8/5/11

Πες μου μάνα μου τι σου λέω! - Μούσια!

http://wirtschaftsthemen.net/wp-content/uploads/2009/05/munchhausen-awillekl.jpg


Πάντως σε ένα πράγμα δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από τα βλήμαντρα του πασόκ. Μπορεί να έχουν βάλει να μας κυβερνάει ένας Γκούφης, να μας έχουν κοτσάρει ως προς το ασφαλιστικοεργατικό και μετά ως προς το...υγειονομικό μας πετσοκόψιμο μια αμοιβάδα αλά Λοβέρδο, να μας έχουν στην καμπούρα μας τον ευνούχο, τον φλώρο αγροτηνέϊτζερ του υπουργείου  Οικο(ανοχής)νομικών, που πριν τον ανακαλύψει ο αρχιστόκος πρόεδρος δεν τον ξέρανε ούτε στα Δρυμίκλανα, αλλά σε ένα έχουν δώσει ρεσιτάλ και οφείλουμε να τους βγάλουμε το καπέλο μας; Για το ψέμα!


Ψέμα από αθώο αισωπάκι μέχρι καραμπινάτη ανακόντα! Διαχρονικό, ντουβαράτο ψέμα, πασπαλισμένο με καρβουνόσκονη αντί για άχνη, αντιλαού σώσον δηλαδή! Τα παιδιά με την μούφα ήλιο στο πέτο μας έχουν βάλει από το 81 κάτω και μας έχουν φλομώσει να μας κόβουν παντζάρια, αλλαγή αριστερά, σοσιαλισμός δεξιά, ρούφα μπροστά, σκάσε πίσω. Και εμείς τα μασάμε τα τοιούτα, αρχαίο πνεύμα πεθαμένο δηλαδή, και περνάνε τα πρασινοσκούληκα με τη βλακεία και τον ιδρώτα μας μια χαρά, αφού όπως λένε, μόνο τα κορόϊδα και τα ρολόγια δουλεύουν.


Ποιό είναι το ρεκόρ του σοσιαληστικού κώματος για το χρονικό διάστημα μεταξύ δύο ψεμάτων; Σοβαρευτείτε ρε σεις! Προλαβαίνει να τελειώσει το ένα ψέμα για ν΄αρχίσει το άλλο; Σοβαρευτείτε! Και τόχουν ρε σεις το παραμύθι οι άτιμοι! Πάρτε παραδείγματος χάρη τον άχαρο τον Μπαρμπαλήθεια, το Γιωργάκη. Μπορεί να κάνει ως γνήσιος Παπανδρέου το Γιωργάκη αλλιώς; Μα τι νομίζετε πήρε απ' τον πατέρα του; Το τροπάριο της Κασσιανής; Γιωργάκη, με τα μεγάλ΄αφτιά, της μάνας σου καμάρι, τούλεγε όλο τρυφερότητα ο Ανδρέας, κάλλιο παιδί μου ολόκληρο ψέμα, παρά μισή αλήθεια, θα περάσεις καλά. Ε, έμαθε το παιδί και λόγω IQ τους ξεπέρασε μάλιστα όλους στο γράσσο!


Τον ακούσατε τον φιδέμπορα πως έσκουζε από το Μεγανήσι  όταν τους ξεσπιγκέλιαζε προχτές αγρίως το Der Spiegel; Προβοκάτσια, ψεύτες, εγκληματίες, ποτέ δραχμή, ζήτω η ΕΕ- δεν βγαίνουμε ποτέ, αφήστε μας να προκόψουμε, μούσι είναι, να μη προλάβουμε αν δεν πιστεύετε! Δεν φέρω καμμία ευθύνη για τα αποτελέσματα, νίπτω την χήρα μου.


Και τόχωνε τόσο πειστικά, που παραλίγο να τον πίστευε και η Αλέκα η Παπαρήγα ρε σεις! Μα δεν μπορεί να υποκρίνεται τόσο και γαμώ τα όσκαρ ηθοποιίας ο επάρατος, σκέφτηκε η γυναίκα, αλλά την σκούντησε όλως τυχαία ο Μπογιόπουλος που έσκυβε να μαζέψει το πληκρολόγιο που τούριξε άθελα κάτω η Καννέλη, και το ξεπίστεψε ευτυχώς η Αλέκα. (Την επόμενη εβδομάδα θα σας πως που κονόμησε το πληκτρολόγιο ο Μπογιόπουλος)


Φυσικά για να γίνεις μάστορας στο ψέμα χρειάζεσαι και τον κατάλληλο μαλάκα συνάνθρωπο απ΄την άλλη μεριά, ο οποίος θα σε αναγνωρίσει για το ταλέντο σου και θα σε καθιερώσει σαν ψεύτη ολκής. Και στην χώρα της μούφας Εξεταστικής Επιτροπής από ... χειρονακτούντες ιθαγενείς όσους θες, δόξα τω Θεώ! 


