6/3/11

Κυβέρνηση: Της πουτάνας το κάγκελο!


Αφού απέτυχε και η κίνηση του αρχιτζαμπατζή, παλιού θαυμαστή της χούντας, λαμόγιο Μεταφορών, Ρέππα, να συμμαζέψει τα πράγματα στέλνωντας την μισή Ελλάδα στην φυλακή για μια χούφτα διόδια και εισιτήρια, βρίσκεται η λεχρίτικη κυβέρνηση των ηθικών τζαμπατζήδων της πολιτικής στην μέση και της την έχει πέσει όλη οι κοινωνία να της κάνει Φατούρο!

Χαμός! Απεργίες, πορείες, τριήμερες παναττικές του Παναγολαμόγιου (αυτό και αν είναι ασήκωτο), Υπατία, δεν πληρώνω, άσχημα μαντάτα από την Μέρκελ, Κερατέα, επισκέψεις πολιτών κατ΄οίκον, τσι Πόπης με κραξίματα σε Βερολίνα, Παρίσια, βαράει και η φιλενάδα η τρόϊκα, μακελειό στον Ρέντη, οι οικονομία στον πάτο, τρίζουν τα θεμέλια και η ελιά της Διαμαντοπούλου, άρχισαν και οι υπουργοί της ξεφτύλας το αλληλοφτύσιμο, μέχρι και επισκευή του μνημονίου ζητάει τώρα η Κατσέλη που είναι η ίδια για επισκευή και πέταμα!

Της κυβέρνησης το κάγκελο!

Τώρα άρχισε και η υπουργική δυσωδία την χορωδία! Μπένυ κατά Παττακού, Παττακός κατά Ευνούχου, τζαμπατζής Ρέππας κατά Μπιρμπίλως, Μπιρμπίλω κατά Παμπούκη, Πάγκαλος κατά όλων και όλοι κατά Πάγκαλου, χαμός! Μόνο ο κοινός φόβος του  παλουκώματος κρατάει τους επιστήμονες της ξεπούλας ακόμα κάτω από την σημαία του εργολαβικοκατασκευαστικού σοσιαλισμού!

Κάθονται οι ντόπιοι και ξένοι σύμβουλοι και κοπανάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο μήπως και κατεβάσουν καμμιά σωτήρια ιδέα για το κόμμα της σωτηρίας του Μπόμπολα και του Λάτση, αλλά μάταιος κόπος! Ο κόσμος φτύνει, ο κόσμος κράζει, είναι μεν ευτυχισμένος ο κόσμος αλλά υποκινείται από, ξέρετε ποιούς, πάντως υποκινείται αγρίως και από μόνος του, και πολύ βρωμάει παλούκωμα η υπόθεση, άσε!

Τι κάνουμε; Δημοψήφισμα; Εκλογές; Ανασχηματισμό; Στρατιωτικό νόμο; Συνασπισμό με την ΝΔ, που την τρώει ο κώλος της για εξουσία και τελικά θα φάει και αυτή παλούκι;

Το δημοψήφισμα δεν έχει πλέον νόημα, πάει η παρθενιά, δεν ξαναφτιάχνεται. Οι εκλογές πάντα παίζουν, αλλά πρέπει να γίνουν την στιγμή που θα εφεύρει ο σοσιαλισμός ακόμα ένα καραμπινάτο ψέμα τύπου "λεφτά υπάρχουν", χωρίς μεγάλο ψέμα εκλογές γιοκ.

Μόνο ο ανασχηματισμός υπόσχεται κάτι καλό. Με την υπουργοποίηση του πχ Γιώργου Νταλάρα μπορεί να βρεθεί λύση στο καυτό πρόβλημα της απεργίας πείνας στο Υπατία! Ο λαϊκός τροβαδούρος είναι ικανός να κάνει κοντσέρτο αλληλεγγύης υπέρ του έργου της κυβέρνησης και να συμμετέχουν ως θεατές και οι απεργοί πείνας...

Πάντως μέσα στο γενικό αλαλούμ χτύπησε ο Γιωργάκης επιτέλους μια σωστή: Η δική μας η φυγή είναι προς τα μπρος, είπε!

 Εμ, αν σε έχουν πάρει οι άλλοι από πίσω κατόπι, που αλλού να πας πρόεδρε;





"Πωλητήριο στα «ασημικά» των τραπεζών βάζει η ΕΚΤ"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGoT0CfVm8ufsvmUuKBrHDAuvS0cJ784-7Fe7TworOSRCarRhthfqvi4-Bi2nN966CsrsDrXCj4CvMQk_bnTzOlOXrpmK189Zvmqje-3AkeCJjeuPGHs_k6l1hVxCdZ2BiwKPdU0yxck0r/s400/%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%96%CE%95%CE%A3.jpg

Συνταρακτική μεν είδηση που με αφήνει παγερά αδιάφορο!

