29/1/12

Θα ρωτήσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Καρατζαφέρης. Μόνο η γνώμη του Μαλάκα δεν μετράει ακόμα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9eXzHF2IVZf0kcALPfWm1-NWdt5WgMlc8uyLvIhDiuILYZqYIHIrbScN7V-jqQwc9HoN2cWiYxJpPttEN9fGcy8Fo93sqtH7r0T4rsBAQKN7si1RXsiJRb07TScV2Tm6gb0vOiInULns0/s400/%CE%B2%CE%B1%CF%88%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82+1.jpg

Διαφέρει δε λες τίποτα! Χέρι-χέρι με την Βρυξέλλα τώρα!



Ελλάδα; Τι είναι αυτό;

Από εκεί που δεν το περιμένεις το βρίσκεις τελικά! Ενώ θα περίμενε κανείς από το στόκ.ο.ς ντελίριο εθνικισμού , αυτό ανατρέπει τα δεδομένα και μετατρέπεται σε φανατικό...διεθνιστή! Οκ, το παραφούσκωσα, έστω ευρωπαϊστή.

Θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο λέει ο Καρατζαφέρης, χωρίς απόφαση από αυτό δεν πρόκειται να κάνει τίποτα! Όχι παίζουμε!

"Έχουμε μπροστά μας τις απαιτήσεις, το νέο πρόγραμμα όπως περιγράφεται, της τρόικα. 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δει η Ελλάδα, εάν αυτό είναι σύννομο με τη Συνθήκη της Λισαβόνας και αν συνάδει με το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο.
 
Είπα λοιπόν στον Πρωθυπουργό και στους δύο πολιτικούς αρχηγούς ότι προτίθεμαι να το πάω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για να δει ακριβώς το θέμα και να αποφανθεί για τα πράγματα που είπα".

Ελληνικό κοινοβούλιο; Έλληνας πολίτης; Ελλάδα; Τι είναι αυτά;
Τουλάστιχον κάνει ο άνθρωπος όπως σκέφτεται και αισθάνεται: Ποιόν άλλο να ρωτήσουμε, αν δεν ρωτήσουμε τα αφεντικά μας;





Έτσι ρωτάει ο ένας τον Ομπάμα, ο άλλος τον...Πούτιν, ο τρίτος τις τράπεζες και ο Καρατζαφέρης την Ευρώπη! Να δούμε τι απάντηση θα λάβουν όταν τολμήσουν σε λίγο να ρωτήσουν και τον ψηφοφόρο!

Περί τριχών

http://www.tsatra-patra.gr/wp-content/uploads/2010/08/alt-pou-pas-akoureutos-edw-koureio.jpg


Η θεία μου δεν τον καταλαβαίνει πάντα τον Αλέξη Τσίπρα. Μπορεί να της αρέσει σαν άντρας, γλυκούλης λέει, αλλά λίγο σοφτ, πρέπει ν΄αφήσει μούσι, αλλά μερικές φορές λέει τρίχες. Όπως σήμερα στον Τύπο της Κυριακής, που είπε ότι είναι αιχμηρό αντικείμενο το Μνημόνιο και το PSI και ότι φτου τους θα μας ξανακουρέψουν πάλι σε λίγους μήνες. Τι διαμαρτύρεται ο Αλέξης ότι θα μας ξανακουρέψουν σε κάτι μήνες, μου λέει, να γυρνάμε με μαλλούρα απεριποίητοι στον κόσμο, τι θα λέει η Ευρώπη;

Κομμώτρια η θεία μου, δεν έχει και τόσο άδικο αν το δεις από την κομμωτική του πλευρά. Γιατί όσο ωραίος και συμπαθητικός νάναι ο Αλέξης, με ή χωρίς μούσι, αυτά τα χτενίσματα που πρότεινε περί "τριετών τουλάστιχον παγωμάτων χρέους" δεν λένε να χωρέσουν σε κανένα...σεσουάρ.

