5/3/12

Συγκλονίζει το Πανελλήνιο και τον Κόσμο η απόφαση της Ελληνικής Βουλής να παραπέμψει στην Δικαιοσύνη όλους τους πρώην πρωθυπουργούς!

http://api.ning.com/files/1hwcjMgDJx6lG9ikJMjfeGpkYiHOKNaDoh03D5S9KPLsmN2pPlRHwicDiKONms3REAJARevXzPTrVdCvUIMl9EQRiTpfsNpp/112155laughing.jpg

Καιρός ήταν!

Σε δίκη ενώπιον ειδικού δικαστηρίου οδηγούνται οι εν ζωή πρώην Έλληνες πρωθυπουργοί, Κ. Μητσοτάκης, Κ. Σημίτης, Κ. Καραμανλής, Α. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμος! Στην χθεσινή συγκλονιστική συνεδρίαση της Βουλής αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία η άρση της βουλευτικής ασυλίας και η ακύρωση - και μάλιστα αναδρομικά από το 1974 - της νομοθεσίας περί παραγραφής αδικημάτων των πολιτικών!

Οι πρώην πρωθυπουργοί κατηγορούνται για εγκληματικές πολιτικές ενάντια στο συμφέρον της χώρας, υπερβάσεις καθήκοντος, κραυγαλέες παραλείψεις, συνεχή καταπάτηση του Συντάγματος, εξαπάτηση του λαού και διάφορα άλλα αδικήματα τα οποία οδήγησαν την χώρα στην εξάρτηση και στην οικονομική καταστροφή.

Και γαμώ τις χώρες τελικά η Ελλαδίτσα μας, κατάφερε επιτέλους να βάλει τελεία και παύλα στο φαύλο πολιτικό παρελθόν και να γυρίσει σελίδα!


ΥΓ: Γκέιρ Χάαρντε το όνομα του αξιαγάπητου Ισλανδού πρώην πρωθυπουργού που καλείται να λογοδοτήσει γιά τις πολιτικές πατάτες που έκανε εις βάρος κράτους και κοινωνίας κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας του. Οι "ξυλοκόποι" Ισλανδοί δεν ακολούθησαν το παράδειγμα των καραπολιτισμένων Ελλήνων...καλλιτεχνών που αφήνουν τον δικόν τους να αρμενίζει με τα κανώ-καγιάκ στα πέλαγα και πάνε τον πρώην τους πρωθυπουργό καροτσάκι στον καδή!

Όχι, η μέρα που θα κάνει ευτυχισμένους δέκα εκατομμύρια Έλληνες δεν έχει έρθει ακόμα. Φάτε μάτια...Ισλανδία τότε, γιατί κάτι μου λέει ότι αυτή η ξεσκισμένη μέρα δεν θάρθει σε τούτη την δεκαετία. Τουλάστιχον...