10/6/11

Γέμισε πάλι ο Πάγκαλος: Φωνάξτε τον Αχόρταγο!


Αλήτης, τσογλάνι και ηλίθιος ο Τσίπρας!

Άνοιξε πάλι σήμερα ο βόθρος της ελληνικής πολιτικής, κοπρίτης φαγαμεμαζής Πάγκαλος, για να μας υπενθυμίσει άλλη μιά φορά ότι (σύμφωνα με μιά παλιά παροιμία του Θριάσιου Πεδίου) "με τον κατάλληλο κώλο κάνουν πολιτική καριέρα ακόμα και τα σκατά". 

Αντιπρόεδρος κουισλινκής κυβέρνησης είναι το έσχατο κήτος, όχι τίποτα σοβαρό, ξέρω γω μεροκαματιάρης, βιοπαλαιστής, να περιμένεις ανθρώπινο λεξιλόγιο. Αλλά ακόμα και αν έχει ξεπεράσει τους 10.555 πρώτους ηθικούς φραγμούς και έχει φτάσει αισίως στο ύψιστο στάδιο πολιτικής αποκτήνωσης, δεν περιμένεις από έναν αναπληρωματικό πρωθυπουργό οπωσδήποτε έναν τέτοιο λεξικό εκτροχιασμό.

Της Πόπης έγινε σήμερα στην Βουλή όταν μπλέξανε Τσίπρας και Αρχικοπρίτης για μία ακόμα φορά τα μπούτια τους! Και αυτή την φορά έχασε το παχύδερμο του πασόκ απόλυτα τον έλεγχο! Αυτή την φορά τα έσπασε κανονικά η κουραδομηχανή του πασόκ: Τι αλήτη ανέβασε τον Τσίπρα, τι τσογλάνι τον κατέβασε, τι ηλίθιο τον στόλισε, τι κακομαθημένο και κακοήθη, ακόμα και με ξυλοδαρμό τον απείλησε, όχι όμως, όπως είπε, από αυτόν! 

Πάτος ο Θεόδωρος ο Πανάθλιος, η σήψη και παρακμή του δικομματισμού σε συσκευασία βοδιού! Δυστυχώς θα τον υποστούμε απ΄ότι φαίνεται για ακόμα 2-3 χρόνια, αφού δεν σηκωνόμαστε να φλιτάρουμε απ΄την ζωή μας τις σκατόμυγες.

Εκτός και κάνει καμμιά προσπάθεια να σπάσει το (δικό του) παγκόσμιο ρεκόρ σουβλακοφαγίας (112) και του καθήσει (άντε ντε) από την λαιμαργία κάνα καλαμάκι στον λαιμό και πάει ένδοξα στον διάολο να ησυχάσουμε. Ψόφος!




«Είναι αλήτης και τσογλάνι ο Τσίπρας. Είναι ένα παιδί που τα βρήκε όλα έτοιμα στη ζωή του. Το θράσος του έχει ξεπεράσει κάθε όριο και πιστεύω ότι κάποια στιγμή από κάποιον θα τις αρπάξει, σίγουρα όμως όχι από μένα»

«Ο άνθρωπος είναι κακοήθης. Αυτή τη φράση την έχει ξαναπεί και του έστειλα mail διευκρινίζοντάς του ότι εγώ ουδέποτε ανέφερα ότι το μνημόνιο είναι ευλογία. Αλλά αυτός, σαν ηλίθιος, το χρησιμοποίησε ξανά σήμερα»