"Πωλητήριο στα «ασημικά» των τραπεζών βάζει η ΕΚΤ"

Να βάλουν, λέει, τον κώλο τους κάτω οι ελληνικές τράπεζες και να αυξήσουν το κεφάλαιό τους, να πουλήσουν την ακίνητή τους περιουσία αντί να τρέχουν συνέχεια πίσω από την ΕΚΤ ή από τα λεφτά του μαλάκα του κοσμάκη που επιτρέπει με την ανοχή του τις ξεφτύλες τύπου "Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ", τα λεφτάκια από την τσέπη του δηλαδή.

Φάγανε καλά τα παιδιά του γκισέ και της τοκογλυφίας, με το φτυάρι του κωκ μάλιστα, αλλά τώρα να πάνε λέει αλλού να βγάλουν τα μάτια τους, δεν μασάει άλλα κρεντίτια η ΕΚΤ! Οι ελληνικές (;) τράπεζες μάσησαν καλώς και ευπρεπώς ότι βρέθηκε στο διάβα τους, φάγανε από τον πολίτη, από το κράτος, ότι μπόρεσαν τα παιδιά, δεν κάνανε μαλακίες με δάνεια να ρισκάρουν το ξένο παραδάκι, να πάρει τα πάνω της η αγορά, καλά παιδιά!

Ζόρια όμως με την κονόμα τώρα, ζόρι από την ΕΚΤ, φωνάζει για ξεπούλα και η τρόϊκα!

Και είχα μια σκασίλα....

Έτσι θα λαμβάνει ο εργοδότης επίδομα ανεργίας!

Στους εργοδότες το επίδομα ανεργίας!





Πάλι σε δράση τα θολά μυαλά των νεοφιλελεύθερων κοντραπλακεδοστόκων της πασοκέ ντε λα ξεπούλ μασίφ ε ξεφτυλιζέ τουτ λα γκρές!

Το κάρφωσαν δεξιά, το κάρφωσαν πάλι δεξιά (αυτά είναι τα μήκη κύματος του πασόκ, δεν έχει άλλα) τελικά τους κάθησε η φόλα και την πετάξανε (αντι να την χλαπακιάσουνε οι ίδιοι, να τελειώνουμε) προς τέρψην και ευχαρίστηση κάθε μεγαλοβιομήχανου!

Μπα, δεν κόβουμε το επίδομα ανεργίας (μα τι λέτε, γίνονται αυτά;), απλά το δίνουμε...στους εργοδότες!

Όχι, δεν γράφει ο βράχος ότι κατέβηκε στον κήπο του, είναι μια από τις γαμάτες νέες ιδέες που αντέγραψε η καφροσοσιαληστρική πασόκα στην καραδεξιά Ευρώπη και μας τήνε φέρνει να γίνουμε επιτέλους αθρώποι!

Αυτά τα ωραία μας ανακοίνωσε η πατσαβούρα της τρόϊκας, μην λέμε τώρα ονόματα και θιχτεί το λαμόγιο ο Αρσένης που τα χώνουμε στην (πα) Λούκα του, μαζί με τον λεχρίτη υφυπουργό Εργασίας, ποντικομούρη Κεγκέρογλου από τα Χανιά.

Δεν θα το δώσουνε το επίδομα ανεργίας στην εργοδοσία όμως τζάμπα, θα το ανταλλάξουνε με κάτι χαντρούλες και καθρεφτάκια, χέρι με χέρι! Σας δίνουμε κύριοι εργοδότες το επίδομα ανεργίας να πληρώσετε τις εργοδοτικές εισφορές που είναι και βαριές, μη πάθετε τίποτα, εργοδότες άνθρωποι, και απασχολείτε με την σειρά σας τον άνεργο κάτι μήνοι και τον παρατάτε μετά και πάτε για φρέσκοι.

