17/6/11

Άλλαξε ο Μανωλιός

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqZ8KJaCqRvOsW_SENbCOO-VB-VVFGHQvuELXKkaroAvccoJ7rykL9U7LveBv4tbMNRxbdB1C41UuFJBMGQZ-pXb6tpJZriL4EsWURWov8zmnZnYJF7Why_syyBLDOS6lFGHiOAw-t3cg/s1600/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82.jpg

Τι σημαίνει ανασχηματισμός;

Ακριβώς το έργο που επιτελεί εδώ και τριάντα χρόνια ο "Αχόρταγος": Εισαγωγές-Εξαγωγές! Το περιεχόμενο του ευγενούς βυτίου, όπως και το ίδιο το βυτίο, ίδιο κι΄απαράλλαχτο!

Και σε πείσμα όλων αυτών των βλάσφημων που περιμένουν να μιλήσουμε περί σκατών, δεν θα μιλήσουμε! Τι, να γίνουμε σαν τα μούτρα τους;

Βάλε-βγάλε λοιπόν, και το αποτέλεσμα να έχει πάντα την ίδια μυρωδιά, στην περίπτωσή μας άρωμα σοσιαλισμού!

Κρίσιμες στιγμές για την ρουφιάνα πατρίδα, μόνο ένας ανασχηματισμός την σώζει. Ένα ανακάτωμα της ίδιας τράπουλας που την αφάνησε, το μαγικό ελιξήριο της σωτηρίας, άντε κόψτε! Η μοναδική ιδέα που κατεβαίνει στο κεφάλι του χαρτοκλέφτη για να σώσει την χαμένη παρτίδα του, το τομάρι του, είναι να αντικαταστήσει την μία μπλόφα με μια άλλη, την ντάμα κούπα με την ντάμα σπαθί.

Ο σημερινός ανασχηματισμός στηρίζεται πάνω στην θεία λογική της απάτης! Πατέντα, παλιά μου τέχνη κόσκινο και συνήθεια ζωής της πράσινης χολέρας: Αλλάζουμε μερικά πρόσωπα αντί πολιτικής. Μένουμε οι ίδιοι παραμυθιάζοντας τον κόσμο ότι είμαστε κάποιοι άλλοι. Συνεχίζουμε τον χαβά μας δίνοντας την εντύπωση στους αγαθούς ότι μόλις ξεκινήσαμε από την αρχή.

Και αν έχουμε δει ανασχηματισμούς με μία ελάχιστη δόση λογικής, με προγραμματισμό και κάποιο ουσιώδες περιεχόμενο, ο χθεσινός ήταν ένα άθλιο κακόγουστο ανέκδοτο. Ήταν η απάντηση του Παπανδρέου στην λαϊκή κατακραυγή και στην εσωτερική αμφισβήτηση: Βάζει ο Μανωλιός τα ρούχα του αλλιώς! Τόσο σοβαρά παίρνει αυτή η κυβέρνηση κοινωνία αλλά και το ίδιο το πασόκ!

Απύθμενο θράσος να αντιδράς στα βογγητά και τις κατάρες του κόσμου "σταμάτα επιτέλους πούστη" με ελαφρά πηδηματάκια προς τα πλάγια σφυρίζοντας αδιάφορα, με μερικές αλλαγές πιονιών στο ίδιο το παιχνίδι.

Και περιμένεις τώρα πασόκα να πιάσει τόπο η απάτη! Δηλαδή να προσπαθεί ο κόσμος να δει το μνημόνιο και να μην μπορεί. Περιμένεις πχ με την...αλλαξοϋπουργιά Παπ/φλώρου-Μπένυ να ρολάρουν τα μέτρα και να μη χτυπάνε πιά στην φτέρνα, να αγαπήσει ο κόσμος παράφωρα την τρόϊκα επειδή έφυγε η Κατσελοπατσαβούρα, να σου φωνάζουν οι αγανακτισμένοι Ωσανά επειδή έφυγε η Μπιρμπίλω και ήρθε ο Λαμπρινίδης....

Περιμένεις να σου πει ο άνεργος "γειά σου ωρέ Γιώργαρε, που έκανες επιτέλους και κάτι για μένα, στέλνοντας το καθήκι οικονομικών τώρα στο περιβάλλοντος". Ε ρε χάλια!

Ανασχηματισμός; Ούτε ζωοπάζαρο! Απόλυτη γελοιοποίηση θεσμών και αξιών, ξεφτύλα, φάρσα!

