27/6/11

ΔΕΗ και ΕΥΔΑΘ: Το μετέωρο τρυκ του χαρτοκλέφτη

http://www.diariodeunalemol.com/wp-content/uploads/Asche.jpg



Είναι μερικές φορές που λες, μα είναι δυνατόν να έχουν δημιουργήσει έναν τέτοιον απύθμενο πάτο που ούτε η φαντασία είναι ικανή να συλλάβει; Πασόκ και νουδού, οι μηχανισμοί κακοποίησης του πολιτισμού (δεν φτάνει της χώρας και της κοινωνίας) παρουσιάζουν μια καταπληκτική ικανότητα στην υπέρβαση, όταν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα αρνητικό. Ιδίως το πασόκ σαν κόμμα της διακομώδισης του θεσμού της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας κάνει σε τούτον τον...αγνό τομέα θραύση! Αξέχαστα τα έγχρωμα ρεζιλίκια κατά την φάρσα ψήφισης Σαρτζετάκη...

Αλλά υπερβαίνουν εαυτόν ρε παιδιά! Όπως τώρα κακή ώρα με την...πρόσκαιρη αφαίρεση της ιδιωτικοποίησης των ΔΕΗ και ΕΥΔΑΘ από τον εφαρμοστικό νόμο που ψηφίζεται την Πέμπτη στη Βουλή! Ακούστε και θαυμάστε ποιότητα και χαρακτήρα! Επειδή, λένε, ορισμένα αντιστασιακά και ζόρικα παιδιά του σοσιαλισμού και της αλλαγής φώτων του λαού έχουν πρόβλημα με την ιδιωτικοποίηση των δυο εταιρειών που προβλέπεται στο Μεσοπρόθεσμο, θα το ψηφίσουν μόνο αν αναβληθεί η ψήφιση του ξεπουλήματος των εν λόγω εταιρειών για αργότερα!

Ήμαρτον! Θα πουληθούν βέβαια, αλλά...αργότερα, άρα και ψηφίζουμε το Μεσοπρόθεσμο στην ολότητά του, και νταήδες είμαστε και αντιμεσοπροθεσμιακοί! Την υπογράφουμε την συμφωνία με τους νταβατζήδες, η οποία προβλέπει...προσφορά υπηρεσιών κατ΄ οίκον, μασάζ κτλ της αμώμου αλλά όχι και τόσο παρθένας πατρίδος προς τους αξιότιμους πελάτες της, με την προϋπόθεση ότι οι δύο...αφρικανοί θα "εξυπηρετηθούν" λόγω...μήκους τελευταίοι!

Μιλάμε για απόλυτο παπατζηλίκι, για ελεεινή φαρσοκομωδία με πρωταγωνιστές τους άθλιους σοσιαλήτες και θύμα, όπως πάντα, τον μαλάκα λαό! Γιατί για να τολμούν να μας σερβίρουν τέτοια ξεφτύλα, το λιγότερο για μαλάκες μας έχουν! 

Φυσικά και δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι έπαιζαν χρόνια ολόκληρα με την φωτιά! Αφού δεν λέν να δουν τώρα που φούντωσαν και πάνε να γίνουν στάχτη....

Εγκαύματα τρίτου βαθμού πριν γίνουν όμως στάχτη, να το χαρούμε παρακαλώ!

Εκ...πισω...κρότησε ο Ρομπόπουλος!

http://www.newsbo.de/wp-content/uploads/2011/02/furz.jpg

Στην φωτό: Βουλευτής του πασόκ αγωνιζόμενος κατά του Μεσοπρόθεσμου


Ο κατά τα άλλα (ποιά;) συμπαθής βουλευτής Θεσσαλονίκης του πασόκ, Ρομπόπουλος- μάγκας αντιστασιακός, εμένανε που μου βλέπεις ρε, δεν θα σε κάνω την χάρη να σε ψηφίσω Μεσοπρόθεσμο, αβάσταχτο ρε για μένανε να σε το φορέσω από πίσω, δεν με κάνει καρδιά ρε γκαρντάση, πονάω ρε- αποφάσισε να την πάρει πίσω την τζάμπα μαγκιά και να το παίξει τώρα "παρδόν, δωρεάν κλανιά" και "σαγαπάω Παπανδρέα, μ΄ακούς;"

Ο γίγαντας Ρομπόπουλος - τρελλά λεφτά ο τύπος, επιχειρήσεις και εξωβουλευτική καλοπέραση ΑΑ, με το σπαθί του φυσικά, όλοι με το σπαθί τους τελικά, μόνο εμείς οι μαλάκες παλεύουμε με κάτι σκουριασμένα σουγιαδάκια - ηναγκάσθη να κάνει διαπλανητική κωλοτούμπα μετά από ολιγόλεπτη παρλαπίπα με τον Χοντροβενιζέλο, "κατάλαβε" επιτέλους την δεινή θέση των δανειστών και έγραψε πατριδοσωστικά την δεινή θέση του λαού στα...., θα τάγραφε στα....του, αν είχε φυσικά.

