21/2/12

Ξαναχτύπησε ο Δομίνικος!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3sZUU4OcIvoeRmAUoKP2EEORqxfqbk3dlnpCp96OEuXRUX0x01bycEbmcPhXdr8Mk7Do5SD0xyaauT3FuSOD5kn4VInefWLBOsVgrsYSGEsnuJrYz7W0SVp7pbKAajjIoxxkOAgMdRRY/s1600/strauss+kahn.jpg



Ο άντρας που ήταν μεταξύ δύο πηδημάτων διευθυντής του ΔΝΤ, ξαναχτύπησε! Για τον αειθαλή Δομίνικο Στρώς Καν, φυσικά ο λόγος, τον άνθρωπο που αναβίβασε την "στενή ανθρώπινη σχέση" σε επιστήμη.

Μετά την...κατάφωρη αδικία που του έστησε το αντιπηδηχτικό κατεστημένο με την αμερικανίδα καμασούτρα...εεεε καμαριέρα και την ψιλοπεριπέτεια με την γαλλίδα που του μόστραρε μια παλιά αμαρτία από το παρελθόν, ήρθε μία νέα επίθεση κατά του αναρχοσοσιαλιστικού του λίμπιντο από έναν ανέραστο εισαγγελέα της γαλλικής πόλης Λιλ.

Στην απομέσα ο πρώην δουνουτάς πάλι και τηράει όξω, αυτή τη φορά για τα...εργόχειρα της "συνέργειας σε μαστροπεία" και της "κατάχρησης δημοσίων αγαθών"!

Πέρασε που λέτε μιά τσάρκα από το τμήμα για να καταθέσει για την υπόθεση του πολυτελούς ξενοδοχείου Κάρλτον, το οποίο είχε εισαγάγει μιά νέα παροχή στο ολ ινκλούσιφ του, γυναίκες για την αξιότιμη πελατεία του, και γαμώ τα ξενοδοχεία δηλαδή, τόνε βλέπουν οι γαλλόμπατσοι νάρχεται στητός και κοτσωνάτος, πέρνα ρε συ παππού στο ιδιαίτερο, να σου πάρουμε...πεϊκά αποτυπώματα, να δούμε αν πήρες κι΄εσύ μέρος στην μάχη.

Τον μπαγλαρώνουν, πόσο θα μείνω μέσα ρε παιδιά, ρωτάει ο συμπαθής πηδήχτουλας, ε καμμιά ώρα, απαντάει ο μπάτσος, ωχ και πως θα το αντέξω μία ολόκληρη ώρα χωρίς κοκό, κλαψουρίζει ο Ντομινίκ, δεν έχετε καμμία βολικιά καθαρίστρια εδώ μέσα ρε παιδιά;

Δεν είχανε, βρώμα να δουν τα μάτια σας τα γαλλικά τμήματα! Τελικά η αβάσιμη κατηγορία που...εφεύρε η μοβόρα γαλλική αστυνομία εις βάρος του παναθώου Ντομινίκ, είναι η ευγενική συμμετοχή του σε fete de la pastis, όπως λέγεται στα γαλλικά το πάρτυ με ούζα.

Συνεχίζεται....

  

Εκλογές από την βάση θέλει ο Γιωργάκης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHUbU3HbuPl7v1ujETIB5LNFIjdc0Nz2RHZ1FXALKOoTsuqUct6ho5jDkNYCYSMQmfcvhOBMqt4a78R-Tm81cUYCzT8dwuPoACLCSev5hkYTT8Rj9g8ZbhJ53rvPxTkk7hJ-FNwtQuJic/s1600/school-katalhpseis-gtk.jpg

Επιμένει ο Γιωργάκης-λεφτά-υπάρχουν-Παπανδρέου (γνωστός και σαν "Πές μου τι δημοψήφισμα θες να κάνεις, να σου πω πόσο μαλάκας είσαι") για εκλογή νέου προέδρου του κινήματος από την βάση του κώματος!

Βρε τι βάση λες και έχουμε μείνει "είμαστε δυό, είμαστε τρεις"; Μπα, εκεί αυτός! Θα στήσουμε κάλπες και θα προσέρχεται περί εκλογικής του ανάγκης το φιλοπασοκικό κοινό και όποιος από τους υποψόφιους καταφέρει να εξαπατήσει τους περισσότερους ψηφοφόρους (πάγια τακτική του πασόκ) στέφεται πρόεδρος και πάει να κοντράρει το μεγαθήριο Άρμα Πολιτών στις εκλογές.