Να φύγει ο Παπακωνσταντινοτίποτας, εντέλως, όχι και εντελώς ντε, πρόσφερε! Ε τότε να φύγει ο Πάγκαλος, πολύ μας ταφαγαμεμαζί, πιάνει και τρεις καρέκλες. Εντάξει, νάρθει ο Παπαδήμας όταν πιάσει ο Ρέππας την αντιπροεδρία και αν πει το ναι ο Βενιζέλος για κάτι άλλο, βλέπουμε. Αλλά δεν θέλει ο Βενιζέλος, άσε με πρόεδρε, μη με ζορίζεις και βλέπω την Κατσέλη σε κάνα Γεωργίας να μαζεύει βρούβες. Μπαίνει βγαίνει ο Πεταλωτής, ξηλώνεται η Μπιρμπίλη και την κοπανάει η Κατσέλη, πάρτον κάτω τον Ραγκούση που ήταν και κολλητός, ξαναγυρίζει ο Πάγκαλος και κωλοβαράει ο Ρέππας, ο Δρούτσας παίρνει τ΄άρματα και βγαίνει στο μετερίζι, Σκανδαλίδης Καστανίδης, ράβε υπουργείο, ξύλωνε υπουργείο, πας εκεί, δεν πάω εγώ, ήρθε ο άλλος φύγε εσύ, σκέτη επιστήμη!

Και το αποτέλεσμα όλης αυτής της αξιοθρήνητης ξεφτύλας κρίθηκε ικανό να πάει να ορκιστεί ως...κυβέρνηση, αντί να πάει να φουντάρει νότια των Κυθήρων που έχει βάθος ο γυαλός.

Δεν πειράζει όμως....

Αν δεν πάτε εσείς να φουντάρετε στον γυαλό, θα έρθει ο γυαλός σε σας, μην ανησυχείτε....

HABEMUS ΤΣΑΡΟΜ! Βενιζέλος: Έφυγε από τα υποβρύχια που γέρνουν για να ισιώσει την Οικονομία της χώρας!

http://www.statesmen.gr/wp-content/uploads/2011/05/evangelos-venizelos1.jpg

Χαμός σε όλον τον κόσμο μετά την είδηση της τσαροποίησης του Μπένυ!

Η Κομισιόν διέκοψε την συνεδρίασή της για να κάνει κοντά ένα μισάωρο La Ola!

Οι οίκοι αξιολόγησης τύπωσαν άρον άρον φέιγ βολάν με δημόσια συγνώμη προς την ελληνική κυβέρνηση και τα πέταξαν από αεροπλάνο σε δέκα ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!

Ατέλειωτες ουρές μικροκαταθετών έξω από τράπεζες! Μεταφέρουνε με κάθε μεταφορικό μέσο, καροτσάκια, ιπποζύγια, ζεμπίλια, βαλίτσες, μπαούλα, τσάντες, σακίδια εκστρατείας, κάσες (ιδίως συμπολίτες μας από Γραφεία Κηδειών) κ.α τις οικονομίες που είχαν κρυμμένες στα σπίτια τους στις τράπεζες που είναι τώρα σίγουρες!

Επεισόδια στην Γουώλ Στρήτ! Ένα μεγάλο πλήθος αγανακτισμένων ανθρώπων δίνει μάχες σώμα με σώμα με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και σεκιουριτάδες του χρηματιστηρίου για να μπούνε μέσα! Με την πολεμική ιαχή "θέλουμε κι΄εμείς ελληνικά ομόλογα" επειχειρούν αυτή την στιγμή το αποφασιστικό μοιραίο ντου!

Ο πρώην ισχυρός άντρας του ΔΝΤ, Στρώς Καν, δήλωσε από την έπαυλη-φυλακή της Νέας Υόρκης όπου διαμένει τα εξής:


"Yes, yes, βουή βουή, μον αμί μεσιέ λε Βαζελινός ε ύν γκράν εξπέρ ντε Εκονομίκ"
Ναι ναι, (αγγλιστί και γαλλιστί) ο φίλος μου ο Βενιζέλος είναι αναμφισβήτητα μία αυθεντία στα Οικονομικά, η μεγαλύτερη δυνατή!


"Αβάντ ντε μινιστεριλίκ ντε ντεφένς, μεσιέ λε μινίστρ ντενητανέ  τιποταλλό από τουβλ εκονομίκ εξτραορντιναίρ...."
Αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι πριν γίνει υπουργός Αμύνης δεν είχε ιδιαίτερα βαθειές γνώσεις στην Οικονομία...

Βιβ λα Γκρες!
Βιβ λα σωτηρί ντε λα πατρί και υιό!
Βιβ μεσιέ Βαζελινός!
Βιβ λα καμαριέρ!

