23/2/11

Δεν άκουσε καλά ο αντιπρόεδρος....

http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/pagalos_benizelos-425x288.jpg

Μια πραγματική ιστορία που θα μπορούσε να είναι και ανέκδοτο.


Πάει σουλάτσα η ομάδα σούμο του πασόκ, χοντροβενιζέλος (Sekiwake) και πανχοντροπάγκαλος (Yokozuna).

Εκεί που περπατάγανε περνάνε έξω από ένα σουβλατζήδικο. Στρέφουν το κεφάλι προς τα εκεί, μη χάσουνε, και πέφτουν με το επόμενο βήμα σε ένα ανοιχτό φρεάτιο βόθρου! (Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ντερβίση πολίτη, που το είχε ανοίξει γιατί είχε γεμίσει και περίμενε τον "Αχόρταγο")

Πέφτουν οι δυο αθλητές του πασόκ μέσα με τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνουν οι πασόκοι κυβερνήτες όταν κάνουν βουτιά στα σκατά, sosialplats!

Φωνάζουνε ένα γερανό να τους βγάλει όξω. Τι τους ήρθε τώρα και τον φωνάξανε, δεν γνωρίζω. Ξενέρωτοι άνθρωποι. Έρχονται τελικά τα συνεργεία διάσωσης και τους βγάζουν όξω.

Εκείνη ακριβώς την στιγμή κάνει μπραφ και ο Αχόρταγος. Ρίχνει μια ματιά στο φρεάτιο, αδειανό το φρεάτιο! Με την "κάθοδο" των δυο πολιτικών είχαμε απότομη "άνοδο" του.... περιεχομένου και διασκόρπισή του εις τον περί τον βόθρον ελεύθερον χώρον.

Γυρίζει τότε ο εργαζόμενος άνθρωπος της εκκένωσης και απορρόφησης και ρωτάει το παριστάμενο κοινό "Καλά ρε παιδιά, αφού είναι αδειανό το...ταμείο, τι με φωνάξατε; Και τι έγιναν τα σκατά;

Ακούει ο Πάγκαλος, όσο μπορούσε ο άνθρωπος ν΄ακούσει με...μισοβουλωμένα αυτιά, και γυρίζει και λέει τσατισμένος στον βοθρατζή: Τι τι έγιναν; Αφού το έχω πει τόσες φορες: Μαζί τα φάγαμε!