18/9/11

Γύρισε εκτάκτως ο Τζέφρυ! Πότε θα φύγει εκτάκτως άραγε;

http://www.n24.de/media/import/afp/afp_20091006_21/photo_1254858433699-1-0.jpg

Θα μας τρελλάνει τελικά ο Γκούφυ! Ας όψεται ο πανέξυπνος ο ψηφοφόρος που τον έστειλε να πρωταγωνιστήσει στο τεύχος Μίκυ Μάους με τίτλο "Πρώτα σας πνίγω, μετά σας σώζω".

Μιά φεύγει, μια δεν πάει πουθενά, μιά λείπει έξω σε εθνοσωτήρια αποστολή, μιά έρχεται δυστυχώς πάλι πίσω, υπερκινητικός βλέπετε ο αυτιάς. Ε αυτή τη φορά το παράκανε! Ήταν έξω εις τας Ευρώπας, να δώσει ραπόρτο στα αφεντικά πόσες λα όλες του κάνανε οι χαζοχαρούμενοι Έλληνες για τα νέα μέτρα που τους έχωσε, και ενώ βρισκόταν καθ΄οδόν για ακόμα πιό έξω, νταϊρέξον Γιού Ες Έϊ για παρλαπίπα με τον Ω (μάϊ Γκατ) μπάμιες, ξαφνικά το πνίγει το ιντερκοντινενταλ εν τη γεννέσει του και επιστρέφει άρον άρον Αθήνα, μη χάσουμε.

Και πέφτει όλο το σκεπτόμενο και την χρεωκοπία φοβούμενο κοινό στην σκέψη: Διατί παρακαλώ αυτή η αιφνίδια αεροπορική κωλοτούμπα; Τι κρύβεται πίσω από την ξαφνική αλλαγή κατεύθυνσης του αϊκιουσκίστη πολιτικού;

Μήπως την έπεσε ο Πάγκαλος στην Άντα επειδή κατάλαβε ότι μπαΐλντισε από φιλετάκι και ήθελε να δοκιμάσει ξύγκια;

Μήπως έπαθε ο Βενιζέλος χλαπάτσα και έσπευσε ο πρωθυπουργός στο πλευρό του, γιατί δεν κάνει να αφήνεις τον φίλο σου στις ανάποδες μονάχο του;

Μήπως χτύπησε η Αρσαίνενα, η Κατσελοπατσαβούρα της τρόϊκας, πέντε ντουζίνες μπότοξ και δεν ήθελε ο Γιωργάκης να χάσει το σκετσάκι με τίποτα; (Ποιός θα τόθελε;)

Μήπως βγήκε από την φορμόλη κάνας ναινέκος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κώματος και απείλησε ότι αποκλείεται αυτή τη φορά να ψηφίσει νέα μέτρα, οπότε φυσικό είναι να "τρομοκρατηθεί" έκαστος εξ υμών, τρόμος όχι αστεία. 

Ε μη τα χάφτουμε όλα όσα γράφει ο βραχόκηπος ρε παιδιά! Είπαμε, έγκριτο και αξιέπαινο μπλογκ, όχι τόσο ανώνυμο και υβριστικό όπως όλα τα άλλα, αλλά να μη το παρατραβάμε κι΄όλας. Για άλλους λόγους άλλαξε ξαφνικά πορεία το πρωθυπουργικό τζετ! Δώστε προσοχή!

Κατ΄αρχήν, νομίζετε ότι πας ως πρωθυπουργός για επίσημη επίσκεψη στο Αμέρικα όποτε γουστάρεις; Μη λέμε ότι θέμε τώρα! Χρειάζεται ματσακόνισμα μια τέτοια επίσκεψη: Πλάνο,  προεργασία, προετοιμασίες, διπλωματικά σώματα, σώματα ασφαλείας, πρωτόκολλα, ρεντίκωλα κτλ. Να σκεφτήτε, μόνο μιά βδομάδα χρειάζεται ο αρχιμουσικός της μπάντας της Ουάσιγκτων για να βρει ποιό τραγούδι επιτρέπεται να παιχτεί στον αρχηγό του πασόκ, αφού ως γνωστόν οι μουσικοσυνθέτες γυρίσανε τα...πεντάγραμμά τους στον σοσιαλισμό.

