20/3/12

Ο Λαζόπουλος νοθεύει τα αποτελέσματα της εκλογής προέδρου του πασόκ!



240.000 πασόκοι βρήκαν τον δρόμο προς τις κάλπες, λέει, θρίαμβος του σοσιαλισμού! Εφτάψυχο το κίνημα, γράφει η μισοπεθαμένη πρασινοφυλλάδα Το Βήμα, και γαμώ την ζωτικότητα! Τίποτα από όλα αυτά δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια! Ούτε οι ψηφοφόροι ήταν 240.000, ούτε θρίαμβος του σοσιαλισμού, ούτε το πασόκ εφτάψυχο! Και πάνω από όλα, το κλιπάκι του Λαζόπουλου είναι απόλυτα ψευδές, κακόβουλο και στημένο!

Ο βραχόκηπος έχει στην διάθεσή του τα μυστικά αποτελέσματα των εκλογών, τα αληθινά αποτελέσματα, και αν δεχτεί την ανάλογη πίεση από το αναγνωστικό του κοινό, μπορεί και να τα δημοσιοποιήσει.

Πρώτον: Δεν ψήφισαν 240.000 αλλά 2.223.530 ή 2.223.531 φίλοι του πασόκ! Αυτός ο ένας που κάνει την διαφορά μάλλον διπλοψήφισε, λέμε μάλλον, δεν βάζουμε το χέρι μας στο Ευαγγέλιο, μπορεί και όχι. Πάντως έγινε καταγγελία και η Ιπποκράτους έστησε μιά ερευνητική επιτροπή που διερευνά το θέμα. Ο πραγματικός αριθμός των ψηφοφόρων κρατήθηκε μυστικός για να μην επέλθει χαλάρωση των οπαδών του πασόκ εν όψει των ερχόμενων εκλογών.

Δεύτερον: Όταν σε ψηφίζουν 2.223.530 ή 531 άτομα δεν είναι απλός θρίαμβος, αλλά η μητέρα όλων των θριάμβων παρακαλώ!

Τρίτον: Το πασόκ δεν είναι γάτα για να είναι εφτάψυχο, το πασόκ είναι απλά αθάνατο. Έχει μία ψυχή, μία και να τσούζει που λένε. Είδατε που έγραφε ο τοίχος πίσω από τον Βενιζέλο "αρχίζουμε"; Η μία αυτή ψυχή ήταν που άρχιζε.

Τέταρτον: Ο Βενιζέλος έλαβε 2.435.082 ψήφους, γύρω στα 108% δηλαδή, μπορεί και περισσότερο, ξεπερνώντας ακόμα και το 75% του αξέχαστου στοχαστή Αουγκούστο Πινοτσέτ στην Χιλή.

Πέμπτον: Ο μέσος όρος ηλικίας των ψηφοφόρων του πασόκ ήταν ακριβώς 2.487.321! Όχι, συγγνώμη, αυτός ήταν ο αριθμός των ψήφων, τα μπέρδεψα. Ο μέσος όρος ηλικίας ήταν 24,12 χρόνια, η κρεμ ντε λα κρεμ της νεότητας δηλαδή. Οι ηλικιωμένοι που φάνηκαν δήθεν σαν ψηφοφόροι σε ορισμένες κακόβουλες φωτογραφίες, δεν ήταν άλλοι από τους μπαμπάδες και μαμάδες ή τους κηδεμόνες που συνόδευαν τους νεαρούς πασόκους που προσήλθαν στις κάλπες.

Έκτον: Τα έσοδα της λαχειοφόρου εκλογής ήταν 2x2.512.346 (δίφραγκο επί ψηφοφόροι)+450 ευρώ από την σύνταξη πείνας που χάρισε ένας μαλάκας γιά να σωθεί η χώρα.

Έβδομον: Σα δε ντρέπεται λέω γω ο Λαζόπουλος να μεταδίδει τέτοια κλιπάκια με ασύστολες αλήθειες, φτου του.

Όγδοον: Όλες αυτές οι αποκαλύψεις χωρίς να δεχτεί ο βραχόκηπος ούτε την στοιχειώδη πίεση! Σκεφτείτε τι θα ξερνάγαμε αν μας πιέζατε!