Αυτό που έσωσε τελικά την...μιζαμπλί της συνέντευξης ήταν η αγάπη του προς την Αλέκα Παπαρήγα. Μεγάλη αγάπη! Αλλά μονόπλευρη ρε γαμώτο. Πόσες φορές τον έχει φτύσει η γενικού του ΚΚΕ;

Μη μου κολλάς Αλέξη, είμαι παντρεμένη!
Σταμάτα τα περί σχέσης ΚΚΕ-ΣΥΝ/ΣΥΡ, δεν πάω τις μοιχίες!
Μη μου τους κύκνους τάρανδε! Όχι αυτό το είπε ο Αρχιμήδης...
Μηδὲ δίκην δικάσῃς, πρὶν ἄμφω μῦθον ἀκούσῃς.
Δεν τα τρώω εγώ αυτά τα περί αγάπης. Αφού είσαι καψούρης με την Ευρώπη ρε!
Una hirundo non facit ver. (λατ. Ένα είναι το κόμμα ή κάτι άσχετο)


Αλλά εκεί ο Αλέξης: Αλέκα πάρε τ΄άρματα, παίρνω κι΄εγώ τσι όλμοι! Μαζί τους σκίζουμε! Πες εσύ το ναι και τους κάναμε αλοιφή! Μία γὰρ χελιδὼν ἔαρ οὐ ποιεῖ, οὐδὲ μία ἡμέρα· οὕτω δὲ οὐδὲ μακάριον καὶ εὐδαίμονα μία ἡμέρα οὐδ᾽ ὀλίγος χρόνος!

Λέει ο Αλέξης, η θειά μου ακούει, ο Ρίζος γράφει και η ζωή συνεχίζεται.

Και η Ελλάδα χτενίζεται....



Δικός μου ο Μοσιαλιαρέλης! Πρώτος τον είδα!

http://3.bp.blogspot.com/_JNVYgeDs5oA/S9gl0iVqVBI/AAAAAAAAAMI/SNq6Wmir7WM/s1600/vasanisthria1.JPG



Τρομερή συνέντευξη στην οικονομική εφημερίδα Ημερησία έδωσε ο απίθανος σαλιαρέλης πρώην εκπρόσωπος τύπου του πασόκ, μπούλης Μόσιαλος! Μιλάμε για πατάτες εφάμιλλες με εκείνες τις άπαιχτες του υποψήφιου πρόεδρου του πασόκ Χρυσοχοϊδενδιαβαζωμνημονΐδη!

Το σημερινό πασόκ, έτσι πως είναι, δεν έχει μέλλον, λέει, και...
 
..."αυτό που χρειάζεται να κάνει από εδώ και πέρα για να επιβιώσει είναι να καταθέσει μια σαφή μεταρρυθμιστική ατζέντα, με ριζική ανανέωση πολιτικού προσωπικού και με μια νέα πολυσυλλεκτικότητα, η οποία όμως δεν θα στηρίζεται στον κρατισμό και στη διατήρηση δικαιωμάτων συντεχνιών και συγκεκριμένων ομάδων αλλά στην προώθηση του δημόσιου συμφέροντος. Και αυτό αφορά στην πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, η οποία αυτή τη στιγμή δεν έχει έκφραση."

Και στην ερώτηση τι ακριβώς εννοεί με αυτήν την πλειοψηφία που "δεν έχει αυτή τη στιγμή έκφραση", πετάει το εξής αμίμητο ο αθεόφοβος:


"...Είναι το ένα εκατομμύριο των ανέργων, που δεν είναι οργανωμένοι. Η πλειοψηφία των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, που αγωνιούν για την επιβίωσή τους και για το ενδεχόμενο να προστεθούν στη στρατιά των ανέργων..."

Δηλαδή με παλούκωμα μόνο δεν ικανοποιείται ο άνθρωπος! Σου λέει, ντάξει μωρέ, σε πέρασα ένα χέρι με την μπουλντόζα, αλλά μη κάνεις έτσι, θα σου βάλω τα τσιρότα από την τσέπη μου. Δηλαδή ο τύπος σε βιάζει πρώτα, και μετά, για να του καθήσεις και με την θέλησή σου, σου τάζει και γάμο!

