21/4/13

Χέστηκε η Φράουλα στη φάρμα...(Κατά το "η φοράδα στ΄αλώνι")






Αυτή τη φορά δεν πρόλαβε η Ελληνική Αστυνομία να βασανίσει στα Α.Τ Μετανάστες από το Μπανγκλαντές. Αυτή τη φορά οι "κακοί" ήταν οι επιστάτες των Στρατοπέδων Φραουλοσυγκέντρωσης του Νομού Ηλείας, οι "Φραουλαμάρος της Μανωλάδας". Αυτή τη φορά κατάφερε ο Ένστολος Ρατσισμός -στο ρόλο του Ρομπέν των Φρούτων- να συγκλονίσει πραγματικά το Πανελλήνιο:  Οι τρεις πιστολέρο της Φραουλομαφίας συνελήφθησαν στο άψε-σβήσε και οδηγήθηκαν στην στενή.

Αυτή τη φορά το Πανελλήνιο δεν ήταν μόνο πραγματικά συγκλονισμένο, αλλά αθώο και ολόλευκο σαν (αλμπίνο) περιστέρι. Αυτή τη φορά δεν έσπρωξε το Πανελλήνιο τους λεβέντες της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Αυτή τη φορά το αγνό Πανελλήνιο δεν έκραξε, τους συνήθεις ενόχους (στα τσακίδια οι Ξένοι), αλλά τους γείτωνες "επιστάτες της ντροπής". Αυτή τη φορά δεν "απασχόλησε" το ηρωικό Πανελλήνιο στα σπίτια και στις δουλειές του ξυπόλυτες στρατιές δύσμοιρων Αφγανοπακιστανών με το επίσης ηρωικό μεροκάματο των 10 Ευρώ.

Αυτή τη φορά ήταν και η Εξουσία με το μέρος των φτωχών και αδικημένων. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε να πυροβολούνται αλλοδαποί Μετανάστες, που αφού κατάφεραν να μην πνιγούν στο αγριεμένο Αιγαίο ή στα αφρισμένα νερά του παγωμένου Έβρου, αφού ξεπέρασαν τους φράκτες, τα τείχη μας και μπλόκα της Φρόντεξ, αφού μπόρεσαν να ξεφύγουν από τις δαγκάνες του Ξένιου Δία και από τα ρόπαλα των περήφανων ελληνικών Ες Ες του Γκεσταπολιάκου, βρέθηκαν να μην έχουν σε κάθε γωνιά της Επικράτειας, στον ήλιο μοίρα.

Ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριτές!