15/9/11

Βενιζέλος: Έρχονται κολασμένοι μήνες

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxcgiTIaF2J8Y2wH79fl4fHRUEnosNuCLbziRe2JOHlJCBOA9L1eQtXy4DXHFaFotMbxwHXlECBGo1pYoWC5k0NSLyOPqN7vyBnZd6NfJGWDojHTH0I97oCZEgVFRTvOeVpICAx4PV5c0/s320/taxes.gif

Όλη η αλήθεια, και μόνο η αλήθεια, σε τούτο το μπλογκ παιδιά, αλλά θα μου επιτρέψετε να μη αποκαλύψω το κυβερνητικό καρφί που μου τα ξέρασε. Εχειμύδια, γράφει ο θυρεός του βραχόκηπου, δεν γίνεται να αναφέρουμε ονόματα πληροφοριοδοτών και να ρουφιανεύουμε.

Για κολασμένους μήνες που μας περιμένουν έκανε λόγο πριν λίγες μέρες το ένα ήμισυ του χόνδρους της αντιπροεδρίας, ο Μπένυ ο Βαζελίνος. Δεν μπήκε φυσικά στην λεπτομέρεια, στην πολιτική δεν είναι πάντα αναγκαίο. Αν ήταν όμως να έκανε παραγγελία για γαστρονομικό ματσακόνισμα, εκεί να δείτε μεράκι στις φιλιγκράν περιγραφές ο συνταγματολόγος οικονομικών:

"Μάστορα, πιάσε δώδεκα μπριζόλες μοσχαρίσιες γάλακτος, ντόπιες, φρέσκες, καλοτηγανισμένες με αγνό ελαιόλαδο Καλαμών, οξύτητας προς το μηδέν, αλλά όχι και καμμένες, τραγανές δηλαδή, με λίγο αλατάκι γιατί έχω και πίεση, μη σκάσω και χάσει ο Γιωργάκης έναν πραγματικό φίλο και η εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης ένα πραγματικό κήτος, και βάλε και μια υποψία πιπεράκι μαύρο από μύλο, ίσαμε να σπάσει τον τσαμπουκά της αλανιάρας της ρήγανης που θα τρίψεις πάνω προσεκτικά με δείκτη και μεγάλο δάχτυλο, αφού πλύνεις πρώτα τα χέρια σου. Και πέντε σταγόνες λεμονάκι πάνω σε κάθε μία, μάστορα."

Το μπλογκ μας γνωρίζει ότι οι αναγνώστες του ζουν και αναπνέουν μόνο για την λεπτομέρεια, γι΄ αυτό δημοσιεύει τα μέτρα που σκοπεύει να μας χώσει τους επόμενους μήνες ο χοντρός, χωρίς δεύτερη σκέψη. Και ο χοντρός χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σύμφωνα με τον λεχρίτη υπουργό που μου τα ξέρασε, τα μέτρα του Βενιζέλου θα έχουν δύο αποδέκτες: Τον πολίτη και τον λαό. Με αυτόν τον τρόπο θα αντιμετωπιστεί το απαράδεκτο φαινόμενο του "μέτρου μιάς χρήσεως", απαράδεκτο φαινόμενο σε εποχές προχωρημένης οικολογικής συνείδησης με ανακυκλωτικά και πολλαπλών χρήσεων Περαδώθε.

Τα μέτρα καθ΄ αυτά δεν θα είναι ούτε φορομπηχτικά, ούτε τύπου χαρατσιού. Πρόκειται για έκτακτες υποχρεωτικές εισφορές που θα παρακρατούνται στον λογαριασμό του νερού. Οι πολίτες ή ο λαός που δεν εμφανίζουν λογαριασμό νερού, θα πληρώνουν πρόστιμο ξηρασίας ισόποσο με την μέση κατανάλωση ύδατος σε έναν χρόνο. Οι έκτακτες εισφορές έχουν ως εξής:

ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. Γνωστό το μέτρο, άγνωστες οι παράμετροί του μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το μέτρο αυτό αγκαλιάζει στοργικά και τον ιδιοκτήτη, και τον νοικάρη, αλλά και αυτόν τον ίδιο τον άστεγο! Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει εισφορά ανάλογη με το μέγεθος και την αντικειμενική αξία της κατοικίας, από 0,50-10,00 ευρώ το τετραγωνικό. Ο ενοικιαστής θα εισφέρει ακριβώς το ίδιο ποσό όπως ο ιδιοκτήτης, συν ένα συμβολικό ποσό για την χρήση ή την έλλειψη ασανσέρ, σε ορισμένες περιπτώσεις και για τα δύο.

Μοναδική μελανιά στην έκτακτη εισφορά κατοικίας, ο άστεγος, ο οποίος απαλάσσεται της εισφοράς και την βγάζει καθαρή μόνο με ένα προστιματάκι λόγω ασυνέπειας στα οικιστικά του καθήκοντα. Έκτακτη εισφορά κατοικίας καλούνται να πληρώσουν και οι διαμένοντες σε τροχόσπιτα, τέντες, σκηνές, παραπήγματα, σπήλαια (εκτός Μέγα Σπήλαιου), παράγκες, στρατώνες, γηροκομεία, ορφανοτροφεία, φυλακές, νοσοκομεία, λεπροκομεία και άσυλα ανιάτων. Οι τρόφιμοι νεκροταφείων εξαιρούνται.

ΕΙΣΦΟΡΑ ΗΠΙΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ. Μία εισφορά με έμφαση στην ηλιοφάνεια που θα περιλαμβάνει από την μιά μεριά τις υποεισφορές Λιακάδας και Καλοκαιρίας, και από την άλλη τα αντιδεοντολογικά πρόστιμα Χιονοπτώσεων και Υγρασίας. Θα υπολογίζεται δια της θερμομετρικής μεθόδου και δια anal μετρήσεως. Το μοναδικό πρόβλημα εστιάζεται στο μέγεθος του θερμομέτρου. Μεγάλο παλούκι παιδιά!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΗ. Μία εισφορά που έρχεται να διορθώσει μία τραγική παράλειψη της νομοθεσίας, η οποία θέλει να αντιμετωπίζεται η ακίνητη περιουσία σαν εντελώς ακίνητη, παραβλέποντος το οφθαλμοφανές γεγονός της Σεισμικότητας της Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία κάποτε κουνιούνται τα πάντα. Με την εισφορά δεν σταθεροποιείται εντελώς η ακίνητη περιουσία, αλλά θριαμβεύει η αλήθεια μεταξύ κίνησης και ακινησίας, άρα κερδίζουμε όλοι, ιδίως οι υπερκινητικοί.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΄ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ (και/ή ο δάσκαλος). Να και η έμπρακτη απόδειξη της χρησιμότητας των εκτυπωτών στο νεοφιλελεύθερο σύστημα παιδείας, που ζητάγατε!

ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΣ 28ης ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ1940. Μιά εισφορά για την στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση. Έτσι θα εξασφαλιστεί η βενζίνη των τανκς, οπότε δεν θα χρειαστεί να τα ζμπρώξουν ως είχε σχεδιαστεί αρχικά τα φαντάρια με τα χεράκια τους, γεγονός που θα ανεβάσει το πεσμένο φρόνημα του στρατεύματος και θα αποθαρρύνει απόβαση της Τουρκίας στην Γαύδο. Προσοχή! Φήμες ότι θα υπολογιστεί αναδρομικά από το 1940! Στην παρέλαση ίσως παραστεί η Αννούλα Νταλάρα. Μπορεί και όχι...

ΕΙΣΦΟΡΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΩΝ. Μιά εισφορά που θα κληθούν να πληρώσουν εθελοντικά τα ενεργά μέλη του πασόκ, αλλά δεν πρόκειται να πληρώσει κανένας, γιατί μπορεί να είσαι σαν πασόκος όσο προδότης γουστάρεις, αλλά όχι και υποχρεωτικά μαλάκας. Να μη λέμε ότι θέμε. Στο άκουσμα αυτής της εισφοράς λάβαμε χιλιάδες τηλεφωνήματα από απλούς έλληνες γεωργούς ή απλούς κατόχους δέντρων, που έσπευσαν να δηλώσουν την αγνή τους πρόθεση να πριμοδοτήσουν κάθε εθελοντικά συνεισφέροντα πασόκο με μιά τριχιά και μιά συκιά. Άγνωστο το γιατί....

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Πως αλλιώς θα πληρώσουμε τις υπηρεσίες των 800.000 δημόσιων υπαλλήλων; Γιατί μπορεί να είναι μόνο 930 χιλιάδες οι κρατικοί λειτουργοί (στην πραγματικότητα το λιγότερο 1,2 εκατομμύρια) αλλά κοστίζουν όσο 2 εκατομμύρια! Εδώ η κυβέρνηση δεν σκέφτεται μόνο το χαράτσι. Το αντίθετο μάλιστα: Κάθε πολίτης που θα επισκέφτεται μιά δημόσια υπηρεσία θα πριμοδοτείται με το "μπέκα" με 3 ευρώ! Το λεγόμενο OPEN GOV. Η εισφορά θα καταβάλλεται στην έξοδο, στο "βγέκα" δηλαδή και θα έχει ύψος 5 ευρώ. Το λεγόμενο OPEN ASS.

ΥΓ: Τελευταία στοιχεία: Οι δημ. υπάλληλοι είναι κάτι παραπάνω από 1,8 εκατομμύρια! Μπορεί και 2....

ΦΟΡΟΣ SIEMENS. Θα τον καταβάλουν όλοι όσοι χρησιμοποιούν συσκευές SIEMENS. Όλοι όσοι δεν χρησιμοποιούν, θα τρώνε το ποσό της εισφοράς σαν πρόστιμο, γιατί αποκλείεται να υπάρχει Έλλην που να μην έχει συσκευή SIEMENS σπίτι του, άρα φοροδιαφεύγοντες οι μη έχοντες. Απαλλάσονται φυσικά όλοι όσοι έχουν λάβει μίζα από την εταιρεία. Να σώσουμε την χώρα θέλουμε, όχι να κλείσουμε το σπίτι του πασόκ ντε.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ. Ε, άμα έχεις τέτοιον πρόεδρο είσαι άξιος της τύχης σου, κανένα πρόστιμο για τούτον τον λόγο δεν μπορεί να θεωρηθεί βαρύ. Γιατί να μη το ρευστοποιήσουμε και τούτο προς όφελος των δανειστών λοιπόν;


Ο χοντρός σκέφτεται και μια σειρά άλλων έκτακτων φόρων, αλλά σκέφτεται δόση-δόση να τα "χώσει στον Θεοδόση". Οι επόμενοι μήνες πάντως θα είναι όντως κολασμένοι, όπως είπε ο φουσκωμένος υπουργός, και όχι εκδρομή στην εξοχή όπως οι προηγούμενοι. Η σωτηρία της χώρας είναι όμως σίγουρη, χρεωκοπία ξεχρεωκοπία. Οι εγκλωβισμένες δυνάμεις που επικαλείται ο πράσινος σοσιαλισμός τείνουν προς απελευθέρωση, το βόδι ο πολίτης δεν χαμπαριάζει Χριστό, δεν έχει αλλάξει τίποτα, οι μηχανισμοί αυτοκάθαρσης δουλεύουν στο φουλ, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, οι δράστες είναι ελεύθεροι, σιγά μην αλλάξει τίποτα...