Ξέρετε τι ωραίο πράγμα μπορεί να είναι αυτό που ορισμένοι ονομάζουν επιτιμιτικά "δικαιοσύνη νικητή"; Ιδίως αν ο νικητής είσαι εσύ! Να τον πιάσεις τον πούστη και να τον καταδικάσεις να ακούει ένα χρόνο συνέχεια τις μαλακίες που τσαμπούναγε όσο ήτανε αυτός στα μικρόφωνα και εμείς στα τέσσερα. Ναι, Μόσιαλο νονστόπ, μέχρι να του φύγει η πυτιρίδα και να ισιώσει το παλούκι πάνω στο οποίο κάθεται, ο πούστης. Γιατί, δεν λέω, άσχημη φτιάξη να ακούς ένα χρόνο νονοστόπ Μόσιαλο, αλλά όχι και να λείψει στον πρασινοχλεχλέ το καθιστικό του!

Οι Καμόρες της Ελλάδας – Νέο κύκλωμα στα δίχτυα των δικαστών (Αναδημοσίευση)

Οι Καμόρες της Ελλάδας – Νέο κύκλωμα στα δίχτυα των δικαστών
Δεκάδες εφοριακοί, δικηγόροι, αστυνομικοί, λογιστές και… ποινικοί, χρησιμοποιώντας τον «υγιή» ΑΦΜ ενός τετραπληγικού, έστησαν offshore, ξέπλεναν μαύρο χρήμα ενώ επιδίδονταν και σε άλλες ενέργειες, από απάτες έως τοκογλυφία.

Κύκλωμα-καρμπόν με την επονομαζόμενη «Μαφία της Θεσσαλονίκης» διερευνά η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Στη νέα μεγάλη υπόθεση, που φέρεται να έχει προεκτάσεις στην Ιταλία, αλλά και πλοκάμια στα Δωδεκάνησα και στην ηπειρωτική Ελλάδα, διερευνάται η εμπλοκή περίπου 30 προσώπων, μεταξύ των οποίων εφοριακοί και τραπεζικοί, πρώην υπάλληλος ΣΔΟΕ, αστυνομικοί, δικηγόροι και συμβολαιογράφοι, λογιστές, επιχειρηματίες και αλλοδαποί, ενώ κατονομάζεται και ένας ράφτης.

Η Εισαγγελία με τη συνεργασία του τμήματος οικονομικού εγκλήματος της Ασφάλειας διερευνά καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες το κύκλωμα αξιοποίησε τον «υγιή» ΑΦΜ ενός τετραπληγικού, προκειμένου μέσω των τραπεζικών του λογαριασμών, καθώς και επιχειρήσεων αλλά και offshore εταιρειών που έστηναν εν αγνοία του, να ξεπλένουν βρώμικο χρήμα, με προέλευση ακόμη και από την ιταλική μαφία!

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, το κύκλωμα προσπαθούσε να βάλει στο χέρι ακίνητα περιουσιακά στοιχεία του τετραπληγικού και της οικογένειάς του, ενώ σε ένα από τα δεκάδες έγγραφα που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας, φαίνεται ότι, μετά τον θάνατο του 44χρονου τότε άνδρα, στις 3 Ιουνίου 2008, εισέπραξαν ακόμη και τα έξοδα της κηδείας της μητέρας του από το ΙΚΑ, συνολικού ποσού 744 ευρώ!

Νέο κύκλωμα στα δίχτυα των δικαστών

Μέχρι τώρα έχουν κληθεί και κατέθεσαν με την ιδιότητα του υπόπτου τουλάχιστον 30 άτομα, ενώ τα αδικήματα που διερευνώνται από την Εισαγγελία είναι μεταξύ άλλων σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κακουργηματικές απάτες, πλαστογραφίες, απιστία.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη μετά τον θάνατο του τετραπληγικού, από καταγγελίες του αδελφού του, ο οποίος, όπως ισχυρίζεται σε αλλεπάλληλες μηνυτήριες αναφορές του, διαπίστωσε περίεργα και αδικαιολόγητα δάνεια περίπου 1 εκατ. ευρώ στο όνομα του ανάπηρου, ενώ παράλληλα ανακάλυψε και 21 πιστωτικές κάρτες του, οι οποίες βρέθηκαν χρεωμένες συνολικά με ποσά 100.000 ευρώ.

