6/12/10

Προβόπουλος: Του πέσανε τα πάκια απ΄τη δουλειά!

Προβόπουλος:  
«Βρισκόμαστε στο μέσο μιας πολύ μεγάλης και επίπονης προσπάθειας, να διορθώσουμε χρόνιες συσσωρευμένες αδυναμίες και προβλήματα και να ορθοποδήσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα.
Δεν χωρούν ούτε εφησυχασμός ούτε πρόωρη κόπωση. Γιατί καμιά φορά μας πιάνει, ξέρετε, εμάς τους Έλληνες. Είμαστε ανυπόμονοι. Τα προβλήματα είναι αρκετά σοβαρά και θα πρέπει να έχουμε υπομονή και μεθοδικότητα για να τα επιλύσουμε» 
Βρίσκεται στο μέσο μιας μεγάλης και επίπονης προσπάθειας ο αρχιαεριτζής-τζογαδόρος-με-ξένα-λεφτά-αρχιπαράσιτο-διευθυντής της Τράπεζας της Ελλάδος, Προβόπουλος, μην ενοχλείτε!
http://www.star.gr/uploads/images_resize/2010/11/67944_1705.jpgΔιορθώνει λέει ο αρχιμάνατζερ-σαπουνοφουσκοποιός, έχει πάρει μυστρί και πηλοφόρι, κατσαβίδια, τανάλιες, πένσες, πριόνια, τσάπες και τανάλιες και χύνει ποτάμια ιδρώτα για το καλό όλων μας!
Ασταμάτητος, χωρίς διάλειμμα, ολημερίς του έχτιζε, την νύχτα εργαζόταν, που λέει και το παλιό δημοτικοπιστωτικό τραγούδι! Είναι βαριά η τραπεζιτική και ανάθεμά σ΄αυτόνανε που την εφεύρε!

Πολύ δουλειά ο μάνατζερ που δεν έχει παράγει ούτε καρφίτσα στην ζωή του, που δεν έχει αισθανθεί ποτέ το ζόρι της σωματικής κούρασης, που δεν έβγαλε ποτέ ρόζο στην παλάμη του, που κονομάει σε μια μέρα τόσα, όσα πέντε εργάτες τον μήνα!

Αλλά κουράζεται με σύνεση ο τραπεζιτοκοπρίτης, δεν αφήνει να τον πιάσει το "ελληνικό"  όπως πιάνει εμάς συχνά πυκνά και μας βαράει κατακούτελα η ανυπομονησία και τα κάνουμε σκατά.

Χρειάζεται υπομονή και μεθοδικότητα λέει ο μπουρμπουλήθρας, ο φτιαχνωτίποτας, και πολύ με εμπνέει η ιδέα, να γύριζε το παλιοκαθήκι ο τροχός και να τον βάζαμε τον ντελικάτο εργατικό άντρα του δανείου και της παρακαταθήκης να φόρτωνε όλο το καλοκαίρι μπάλλες σανό στο τραχτέρι, να του έπεφτε του λεχρίτη η μήτρα...
Ρε σεις μας βάλανε κάτω και βγαίνει ο κάθε "τς", τραπεζοποιοί και ψυχοβγάλτες, και βαράνε στο ψαχνό! Κάθε μέρα και κάποιο άλλο αστέρι.Έχουν έρθει τα πάνω κάτω και βγαίνει ο κάθε σκατάς και μας κράζει, μας χλευάζει και μας φτύνει. Τραπεζήτουλες, συνδικαλήτες, ΣΕΒτύλες, υπουργόνια, βουλευτήκια, πολιτικάλοι, όλη η παλιοπαρέα πριν την απολύμανση!

Τι θα γίνει ρε τροχέ;



Σοβαρά τώρα! Τι θα γίνει ρε τροχέ;


Ρίξε καναλιά καλή, και για μένα και για σένα και για όλους βρε ζωή

http://www.jokes.gr/img/funny/2503.jpg

Στην φωτό: Τα κανάλια αντιμετωπίζουν όλα τα κόμματα επί ίσοις όροις. Ορισμένα μάλιστα ακόμα...πιό ίσοις!