Εκατοντάδες μέλη του ΚΚΕ επιστρέφουν τα κομματικά βιβλιάριά τους στο κόμμα και εισέρχονται στο πασόκ! Διαλύεται ο ΣΥΝ/ΣΥΡ και ενσωματώνεται στην νεολαία πασόκ!

Εκατοντάδες αεροπλάνα από την αραβική χερσόνησο τίγκα με μεγιστάνες σεΐχηδες επενδυτές κάνουν γύρους πάνω από το Ελευθέριος Βενιζέλος περιμένωντας άδεια προσγείωσης!

Απίστευτο: Η καγκελάριος Μέρκελ ζήτησε μόλις από την ελληνική κυβέρνηση οικονομική βοήθεια! Αυτοΐαση της οικονομίας ως εκ θαύματος!

Χιλιάδες τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες πολιορκούν την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα για έκδοση έκτακτης βίζας! Το αδιαχώρητο! Ο Ερντογάν καλεί την ελληνική κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αλλιώς απειλεί με πόλεμο!

Τα Σκόπια επενδύουν το σύνολο χρυσού και συναλλάγματος που διαθέτουν στην γιαουρτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ! Μετά από έκτακτη δραματική συνεδρίαση του σκοπιανού υπουργικού συμβουλίου ο υπεύθυνος τύπου της σκοπιανής κυβέρνησης ανακοινώνει ότι η χώρα θα ονομάζεται στο εξής Δυναμό Βουκουρεστίου!

Εκατοντάδες γκρούπις φωνάζουν υστερικά και σκίζουν τα ρούχα τους έξω από το υπουργείο οικονομικών! Κυρίαρχο σύνθημα "Αχ Μπένυ, αχ Μπένυ, δεν γέρνει αυτό που μπαίνει"

Φήμες για αποστασία! 

Η Κ.Ο του πασόκ εξεγείρεται κατά του Παπανδρέου;

Θα δούμε σήμερα τον Μπένυ να βαδίζει στα χνάρια του Ελευθέριου Βενιζέλου;


Ανασχηματισμός; Επιθανάτιος ρόγχος!

Έτοιμο το νέο ρόστερ του πασόκ!

http://www.homepage.eu/userdaten/0100197/953/bilder/0707_fussballabc_z.jpg

Επιτέλους, η νέα ομάδα του πασόκ είναι εδώ! 
Αποφασισμένοι οι ουραγοί να αντιμετωπίσουν με κάθε τρόπο τον σίγουρο υποβιβασμό!

Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις τριών ημερών μεταξύ της ηγεσίας του πασόκ και της ηγεσίας του πασόκ και μετά από άκαρπες προσπάθειες του τεχνικού επιτελείου να υποβάλει παραίτηση στο προεδρείο του αντίπαλου αιώνιου εχθρού, ανακοινώθηκαν προ ολίγου από τα γραφεία του πασόκ τα εξής έκτακτα μέτρα:

1) Ο αποτυχημένος προπονητής, Γ.Α.Παπανδρέου, που ανέλαβε την ομάδα στα 44% και την έφτασε μετά από ενάμιση χρόνο στα 21% παραμένει στην θέση του! Φυσικά αυτό από μόνο του δεν θα αρκούσε ποτέ για την συνέχιση της συνεργασίας του με την ομάδα: Τον έσωσε το γεγονός ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς του σαν προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ήταν σαφώς χειρότερα απ΄ότι σαν προπονητής του πασόκ. Τι χειρότερα, δράμα!

2) Το σωματείο αποφάσισε να κάνει την αποχώρηση έξη σιχτιρισμένων παικτών -για λόγους εσωτερικής εθελοτυφλίας- γαργάρα.

3) Το αγωνιστικό σύστημα που ακολουθούσε η ομάδα παραμένει σχεδόν το ίδιο: Τρεις επιθετικές αιχμές, η τρόϊκα, πίσω της σε ρόλο ελεύθερου σκοπευτή οι Προβόπουλος και Δασκαλόπουλος, τρία τηλεοπτικά κανάλια κάνουν στο κέντρο παιχνίδι και πίσω δύο ανασταλτικοί, η μοναδική πραγματική αλλαγή, οι Πάγκαλος και Βενιζέλος που θα σχηματίζουν σε στάνταρ φάσεις, όπως φάουλ κοντά στην περιοχή, ένα αδιαπέραστο τείχος.

