15/2/12

Εγγυήσεις και από τα άλλα κόμματα ζητάει η ΕΕ!

http://img.protothema.gr/21E3E254E5DE74BBD72DD769D425BA29.jpg


Πανικός, με την θετική σημασία της λέξης, στα κόμματα της Βουλής που δεν συμμετέχουν στην κυβέρνηση της τρόϊκας, μετά την δήλωση της Κομισιόν, ότι θα ζητηθούν από όλα τα κόμματα και όχι μόνο από πασόκ και νδ έγγραφες εγγυήσεις για να εγκριθεί το νέο μπουκέτο στήριξης.

Ο λαϊκός ορθόδοξος ΟυουΟυουΟυου ανακοίνωσε ότι δεν υπογράφει με τίποτα, αλλά μπορεί και να υπογράψει, εξαρτάται που ανήκουν οι Βορίδης-Γεωργιάδης και τι ποσοστά δίνουν οι νέες δημοσκοπίσεις στο κόμμα.

Η Ντόρα έχει υπογράψει ήδη για κακό και για κακό εδώ και καιρό και θα στείλει την εγγύηση με δικά της έξοδα με κουρίερ.

Ο Φωτάκης ο Κουβέλης σκέφτεται να υπογράψει, αλλά όχι από πεποίθηση, αλλά μόνο από ευγένεια, πολύ ευγενής ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ βλέπετε.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι αυτοί που ζητάνε έγγραφες εγγυήσεις είναι κουκουλοφόροι με γραβάτα και ότι προτιμάει να κάνει εκλογική συμμαχία με το ΚΚΕ, και ότι όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει σύντομα, και ότι άμα δεν έβγαζε σπυράκια στην ιδέα το ΚΚΕ και δεν ήταν 1500% κατά της ιδέας, αυτό θα είχε γίνει ήδη πραγματικότητα. Πάντως ο Τσίπρας δεν πρόκειται να υπογράψει, ακόμα και αν απειλήσει με επάνοδο στον Συνασπισμό ο Φωτάκης ο Κουβέλης.

Το ΚΚΕ τέλος αποφάσισε με ψήφους 150 υπέρ και -2 κατά (περίπου 120% υπέρ δηλαδή)  να μην υπογράψει, να μην δεχτεί δηλαδή την πρόταση του βουλευτή του Γιώργου Μαυρίκου, ο οποίος πρότεινε να υπογράψει η Αλέκα Παπαρήγα την εγγύηση, υπό την προϋπόθεση να αναλάβει η υπεύθυνη του είδους, Άννα Διαμαντοπούλου, τα έξοδα των 630 αναγκαίων φωτοτυπιών της εγγυητικής επιστολής και το δέσιμό τους σε έναν τόμο, του οποίου αποστολή αναλαμβάνει ο ίδιος ο Μαυρίκος. "Αεροπορικώς" μάλιστα!

Δεν συμφωνώ, και μάλλον θα σχηματίσω φράξια μόνος μου, και θα χάσει ο κήπος της μαρξιστικής-λενινιστικής κοσμοθεωρίας τον πιό πολύτιμο βράχο του...

Κομισιόν: Εκλογές; Ε όχι να καταντήσετε ρε παιδιά Αίγυπτος!

http://liportal.inwent.org/typo3temp/pics/42267645_04_c51b82669d.jpg



Ζήτω η Αραβική Άνοιξη! Πάνω τους αραβικοί λαοί, Λιμπερτέ-Εγκαλιτέ-Φρατερνιτέ και τριών ειδών φουαγκρά πατέ!

Έσπασαν καρδιές από την ιερή συγκίνηση της Ενωμένης Ευρώπης κατά την διάρκεια των ...φανταιζί λαϊκών (;) εξεγέρσεων (;) στην αραβική Β.Αφρική αλλά και τώρα στην Συρία!

Δώστε εκλογάρες στον λαό και φάτε τον Μπεν Αλί παιδιά, είναι νόστιμος, στην Τυνησία,

Όλα για όλα και Σόνυ Έρικσον αντί για Μοτορόλα, στην Αίγυπτο, και πάτε τον Μουμπάρακ καροτσάκι γιά εκλογές εδώ και τώρα.

Κάτω ο Γκαντάφι που κάνουμε μιά χαρά δουλιές μαζί, αλλά τώρα θέλουμε να κάνουμε πιό καλές χωρίς αυτόν, και ή εκλογές να μιλήσει ο λαός, ή βαράμε εμείς οι δημοκράτες οι ευρωπαίοι στρακαστρούκες από πάνω, μέχρι να πάρει ο λαός τα πάνω του και πιάσει και λυντσάρει τον πρώην ηγέτη και να τραβάει βιντεάκια από την σεμνή αυτή τελετή και να τα βάζει στο γιουτιούμπι, να βλέπει ο κόσμος πόσο όμορφη είναι η δημοκρατία, όταν κάνει πίπες για να κόψει το κάπνισμα.