Τα κανάλια μας;

Μια χαρούλα τα κανάλια μας, μακάρι νάχαμε και τέτοιους υπονόμους, θάχαμε χτυπήσει κέντρο-μαύρο πρωτιά στην Ευρώπη.

Μπορεί να μη διαθέτουν το χρήμα που διαθέτουν τα ευρωπαϊκά, μπορεί να μην έχουν την τεχνογνωσία τους, μπορεί λέω, αλλά στην πληροφόρηση, στις ειδήσεις, στην αμεροληψία και ουδετερότητα δεν φτουράει κανένα ξένο κανάλι μπροστά τους.

Ιδιαίτερα το Mega! Το "μεγάλο κανάλι" που έχει αναβιβάσει το "επί ίσοις όροις" σε θρησκεία!

Mega, το πιο αδικημένο κανάλι! Πουλημένους τους ανεβάζουν, πρασινοφρουρούς τους κατεβάζουν, καθήκια του πασόκ κτλ χωρίς να λαμβάνει κανένας υπ΄όψην του, ότι ναι μεν υπάρχουν ακόμα καθήκια, αλλά πάει πασόκ, υπηρέτες της κυβέρνησης, λακέδες των μεγάλων συμφερόντων και Mega; Λίγη ντροπή παρακαλώ.

Να σας πω την αλήθεια, και ο βραχόκηπος έπεσε θύμα αυτής της πλάνης! Επανορθώνω φίλοι αναγνώστες, και χίλια συγνώμη στα μέγκατα και στα αντένια και στα σκάγια και σε όλα τ΄ άλλα τηλεοπτικά περαδώθε, που δίνουν κάθε μέρα άγριο αγώνα για την ικανοποίηση των ειδησεογραφικών συναισθημάτων του λαού και κατά της μαυρομεσανυχτικής πληροφόρησης της κοινωνίας.

Όχι ρε σεις, δεν κάνουν το Mega και τα άλλα τα Μikrakia, τα κέφια του Παπαστόκου! Τα Mega δίνουν εντολές ρε, τα πασόκια απλά εκτελούν διαταγές, ρε! Μη σας πω ότι το ίδιο κάνει ακόμα και η τρόϊκα! Προσέξτε να δείτε τι γίνεται κάθε μέρα και πως, και θα καταλάβετε!

Το πασόκ φαίνεται να παίρνει μέτρα, γιατί βγαίνει μια φορά την ημέρα κάποιος ξεπετάλωτος και λέει στις ειδήσεις "Σου κόβω κύριε μαλάκα τον 12ο και τον 13ο! (Το μαλάκα δεν στο λέει, αλλά από την στιγμή που χάφτεις αυτά που σου λέει, είσαι, μη το ψάχνεις!) Όχι δεν πρόκειται να πάρουμε άλλα μέτρα εχτός αυτωνόνανε που θα έρθουνε μετά από τα μεταπροσεχή, γιατί η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα" και ο κόσμος χτυπιέται αμέσως να γίνει μαρέγκα!

Φτου σου ρε ξεφτύλα παστόκε που θα μου κόψεις τα μιστά μου, που τόσο καλό κάνουνε στην τσέπη μου και θα δεις ρε τι θα σου κάνω εγώ αύριο, λες εσύ και πας να προετοιμάσεις σαν διαμαρτυρημένος άθρωπος πλακάτ, ρόπαλα, μάσκες, μπουκαλάκια με βενζινούλα και στουπάκι, μεγάφωνα, παλούκια από τα καλά για κάνα βολικό κώλο, βαζελίνες, αλλά μόνο για τα μάτια, τέλος πάντων τα συλλαλητηριακά αξεσουάρ τις αρεσκείας σου, να κάνεις την δουλειά σου.