Είχε γίνει πολύ δουλειά για αυτό το ταξίδι, μόνο τυχαία δεν προέκυψε. Πήγαινε που λέτε ο άνθρωπος ο πιλότος να τον πάει στον προορισμό του τον Γιώργο, (τι να κάνει πιλότος ήταν, αν ήταν νεκροθάφτης πάντως αλλού θα τον πήγαινε) και ξαφνικά κάνει ένα ντριιν το κινητό του ΓΑΠ, βλέπει, τι να δει; Μία ευρωπαία πρωθυπουργός, ας της δώσουμε ένα τυχαίο όνομα, ας την πούμε...Μέρκελ. Τι να κάνει; Όρεξη για πάρλα δεν είχε ο Γιώργος, αλλά ζήτουλας και τσιράκι της ήτανε, τι νάκανε;

Κομ Αγγελικούλαμ μάϊνε γκούτε, βι γκετς, ρώτησε ο Γιώργος σε άπταιστα γερμανικά με ελαφρύ σουηδικό αξάν. Για την εξυπηρέτηση του αναγνωστικού κοινού μεταφράζουμε προθύμως και αφιλοκερδώς την συνέχεια του διαλόγου στα ελληνικά.

- Που είσαι ρε συ Γιώργαρε;
(Ο Γιώργαρος ρίχνει μια ματιά από το παράθυρο και διακρίνει δώδεκα καράβια να βυθίζονται στο πέλαο)

Στο τρίγωνο των Βερμούδων όμορφη γερμανιδούλα, λίγο ακόμα και πιάνουμε Ουάσιγκτων, απαντάει ο Γιώργαρος. Η Μέρκελ δεν την πάει την Ουάσιγκτων με τίποτα και τα παίρνει στο κρανίο!

- Ουάσιγκτον;
Ναι!
-Νέκρα ρε! Και πως θα γυρίσεις πίσω;
Αεροπορικώς....
- Ναι, αλλά με τι κηροζίνη;
Μα...μου είπατε ότι θα μου σκάγατε κάτι πακετάκια στήριξης ακόμα...
- Ε ξείπαμε! Δεν έχει κηροζίνη! Να γυρίσεις με ωτοστόπ!
Μα....
- Μακαρόνια με κιμά! Τσακίσου και γύρνα αμέσως πίσω!

Τώρα να πω την αλήθεια, κολαούζο δεν με είχαν εκεί, να ακούω όλα όσα λένε. Αλλά αρκεί η κοινή λογική ρε παιδιά. Ανοίγεις το τηλετέξτ και διαβάζεις ότι βουίζει όλη η Ευρώπη και το μισό Βαλκάνιο: Αι γερμανικαί φιλικαί δενάμεις προειδοποιούν αμειλίκτως, ότι η έξοδος εκ της Ευρωζώνης θα επέλθει καταιγιστικώς έως λίαν αιφνιδίως εις περίπτωσην τροϊκικής ενδολής, και αι χρεωκοπίαι της πάλαι ποτέ ενδόξου χώρας υμών θα εξαχθούν του στοιχήματος bet and win λόγω σιγουριάς.