Σχόλιο: Η φαινομενική αναβάθμιση του μέχρι τώρα σχεδόν αναπληρωματικού, Βενιζέλου, σε βασικό παίκτη και μάλιστα σε μιά ιδιαίτερα νευραλγική, όσο και επικίνδυνη θέση, θέση ηλεκτρική καρέκλα, είναι ένας καταπληκτικός στρατηγικός ελιγμός του Παπανδρέου, και ταυτόχρονα τρανή απόδειξη ότι οι στόκοι στην ομάδα είναι δύο! 

Ο μέχρι τώρα μοναδικός σοβαρός ανταγωνιστής-υποψήφιος για την θέση του προπονητή, Βενιζέλος, δήθεν γάτα, δήθεν τσακμάκ, δήθεν τσάμπιον μονόπολυ, βρέθηκε από την αναπαυτική και σίγουρη αντιπολίτευση του Αμύνης ξαφνικά στην πρώτη γραμμή πυρός του Οικονομικών! 

Και για να παραδέσει το νερατζάκι της απίστευτης πολιτικής του αδεξιότητας (πιό ανεπτυγμένο το πολιτικό ένστικτο μιας...κουβαρίστρας), στις στιβαρές λιπόσαρκες πλάτες του και η οργάνωση της βρωμοδουλειάς για λογαριασμού του εσωτερικού του εχθρού, από το πόστο του Αντιπρόεδρου! Έτσι, εκεί που αρχικά στριτζωνότανε αρνούμενος υπουργείο, έφτασε να έχει δύο! Με αυτόν τον γελοίο τρόπο ξανάχασε για μια ακόμα φορά την μάχη για την αρχηγία στο πασόκ. Τάσπασε!

Η αντικατάσταση του ευνούχου αλλά οικονομολόγου Παπακωνσταντίνου από τον χοντρό αλλά νομικό Βενιζέλο στο υπουργείο...Οικονομικών είναι από τα όμορφα σοσιαλιστικά που εξέπληξαν ντόπιους και ξένους παρατηρητές, χαρακτηριστικό της σοβαρότητας και της ευθύνης με την οποία αντιμετωπίζει η κυβέρνηση την οικονομική κρίση. Δείχνει όλη την παπατζήδικη αντίληψη περί σωτηρίας της Πατρίς και πέντε τσουβάλια κωκ απ΄το καλό: Άκρατη "βυζαντινίλα" και τίποτα άλλο ο γαλανολευκοπράσινος "πατριωτισμός".



http://www.vflbrackenheim.de/fussball/images-fussball/vfl-brackenheim-ah-turtles_bybodoschaefer-400x.gif

4) Η θέση του λίμπερο καταργείται, στο εσωτερικό της άμυνας θα παίζουμε από σήμερα σε μία ευθεία. Παττακός στην θέση του παττακού Ραγκούση ο πρώην Δικαιοσύνης Καστανίδης. Σκεπτικό: α) Έτσι σώζεται καλύτερα η Ελλάδα. β) δεν έχει βήτα

5) Για να μπορούν οι πολυάσχολοι άντρες παίκτες να αφοσιωθούν χωρίς γκέλες απρόσκοπτα στην τροϊκική τους αποστολή χωρίς να τους ξεμυαλίζουν με τα μίνι τους και τις καμπύλες τους οι θεοκόμματοι υπουργοϋφυπουργάντζες τίθεται σε ισχύ το παρακάτω έκτακτο εθνοσωτήριο μέτρο: Απαγορεύονται οι γυναίκες υπουργοί-υφυπουργοί με εξαίρεση το Παιδείας, όπου δικαιολογείται λόγω "ταπεινού" αντικειμένου ο φραμπαλάς. Με τα ψίχουλα που κοστίζει στην κυβέρνηση η μόρφωση των παιδιών δεν πάει να βάλεις άντρα....

Σχόλιο: Η απογυναικοποίηση της σωτηρίας της πατρίδας από την χρεωκοπία και τον φεμινισμό είναι μία από τις πιό σπουδαίες εμπνεύσεις των κρατικοδίαιτων που εμπνέονται καθημερινά για λογαριασμό του Παπανδρέου, που πάσχει γενικά με τις εμπνεύσεις (αλλά σε αλλάζει στο πι και φι άμα σε δει να βουλιάζεις! Μία ενέργεια ρουά ματ στην εσωστρέφεια, στην έλλειψη ανταγωνιστηκότητας και στον πληθωρισμό! Δεν ξέρω πως τους ξέφυγε και έκαναν και κάτι σωστό, ίσως ο νόμος των πιθανοτήτων, ίσως η κακιά ώρα, αλλά ότι και νάταν, το αποτέλεσμα κάτι παραπάνω από θεϊκό:

α) Πήρε μπαούλο με τούβλο Χαλκίδος η Τζάκρη! Υποκλίνομαι! Κι΄ ένα τούβλο κατακέφαλα φεύγοντας ελπίζω...

