31/3/12

Σαμαράς: Λύστε με, να σας δέσω!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGXddiDl5Z1s5vlXrf2kuoyX4KwJx-ia9y98ZNHuxHrM1mUcM96HZePUSlFUxsL5RexOu5U0TppZhwxyOv5pbpO4vy0bp31SZbetUMoRISmQx62-Va9aRndOPH4MtCdWOZIKhCtqKEGrA/s1600/1.jpg


Σαμαράς: "Λύστε μου τα χέρια να κυβερνήσω"

Βραχόκηπος: Δεν πιστεύω να κάνει κανένας καμμιά μαλακία!

Δεν ξαναβάζει υποψηφιότητα η Βάσω Παπανδρέου! Θα το αντέξετε; Εγώ μάλλον όχι!

http://egolpio.files.wordpress.com/2010/03/180901tears.jpg?w=510


Η είδηση συγκλόνισε! Σφιγμένα χείλη, βλέματα απόγνωσης και ένα δάκρυ πικρό ξέφυγε απ΄τις καρδιές μας και κύλησε να ποτίσει την επίσης πονεμένη γη.

Όχι, ούτε έγινε κατολίσθηση, ούτε έπεσε και πλάκωσε κανέναν ένας βράχος! Η Βάσω Παπανδρέου δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές, και κλαίνε τα πουλιά στις παρυφές καθώς γυρίζουνε των λόφων για μας που ήσυχοι αλλάζουμε φιλιά στην εποχή των τοκογλύφων!

Το μοιράζομαι με όλους εσάς φίλοι μου, να γίνει ελαφρύτερο. Βασούλα ώρα σου καλή λοιπόν και να μη μας γράφεις! Καιρός πιά να σε γράψουμε εμείς...


Η Ελλάδα έβαλε σκούπα! Τρέμε ξένε!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiw3a1Af6H00AlJ2fk_OzZ5qbWKS5s8OKbPdIdmhPHkqJgiV9qAXjtubxfHExqQJhQ-65hOaFX60IcBaKPi5XbyStQgq3g_PWqQxwRriQbWnflWUSl8qyioB85Z317ab16Q49h13tElZ_yE/s1600/skoupa.jpg

Ένα όργανο της Καθαριότητας κατά το...σάρωμα!

Για αυτήν την χρεωκοπία δεν αρκούν ούτε εκατό "πακέτα στήριξης": Για την ηθική χρεωκοπία της κοινωνίας μας, που φαίνεται να μην συγκινεί κανέναν, ο λόγος!

Ούτε τις αγορές, ούτε τους εταίρους, ούτε την τρόϊκα, ούτε την κυβέρνηση, ούτε τον τύπο και τα κανάλια, ούτε καν τον Ραγκούση που είναι...ευαίσθητος σε θέματα πολιτισμού απασχολεί το -όπως φαίνεται- δευτερεύον γεγονός της πολιτισμικής κατηφόρας ενός μεγάλου τμήματος της κοινωνίας μας.

Πες μου πως αντιμετωπίζεις τις μειονότητες, να σου πω πόσο άνθρωπος είσαι, λέει μιά παλιά παροιμία. Καλύτερα να μην πούμε πως τις αντιμετωπίζουμε εμείς, γιατί η αλήθεια δεν είναι καθόλου κολακευτική για μία χώρα που μας έχει..συνηθίσει να δίνει...τα φώτα στην ανθρωπότητα και άλλα τέτοια φαιδρά.

Σκοτάδι!

Για επιχείρηση "σκούπα" μιλάει τελευταία όλη η χώρα, τύπος, κανάλια, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, "ειδικοί", πολίτες και τρίζουν τα θεμέλια της Ακρόπολης και κλαίει ο ουρανός. Κανένας δεν φαίνεται να ντρέπεται, κανένας δεν δείχνει να προβληματίζεται, και δεν βρίσκεται ένας χριστιανός να βάλει φωτιά στο φυτίλι και να τινάξει στον αέρα αυτή την αποκτηνωμένη χώρα, να ησυχάσουμε. 

Επιχείρηση "σκούπα" ξηγιέται λοιπόν ο κατά τα άλλα "εφευρέτης" της δημοκρατίας, της φιλοσοφίας και του κίονα κορινθιακού ρυθμού!

Σκοτάδι βαθύ!

Σκουπίζει επίσημα, ελεύθερα, ανοιχτά και λεβέντικα ο άξιος απόγονος του Σωκράτη και του Πλάτωνα, μην ενοχλείτε!

Επιχείρηση σκούπα το όνομα του έπους που γράφει ο Νεοέλληνας, υποκλιθείτε λαοί! Παράτησε ο Έλληνας το σφυρί και το καλέμι, την πένα και το χαρτί, τον χάρακα και το τρίγωνο και έπιασε σκούπα και φαράσι και σκουπίζει!

Τι σκουπίζει; Ανθρώπους! Ζωές!

Η επιχείρηση δεν ονομάστηκε τυχαία "σκούπα": Μετανάστες, αλλοδαποί, άνθρωποι στο περιθώριο του νόμου, χωρίς πράσινη κάρτα, χωρίς βίζα, χωρίς στον ήλιο μοίρα, είναι τα σκουπίδια που σκουπίζει ο Έλληνας! Να τι ισχύει σε τούτη την θλιβερή χώρα σαν σκουπίδι!

Φίλε τουρίστα άφησέ μας στην μαυρίλα μας και τράβα να φορέσεις βραχιολάκι ωλ ινκλούσιφ σε άλλον, πιό φιλόξενο τόπο.