Ξύπνιος μετ΄εμποδίων το σαΐνι ο Έλληνας όπως όλοι γνωρίζουμε, τα χάφτει τα πασοκικά απόβλητα με τη μία και άνευ φόβου και πάθους. Σ΄αυτό σιγοντάρουνε και κάτι κανάλια και κάτι φυλλάδες αληθοτσουνάμια, να μη λέμε τώρα για mega και σκάγια και αντένια και βήματα και έθνια και νέα και μετά μας κατηγοράνε άδικα ότι τα ονομάζουμε. 

Αλλά οι Γερμανοί, που κατηγορούμε σαν ευκολόπιστους και αγαθούς, δεν μασάνε πασοκικό κουτόχαρτο που μασάμε με τόση ευκολία εμείς τα τζίνια, τα σαΐνια. Γιατί πριν γράψει το Σπηγκελάκι αυτά που έγραψε, τον έχει ζυγίσει τον παπατζήκο μαζί και την υπόλοιπη ανθυποπασόκα ως ελαφριά ποσότης, και έχει πενηνταδύο πισινές. Και του τήνε πέφτει την σήμερον ημέρα και τόνε ξεσκίζει ελαφρώς, ίσαμε χιλιαπεντακόσια τεμμάχια! Διαβάζουμε στο 247 news:



Spiegel: Η Ελλάδα ζήτησε έκθεση εξόδου από το ευρώ

Επιμένει στα όσα έγραψε στο άρθρο του ο Γερμανός δημοσιογράφος του Spiegel Κρίστιαν Ράιερμαν. Η ελληνική κυβέρνηση έχει ζητήσει από τη Γερμανία να εκτιμήσει το σενάριο ενδεχόμενης αποχώρησης της χώρας μας από το ευρώ. Σωρεία αντιδράσεων σε κορυφαίους οικονομικούς παράγοντες της Ευρώπης προκάλεσε το δημοσίευμα
Ο Κρίστιαν Ράιερμαν , ο Γερμανός δημοσιογράφος του περιοδικού "Der Spiegel" που υπέγραψε το ρεπορτάζ, στο οποίο αναφέρεται στην έξοδο της χώρας μας από το ευρώ, μιλώντας στην εφημερίδα "Το Πρώτο Θέμα" δηλώνει κατηγορηματικά ότι η ελληνική κυβέρνηση ήταν αυτή που απευθύνθηκε στις γερμανικές και ευρωπαϊκές αρχές, ζητώντας τις εκτιμήσεις τους σχετικά με ενδεχόμενη έξοδό μας από το κοινό νόμισμα.

Σχολιάζοντας την συνάντηση στο Λουξεμβούργο, ο κ. Ράιερμαν αναφέρει: "Ήταν μία συνάντηση συναγερμού που επιβεβαιώθηκε από πηγές των Βρυξελλών και ανεπίσημα από το γερμανό κυβερνητικό εκπρόσωπο. Αυτή η μυστική συνάντηση έλαβε χώρα το Chateau de Vianden στο Λουξεμβούργο".

Σύμφωνα με το Γερμανό δημοσιογράφο, ο λόγος ήταν το σενάριο για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. "Υπάρχει ένα έγγραφο από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών που συνετάχθη για τον υπουργό Σόιμπλε, το οποίο αναφέρεται στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Αυτό το χαρτί το ζήτησε η ίδια η ελληνική κυβέρνηση και ετοιμάστηκε για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανιάς. Γνωρίζω πως ο κ. Σόιμπλε το έχει ήδη στο χαρτοφύλακά του", δηλώνει.

Ο κ. Ράιερμαν λέει ότι ήταν αναμενόμενο η ελληνική κυβέρνηση να αρνηθεί το δημοσίευμα.
"Δεν είναι δυνατό η ελληνική κυβέρνηση να πει ότι θέλει να φύγει από το ευρώ, αλλά το σκέφτονται και το επεξεργάζονται. Καταγράφηκαν οι επιπτώσεις από την πιθανότητα εξόδου και ο ίδιος ο κ. Σόιμπλε κατέχει ένα non paper εξηγώντας για ποιον λόγο η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν επικίνδυνη, τόσο για όλη την Ευρωζώνη, όσο και ειδικά για την Ελλάδα, τη Γαλλία και τη Γερμανία", αναφέρει....


Θα έχει πλάκα να επιμείνει η κυβέρνηση στην κόντρα με το γερμανικό περιοδικό, και να την δούμε μετά από κάνα νέο δημοσίευμα με νέα στοιχεία, ονόματα, διευθύνσεις, ξεβρακωμένη στο Σύνταγμα! 


Τι ξεβρακωμένη, θα πουν ορισμένοι θερμόαιμοι "δήθεν" αγανακτισμένοι. Κρεμμασμένη στο Σύνταγμα καλύτερα!


Αλλά ας μην ασχολούμαστε με...πράκτωρες του Συνασπισμού, με μια σταγόνα μέσα στον ωκεανό των ευτυχισμένων και υπερικανοποιημένων πολιτών με την πολιτική της πασόκας...


Καλή Κυριακή