Το σημείο-κλειδί στην υπόθεση, που κίνησε το ενδιαφέρον του μηνυτή και άρχισε να ψάχνει τα ίχνη των εμπλεκομένων ήταν πώς μπορούσε ο αδελφός του να εξυπηρετεί όλες αυτές τις τραπεζικές και δανειακές υποχρεώσεις, οι οποίες -κατά τους ισχυρισμούς του- έφταναν τις 20.000 ευρώ μηνίαιως, όταν ζούσε με την αναπηρική σύνταξη των 600 ευρώ και με εισοδήματα από ενοίκια που δεν υπερέβαιναν το ποσόν των 1.000 ευρώ μηνιαίως.

Τα παράδοξα

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι, ενώ ο τετραπληγικός δεν μπορούσε να κουνήσει ούτε το δάχτυλό του και κινείτο με αναπηρικό αμαξίδιο και πάντα με τη βοήθεια συνοδού φέρεται να έχει αγοράσει, μέσω πιστωτικών καρτών, μεταξύ άλλων, περίπου? 4.000 ζευγάρια παπούτσια!

Παράλληλα, σύμφωνα με το αποδεικτικό υλικό που διερευνά ο εισαγγελέας, ο ανάπηρος εμφανίζεται να αγοράζει τρεις μεζονέτες στον Αγιο Στέφανο, από αδελφό εμπλεκόμενου στο σκάνδαλο Κοσκωτά, ενώ φέρεται να διατηρεί στο όνομά του 15 τρεχούμενους τραπεζικούς λογαριασμούς, με αντίστοιχα μπλοκ επιταγών, μέσω των οποίων φέρονται να έχουν διακινηθεί περί τα 5,6 εκατ. ευρω.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε μιλώντας στο «Εθνος της Κυριακής» ο μηνυτής και αδελφός του Π.Λ. «τα μέλη του κυκλώματος έψαχναν έναν «υγιή» ΑΦΜ, ο κάτοχος του οποίου να έχει μεν περιουσία, αλλά να μην μπορεί να τη διαχειριστεί και μέσω αυτού να κάνουν συναλλαγές και να ξεπλένουν χρήματα».

Στο υπό διερεύνηση κύκλωμα φέρονται να εμπλέκονται μεταξύ άλλων στελέχη εφορίας των βορείων προαστείων και περιοχών της Δωδεκανήσου, όπου σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα «άνοιγαν δραστηριότητες στο όνομα του τετραπληγικού αδελφού μου παράνομα, αφού το κράτος τον έχει κρίνει ανίκανο για κάθε βιοποριστική εργασία από το 1983, γεγονός που ήταν γνωστό στους εφοριακούς, καθώς είχε έκπτωση 60% στο φορολογητέο εισόδημα ως ανάπηρος».

Σύμφωνα με έγγραφα της δικογραφίας, ο τετραπληγικός είχε ανοίξει δραστηριότητες σε ΔΟΥ ως σύμβουλος επιχειρήσεων και νομικός σύμβουλος χωρίς να έχει σπουδάσει νομικά, ως ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι όπου εμφανιζόταν να παρέχει υπηρεσίες σε εκθέσεις στο MEC, χωρίς να έχει άδεια από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ως ιδιοκτήτης ρεμπετάδικου στον Πειραιά, ως έμπορος ενδυμάτων και αυτοκινήτων, ως κατασκευαστής και ως μεσίτης αστικών συμβάσεων, όπου μεταξύ άλλων διαπραγματευόταν ποδοσφαιρικές ομάδες, όπως τον Πανηλειακό!

Το κουτί της κομπίνας

Για ένα… μυστηριώδες μπλε μεταλλικό κιβώτιο γίνεται λόγος μεταξύ άλλων στη μηνυτήρια αναφορά που διερευνά ο εισαγγελέας. Βρέθηκε σε διαμέρισμα που είχε παραχωρήσει ο ανάπηρος σε δικηγόρο και περιείχε 30 συναλλαγματικές 110.000 η καθεμία, με αποδέκτη μία υπάλληλο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η οποία φέρεται ότι αγόρασε από τον τετραπληγικό μεταχειρισμένο ΙΧ κατά 722.000 δραχμές ακριβότερα από την τιμή πώλησής του ως καινούργιου!

ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ ΚΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

«Πλαστή υπογραφή από άγνωστο άτομο έχει τεθεί στη θέση της υπογραφής του αιτούντα» για τη διενέργεια προελέγχου ίδρυσης καταστήματος, σχετικά με το ρεμπετάδικο στον Πειραιά που φέρεται ότι ανήκε στον τετραπληγικό! Αυτό υποστηρίζει στη μηνυτήρια αναφορά ο αδελφός του ανάπηρου, που κάνει λόγο για χρήση πλαστών εγγράφων.
Σύμφωνα με τα αναφερόμενα στη δικογραφία, το ακίνητο φέρεται ότι ανήκε στις δύο κόρες συνταξιούχου σήμερα υπαλλήλου του υπουργείου Οικονομικών, παλαιότερα τελωνειακού υπαλλήλου και μετέπειτα του ΣΔΟΕ.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «εισέπραττε πάντα ο ίδιος τα μετρητά, αλλά και τις επιταγές, που δίνονταν για τα ενοίκια του καταστήματος». Για την εμπλοκή τραπεζικών αναφέρεται στις μηνυτήριες αναφορές ότι έδιναν δάνεια στον ανάπηρο, προσημειώνοντας οικογενειακά ακίνητα, τα οποία βαρύνονταν με κληρονομικό καταπίστευμα από τη διαθήκη του πατέρα τους, όπου μεταξύ άλλων (το καταπίστευμα) αναφέρει ότι όλα τα ακίνητα δεν μεταβιβάζονται, δεν πωλούνται, δεν δωρίζονται, δεν προσημειώνονται, δεν εγγράφεται κανένα βάρος.

Η Λερναία Υδρα του εγκλήματος

Οπως προκύπτει από τη σχετική δικογραφία, η δομή των δύο κυκλωμάτων που δρούσαν ως «συγκοινωνούντα δοχεία» ήταν δαιδαλώδης. Ως μέλη τους φέρονται δικηγόροι, εφοριακοί, τραπεζικοί, αστυνομικοί, επιχειρηματίες και ένας… ράφτης.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ

Από τα Δωδεκάνησα μέχρι την ιταλική μαφία

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το σκέλος της δικογραφίας που αφορά τη σύσταση offshore εταιρειών στο όνομα του τετραπληγικού, καθώς έχει συσχετιστεί από τη Δικαιοσύνη με άλλη μεγάλη δικογραφία, η οποία εκκρεμεί στα δικαστήρια περιοχής της Δωδεκανήσου και αφορά ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από την Ιταλία, που εικάζεται ότι προέρχεται ενδεχομένως από την ιταλική μαφία.

Στην υπόθεση αυτή φέρονται εμπλεκόμενοι διευθυντικά στελέχη τράπεζας και κάτοικοι της περιοχής, ενώ είναι χαρακτηριστική η περίπτωση ψαρά ακριτικού νησιού, που βρίσκεται κατηγορούμενος στη συγκεκριμένη δικογραφία, καθώς στο όνομά του έφτασε έμβασμα από την Ιταλία 5 εκατ. ευρώ, μέσω της συγκεκριμένης τράπεζας.

Τα δάνεια

Στην ίδια υπόθεση ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος ενεπλάκη και το όνομα του τετραπληγικού, καθώς εμφανιζόταν να έχει πάρει δάνειο από τράπεζα του ακριτικού νησιού ύψους 350.000 ευρώ, ενώ δάνειο 80.000 ευρώ εμφανιζόταν να έχει πάρει σε ηλικία… 84 ετών και η μητέρα του! Σε μηνυτήρια αναφορά του αδελφού του γίνεται λόγος για την ύπαρξη SWIFT (τραπεζική εντολή) ποσού 1,2 εκατ. ευρώ, το οποίο απεστάλη από την Ιταλία σε τραπεζικό λογαριασμό του αναπήρου.