Σκίστε τον Ασάντ, δεν δίνει εκλογές στον λαό, πολύ κακός άθρωπος!

Εκλογές ή βουλιάζουμε δηλαδή, μιλάμε για μεγάλο κόλλημα της Ε.Ε, των δυνατών αυτού του πλανήτη και γενικά όλων όσων έχουν ένα τιμόνι στα χέρια τους και δεν είναι ούτε οδηγοί, ούτε καπετάνιοι.

Παντού; Ε όχι και παντού, να μη το παρακάνουμε κι΄όλας ντε! Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις της εκλογολαγνείας, όπως στην περίπτωση της χώρας μας, καληώρα! Εδώ οι εκλογές προκαλούν ψωρίαση, μεσογειακή αναιμία και λουμπάγκο, τουλάχιστον, χώρια οι παρανυχίδες που βγάζεις με δαύτες, που σου βγάζουν την Παναγία.

Ακούει την λέξη "εκλογές" η πασόκα και αισθάνεται να φουσκώνει το ποτάμι του σοσιαλισμού και να την πνίγει! Αφήστε τον Παπαδήμο να τελειώσει την δεκαετία!

Ο ΣΕΒ; Εκλογές, φτου κακά! Καταστροφή!

Η νουδού που το έπαιζε μέχρι πρότινος "αφήστε μας κι΄εμάς να γίνουμε λιγάκι κυβέρνηση, έχουν και οι δεξιοί ψυχή" λόγω επειδής ένεκα διότι βολεύανε τα ποσοστά, τώρα που πέφτει ο υδράργυρος της λαϊκής προτίμησης λόγω συγκυβέρνησης και...συνμνημονίασης, αρχίζουν να το μασάνε αλλιώς το βατραχάκι των εκλογών: Εκλογές εδώ και τώρα, αλλά δεν θα σκοτωθούμε κι΄όλας αν γίνουνε αργότερα, τέτοιο πάθος.

Αλλά τα πραγματικά ρέστα τα δίνει η...μαχόμενη καραδημοκρατική Ευρώπη! Ναι αυτοί που σκιστήκανε να βομβαρδίζουν τον Γκαντάφυ για να κάνει εκλογές! Ανατριχίλα τους πιάνει στο άκουσμα της πρότασης "Εκλογές στο Γκρήχενλαντ και τσίμερ τσου φερμίτεν". Ακούσατε τον κύριο τσούλα-τσούλα-Σόϊμπλε; Τι εκλογές ρε παιδιά μου λέτε, φαρμάκωσε ο γερμανός υπουργός οικονομικών, με αυτές τις δημοσκοπίσεις που έχουμε τι εκλογές να κάνουμε; Βοήθεια θέτε ή θέτε εκλογές; Διαλλέξτε!

Ποιοί θέλουν εκλογές, ρωτάτε; Μα η....Αριστερά φυσικά! Οι κομμουνιστές!

Χάλασε ο κόσμος! Όχι μόνο δεν σου αφαιρεί το εκλογικό σου δικαίωμα ο κομμουνιστής, αλλά -άκουσον άκουσον- ούτε και το σπίτι σου παίρνει! Τέτοια...κατάντια η Αριστερά, ευτυχώς που υπάρχουν τα άλλα κόμματα και επανορθώνουν την...αδικία.

Που πάμε;

Πάμε κατά διαόλου! Τα νεοφιλελεύθερα καθήκια που κουμαντάρουν την ΕΕ δεν χαμπαριάζουν και τόσο με την κυρία Δημοκρατία. Το ζήσαμε στην Χιλή του Πινοτσέτ με την οικονομική δικτατορία των ξεσκισμένων Γκόλντεν Μπόϋς της σχολής του Σικάγου. Αυτή η ΕΕ δεν είναι η μαμά της Δημοκρατίας, ούτε ο θείος Κώστας που είναι χωροφύλακας και όσο νάναι μας προστατεύει. Αυτή η ΕΕ είναι Κίνδυνος-Θάνατος για την Δημοκρατία και για τους λαούς.

Ξυπνήστε!

