4/12/11

Χρυσοχοΐδης: Όχι και δελφίνος ντε. Ανεμόμυλος!

http://dime2.files.wordpress.com/2010/03/2_windmill_at_apeiranthos.jpg


Μιά από τις πάμπολλες αρνητικές πατέντες που κατέχει το δικομματικό σύστημα εξουσίας της δύσμοιρης Ελλαδίτσας τους (δική τους, κατάδική "τους" είναι, δεν ήταν ποτέ δική μας!), είναι η ικανότητά της, να παραμένει στο στάδιο της προχωρημένης σήψης, αρνούμενη πεισματικά να παραδώσει το αμαρτωλό της πνεύμα στον διάολο και να ψοφήσει, να αναλάβει έργο η μάνα φύση, να τελειώνουμε.

Έτσι λοιπόν γινόμαστε θεατές του θέατρου του παράλογου, να σε γκρεμοτσακίζει η νουδοπασόκα πρώτα στα μνημονιακά -και όχι μόνο- Τάρταρα, και μετά να φοράει το πουκάμισο του θύτη από την ανάποδη, να μετατρέπεται σε...σωστικό συνεργείο και να σε ...σώνει! Ταυτόχρονα, με την βοήθεια ενός καταπληκτικού συστήματος αυτοκάθαρσης και αυτοσωτηρίας, πιάνονται σαν νέοι βαρώνοι Μυνχάουζεν από τα μαλλιά και τραβάνε τον εαυτό τους σε σίγουρους και στεγανούς τόπους υπέρτατης πολιτικής Αειπαρθενίας.

Και όλα αυτά τα απαράμιλλα και εντελώς σοβαρά επειδή η πλειοψηφία της κοινωνίας επιμένει ακόμα στον καταθλιπτικό ρόλο του θύματος-κομπάρσου, αντί να βουτήξει επιτέλους το...λάστιχο και να τους κάνει μούσκεμα. Τα θέλει βλέπετε ο κώλος της, της κυρίας πλειοψηφίας, αν δεν τα γούσταρε αυτά τα όμορφα, δεν θα τάχε! Για τις πολιτικές της επιλογές δεν φταίει ούτε η τρύπα του Όζοντος, ούτε η Μέρκελ και ο Σαρκοζύ....

Αυτά τα "θεσπέσια" Νεοελληνικά μεταφράζονται ως εξής: Εμείς οι αξιάτιμοι κύριοι ηγέτες των γαμάτων κομμάτων των Εξουσιαστών και Αντιεξουσιαστών στην Εξουσία (και κάτι εκατοντάδες βαγόνια τίγκα κάρβουνο) Καρά και Παπά, και ότι κατάφερε να ψιλοφυτρώσει εκτός...περιβολιού, σας δώσαμε (με την δική σας αθώα συμμετοχή-ανοχή-ηλιθιότητα) να καταλάβετε, σας κάναμε τελικά σαν τα μούτρα μας, σας κάναμε το τσαρδάκι αχούρι, σας ρίξαμε στα τέσσερα να έχετε να μπουσουλάτε και νάχουνε να...βολεύονται οι "όρθιοι", σας στείλαμε στο παρελθόν αφού σας βρήκαμε αδιάβαστους, αλλά ευτυχώς ρε τυχεράκηδες που έχετε εμάς που τελικά θα σας σώσουμε. Θέλετε δεν θέλετε.

 Δεν θα σκοτωθούμε κιόλας για το κοπυράϊτ καταστροφής και σωτηρίας. Φταίει η νέα δημοκρατία, κράζει η πασοκογλίδα, το πασόκ τάκανε μαντάρα, απαντάει το έτερο κώμα της Δεξιάς. Εδώ θα κάνουμε μιά εξαίρεση και θα δώσουμε δίκιο και στους δύο: Ευθύνονται αποκλειστικά και οι δύο! Εναλλάξ στην εντεταλμένη αποστολή καταστροφής, και τα δυό τους αγκαλίτσα μαζί με το λά.ος, τις ιέρειες της Δημοκρατίας, στην σωστική αποστολή της κυβέρνησης του Παπατράπεζα, που εξέλεξε ως γνωστόν ο λαός των...Βρυξελλών.

Τελικά άρχισε να χτυπάει λίγο στην φτέρνα η σωτηρία, τα ποσοστά της πασόκας στις δημοσκοπίσεις πέσανε στο κελάρι και δεν σηκωνόντουσαν ούτε με ένα τσουβαλάκι βιάγκρες. Πανικός στις τάξεις του κόμματος της σωτηρίας: Ο σώζον...σοσιαλισμόν, σωθήτω!