Αναφέρει σχετικά ο μηνυτής: «… βρήκα σχέδιο ιδιωτικού συμφωνητικού αγοραπωλησίας ακινήτου, με ημερομηνία 8/12/2007, σύμφωνα με το οποίο ο Π.Λ. (αδελφός) πουλάει το ακίνητο στην οδό … στην ιταλική εταιρεία AURORA ASSICURAZIONI S.P.A. … αντί ποσού 1,5 εκατ. ευρώ». Αναφέρει ότι «ο αγοραστής θα καταβάλει στον λογαριασμό του στην τράπεζα ποσό 1,2 εκατ. ευρώ ως προκαταβολή».

πηγή: Έθνος


Σχόλιο βραχόκηπου



.....όλη η Ελλάδα απέραντη παράγκα, ναι!



Τσατίστηκε με την...προσβολή το εγκάθετο πρωθυπουργείο!

http://www.nichtraucher-skatclub-harz.de/Lachen.gif



Πολύ γέλιο στην Βρυξέλλα!

Δεν πρόλαβαν οι άνθρωποι να ακούσουν το ανέκδοτο μέχρι τέλους "διαμαρτύρεται η ελληνική κυβέρνηση με την απαίτηση της Αγγελικούλας Μέρκελ για εγκατάσταση Ύπατου Αρμοστή την Ελλάδα" και πέσανε με δάκρυα στα μάτια στο πάτωμα. Χαμός!

Μόνο στην χώρα μας δεν δείχνει να περνάει το είδος αυτού του χιούμορ, εδώ δεν γελάει κανένας. Εκτός από τον βραχόκηπο φυσικά, που έχει διαπλανητική αίσθηση του χιούμορ, γι΄αυτό τον διαβάζουν καθημερινά ο Παντελής, η Κατερίνα, η Ντίνα και άλλος ένας που και που, που ξεχνάω το όνομά του.

Ποιός "διαμαρτύρεται" ρε παιδιά; Ο εγκάθετος πρωθυπουργός της Βρυξέλλας; Ή μήπως τα πασόκια που μας φέρανε την τρόϊκα στη χώρα; Ή μήπως έπιασε τον Σαμαρά το φιλότιμο και παράτησε την συγκυβέρνηση και ξεκίνησε μαζί με τον Καρατζαφέρη αντάρτικο κατά Ε.Ε και ΔΝΤ; Ποιός διαμαρτύρεται τότε; Μήπως ο ΣΕΒ; Μήπως οι ξεφτύλες του κυβερνητικού συνδικαλισμού; Ή μήπως τα πράσινα μήντια και οι εκδοτοκατασκευαστές;

Μιά συμμορία που προωθεί την συγκεκριμένη πολιτική της Ακρίδας των Βρυξελλών (και της ντόπιας Ακρίδας) που καταστρέφει την κοινωνία, δεν είναι όλοι οι παραπάνω; Πως γίνεται να διαμαρτύρεται ο κουΐσλινγκ, ο δηλωσίας και ο προσκυνημένος; Πολιτική Βρυξελλών δεν επικαλούνται οι κύριοι; Ή δεν τους αρέσει η λέξη "Επίτροπος"; Μιά χαρα λέξη δεν είναι; Ή προτιμούνε το "Ύπατος Αρμοστής"; Ή θα ήταν η επίκυψη πιό σικ αν θα το βαφτίζανε "Κομισάριο Προϋπολογισμού";

Αλλά κάτι μου λέει, ότι η "διαμαρτυρία" είναι μόνο για το θεαθήναι και ότι κεκλεισμένων των θυρών και οφ δε ρέκορντ ξεσκίζονται και οι "δικοί" μας στα γέλια για τα χάλια και τις αντιδράσεις μας. 

Και πως να μην χύνεσαι στα γέλια, όταν έχεις να κάνεις με τέτοιους μπαγλαμάδες όπως εμείς;

Έκτακτη είδηση: ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

http://www.dvdinmypants.com/features/05-06/images/20years6.jpg



Απίστευτο και όμως αληθινό: Δεν συνελήφθη σήμερα για τέταρτη φορά ο γνωστός κακούργος σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς! Η αστυνομική διεύθυνση Αθηνών προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας ότι "δεν γίνεται να συλλαμβάνεις έναν ένοχο εφτά μέρες την εβδομάδα, άνθρωπος είσαι, χρειάζεσαι και ένα ρεπό".