Αυτό που έμεινε από τον θυελώδη άνεμο της ηρωικής του αντίστασης κατά του Μεσοπρόθεσμου είναι η...μπόχα! Γιατί να το ψηφίζει ένας από τσαμπουκά και από κέφι του στα ίσια στην μούρη μας, το καταλαβαίνω και το δέχομαι. Αλλά να βάζει κάποιος από την μια την τζίφρα του κάτω από το λιάνισμα της ζωής σου και από την άλλη να στο παίζει προστάτης ορφανών και χηρών Ζορό, φτύνοντάς σε γελώντας στο κούτελο, ε πάει πολύ!

Φτηνότατος Ρομπόπουλε!

Πάγκαλος: Τανκς; Ναι, αλλά....(Νοθεία του κερατά!)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidArKS7DRdiId8_i8s3g1INYEH7JYBuweokTdjN_tb6j4Ap7wv0ey4ns9ddJddATZSmiCYRScd15fGpNI_Iz1t1Wqkt9ZaP45U1ofnnCOC16SBYKdVXfUgya79Cj0LsQCCUk9M4Fy5o3eN/s320/%CE%B2%CE%BF%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%B9.jpg

Έκαναν τις δηλώσεις του αντιπρόεδρου...σκατά!

Βαρυσήμαντη δήλωση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης, Πάγκαλου, στην ισπανική εφημερίδα El Mundo, κακοποιείται από τον Τύπο!

Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι άνθρωποι (;) της κυβέρνησης (;) σήμερα καθώς διάβαζαν τον πρωινό τύπο! Σύμφωνα με κακόβουλες δημοσιεύσεις ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος φέρεται να είπε σε ισπανό δημοσιογράφο τα κάτωθι εξωφρενικά:

...εάν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο  «θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τρομερό σενάριο. την επόμενη μέρα οι τράπεζες θα περικυκλώνονταν από τρομοκρατημένους ανθρώπους που θα προσπαθούσαν να αποσύρουν τα χρήματά τους, ενώ ο στρατός θα έβγαζε στους δρόμους τανκ για να τις προστατέψει, καθώς δεν θα υπήρχε αρκετή αστυνομία. Θα υπήρχαν παντού αναταραχές, τα μαγαζιά θα άδειαζαν, κάποιοι άνθρωποι θα πηδούσαν από τα παράθυρα… Και όλο αυτό θα ήταν καταστροφικό για την Ευρωζώνη συνολικά».

Απίστευτη νοθεία της αλήθειας, προκλητική δημοσίευση κατά του εγγονού του δικτάτορα, νυν σοσιαλιστή "ταφαγαμεμαζή" συναντιπρόεδρου του σύνχονδρου κ. Βενιζέλου, κ. Πάγκαλου!

Από το ντελίβερυ που κάνει χρέη γραφείου τύπου του κ. Πάγκαλου λάβαμε μία επιστολή (σε λιγδιασμένο χαρτί, μάλλον από σουτζουκάκια σμυρνέϊκα) με το πλήρες και ακριβές κείμενο των πραγματικών αντιπροεδρικών δηλώσεων στην ισπανική εφημερίδα. Όπως θα δείτε, τα λόγια του αντιπρόεδρου έχουν ανακατευτεί με τέτοιον τρόπο, που αλλοιώνεται ολοκληρωτικά το νόημα του κειμένου. Το αυθεντικό κείμενο έχει ως εξής:

Εάν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τρομερό σενάριο: Την επόμενη μέρα οι τρομοκρατημένες τράπεζες, που θα βλέπανε να σταματάει η μάσα και να κόβεται το ρευστό, θα δίνανε εντολή στα τανκς να περικυκλώσουν ότι απόμεινε από την αστυνομία, η οποία απέσυρε τα χρήματά της για να αγοράσει αλεξίσφαιρα γιλέκα και να βάλει βενζίνη στις μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ (πατέντα: πατάμε και διαδηλωτές άμα λάχει ναούμ). Η αναταραχή θα ήταν μεγάλη, θα κλείνανε όλες οι ταβέρνες, τα εστιατόρια, κυλικεία, καντίνες, ουζερί, τσιπουράδικα, σουβλατζήδικα, φαστφουντάδικα, τυροπιτάδικα κτλ και θα αναγκαζόμουν από απελπισία να πηδηχτώ από το παράθυρο. Η Ευρωζώνη χέστηκε όμως αν καταστραφούν τα φαγάδικα!

Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια!

Αξιαγάπητε βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ...

Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ, δεν θα μας συναντήσεις ακριβώς μπροστά σου στην ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο γιατί...



http://www.infogalatsi.gr/wp-content/uploads/2011/06/%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-19%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1.jpg

















....εμείς "κρυβόμαστε" στις πλατείες...


http://img.protothema.gr/DDC3FA6D44D4FA2ED62CD83587F5E05E.jpg














...και στους δρόμους.


http://www.moviepilot.de/files/images/0005/3628/53628_article.jpeg



Εσύ που θα κρυφτείς κάποτε άραγε;


 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

http://www.papa-online.com/wp-content/uploads/2010/12/Offener-Brief-an-die-Frauen.jpg


Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ σκέψου μόνο ένα πριν πεις ΝΑΙ στο Μεσοπρόθεσμο:

Σε βλέπουμε!