Τσαλιμάκια με πλάτη τον Ομπαμάκο πήγαινε να κάνει ο χλεχλές ο Γιωργάκης: Μη με πιέζετε κύργοι Ευρωπαίοι, γιατί θα πάω στον κολλητό μου τον Μπάρακ, που αυξάνει το χρέος του και όχι όπως εσείς που το έχετε βάλει στο μάτι και το κατατρέχετε. Τσαλιμάκια από έναν ανθυποουραγό! Γίνεται; Δεν γίνεται! Εμ;

Ένα τηλεφωνηματάκι αρκεί για να ενθυμίσει ο νταβατζής στο θύμα του ότι έχει ήδη δώσει ...οπίσθια, άρα τζάμπα κόπος η προσπάθεια διατήρησης της...παρθενίας. Γη και ύδωρ και κώλο έχει δώσει το Γιωργάκης, σε τι άλλο μπορεί να κάνει πλέον...την δύσκολη; Γιατί γύρισε τόσο ξεμπουρδουκλάτα πίσω λοιπόν; Γιατί τώρα του μύνησαν ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ!

Ή όλα, ή όλα συν ένα, οι απαιτήσεις των μέχρι σήμερα ελλαδοσωτήρων, τίποτα λιγότερο! Ούτε με το χαράτσι κατοικίας δεν τους ημέρεψε ο καράφλας! Η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής ΤΙΠΟΤΑ, λένε, ή τα δίνουν όλα, ή τελειώνουν σήμερα εδώ και τώρα! Και το τσουτσέκι ο Γιωργάκης αλλάζει ρότα πανικοβλημ(α)ένος και γυρίζει τσάτρα πάτρα να σώσει την παρτίδα! Και μαζώνει τους υπουργολεχρίτες για ρεζιλομάζωξη ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, πριν προλάβει να στεγνώσει η μελάνη του χαρατσιού κατοικίας!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ μέχρι τώρα, κράζουν οι "φίλοι μας" τα ευρωπαράσιτα! Σκεφτήτε, ΤΙΠΟΤΑ! Δεν έχει ανοίξει ούτε μύτη μέχρι τώρα, όλο αυτό το ολοκαύτωμα ήταν παιχνίδι της φαντασίας μας, ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ!

Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα πλέον! Η χώρα μας είναι καταδικασμένη σε καταστροφή, το μόνο που μένει είναι η χρονική στιγμή που θα επέλθει το μοιραίο. Και αυτή η στιγμή είναι γνωστή: ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ!

Εναλλακτική λύση;

Εναλλακτική λύση στον ΘΑΝΑΤΟ ρε;

Μα η ΖΩΗ!


Και ζωή σημαίνει αγώνας!
Κουνήσου επιτέλους!
Μην συναινείς!
Μην πληρώνεις!
Τελείωσέ τους!

Ας βουλιάξουμε για να μην...βουλιάξουμε

http://img.fotocommunity.com/Menschen/Stories-Serien/dem-abgrund-nahe-a18089960.jpg

5.308.340!

Να ένας πραγματικά μαγικός αριθμός! Ένα μεγαλειώδες νούμερο το οποίο εμπεριέχει την πρωτουσία της ελληνικής τραγωδίας. Και τι δεν κρύβει μέσα του!

Σαπίλα...
Διαφθορά...
Ρουσφέτι...
Κομματοσκυλισμό...
Μίζα...
Διαπλοκή...
Πελατειακή σχέση Κράτους-Κοινωνίας ...
Κράτος Αυτοεξυπηρέρησης...
Βόλεμα...
Ανομία...
Έλλειψη Παιδείας...
Έλλειψη Πολιτισμού...
Έλλειψη Δημοκρατίας...
Ανθρώπινη Ηλιθιότητα...

Προπάντων Ανθρώπινη Ηλιθιότητα!

5.308.340, 77,40% των ψήφων, περίπου οχτώ στους δέκα Έλληνες δήλωσαν εμπιστοσύνη στα λεγόμενα κόμματα Εξουσίας πασόκ και νδ! 3.012.373 "φωστήρες του πνεύματος" θεώρησαν άλλη μια εκδοχή του παπατζήδικου σοΘαλισμού, την τρίτη και φαρμακερή, απαραίτητη για την καταστροφή του δόλιου αυτού τόπου, 2.295.967 κοντραπλακέδες ψηφοφόροι της νδ επέμεναν στο γαμάτο εφέ που προσφέρει η αιώνια επανάληψη της εναλλαγής πράσινων-γαλάζιων στο τιμόνι της χώρας.