Πάντως οι διωκτικές αρχές διαβεβαίωσαν τους υπεύθυνους του μπλογκ, ότι δεν συντρέχει κίνδυνος αλλοίωσης της λίστας των ρέκορντμαν στις συλλήψεις, Ρωχάμη, Παλαιοκώστα, Μαξίμ Ζελίν, Πάσσαρη και Ματέι Σορίν. Για να συμπεριληφθείς στην λίστα πρέπει να συντρέχουν δύο βασικές προϋποθέσεις: 1) Να έχεις αποδράσει και 2) Να κρύβεσαι. Ως γνωστόν ο συμπαθής αλλά...αδίστακτος Λάκης αφήνεται ελεύθερος πριν προλάβει να στεγνώσει η μελάνη του δελτίου σύλληψης και κυκλοφορεί μετά πιο ελεύθερος από ποτέ. Τόση εγκληματική ενέργεια δηλαδή.

Πάντως με τόσο φόρτο εργασίας που έχει λόγω Λάκη Γαβαλά ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ, Παπουτσής, αποκλείεται να έχει διαβάσει το...Μνημόνιο. Μετά τον αφανή ήρωα Χρυσοχοΐδη, ακόμα ένας υπουργός πάει κατά πάσα περίπτωση αδιάβαστος, δεν χρειάζεται λοιπόν να εξηγήσουμε τον λόγο που παρέμειναν...κουμπούρια.

ΥΓ: Μόλις έρχεται η είδηση, ότι έγινε πρόταση από την Metro Goldwyn Mayer στον Λάκη Γαβαλά να αναλάβει τον πρώτο ρόλο στην ταινία "Ο Φυγάς", που θα ξαναγυριστεί σύντομα για να ξεχαστεί η παταγώδης αποτυχία της πρώτης με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ.

Αποδοκιμασία του Π. Οικονόμου; Χέστηκε ο υπουργός!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgySq8qaP0b1WGyQU4tr4AoryhuGovOP8PfiZFyhoKn_tZ7nUm2F33AJdjQpd7QFKqC8Jyg-0kaNXwPefPPRNngIYEkgmz2G0n0rXLXzaPhf8oRnsSv3jOl5fAQ3R1WJZN1p2MYkXniecKP/s1600/DSC+-+%25CE%2591%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25AF.jpg


Αποδοκίμασαν στο συνέδριο των ιδιοκτητών ακινήτων το λαμόγιο αναπληρωτή υπουργό ξεπούλας, Παντελή Οικονόμου, γράφουν οι φυλλάδες. Χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι! Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια και αφού χέστηκε κοτζάμου φοράδα, να μη χεστεί τώρα ολόκληρος υπουργός;

Και καλά να κάνει ο άνθρωπος, αφού βλέπει ότι το σιχτίρ της κοινωνίας παραμένει στο γαμωσταυρικό στάδιο της κατάρας και του φτυσίματος και δεν λέει να πάει παραπέρα. Τι, τότε είναι περιττό το κράξιμο; Βασικά ναι. Δεν βγάζεις τίποτα, ψευτοεκτονώνεσαι μόνο, βγάζεις για λίγο το άχτι σου και αυτό που σου πίνει το αίμα παραμένει  πάνω στην φλέβα σου.

Όχι ότι το κραξιματάκι κάνει κακό, βαράτε αβέρτα αν τρακάρετε κανέναν! Αλλά με το γιούχα μόνο δεν διώχνεις ούτε γκαστρωμένη μύγα τον Αύγουστο, πόσο μάλλον τους χοντρόπετσους πολιτικούς σαλτιμπάγκους του συστήματος εξουσίας. Όλα τα λεφτά είναι εκείνο το μεγάλο που είχε πει ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ:

"Έχω ένα όνειρο! Να συναντάμε τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή, τον Πάγκαλο και την Διαμαντοπούλου και όλα τα άλλα τα καθήκια μόνους τους στο δρόμο και να μην τους δίνει κανένας σημασία. Τόσο ασήμαντοι νάναι πλέον!"

Τι; Δεν τόπε ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ;

Δηλαδή πάλι σε μένα θα το ρίξετε ρε παιδιά;