Ρε αμάν, για να κάνεις εκλογές από την βάση χρειάζεσαι οπωσδήποτε εκλογικό προσωπικό και οι υπάλληλοί μας έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος γύρω στους έξη μήνες και σιγά μην έρθουν να μετρήσουν σταυροί, τίποτα αυτός!

Καλά, πόσοι μείναμε ρε σύντροφοι, ρωτάει με απορία ο Παπανδρέου. Ε δεν θάμαστε μαζί με τα καλόπαιδα της ΓΣΕΕ καμμιά διακοσαριά, απαντάει η αγωνίστρια η Δαμανάκη. Ε να ξαναβάλουμε μέσα τους διαγραμμένους ρε παιδιά. Να, ρωτάτε την Λούκα Κατσέλη που έχει την εμπειρία, να σας πει αν έπαθε τίποτα, ανταπαντάει ο Γιωργάκης.

Και άμα βάλω τα ΜΑΤ να μας φέρουν καμμιά χιλιάδα μέλη με το ζόρι; πέταξε το δίλημμα ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ, Χου. Παπουτσής. Φοβερή ιδέα, πιάνει η συγκίνηση τον Λοβέρδο, πέφτει κάτω και ναα το κλάμα! Όλως τυχαίως μπουκάρει εκείνη την στιγμή στην αίθουσα η Έλσα Παπαδημητρίου που άκουσε κλάμα και μπήκε, με αποτέλεσμα να την σκαπουλάρουνε μέσα σε πέντε δεύτερα όλοι από τα παράθυρα.