Σίγουρα οι επόμενοι μήνες θα είναι κολασμένοι. Και...προσοχή! Μη κάνουμε καμμιά κουταμάρα και βαλθούμε να ρίξουμε το καθεστώς πασόκ, αφού παραμονεύει στο βάθος η νουδού! Γι΄αυτό αν γουστάρουμε επαναστατικά τραγουδάκια, ας διαλλέξουμε τα περισσότερο...βατά, ή την πιό λάϊτ τους παραλλαγή:

Εμπρός οι μήνες οι κολασμένοι, της πείνας μήνες εμπρός εμπρός....

Περί Χαρατζημπάσηδων και Χαρατζήδων

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLan2wo01bXwnwtftDW3f5ots76qkcbKi54vRHY3atZVZ9NTkXbhICZclqva2p94MCDM4d-_fCAPkRdwLNEq4yRBpD-SdFFyoyCj4oLcqypV9sjBXm-82-rXkBb8i25Wy3NaF2XDKDiDa6/s320/venizelos-think.jpg

Υπήρχαν μια φορά κι΄έναν καιρό κάτι καλές εποχές, που τα σχετικά με ασήμαντες λεπτομέρειες της ζωής στον τόπο, όπως ανεξαρτησία, εθνική κυριαρχία και αυτοδιάθεση,  ήταν εντελώς απλά: Αφέντης εγώ ο Τούρκος, ραγιάς εσύ ο Γκιαούρης! Ούτε συζήτηση, ούτε...dislike!

Καθόταν ο Σουλτάνος πάνω σε κάτι μεταξωτά πουπουλένια αφρομαξίλαρα (το συνηθίζουν οι Σουλτάνοι και οι "Σουλτάνοι", μη βγάλει καλόγερο ο υπέρτατος κώλος τους, που τον χρειάζονται τόσο για το ηγεμονικό χέσιμο του μαλάκα του υπήκοου) και υπόμενε καρτερικά τα...βασανιστήρια μιας δωδεκάδας ημίγυμνων δεκατετράχρονων γιουσουφακίων, ε δεν είναι και τόσο εύκολη η ζωή των μεγιστάνων, όσο φαίνεται.

Καθότανε λοιπόν ο εκλεκτός του Αλλάχ και αντιμετώπιζε αραχτός τις αντιξοότητες της ζωής: Να ξεσκίσω το Αρκάδι σήμερα, ή αύριο πούχει την ονομαστική του ο Ηγούμενος, να του χαλάσω του σκατόγερου το πάρτυ; Να προσλάβω ακόμα 500 ευνούχους επειδή έχει ανάγκη η Αυτοκρατορία από άντρες χωρίς...mail (@@) ή μου αρκεί ο πρώην υπουργός οικονομικών και νυν περιβάλλοντος που έχω; Να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια από την πίσω πόρτα για το "άλλο", το ατζέμικο χαρέμι, γιατί δεν αντέχεται κάθε μέρα...σουτζουκάκια σμυρνέϊκα ή να μείνω εδώ, που έχω αυτήν την μικρή αρμένισσα, που ξέρει να κάνει τόσο καλά...αέρα; 

Αυτά και παρόμοια θα σκεφτότανε ο Σουλτάνος μας, αν δεν είχε καμμιά πενηνταριά λεβέντες αργόμισθους χαραμοφάηδες να σκέφτονταν για λογαριασμό του. Άλλη δουλειά δεν είχανε τα τζίνια λοιπόν, του την πέφτανε συνέχεια του Υψηλότατου και του χάλαγαν τον καβουρμά: Μεγαλοσουπερυψίστατε Σουλτάνε μας μάς ψιλοάδειασαν τα ταμεία και έχωμεν ανάγκας ως Αυτοκρατορία. Πχ είδη πρώτης ανάγκης, όπως Πολεμικούς Πύργους εισαγωγής, γιαταγάνια Μαυριτανίας, διπλής κόψης, Υγρό Πυρ, που από τότε που κάναμε την μαλακία να καταλάβουμε το Βυζάντιο πρέπει να το φτιάχνουμε μόνοι μας, τόξα, ακόντια, μαχαίρια, ασπίδες, χώρια ένα βουνό μαστίχα Χίου νάχει να μασάει το χαρέμι, μην αρχίσει να μασάει τίποτα άλλο και τρέχουμε και δεν φτάνουμε.

