18/3/12

Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η παρέλαση!

http://magoulaonline.gr/wp-content/uploads/as2.jpg



Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών ενόψει του 67ου μεταπολεμικού τελικού Κυπέλλου Ελλάδος της παρελάσεως της 25ης Μαρτίου μεταξύ της μνημονιακής εξουσίας και του σιχτιρισμένου αντιμνημονιακού λαού ο οποίος θα διεξαχθεί την 25η Μαρτίου στα κέντρα των πόλεων της επικράτειας.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκαν τα εξής:

 1)  Συνολικά θα εκδοθούν .......  (αριθμός γιά κάθε πόλη) εισιτήρια και ....... (αριθμός γιά κάθε πόλη) προσκλήσεις. Κάθε ομάδα θα πάρει από ........ εισιτήρια και από ........ προσκλήσεις, ενώ άλλες ........ θα διατεθούν σε ΟΧΕ, το ΔΝΤ, την τρόϊκα, τον χορηγό της διοργάνωσης, τοπικούς φορείς, σωματεία της περιοχής και ουδέτερους φιλάθλους. Σημειώνεται πως οι αντιμνημονιακοί ζήτησαν να δοθούν .......  εισιτήρια για τις άλλες ανάγκες και όχι ........ .

2) Οι φίλαθλοι των Αντιμνημονιακών θα υποβληθούν σε σωματικό έλεγχο. Κάτι ανάλογο δεν θα γίνει με τους φιλάθλους της εξουσίας. Τα αντικείμενα που απαγορεύονται ρητώς είναι τα εξής:

1.   Γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ βιολογικό
2.   Γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ αγελάδας με λιπαρά 0%, 2% και 4%
3.   Γιαούρτι ΓΚΛΙΤΣΑ στραγγιστό σε σακούλα
4.   Γιαούρτι ALAMBRA η μικρή μας αγελάδα, 3%
5.   Γιαούρτια TOTAL από την ΦΑΓΕ
6.   Παραδοσιακό γιαούρτι ΑΓΝΟ
7.   Παραδοσιακά γιαούρτια της ΜΕΒΓΑΛ
8.   Όλα τα υπόλοιπα εγχώρια γιαούρτια, όπως και γιαούρτια εισαγωγής
9.   Κάθε αυτοσχέδιος γιαουρτικός μηχανισμός
10. Αυγά, λεμονάδες, πορτοκαλάδες, νερά, μπύρες, μπουκάλια, νεσκαφέδες, παγωτά, ντομάτες, πορτοκάλια, πατάτες, νεράτζια, καρέκλες, πόϊντερ λέϊζερ, πέτρες, λοστοί, μπογιές, βαρελότα, όλμοι, κουκούλες κ.α


3) 48 ώρες πριν την παρέλαση θα υπάρχει διακριτική φρούρηση των συνδέσμων οργανωμένων αντιμνημονιακών οπαδών σε κάθε πόλη. Οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι δεν θα ταξιδέψουν αυτή τη φορά με το πούλμαν της αστυνομίας (ας όψονται οι κουκουέδες που τραβάνε φωτογραφίες με τα κινητά τους)

4) Οι αποστολές των ομάδων θα ταξιδέψουν προς τους τόπους των παρελάσεων με συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

5) Διευκρινίστηκε πως όλα τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και οι ομάδες θα δώσουν τις λίστες με τα ονόματα από την Παρασκευή, ώστε στις εισόδους του χώρου της παρέλασης να γίνεται ταυτοποίηση με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

6) Θα δημιουργηθεί μία ζώνη προελέγχου για να μην πλησιάσει κανείς στη παρέλαση χωρίς εισιτήριο ή πρόσκληση, αφού δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια έξω από αυτή, ενώ οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν θα έχουν καμία οπτική επαφή πριν και κατά την είσοδο τους στον χώρο της παρέλασης.

7) Δεν θα χρησιμοποιηθούν τα τμήματα των εξεδρών που βρίσκονται απέναντι από αυτά των επισήμων. Επίσης θα παραμείνουν κενοί φιλάθλων οι χώροι ανάμεσα στα τμήματα των εξεδρών πάνω από τις φυσούνες και το χώρο των επισήμων.

8) Δεν θα υπάρξει οργανωμένη ομαδική μετακίνηση φιλάθλων. Οι προσερχόμενοι αντιμνημονιακοί φίλαθλοι, κινούμενοι από ............. θα εισέλθουν από τη βόρεια είσοδο και μέσω περιφερειακής οδού θα καταλήξουν στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο πάρκινγκ που βρίσκεται πλησίον του χώρου της παρέλασης, στη βόρεια πλευρά αυτής, πλησίον του.........

Οι προσερχόμενοι φίλαθλοι της εξουσίας, κινούμενοι από ..........., θα εισέλθουν από τη νότια είσοδο του χώρου παρέλασης, θα καταλήξουν στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο πάρκινγκ πλησίον της............ .

9) Μετά τη λήξη της παρέλασης ή στην περίπτωση που ματαιωθεί λόγω ντου των φιλάθλων, οι φίλαθλοι της νικήτριας ομάδας θα παραμείνουν στη θέση τους για την τελετή απονομής, μέχρι να δοθεί σχετική εντολή αποχώρησής τους από τον επικεφαλής των αστυνομικών μέτρων, ενώ οι φίλαθλοι της ηττημένης ομάδας θα αποχωρήσουν πρώτοι πατείς με πατώσε ή αμέσως μετά τη λήξη της παρέλασης, ή αμέσως μετά την ματαίωσή της.



Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ

Ολόκληρος ο μηχανισμός της αστυνομίας τίθεται στην διάθεση του υπουργού προστασίας της εξέδρας των επισήμων, Χρυσοχοΐδη! Από Αγροφυλακή μέχρι ΔΙΑΣ , από ΜΑΤ μέχρι ΕΥΠ, από Αντιτρομοκρατική μέχρι Τροχαία! Τέρμα οι άδειες, τέρμα η πλακίτσα, όλος ο μάχιμος κατασταλτικός συφερτός στον αγώνα καταπολέμισης του λαϊκού ανάθεμα, όλοι στο πόδι για τον θρίαμβο του ανθρώπινου δικαιώματος των πολιτικών να καμαρώνουνε σαν μαλάκες στις εξέδρες επισήμων στις παρελάσεις.

Στοίχημα με τον εαυτό του έβαλε το πολιτικό σύστημα εξουσίας, ή παρέλαση με πολιτικούς στις εξέδρες επισήμων ή θάνατος. Εκτός τόπου και χρόνου η μούργα που λυμαίνεται τόσες δεκαετίες την χώρα, φαίνεται να έχει χάσει εντελώς τον μπούσουλα και προτίθεται να περάσει στον διαμαρτυρόμενο πολίτη μαζικά φίμωτρο. Έτσι αναμένεται ιδιαίτερα επεισοδιακή η προσεχής παρέλαση της 25ης Μαρτίου, και να δούμε αν τελικά καταφέρουν μόνοι τους να ανάψουν κερί στην μπαρουταποθήκη οι δωσίλογοι της τρόϊκας, αφού δεν κοτάει να το κάνει από μόνος του ο γίγαντας λαός.

Όλοι στην παρέλαση λοιπόν, αφού την βλέπει σαν μάχη η κυβέρνηση της τρόϊκας!

Τέλος εποχής Παπανδρέου! Το καζανάκι παρακαλώ!

http://www.agelioforos.gr/files/APortal/papandreou2.jpg

Ξεκίνησε να κατακτήσει τον κόσμο με μοναδικό όπλο το όνομά του! Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου ή απλά Γιωργάκης όπως τον φώναζε γεμάτο τρυφερότητα το γαμημένο το πανελλήνιο. Με δεδομένη την πνευματική και ηθική του ανεπάρκεια, δεν τα πήγε καθόλου άσχημα!

Και αρχηγός της πράσινης πανούκλας έγινε...

...και πρωθυπουργός της Ψωροκώσταινας βγήκε...

...και πρόεδρος του σοσιαλιστικού διεθνούς περαδώθε διετέλεσε και διατελεί...

...και την χώρα να καταστρέψει κατάφερε...

Στα θετικά του θα περνούσε σίγουρα ο καταποντισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ευρώ, αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας στην δίνη του παπατζήδικου δημοψηφίσματος, κάτι που απετεύχθει -παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του εμπνευστή του- στο τσαφ .

Ο κύκλος των Παπατζήδων έκλεισε οριστικά, πάμε για φρέσκα.

Η Ελλάδα που αντιστέκεται βλέπει έναν από τους πρωτεργάτες της αθλιότητας να εγκαταλείπει την πολιτική σκηνή σαν σκυλί με την ουρά ανάμεσα στα σκέλια και αναπνέει από ανακούφιση.

Και ο βραχόκηπος κουνάει μαντήλι:

Στα τσακίδια, καθήκι Τζέφρυ! Στον αγύριστο!  

Μας έφαγε η αγωνία: Θα το σηκώσει ο Μπένυ;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCerXyAj5XQi_OZC6xlpLh0CG-2ipZ8QzWP3dn3qAhxQJiVoaeOA8Bikdm87GmZ-1qk6g_ER5iFTKc8X7MOPLLAd3g8UMCa6bXuq7XmfCFTEwOZDOfBtwB_cbGWbaweSl0Ap_xfwPWJic/s1600/i-R_2011.12.12_006_.jpg

 ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στις τάξεις του πασόκ για την έκβαση της συγκλονιστικής μάχης για την προεδρία του κόμματος. Η ερώτηση που απασχολεί την ηγεσία και τα μέλη του κινήματος είναι μία:

Ποιός θα είναι αύριο αρχηγός του κόμματος: Ο Βενιζέλος ή ο Λευκός;

Τα προγνωστικά δίνουν τον Βενιζέλο φαβορί με 150 στα 2 (με ένα δίευρο που κοστίζει η συμπλήρωση δελτίου, κερδίζεις 150 κιλά Βενιζέλο). Σε περίπτωση νίκης του Λευκού, πρόεδρος του κόμματος αναδεικνύεται ο Βενιζέλος. Στην ισοπαλία θα χτυπηθούν αντί γιά πέναλτυ κάτι αστακομακαρονάδες και κάτι ψητά με πατάτες (Νευροκοπίου) στο φούρνο.

Χρήσιμες πληροφορίες για τους ψηφοφόρους του πασόκ

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους φίλους του πασόκ να χρησιμοποιήσουν για την μετακίνησή τους στα εκλογικά κέντρα τα ΜΜΕ και όχι το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο. Όλοι οι δρόμοι προς τα εκλογικά κέντρα είναι ασφυκτικά μποτιλιαρισμένοι!