Η προς Σαμαρά επιστολή

http://www.paraskevi13.com/wp-content/uploads/2009/12/2-575.jpg

Γειά χαρά σου πρόεδρε! 
Ανακάλυψα μιά φωτογραφία σου από τότε που έπαιζες τουμπερλέκι στο ίδιο συγκρότημα με τον Γιωργάκη και επειδή παίζω κι΄εγώ ντέφι, αυτοδίδακτος, σε ένα νεοσύστατο οικοδομικό συγκρότημα, σε εκτίμησα ιδιαίτερα και είπα να σου στείλω ένα γράμμα μ΄ όλα τα παράπονά μου. Τελικά με άφησε το κλάμα να στο στείλω.
Άκουσα ότι είσαι Κύπρο μεριά, καλό νησί, ακριβούτσικο όμως και σου εύχομαι να περάσεις καλά, αλλά πρόσεξε στο φαγητό γιατί καλή και νόστιμη η σεφταλιά, αλλά από τριάντα κομμάτια και πάνω δημιουργεί πρόβλημα.  Εκτός και αν είσαι Πάγκαλος φυσικά, εκεί δημιουργείς εσύ πρόβλημα στην σεφταλιά, αλλά και στους μαλάκες που σε ψηφάγανε τόσα χρόνια.
Πρόεδρε, θέλω πρώτα να σε ευχαριστήσω που έβαλες πλάτη να σωθεί η χώρα, γιατί εκεί που την είχε πάει ο Γιωργάκης δεν σωζότανε ούτε με πέντε δημοψηφίσματα. Όλοι εκτιμήσαμε την κίνησή σου, όπως και το ζόρι που πέρασες με την γαμημένη την δήλωση που σε πιέζανε να κάνεις οι δανειστές. Εγώ αμέσως κατάλαβα ότι θα τους την έφερνες, όταν έλεγες "δεν υπογράφω, καλύτερα να φάω τα κόκκαλα της γιαγιάς μου". Μεγάλη παραπλανητική κίνηση και νάβλεπες τις φάτσες τους όταν υπόγραψες ξαφνικά!
Πρόεδρε, σου γράφω γιατί προβλέπω να δημιουργηθεί πρόβλημα με το τρίτο μνημόνιο, όταν με το καλό έρθει σε ένα ή δύο χρόνια. Καλά, το πρώτο ήτανε μάπα και κατέστρεψε την χώρα, το δεύτερο αναγκαίο γιατί την έσωσε, αλλά τι γίνεται με το τρίτο; Θα του πούμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ, ή παίζει και ισοπαλία και μπορεί να πάει παράτα;
Εγώ δεν είμαι μέλος της ΝΔ, αλλά με παρακάλεσε να σε ρωτήσω η Ντίνα του ψιλικατζή, που είχε βολευτεί επί Καραμανλή τηλεφωνήτρια στις πληροφορίες της ΕΡΤ. Ξέρεις, είναι νέα κοπέλλα η Ντίνα και λέει τώρα που πάει για διάλυση το πασόκ, είναι ευκαιρία για καριέρα η νέα δημοκρατία. Καμμιά τριανταριά χρόνια θα παραμείνει σίγουρα στην εξουσία μέχρι να τα κάνει και αυτή ολα μαντάρα όπως το πασόκ και γιατί λοιπόν να μη βολευτεί καλύτερα η γυναίκα;
Τι θα κάνει λοιπόν ως πιστή σαμαρικιά στο τρίτο μνημόνιο, θα υπερ- ή θα καταψηφίσει; Αν έχεις καιρό μπορείς να μου το αναλύσεις εκτενέστερα, εξόν και αν πηγαίνει εναλλάξ, πρώτα όχι, μετά ναι, μετά πάλι όχι και ούτω κατά μνημόνιο.
Σχετικά με την μεταγραφή των Γεωργιάδη-Βορίδη τώρα, έγραψες! Άσε να λένε ότι μαζεύεις κάθε καθήκι φασίστα, τα λένε από ήθος ή από χαρακτήρα, μην μασάς. Τα δυό πρώην εξτρέμ του λάος έχουν πολύ πέραση στον Άγιο Παντελεήμονα και μπορεί να σου φέρουν πέντε πλατείες καλό και πατριωτικό κόσμο στο μαγαζί. Χώρια που θα μαζέψεις ένα κάρο χαρτί άμα βάλεις τον Άδωνι να πουλήσει, ξέρω γω, τίποτα τσελεμεντέδες στην τιβί.
Τώρα με τις διαγραφές, καλά τους έκανες τις 21 κουφάλες που ψήφισαν όχι στο δεύτερο μνημόνιο! Είμαστε μεν αντιμνημονιακή παράταξη, αλλά όχι και να μας κάνουν οι υπάλληλοί μας τον Τσίπρα και να ψηφίζουνε όχι όταν εμείς ψηφάμε ναι γιατί ψηφίζαμε πριν όχι!
Αυτά λοιπόν, σε χαιρετώ, καλή επιστροφή και βγάλε με την πρώτη ευκαιρία όπως είπες την κουκούλα από τα καθάρματα, έχω έναν μπατζανάκη στην ΕΛ.ΛΑΣ και έχω χρόνια να τον δω.
Με αντιμνημονιακούς -Ά και μνημονιακούς -΄Β χαιρετισμούς, Κατσιλομίμης Δημήτριος

ΥΓ: Μη πολυπλησιάζεις τα έδρανα του ΚΚΕ, ρίχνουν κέρματα, αναπτήρες, πλαστικά μπουκάλια και κάτι τόμους να!

Ευτυχώς, ξανασωθήκαμε!

http://static.doldigital.net/webstatic/85C553C01FB332220BDCD46A909F9945.jpg

Ευτυχώς, ξανασωθήκαμε!

Σχεδόν δύο χρόνια μετά από την πρώτη, αμετάκλητη, οριστική και απόλυτα επιτυχή σωτηρία του πρώτου πακέτου στήριξης (άλλο το ποιόν στήριζε), που μας χάρισε αξέχαστες στιγμές μνημονιακής ευτυχίας, έρχεται η νέα δανειακή συμφωνία να μας σώσει ακόμα πιό αμετάκλητα, σαφώς οριστικότερα και προπάντων με ακόμα πιό απόλυτη επιτυχία από κάθε κακό που μπορεί να εγκυμονεί ένθεν και ένθεν της χρεωκοπίας, αλλά και μέσα από αυτήν.

Χαίρε κεχαριτωμένη νέα δανειακή σύμβαση!

Νέες ευτυχισμένες μέρες μνημονιακής ευδαιμονίας περιμένουν τον πολίτη αυτής της καρασωσμένης χώρας στην γωνία. Και ας μην ξεγελιώμαστε από κάτι ατέλειωτες ουρές πολιτών γιά πατάτες, κρεμμυδάκια και διάφορα άλλα λαχανικά στις πλατείες Συνταγμάτων ή τις ουρές στα συσσίτια του Δήμου ή της Εκκλησίας. Στην πραγματικότητα για αυτές τις νέες ευτυχισμένες μέρες της νέας μνημονιακής ευδαιμονίας έχει στηθεί και περιμένει ο λαός.