Να τα ποσοστά στον πάτο, να και το κράξιμο της αρκούδας ανά την επικράτεια, να και να μη τολμάνε να βγούνε έξω ούτε και για να πετάξουνε τα σκουπίδια, να και οι παπαριές του Γιωργάκη με τα δημοψηφίσματα να τον φτύνει απαξάπασα η Ενωμένη Τοκογλυφική Ευρώπη, τα χρειάστηκε ο κόμμας της αλλαγής, ένας ακόμα και πάμε φούντο παιδιά!

Τι κάνει ένας που κατάστρεψε την χώρα, όταν βλέπει ότι με την μέθοδο σωτηρίας που επέλεξε μαζί με τα εγχώρια και ξένα αφεντικά του καταστρέφεται και το ίδιο του το κόμμα; Άκου ερώτηση! Τι τι κάνει; Αυτό που κατέχει: Σώζει και το κόμμα του! Τι, μπρίκια κολλάει;

Πασόκ, εχτελούνται καταστροφές-σωτηρίες, πολυετής πείρα, ευκολίες χαρατσοπληρωμής, πλεροφορίαι εντός (και εκτός).

Παραδείγματα; Άπειρα! Πχ ο μέχρι πρότινος φιλογιωργακικός, νυν αναρχοχρυσοχοϊδικός υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Ναυτιλίας και Κακού Συναπαντήματος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Μέγας ο τύπος, μέγεθος κινγκ σάιζ, κολοσσός! Ακούστε τι φλίταρε (μιλάμε για βαρβάτο ψέκασμα) σχετικά με την πολιτική που ασκεί το πασόκ αλλά φυσικά και ο ίδιος, σήμερα στον οχετό του mega .

...Η πολιτική του πασόκ οδήγησε "...σε αδιέξοδα, επιφέροντας φτώχεια, πρωτοφανή ύφεση, εθνική ταπείνωση και διάλυση του κρατικού μηχανισμού" 

Όσο ψέκαζε σαν πρωθυπουργός ο Γιωργάκης, ο Μιχαλάκης ήταν από τα πιό σεμνά και πειθαρχημένα παικτάκια της ομάδας της σωτηρίας. Υπάκουος, ένθερμος οπαδός και εκτελεστής της κυβερνητικής πολιτικής, παιδί τροϊκομάλαμα! Με το που...δημοψηφίζει ο Παπαστόκος, ξεφουσκώνει ξαφνικά το προζύμι και πάει με την μία περίπατο το εθνοσωτήριο παρελθόν και η τροϊκομνημονιακή αναγκαιότητα.

Ξαφνικά ενοχλεί τον γίγαντα Χρυσοχοΐδη η φτώχεια και η ύφεση, το προϊόν της πολιτικής της λιτότητας που ξεπατώθηκε ο ίδιος να διατυμπανίζει ως πατριδοαναγκαία και σωτηριοϋποχρεωτική μέχρι προχθές!

Ξαφνικά κόπτεται ο τύπος για το ξέσκισμα του Δημοσίου, που αυτός ο ίδιος υπερασπίστηκε σαν λέων επειδή ακριβώς από αυτή τη στάση θα περνούσε το λεωφορείο της σωτηρίας της πατρίς.

Και εντελώς ξαφνικά αισθάνεται το ρεντίκολο εθνική ταπείνωση! Ενάμιση χρόνο μας κάνει η ενωμένη ευρωπαϊκή ρεταλαρία παρτούζα, τώρα έπιασε τον Χρυσοχοΐδη το φιλότιμο!

Μάλιστα. Καλός παιδής ο Γιωργάκης, λέει, αλλά λίγος, να πάρει τα μπογαλάκια του και να πάει στην ευχή του Θεού, να κυβερνήσει και κάνας άλλος. Και αυτός ο άλλος δεν μπορεί να είναι κανένας άλλος εκτός από το θωρηκτό της σοσιαλιστικής πολιτικής, τον σούπερμαν Μιχαλάκη Χρυσοχοΐδη.

Μιλάμε για κωλοτούμπα επιστημονικής φαντασίας, αντάξια του ήθους και του μεγέθους του Μichael-Are-Us.

Μα να μην έχουν ίχνος τσίπας οι άθλιοι;