Ε να τα ξαναγεμίσουμε τα ταμεία ρε παιδιά αφού έχουμε τέτοιες ανάγκες, έδωσε τόπο στην οργή ο Σουλτάνος και επιδώθηκε σε ένα δύσκολο χασμουρητό που ήταν όλη την ώρα στα χείλη του αλλά δεν έβγαινε. Εδώ τελείωνε η αυτοκρατορική αποστολή και πιάνανε ωράριο οι ειδικοί: Οι Χαρατζημπάσηδες και οι Χαρατζήδες. Δεν τους ξέρετε τους κυρίους; Αποκλείεται! Οι πρώτοι ήταν κάτι σαν εφοριακοί, ιδιωτικοί εφοριακοί που είχαν αναλάβει εργολαβία την είσπραξη του κεφαλικού χαρατσιού που είχε επιβάλλει η Οθωμανική Αυτοκρατορία στους χριστιανούς ραγιάδες. Οι δεύτεροι ήταν οι εισπράκτωρες, αυτοί που μπαίνανε στα σπίτια και μαζεύανε τον παρά.

Να μη κολλήσουμε τώρα στην λεπτομέρεια, ένα ακόμα μόνο για τις παλιές καλές εποχές του τούρκικου χαρατσιού. Ο ραγιάς πλήρωνε μεν κάθε χρόνο σαν μαλάκας (επί 400 σχεδόν χρόνια παρακαλώ, τόσο...τσαμπουκάς ο Έλλην που έδωσε τα φώτα στην Ανθρωπότης, αλλά δέχεται από τότε να του τα αλλάζει ο κάθε τυχάρπαστος, τέτοια μάπα...ηλεκτροδότηση) αλλά είχε και ωφέλη. Πχ με το που έσκαγε τα φλουριά στονΧαρατζή, αυτός του κότσαρε μια διπλωματάρα να, με το εξής περιεχόμενο: Ο κάτοχος ετούτου του αυτοκρατορικού κωλόχαρτου δικαιούται να στηρίζει επί ένα έτος την ραγιάδικη κεφαλήν του (την άνωθεν) επί των κυρτών, ραγιάδικων ώμων του.

Το χαράτσι ήταν δηλαδή κάτι σαν ενοίκιο. Έσκαγες τα φλουριά που έπρεπε και νοίκιαζες με αυτόν τον τρόπο την θέση πάνω από τους ώμους σου, για να έχεις κάπου να βάλεις το κεφάλι σου ντε. Σε περίπτωση που δεν πλήρωνες, ε του έκαναν του κεφαλιού...έξωση.

Αυτά στο ένδοξο παρελθόν.

Σήμερα η δόξα είναι παρελθόν. Πάει η Οθωμανική Αυτοκρατορία, πάει ο Σουλτάνος, ιστορία ήτανε και πάει. Σήμερα έπαψε να νανουρίζει το παραμύθι τα παιδιά και να χαϊδεύει ο μύθος την φαντασία. Σήμερα σφίξανε τα γάλατα! Σήμερα απλώνεται στο σύμπαν σαν θανατηφόρα επιδημία μιά διαφορετική Αυτοκρατορία: Μιά Αυτοκρατορία χωρίς θρησκεία, χωρίς ιδεολογία, χωρίς πατρίδα! Τα αστραφτερά παλάτια, τα χρυσομαλαματένια σαράγια των Μεγάλων και Δυνατών είναι αόρατα, δεν γίνονται τόπος προσκυνήματος από ορδές τουριστών. Και οι Μονάρχες, οι Πανμέγιστοι, γίνανε αόρατοι και αρέσκονται στην ανώνυμη Μεγαλωσύνη που τους παρέχει η άπληστη παντοδυναμία τους. Μόνο οι τοποτηρητές και οι κοτζαμπάσηδες, τα τσιράκια και τα τσογλάνια, οι Χαρατζημπάσηδες και οι Χαρατζήδες κυκλοφορούν αληθινά ανάμεσά μας αφωσιωμένοι στην πατροπαράδοτή τους αποστολή: Χαράτσωμα, Είσπραξη! Μια ολόκληρη στρατιά: Μέρκελ, Σαρκοζύ, Μπερλουσκόνι, Θαπατέρο, Κοέλιου, Κένι, Ομπάμα, Μεντβέντεφ/Πούτιν, Ερντογάν, ΕρντοΓάπ...

