30/1/12

Φυλακές Κορυδαλλού: Απαγορεύεται η είσοδος στους πάντες!

http://manitaritoubounou.files.wordpress.com/2009/10/fylagstef-3.jpg


Το αδιαχώρητο στις  φυλακές Κορυδαλλού και Χαλκίδας, sold out! Τίγκα μέχρι πάνω οι Στενές, δεν μπαίνεις μέσα ούτε με φουλ του φόνου με βιασμό! Παράξενα πράγματα νάναι γεμάτες και οι φυλακές αλλά και η υπόλοιπη χώρα με κακοποιό στοιχείο και μάλιστα χωρίς να έχει πάει ούτε ένας πολιτικός μέσα!

Η πασόκα δεν έχει πρόβλημα με κάτι τέτοια ψιλά, λύνει το πρόβλημα πριν προλάβεις να λύσεις τα κορδόνια σου: Αμολάμε όξω λέφτερα τα κακοποιάκια κατηγορίας φτερού έως μύγας, δημιουργείται χώρος για πρωταθλητές βαρέων βαρών! Να όμως που δεν συμφωνάνε οι στόκοι της νουδού και του στόκ.ο.ς και χαλάει το γλυκό του κουταλιού.

Να φανταστείτε το αδιέξοδο του υπουργείου Δικαιοσύνης, αναγκαστήκανε οι άνθρωποι να απευθύνουν έκκληση στους συνανθρώπους μας που ρέπουν προς την παρανομία, όπως αναλογιζόμενοι την δυσχερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, βάλουν νερό στο κρασί τους, και αν δεν μπορούν να κάνουν λίγο κράττει με την παρανομία, για την πατρίς ρε γαμώτο, να έχουν τουλάχιστον τα μάτια τους ανοιχτά, μην τους τσακώσει εύκολα η μπασκιναρία και τραβάει τα μαλλιά του ο διευθυντής της φυλακής και που να τους βάλει ο άνθρωπος.

Τώρα τι θα κάνουνε με τον Λάκη τον Γαβαλά, ο Θεός κι΄η ψυχή τους. Είναι και σεξουαλικώς ΑΜΕΒ ο άνθρωπος (Άτομο Με Ειδικά Βίτσια), δεν γίνεται να τον βάλεις σε οποιοδήποτε κελί, θα τον κάνουν φύλλο και φτερού οι...μερακλήδες εσώκλειστοι.

Θα σας κρατάμε με συνεχή ενημέρωση διαρκώς ενήμερους!

Δεν θέλουμε γερμανό. Γερμανοτσολιάδες δεκτοί....

Οι αρχηγοί θυσιάζουν τον 14ο για να σώσουν τον 13ο μισθό
 
 
Τον πρώτο τον ψήφισε η Βρυξέλλα....
Τον δεύτερο τον ψήφισε ο Μαλάκας και τον ξεψήφισε πάλι η Βρυξέλλα....
Τον τρίτο δεν τον ψήφισε κανένας, αλλά τον εξανάγκασε η Βρυξέλλα....
Τον ύστατο ούτε τον ψήφισε, ούτε τον έπεισε κανένας. Είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα....
 
Τόση...λαϊκή βούληση ευδοκιμεί στην κυβέρνηση αυτή την εποχή!
 
Και μετά λένε ότι με έναν Ύπατο Αρμοστή θα χάλαγε ο κόσμος!


 

Χρυσοχοΐδης: Πολύ καλοί αθρώποι αφτή η Κινέζοι!

http://www.agelioforos.gr/files/Militsi%20Georgia/resized/xrysoxoidis_kinezos_425x.jpg

Τσαντάνγκ Ξεκιναοκιάνκ: 迈克尔,我们会支持总统的运动,但是没有做任何事情,土豆,我知道我走了,毛泽东没有读过马克思,她现在中国废话。(Η μετάφραση του Google είναι χειρότερη και από τα ελληνικά του Χρυσοχοΐδη!)