Και γαμώ την έμπνευση! Δουλεύεις στον Κόκκαλη και το κράτος σου πληρώνει τα ένσημα! Πάμε φουλ για σοσιαλισμό! Αλλά άμα το δούμε λίγο διαφορετικά, θα δούμε ότι έχουμε ήδη σοσιαλισμό και βαδίζουμε ολοταχώς προς τον Κομμουνισμό! Θα πείτε, ναι καλά, αυτό το γνωρίζουμε, πες όμως στο κοινό που σε διαβάζει, ότι φτάνουμε εκεί δια του πλαγίου τριακοστού τρίτου δρόμου προς τον κομμουνισμό που επικαλείται ο ανδρεοπαπανδρεϊστής-γιωργοπαπανδρεϊστής Σκανδαλίδης. Ντάξει, το λέω.

Φουλ για κομμουνισμό λοιπόν το πασόκ, έφτασε πλέον η στιγμή να αποδώσουν καρπό οι μεταγραφές των Πάγκαλου, Λοβέρδου, Δαμανάκη, Ανδρουλακοσκουλίκη κ.α από τον χώρο της Επαναστατικής Αριστεράς. Να σας εξηγήσω αν δεν καταλάβατε, πράγμα που αποκλείεται, γιατί μόνο ξύπνιοι άνθρωποι διαβάζουν βραχόκηπο. Λιγοστοί δηλαδή, σπανίζει το είδος στην χώρα μας, έτσι δικαιολογείται και η μεγάλη πτώση των κλικ στην σελίδα που μας αναγκάζει να βάλουμε σε λίγο λουκέτο. Α, να σας εξηγήσω γιατί κομμουνισμός.

Όταν τους δίνει το κράτος το επίδομα ανεργίας να πληρώσουνε τις εισφορές τους, το επόμενα που θα τους δώσει είναι τα επιδόματα τυφλών, ανθρώπων με Σύνδρομο Ντάουν, ανθυγειινών και βαρέων και όλα όσα έχουν μείνει ακόμα για να σου πληρώσουν τον μισθό σου! Ε, όταν δουλεύεις και η εργοδοσία δεν δίνει μια από την τσέπη της και το κράτος τα πληρώνει όλα τι είναι; Ή καθεστώς σκλαβιάς (αποκλείεται, δεν θα το επιτρέψει ο Λοβέρδος) ή κομμουνισμός! Δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται πλέον ιδιωτική εργοδοσία, σωθήκαμε!

Αλλά άν το δούμε από άλλη οπτική γωνία αρχίζει να χάνει ρε γαμώτο! Γιατί τα χρήματα που χώνει η ρεντικολέντζα της κυβέρνησης στο λαμόγιο τον εργοδότη είναι δικά μας λεφτά! Σκεφτήτε, να το αφήσουμε να το ξεχέσουν εντελώς οι κοπριτοαλλαγολόγοι της πασόκας και να μας πάει σηκωτούς ο σοσιαλισμός:

Πας μετά από καναδυό μήνες και βαράς την πόρτα του Λάτση! Γειά σας, άκουσα ότι στήνετε μια καλή με σκουπιδάκι αφράτο εδώ στην Λαυρεωτική, να φλομώσετε στον ρύπο την Κερατέα, να πάει η πόλη μπροστά. Αληθεύει; - Oυυυ, πολύ! Θα σου έλεγα μπέκα μέσα ελπιδοφόρε σκουπιδολάγνε νεαρέ για τα περαιτέρω, αλλά δεν σου λέω, αυτά τα λέμε σε "κάποιους" όταν πρόκειται για μίζα και ας μην είναι και τόσο νεαροί. Λέγε εδώ τι θες; Και απαντάς εσύ, πόσα θες να σου σκάσω ρε μπάρμπα, να με βάλεις να σου δουλεύω οχτάωρο πέντε μέρες την βδομάδα;

Σας παρακαλώ κρατήστε το μακριά από Παναγόπουλο και σία, μπορεί να στήσει και καμμιά Μισάωρη Πανπλατειοκολλιατσική από την καΐλα του για μάχη!

Ακούει ο νεοφιλελεύθερος κάφρος την λέξη ΕΠΙΔΟΜΑ και βγάζει σπυράκια! Είναι από τους βασικούς Νόμους αυτής της ξεφτυλισμένης αντικοινωνικής καφρίλας:

ΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΔΩΣΕΙΣ!

Μην ανακατεύεσαι κύριε κράτος στα περί αγοράς! Κάτσε και βλέπε και άσε την αγορά ελεύθερη να τα ρεγουλάρει όλα μονάχη της! Μη βοηθάς, μην επιδοτείς, μην λυπάσαι, μην κάνεις δικές σου επιχειρήσεις, μην ανακατεύεσαι!

Και αν παρόλα αυτά έχει μείνει κανένα επίδομα, δώσε το σε μας!

Για γέλια;