Φοροεισπράκτωρας χαρατζής και ο ΕρντοΓάπ, η τρίτη ευκαιρία καταστροφής που έδωσε η παράγκα των Παπατζήδων στην χώρα μας. Υπερέβει εαυτόν ο αρχικόπανος ψηφοφόρος για να δώσει σε αυτόν τον θλιβερό άνθρωπο τα κλειδιά της χώρας, αλλά τελικά τα κατάφερε: Κάτω κάτω είναι της κατηφόρας ο πάτος, λένε κάτι αργόσχολοι σοφοί. Και μας βρήκε η υπέρτατη μπόρα με ποδηλάτη καπετάνιο στο τιμόνι! Υπάκουο πιόνι, αδίστακτος εκτελεστής, πιστός υπηρέτης, το ιδανικό κοκτέιλ λακέ της νεοφιλελεύθερης ακρίδας.

Και να που ξαναγίναμε όλοι μας ραγιάδες! Και να που η ιστορία επαναλαμβάνεται χωρίς την Οθωμανική Αυτοκρατορία! Και να που δεν δίνει η Βδέλα μία για την πίστη σου, για το πιστεύω σου και την καταγωγή σου! Πλήρωνε για να διατηρήσεις το κεφάλι πάνω στους ώμους σου, το τούρκικο σλόγκαν παλιά. Πλήρωνε για να διατηρήσεις το ρεύμα στον διακόπτη σου, το και γαμώ τα "ελληνικά" σλόγκαν της θλιβερής κυβέρνησης του πασόκ.

Χαράτσι κατοικίας η τελευταία σοσιαλιστική έμπνευση απόγνωσης και ντροπής, και σφάξε με Αγά μου να αγιάσω η...δυναμική αντίδραση του ήρωα λαού. Θα μου πείτε τώρα, καλά ρε συ Βράχε, πως κάνεις έτσι για ένα χαράτσι από τα τόσα; Ε πέστε μου! Αλλά δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε χαράτσι φίλοι μου. Δεν σου φορολογεί ο Τίποτας που έστειλες με την ψήφο σου στην Βουλή κάτι που Σου παρέχει το κράτος, όπως πχ Παιδεία (όταν στην πάρεχε, γιατί τώρα σου παρέχει...φωτοτυπίες). Δεν χαρατσώνει ο Λεχρίτης που εμπιστεύτηκες την ζωή σου, την μάσα σου, την φούμα σου, το σφηνάκι σου, την βενζινούλα σου και την δουλίτσα σου, αλλά αυτό που έστησες ΕΣΥ, η μάνα σου, ο πατέρας σου για να βάλεις το κεφαλάκι σου μέσα, για να έχουν τα παιδάκια σου όταν εσύ φύγεις από την ζωή.