Σκούρα τα βρήκε ο απίθανος υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, υποψήφιος πρόεδρος του πασόκ και παρατρίχα εξπέρ σε θέματα Μνημονίου, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στην σημερινή του συνάντηση με τον κινέζο ομόλογό του, Ζανγκ Ξιαοκιάνγκ, ανάθεμα τη φύτρα του για όνομα. Και από την κινέζικη άποψη ανάθεμα τη φύτρα του...


Περί "ενίσχυσης της συνεργασίας στους τομείς της ναυτιλίας, του τουρισμού και της ναυπήγησης πλοίων", αλλά και για την ξεπούλα των αποκρατικοποιήσεων και την επέκταση της κονόμας της Cosco ο λόγος, πολύ κείμενο ρε γαμώτο, που να βρεις χρόνο να το διαβάσεις; 

Ο σύντροφος Τζανγκ Ξανκιαναντζάν υποσχέθηκε βοήθεια της χώρας του για να ξεπεράσει η ΕΕ και η Ελλάδα την κρίση και ο βαθιά συγκινημένος Χρυσοχοΐδης του έταξε φασττράκ διαδικασίες έκδοσης βίζας. Πάπια Πεκίνου άγνωστον αν φάγανε μετά.

Ο κύριος Κζιάνγκξ Ξαναματακαπαματζιάνγκ είπε στο τέλος και ένα ανέκδοτο, ότι οι κινέζικες επενδύσεις θα γίνουν με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Παλιό αλλά καλό, πολύ γέλιο.




Κυβέρνηση: Θα αγωνιστούμε για την αποφυγή περαιτέρω...Οθωμανικού Δικαίου, αλλά παραμείνετε για καλό και γιά κακό στα τέσσερα

http://protopopescu.org/dan/Travel/Canaries/Fuerteventura/Shipwreck_American_Star.jpg



Σε φόρμα πάλι τρόϊκα και κυβέρνηση προωθούν -δήθεν αλλήλους μαχόμενοι- υπό το συνήθες κλίμα τρομοκρατίας "ή σας κόβουμε τον κώλο ή χρεωκοπία" τα νέα μετρουλάκια που θα κάνουν ευτυχισμένο πολύ κόσμο.

Πολύ πράμα ο κατώτατος μισθός, λένε, να κοπεί κάνα 200άρι, να...σωθούμε από την χρεωκοπία. Και αν ο 13ος και ο 14ος μισθός χτυπάει λίγο στην φτέρνα, ε καλά τώρα, δεν θα καθήσουμε να μας πηδήξουμε δύο μισθοί!

Τριετές πάγωμα των μισθών, απολύσεις σε τράπεζες και ΔΕΚΟ, τσεκούρι στις επικουρικές, παγάκια στις ωριμάνσεις και άλλα διάφορα όμορφα στην ατζέντα της συντεχνίας της καταστροφής και της ντόπιας θλιβερής κουστωδίας της.

Κατά τα άλλα όλα ως είχαν, ουδέν νεώτερον από το ελληνικόν μέτωπον. Η ξεφτυλισμένη ΕΡΤ τον χαβά της, απόλυτο μονοπώλιο πληροφόρησης η τρόϊκα της κυβέρνησης της τρόϊκας και μάλιστα σε καθημερινή βάση και χωρίς καμμία εξαίρεση. Η μόνη γνώμη που επιτρέπεται στην κυβερνητική τηλεόραση εκτός των τριών κομμάτων της δοτής κυβέρνησης, είναι η γνώμη του μετεωρολόγου για τα βαρομετρικά χαμηλά και αυτό ήταν. Γίνεται να δούμε μιά ωραία πρωΐα όλα τα παλιοτόμαρα της πασοκονουδούς που λυμαίνονται την ΕΡΤ στον δρόμο, να χτυπήσουμε τιλτ από ηδονή;