Ξυδάκι ο Παπούλιας

http://www.tovima.gr/oldPhotos/Article%20Photos/20101201/370539.jpg


Τσατίστηκε με τον Σόϊμπλε ο φανατικός παρελασάκιας, πρόεδρος της πράσινης δημοκρατίας και θεληματίας του πασόκ, Κάρολος Παπούλιας. Δεν ανέχεται να λοιδωρεί ο Σόϊμπλε την πατρίδα του, λέει ο παππούς, και ποιός είναι αυτός ο Σόϊμπλε, και δεν ξέρουμε αν μετά τραγούδησε ο γέρος προς εκφοβισμό του γερμανού το "θα τον σηκώσουμε τον ήλιο" και αν τον άκουσε κανένας να το τραγουδάει, καρφί αμέσως στην κόρη του Μάνου Λοΐζου που το έχει απαγορεύσει στους πρασινοφρουρούς!

Στην δίνει ή δεν στην δίνει;

Έχουν δώσει τα ρέστα τους και τα ρέστα ΜΑΣ εδώ και δυό χρονάκια τα πασόκια, άπειρες ταπεινώσεις, άπειρες γαργάρες σε χιλιάδες προσβολές, ξεπούλα ορατών τε και αοράτων μισοτιμής, πάρε κόσμε, πάρτα όλα δανεισταρία και τώρα θίχτηκε ο νταχτιρντής του κινήματος, ο Κάρολος Παπούλιας, που ξεχεριάστηκε να υπογράφει με το ξερό του ότι κωλόχαρτο υποταγής του έστελνε η συμμορία της κυβέρνησης του πασόκ!

Άει στον διάολο ρε Παπούλια που σε έπιασε ξαφνικά το φιλότιμο και ανακάλυψες όλως αιφνιδίως πάλι την πατρίδα! 

 

Παπανδρέου-Σαμαράς: Γη και Ύδωρ!

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/samaras-13-thumb-large1.jpg?w=610&h=286



Κάποτε γινόσουν "δηλωσίας", όταν κατόπιν εκβιασμού, εκφοβισμού ή ακόμα μετά από βασανιστήρια αναγκαζόσουν να αποκηρύξεις εγγράφως την ιδεολογία και τα πιστεύω σου. Σε πολλές περιπτώσεις οι φυλακισμένοι ή εκτοπισμένοι κομμουνιστές κατέφευγαν σκόπιμα σε δήλωση αποκήρυξης της ιδεολογίας τους, γιατί αυτό άνοιγε τον δρόμο για την ελευθερία και την συνέχιση του αγώνα.

Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι δηλωσίες ούτε βασανίζονται, ούτε φυλακίζονται ή εκτοπίζονται. Κυκλοφορούν ελεύθεροι κι΄ωραίοι, βρίσκονται καθημερινά στην επικαιρότητα, βρίσκονται στο προσκήνιο ή ακόμα και στο τιμόνι της χώρας. 

Ο όρος "δήλωση" αντικαταστάθηκε από το σαφώς...ευρωπαϊκότερο "έγγραφη εγγύηση", το βαθύ νόημα όμως παρέμεινε το ίδιο: Σκοτάδι με φασιστικές ανταύγειες!

Ότι ο Γιωργάκης Παπανδρέου δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να υπογράψει ακόμα και δωρητήριο για τα κόκκαλα του πατέρα του, προκειμένου να κερδίσει λίγες μέρες ακόμα στην εξουσία, όποια και νάναι αυτή, ήταν φυσικά γνωστό και αναμενόμενο. Εξ άλλου τό ΄χει και η παράδοση της οικογένειάς του, να πουλάει ή να χαρίζει πράγματα που διαχειρίζεται, τα οποία δεν της ανήκουν. Παλιά μου τέχνη κόσκινο...

Αλλά ο Σαμαράς μας έκανε κοντά δυό χρόνια το όψιμο ανταρτόπουλο! Δύσκολη περίπτωση "τσεγκεβαρισμού" ο Αντωνάκης, πέντε καντάρια παραμύθα και να βρέχει τόνους φύκια στην Συγγρού! Ο κλέφτης και ο ψεύτης την πρώτη μεταπολίτευση χαίρονται, λέει μία σοφή παροιμία της οδού Φλοίας στο Μαρούσι. Έτσι και με τον Αντωνάκη. Είπε, έκανε, φοβέρισε, πήρε την σφεντόνα και σημάδευε σπουργιτάκια με ελίτσες, άφηνε που και που καμμιά "ηχηρή" προς εκφοβισμό ή εντυπωσιασμό, αλλά ήρθε σύντομα το συγκυβερνησιακό ξεβράκωμα και επανέφερε τις πραγματικές ιδεολογικές ισορροπίες,

Ο τσαμπουκάς του Αντωνάκη; Να, πάρτε ένε μικρό δείγμα:


"...Αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους και τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος, όπως περιγράφονται στο Μνημόνιο και τη Χρηματοπιστωτική Συμφωνία...."

Αντώνης Σαμαράς, πρόεδρος της νδ, "αντιμνημονιακός"...

Ψηφίστε τον μαλάκες!