Ευτυχώς ματαξανασωθήκαμε, δοξάστε τους! 

Δοξάστε όλους αυτούς τους αξιαγάπητους συνανθρώπους μας που κατάφεραν να μας κάνουν την τελευταία στιγμή μετάγγιση αίματος και να μας σώσουν από την καταστροφή: Τους ευρωπαίους εταίρους μας, τις ντόπιες και ξένες τράπεζες, το Γιούρογκρουπ, τις αγορές, τους λοιπούς δανειστές, την Κομισιόν, την ΕΕ γενικά, το ΔΝΤ, τους εκπροσώπους της βιομηχανίας και των μονοπωλιακών οργανισμών, τον κύριο Παπαδήμο, και τέλος το σωστικό συνεργείο των πασόκ/νδ/λάος, χωρίς το οποίο δεν θα φτάναμε ποτέ ως εδώ. Η μετάγγιση αίματος μπορεί να έγινε λίγο ανάποδα από ότι γίνεται συνήθως, από εμάς προς όλους τους άλλους, αλλά μετάγγιση είναι μετάγγιση, μη το ψάχνουμε λοιπόν.

Ζήτω η σωτηρία της πατρίδας, λουλούδια ας διαλλέξουμε και ρόδα και κρίνα!

Μετά το τέλος του τελικού βγήκαν οι οπαδοί της νικήτριας-θριαμβεύτριας ομάδας στους δρόμους να πανηγυρίσουν την ανεπανάληπτη σωτηρία της χώρας, συγκεκριμένα οι: Ευρωπαίοι εταίροι μας, οι ντόπιες και ξένες τράπεζες, το Γιούρογκρουπ, οι αγορές, οι λοιποί δανειστές, η Κομισιόν, η ΕΕ γενικά, το ΔΝΤ, οι εκπρόσωποι της βιομηχανίας και των μονοπωλιακών οργανισμών, ο κύριος Παπαδήμος, και τέλος το σωστικό συνεργείο των πασόκ/νδ/λάος, χωρίς το οποίο δεν θα φτάναμε ποτέ ως εδώ. Αφού πανηγυρίζουν όλοι οι παραπάνω, σίγουρα θα έχουν τον λόγο τους και ντροπή στον αχάριστο ελληνικό λαό που κάθισε στο σπίτι του, αντί να κατακλύσει τους δρόμους και τις πλατείες της χώρας για να ενώσει την φωνή του με τους σωτήρες της πατρίδας του και της ζωής του.

Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα των καναλιών και ας ανοίξουμε κι΄εμείς σαμπάνιες λοιπόν! Εις υγείαν τα κορόϊδα!

Οι επιφυλάξεις μας αποδείχτηκαν αβάσιμες τελικά: Οι εταίροι μας δεν είναι σκατόψυχοι και μοβόροι, δεν είναι παλιάνθρωποι οι Γερμανοί και οι Φινλανδοί, δεν είναι ανθέλληνες οι Μέρκελ και οι Σόϊμπλε, δεν μας μισούν οι τράπεζες, δεν μας απειλεί το Γιουρογκρούπ, δεν μας εκμεταλλεύονται οι αγορές, δεν μας πίνουν το αίμα οι δανειστές, δεν μας λοιδωρεί η Κομισιόν, δεν θέλει να μας πετάξει έξω η ΕΕ, δεν μας έχει βάλει στο μάτι το ΔΝΤ, δεν μας σκίζουν για τα συμφέροντά τους οι μεγαλοβιομήχανοι και τα μονοπώλια, δεν εκπροσωπεί ο Παπαδήμος τις τράπεζες, δεν είναι προδότης ο Παπανδρέου, κουφάλα ο Σαμαράς, γουρούνι ο Βενιζέλος και οι Βορίδης-Άδωνις φασίστες. Κάναμε λάθος!

Η Ελλάδα σώθηκε παιδιά, ένας ακόμα και φύγαμε.

Οδηγέ, κλείσε από μπροστά! Τον πήραμε από πίσω!