Ξυπνάς την άλλη μέρα πρωί πρωί με άγριο απεργοδιαδηλωτικό ταπεραμέντο, ανοίγεις την τιβί να δεις αν δουλεύει και βάζεις να σου ψήσουν καφέ. (Άμα τον ψήνεις μόνος σου δεν έχει γεύση. Εφαρμοσμένη σοφία). 

Με το τσαφ που κάνει το τηλεοπτικό έπιπλο, πέφτεις σε κάποιο πρωινάδικο με δυο κομάντος-παρουσιαστές, που δίνουν ρέστα να πνίξουνε το δρομοτρεχικό σου διαδηλωτικό παραλήρημα εν τη γεννέση του! Συνήθως είναι ένας ηλίθιος σερνικός και μια μαλάκω (συγνώμη για την έκφραση, αλλά είναι) που στήνε πέφτουνε ατομικά και συλλογικά, που να τους πάρει ο διάολος, αλλά δεν τους παίρνει!

"Το δεκατρικοψιματικό και το δεκατεσσεροκοψιματικό μέτρο (ανάθεμα τη φύτρα τους για γλωσσοδετικά μέτρα) είναι αυτά που ονειρεύεται κάθε ελληνίδα νοικοκυρά από το κλείσιμο της Πειραϊκής-Πατραϊκής μέχρι σήμερα!

Αλλά όχι μόνο για τις κυρίες, αλλά και για τον κύριο με πρόβλημα τριχόπτωσης και παρανυχίδες, για αλλεργικούς στην ντομάτα, στο λάδι, στο ξύδι, στο λαδόξυδο και στο προσιούτο ντι Πάρμα (άτυχος αλλεργικός ο τελευταίος, δεν έβρισκε καμιά άλλη αλλεργία;), για όλους όσους συμμετέχουν στην υπέρταση ή υπόταση με τάσεις χοληστερίνης και αποστάσεις μεταξύ των δοντιών, ιδανικό για καβλόσπυρα, πετροζουλήματα και καλόγερους.

Το κόψιμο του 23ου και του 24ου μισθού απέτυχε παταγωδώς, από το κόψιμο του 13ου και του 14ου κρίνεται τώρα το μέλλον της χώρας! Οι 10.000.000 πρώτοι λαβαίνουν δώρο, αύξηση του χρόνου συνταξιοδότησης στα 67".

Παλαβώνεις, χτυπάς Αντένα: Πρωινάδικο τρικυμία εν κρανίω! Καμιά δεκαπενταριά νοματαίοι, παρουσιαστές, καλεσμένοι, ηχολήπτες, κάμεραμεν να τραγουδάνε σε έξαλλη κατάσταση "κόψε-μου-το-επίδομα-κι΄εμέ....Λοβερδέ-Λόβερδέ-ε-ε"!!

Στρίβεις Σκάϋ, έχει ταμπέλλα "συγνώμη το κλείσαμε να πάμε όλοι μαζί με το πούλμαν για κόψιμο. Ελάτε μετά"

Λες, αμάν ρε, είσαστε όλοι βαλτοί να αναθεωρήσω; Για να δω τι λέει σχετικά και ο Λεβέντης, αφού από τρελλό και από παιδί μαθαίνεις την αλήθεια.

Αλλάζεις, εκεί από δεκαετίες ο πρόεδρος! Του βαράς ένα τηλεφώνημα. Καλημέρα πρόεδρε! Καλημέρα πρόεδρε! Εεε πρόεδρε, καλημέρα ρεεε! Ωρέ πρόεδρεεεε!

(Ξυπνάει) Παρακαλώ, ο επόμενος!

