικ στέϊτ, ε τότε σφίγγουν τα πράγματα. Τελικά τι γίνεται; Φουλάραμε τζιχαντιστές ή όχι;

Η απάντηση είναι μία: Ναι, φουλάραμε. Μόνο που είναι τόσο καλά μεταμφιεσμένοι, που δεν τους ξεχωρίζουμε από τους μη τζιχαντιστές. Ή μάλλον δεν θέλουμε να τους ξεχωρίσουμε. Παράδειγμα; Όσα θέτε ρε! Βγαίνει ο τάδες υπουργός της κυβέρνησης και τα ξερνάει στο Μέγκα: Αγωνιζόμεθα υπέρ της σωτηρίας του μαλάκα λαού υμών, αλλά διά την καλήν επιτυχίαν της σωτηρίας του, θα του κόψουμε του μαλάκα τον κώλο, δηλαδή όση σύνταξη του απόμεινε. Βγαίνει μετά κάποιος άλλος του Σύριζα και λέει τα δικά του εθνοσωτήρια: Θα κόψουμε και θα κόψουμε. Θα σας φλομώσουμε περικοπή, γιατί έτσι είναι οι σωτηρίες: Σε ζορίζουνε, αλλά μετά σε ανακουφίζουνε. Όπως τα υπόθετα και τα...αγγούρια δηλαδή.

Προσέξτε φάτσες κύριοι! Και οι δύο κουρεμένοι σικ, εμφάνιση σικ, έκφραση σικ. Ούτε αλάχ ου άκμπαρ, ούτε κατάρες κατά της δύσης, ούτε σαρία, ούτε κουτσή Μαρία. Ε, άντε εσύ μετά να τον αναγνωρίσεις ότι είναι τζιχαντιστής.

Άμα φουλάραμε λέει! Όλα τα είδη τζιχαντιστών, όλες οι μάρκες, όλες οι κατηγορίες στην δόλια την χώρα μας. Και πρασινοτζιχάντια, και νουδουτζιχάντια και αριστεροτζιχάντια και τα επίδοξα τσικό των ποταμοτζιχαντιστών και των λεβεντοτζιχαντιστών στα μετόπισθεν. Τρομοκρατία επίσημη παρακαλώ, χωρίς να κουνιέται μάλιστα φύλλο. Αμέτρητες επιθέσεις. Αμέτρητες εκρήξεις. ΑΜΕΤΡΗΤΑ θύματα. Μπαμ και πάρτα κάτω τα μιστά. Μπαμ και πάρτες κάτω τις συντάξεις. Μπαμ και πάρτηνα κάτω την Παιδεία. Μπαμ και πάρτα κάτω τα επιδόματα. Μπαμ και πάρτα κάτω τα εργατικά δικαιώματα. Μπαμ και πάρτο κάτω το παρόν. Μπαμ και πάρτο κάτω το μέλλον...

Μιλάμε γιά τζιχάντ πρώτης κατηγορίας, επαγγελματική. Κάτι σαν το ΝΒΑ της τζιχάντ, όχι σαν την αραβική που παίζουν ένας εναντίον ενός με πλαστική μπάλλα στην αλάνα. Τα ισλαμοτζιχαντάκια είναι απλοί ερασιτέχνες. Καθαρματάκια, φασιστάκια, αυτοδίδακτοι κομπογιανίτες. Ενώ οι άλλοι, αυτοί που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν, πραγματικές ιδιοφυίες της τρομοκρατίας. Εξπέρ τα παιδιά και η βλακεία μας απίστευτη, να μας λένε "στην τάδε του μηνός θα σας κόψουμε την σύνταξη παιδιά" και όταν γίνεται το μπαμ, να ανοίγουμε τον στόμα μας μιά πιθαμή από έκπληξη και να κάνουμε τους ξαφνιασμένους.

Έχει πλάκα. Τον μάγκα, την ξετρελαμένη φανατίλα, αυτόν τον ψυχοπαθή τον Αμπντεσλάμ τόνε ψάχνανε όλα τα μπασκίνια της Ευρώπης, μήνους τέσσερεις παρακαλώ, ενώ η Τρόϊκα ή οι Θεσμοί, όπως την βάφτισε την Τρόϊκα ο Σύριζα. κυκλοφορεί ελεύθερη κι΄ωραία. Και να δεις ανησυχία η κυβέρνηση, αν κάνει κόνξες και λέει ότι δεν έρχεται. Και να δεις χαρούλες, όταν ξεσπάνε σε ωσσανά τα κανάλια: Αύριο έρχονται οι Θεσμοί. Σκεφτήτε τι θα γινότανε, αν γράφανε "αύριο στις 12 και 15 φτάνει στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο Αμπντεσλάμ".

Φουλάραμε νεοφιλελεύθερη Τζιχάντ φίλοι μου, αλλά και από Τζιχάντ που δεν το κάνει από πεποίθηση, αλλά επειδή είναι...αναπόφευκτο και επειδή είναι...πρώτη φορά αριστερή.

Τι κάνουμε εδώ; Ότι κάνουμε συνήθως: Ψηφίζουμε Λεβέντη! Ή κάτι παρόμοιο. Απόδειξη ότι τα θύματα είναι συνήθως...βλήματα.

ΥΓ: Να υιοθετήσει άμεσα η κυβέρνηση την βομβιστική τακτική του ΙΚ: Βάζουμε βόμβες, αλλά σκάμε μαζί τους....