Οι πράσινοι κοπριτολεκέδες βάζουν τώρα χέρι στον ιδρώτα μιάς ζωής! Αφού μας φάγανε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, αφού μας πήραν τις δουλειές μας, αφού πετσόκοψαν το παρόν και χαντάκωσαν το μέλλον μας, έρχονται τώρα να βάλουν χέρι και στα σπιτάκια μας! Μέτρο στο μέτρο, χαράτσι στο χαράτσι, μιά αδυσώπητη επιδρομή κατά της κοινωνίας, χωρίς τέλος! Όλο "λίγο ακόμα και σωθήκαμε", όλο "συγνώμη, πέσαμε πάλι έξω", όλο "αχ πρέπει να ματαξαναπαλιπάρουμε για τελευταία φορά μετρουλάκια", πάμε ολοταχώς στην μορφή εξιλέωσης που ήταν γραμμένη στο κιτάπ του καρκινοπαθή, που κέρδισε την μάχη με την ασθένεια και πέθανε από τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας.

Φόρος κατοικίας λοιπόν, θα μπορούσε να ήταν και φόρος Ανάσας. Τι άλλο μας κρατάει για το τέλος η κατάρα ονόματι πασόκ; Φόρο Αυλής; Χαράτσι Κληματαριάς; Έκτακτη Εισφορά βόθρου; Ειδικό Τέλος μπαλκονιού; Τι άλλο θα κληθούμε να στάξουμε για να μη πτωχεύσει δήθεν το μπουρδέλλο; Πόσο ακόμα θα θριαμβεύει ο ηλίθιος φόβος επί της νοημοσύνης μας;

Και ένα ακόμα ρε συ προϊόν της παρακμής, υπουργέ οικονομικών, αργόμισθε, κρατικογάλακτε, πρασινοδίαιτε Βενιζέλε: Από που κι΄ως που ρε Κήτος θα μας κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ, αν δεν πληρώσουμε το χαράτσι; Γιατί σε όλον τον πλανήτη σου κόβουν το ρεύμα μόνο αν δεν πληρώσεις τον λογαριασμό ρεύματος. Σου κόβουν την τηλεόραση, αν δεν πληρώσεις την συνδρομή της. Σου κόβουν το νερό, αν δεν πληρώσεις την ΕΥΔΑΠ σου. Τι δουλειά έχει η ΔΕΗ ρε παλιοτόμαρο με το χαράτσι κατοικίας; Που το πάτε το χουντέϊσιον ρε αλήτες; Να μην έρχεται ο ταχυδρόμος στο σπίτι σου επειδή δεν πλήρωσες το πρόστιμο για το παρκάρισμα; Τι είναι η ΔΕΗ ρε ελεεινοί τυχοδιώκτες, κυβερνητικός Δήμιος; Κίλερ του πασόκ; Τιμωρός του σοσιαλισμού; Ρε άει στον διάολο, ρετάλι!

Γη και Ύδωρ προσφέρει στα Παράσιτα το κοπριταριό της κυβέρνησης, παρταόλα! Και θα συνεχίζει να δίνει, όσο έχουμε κάτι για να δώσουμε. Η σεμνή τελετή θα λήξει όταν θα μας τα έχουν πάρει όλα! Και να είστε σίγουροι, ότι το πασόκ είναι έτοιμο να τα δώσει όλα! Οι πρασινάνθρωποι ζουν και αναπνέουν μόνο για να γλυτώσουν τα τομάρια τους. Η κυβέρνηση δεν λειτουργεί σαν πολιτικός μηχανισμός, αλλά σαν πανικόβλητη αγέλη υπό την άναρχη επίρρεια του ένστικτου της αυτοσυντήρησης. Τα τομαράκια τους θέλουν να σώσουν οι επίτιμοι σωτήρες μας, ζητώντας πίστωση χρόνου, τίποτα άλλο. Και είναι αποφασισμένοι να το πληρώσουν πολύ ακριβά: Με τις ζωές μας.

Γι΄αυτό, σκίσε τον λογαριασμό της ΔΕΗ με το χαράτσι κατοικίας και άστους να σε ρίξουν στο σκοτάδι, αν θέλεις να δεις κάποτε μιάν άσπρη μέρα!

Σε απειλεί ο πανελλήνιος σοσιαλισμός με διακοπή ρεύματος; Άλλαξέ του τα φώτα!