Τι ο επόμενος βρε πρόεδρε, εγώ είμαι ο μετά τον προηγούμενο, ο επόμενος είναι μετά από μένα! Να σε κάνω μια ερώτηση πρόεδρε, που γουστάρω την Ένωση Κεντρώων από τότε που δεν μπήκε στην Βουλή μέχρι σήμερα;

Ε κάνε τότε, μη σφίγγεσαι παιδί μου, μου απαντάει.

Κύριε πρόεδρε, μας λένε για τα κοψίματα των 13ων και των 14ων. Να πάμε να τους λιανίσουμε ή είναι αναγκαίο και θρεφτικό το κόψιμο;

Ποιός είδε τον Λεβέντη και δεν τον φοβήθηκε!

"Πλαστογραφούσαν τις δημοσκοπήσεις και βγάζανε Λεβέντης μηδέν. Μηδέν οι ώρες τους! Να πεθάνουνε! Να πεθάνουνε οι προδότες των οστών του Ελευθέριου Βενιζέλου! Να βγάλουνε καρκίνο τα σόγια τους και να ψοφήσουνε! Οι Παπανδρέοι, οι Μητσοτάκηδες και οι Καραμανλήδες! Και πήγαινε παιδί μου να σου τους κόψουν τους προεξέχοντες μισθούς, να μην ζορίζεσαι"

Σοκ! Τόσο μεγάλο σοκ που σου περνάει η όρεξη να τον ρωτήσεις για πλάκα, αν αληθεύουν οι φήμες, ότι πρόκειται να αυξηθεί το όνομα του καναλιού 67, σε κανάλι 69, για τα...σχετικά, να μη τα λέμε τα πονηρά και τα σεξουαλικά με το όνομά τους και μας πάρουν οι δωδεκάρηδες στο ψιλό που είναι επιστήμονες του είδους...

Έτσι που λέτε μάγκες μου, και μετά το πρωινάδικο αναλλαμβάνει ο ειδησάς, μετά το μετατοφαγητάδικο, πάλι ο ειδησάς, τα απογευματάδικο. ο ειδησάς, το νυχτερινάδικο και δεν συμμαζεύεται!

Πλύση εγκεφάλου! Πόσο θ΄αντέξεις; Μια μέρα; Δυό μέρες; Το αργότερο την τρίτη κάθεσαι στο σπιτάκι σου και κάνεις την όποια επανάσταση από το σαλονάκι σου! Χωρίς τα καναλάκια θα τον είχανε βάλει από μήνες κάτω τον Παπανδρέου και θα του κάνανε ότι κάνανε οι διπλανοί σε Λοβέρδο και Παπακωνσταντίνου και σε όλους τους άλλους (εκτός της Διαμαντοπούλου, αυτήνανε θα την κρέμαγαν).

Αν έπεφτε για τρεις μέρες το σήμα των καναλιών, αν έπεφτε κεραυνός και έκαιγε τις αντένες τους, αντί να πάει να πέσει στα βουνά στα κουτουρού ανάθεμα τον πατέρα του, θα έπεφτε η κυβέρνηση, κύριοι! Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις να αγοράσεις τσιγάρα και να σου λέει ο εσώκλειστος "κάνουν τόσα όσα κάνανε, συν τόσα η αύξηση, σκάσε τόσα", και εσύ να μην ξέρεις, ότι η σοσιαλιστική κυβέρνηση της αλλαγής και του πράσινου ήλιου, το οποίο σημαίνει "πρώτα ο πολίτης" και άμα εσύ το πιστέψεις είσαι άξιος της τύχης σου, ναι αυτή η κυβέρνηση το κάνει για να σε σώσει, εσένανε και ολουνούς τσι άλλοι;

Λίμπα θα τάκανες όλα φίλε μου και θα πληρώνανε την κρίση οι ιδιοκτήτες της, που όπως λέει ο Μαΐλης, είναι δική τους και όχι δική σου. Ε να μη πάρει τότε για τον κόπο του ο Μπόμπολας το Οβριόκαστρο να κάνει δουλειά του ο άνθρωπος;