β) Γύρισε η Αννούλα η Νταλάρα, η πράα νεράϊδα με το αγγελικό χαμόγελο και τα ατσάλινα νεύρα στο σπιτάκι της, που είχε πιάσει αράχνες! Κοντά στον αντρούλη της, τον Γιώργαρο, να του κάνει κάνα ιμάμ μπαϊλντί, που μπαΐλντισε ο άνθρωπος συνέχεια ντελίβερυ και παραλίγο να ρέψει από την ετοιμοφαγία. Τώρα που επέστρεψε η γυναίκα του από τον σοσιαλισμό δεν αποκλείω την επιστροφή του λαϊκού βάρδου στον λαό. Αλλά κάτι μου λέει, ότι ο μπαγασάκος ο λαός δεν μασάει πιά. Πάντως χαιρετίζω με ενθουσιασμό την επιστροφή της Αννούλας στον νεροχύτη και ας μας λείψει λίγο στις παρελάσεις.

γ) Εξαφανιζόλ η Παλούκα, η Αρσέναινα, η κατσελοπατσαβούρα της τρόϊκας! Αμάν βάσανο! Εδώ θα είναι τα πράγματα διαφορετικά απ΄ότι με την Αννούλα την Νταλάρα, την νύφη θα της πληρώσει ο Αρσένης που είχε βρει την ησυχία του ο άνθρωπος, αλλά να πρόσεχε, να την χώριζε έγκαιρα, νάχε κάνα κόμματο να τον γηροκομούσε, όπως τώρα ο Χοντροπάγκαλος με την παραλίγο δήμαρχο.

δ) Πάει και η Μπιρμπίλω και να δείτε κλάμα ο Λεβαντής που δεν θα την έχει πλέον σύμμαχο στον αγώνα του κατά των σκοτεινών δυνάμεων των κατοίκων της Λαυρεωτικής!


http://www.drs.org/cms/uploads/pics/2010_06_30_BG-Kliniktour_Hamburg_Nachbericht_Blindenfussball.jpg

6) Για καλύτερο έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας της μπάλλας στο εσωτερικό της άμυνας απομακρύνεται ο ζουμπάς πρώην παττακός εσωτερικών, Ραγκούσης, ξάδερφος της Αννούλας, κατ΄εικόνα και καθ΄ομοίωσην αξιωματικού Ες Ες σε αμέτρητα φιλμ, κατά τα άλλα τσίφτης και κολλητός του Πρόεδρα στο άλλο πόστο, γιατί ήταν μια Υποδομή που έπρεπε να Μεταφερθεί στο Δίκτυο, οπότε καταλαβαίνετε έπρεπε να "Αλλαγή εδώ και τώρα". Ξέρουμε, θα τον πεθυμίσει κάθε Μετανάστης που τόχει μεράκι, να κάνει κι΄αυτός μιά φορά ως ξενάκι άνθρωπος  απεργία πείνας, αλλά να μην κάνουμε όλοι μας μια θυσία για την πατρίδα;

7) Το εξωτερικό παιχνίδι αναλαμβάνει αντί του άγνωστου στο ευρύ και στενό κοινό Δρούτσα, ο πασίγνωστος ανά την οικουμένη, Λαμπρινίδης.

8) Ο μέχρι σήμερα κόφτης, Παπακωνσταντίνου, χάνει την θέση βασικού και θα μπαίνει σαν αναπληρωματικός το δεύτερο ημίχρονο, όταν μένει κάποιος βασικός από...ενέργεια.

9) Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την τελική νίκη των δανειστών ακόμα και αν μείνουμε με οχτώ παίχτες! Όλοι οι Έλληνες, χωρίς άλλη εξαίρεση εκτός αυτών που έχουνε και άρα δεν μπορούνε, να θυσιάσουμε τις ΔΕΚΟ στην κανονική διάρκεια του αγώνα, να πάμε για λιμάνια και αεροδρόμια στην παράταση και να ξεπατώσουμε όλα τα υπόλοιπα σε πέντε άστοχα πέναλτυ.

10) Καραγκούνης

11) Νίνης


Μια τρύπα στο νερό, φωνάζει ο λεηλατημένος πολίτης ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους ντε φάκτο υποβιβασμένους για το επόμενο ματς!

Ένα ματς που μπορεί να μην τελειώσει καν, αν λάβουμε υπ΄όψη μας τις εκατοντάδες χιλιάδες (πρώην) θεατών που φωνάζουν άγρια από τις κερκίδες...

....θα μπούμε μέσα!