Οχτώ στους δέκα οι επιστήμονες που βολεύτηκαν δικομματικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο λοιπόν, οχτώ στους δέκα αυτοί που επέμεναν ότι το εθνικό αχούρι χρειάζεται τα ίδια σκατά! Δημοκρατία λέει, έχει ο κάθε κόπανος την ελευθερία να ψηφίζει ότι μαλακία θέλει. Ναι, και αυτό που οδήγησε στην καταστροφή! Μαγκιά! Το μόνο που έμαθε ο ψηφοφόρος από την κρίση, είναι ότι πρέπει να...στηρίξει τα κόμματα που συνέβαλαν στην δημιουργία της! Η αντίδραση του...αγανακτισμένου "ώριμου" ψηφοφόρου στις Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ενδεικτική του...πνεύματος και της νοημοσύνης του: Από τις δεκατρείς Περιφέρειες της χώρας ο δικομματισμός κατάφερε να κατακτήσει μόνο...δεκατρείς! Τέτοια ωριμότητα ο ελληνικός λαός!

Η κοινωνία έχει σταματήσει να αναλύει, έχει πάψει προ πολλού να σκέφτεται και λειτουργεί μηχανικά με την βοήθεια των δεκανικιών ενός διλήμματος: Ή αυτοί, ή εκείνοι! Ελευθερία ή σοσιαλισμός. Σοσιαλισμός ή πισωγύρισμα. Νέα Αρχή ή Σοσιαλισμός. Αλλαγή ή Μία από τα Ίδια. Στην εποχή της βάρβαρης ρεβάνς του Κεφάλαιου κατά του λαού, που ζούμε, το δίλημμα προσαρμόστηκε στις ανάγκες των περιστάσεων. Τώρα δεν καλείται ο πολίτης να στηρίξει τον "καλό" και να απορρίψει τον "κακό", τώρα καλείται να κάνει μία επιλογή μεταξύ κακού και χείριστου.

Πακέτο στήριξης ή χρεωκοπία...
Μνημόνιο ή χρεωκοπία...
Ψήφο στον Σγουρό, Μπουτάρη και Καμίνη ή χρεωκοπία...
Μεσοπρόθεσμο ή χρεωκοπία...
Φόρος κατοικίας ή χρεωκοπία...
Νέα Μέτρα ή χρεωκοπία...
Φτώχεια, ανεργία και δυστυχία ή χρεωκοπία...

Ο μπαγασάκος ο δικομματιασμένος συμπολίτης μας εξακολουθεί να επιμένει στην μιζέρια και στην βλακεία του! Παρόλα τα πογκρόμ της πασοκικής νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας συνεχίζει να υποκύπτει στους εκβιασμούς και να τους τα ακουμπάει κανονικά. Σωτηρία από τα θηρία δεν υπάρχει και το ξέρει, αλλά ακόμα δεν δέχεται να δώσει απάντηση στο μοναδικό δίλημμα που μπορεί να αλλάξει ριζικά την ζωή του: Ή αυτοί, ή εγώ!

Και ξεπέφτει κάθε μέρα και πιό πολύ ο κύριος ο διπλανός μας περιμένοντας το μοιραίο και αναπόφευκτο. Μιά νέα γενιά ζητιάνων ωριμάζει με γοργούς ρυθμούς γύρω μας. Μια εξαθλιωμένη κοινωνική ομάδα που σε λίγο θα κληθεί να αποφασίσει.....

....ή

....η κάρτα σισυτίου της εκκλησίας
....το χαρτόνι πάνω στο οποίο κοιμάται
....το κουτάκι για τα κέρματα της ελεημοσύνης
....τα τρύπια παπούτσια
....τα τρύπια γάντια
....τα δύο δόντια που έχουν μείνει ακόμα

....ή χρεωκοπία.