10/6/12

Τα σκάθανε και θτοι θπανιόλοι

http://www.lungenpraxis.at/graphiken/dernaechste_gross.jpg


Ο επόμενος παρακαλώ!

Πάει και η Ισπανία, η σωτηρία των τραπεζών καλά κρατεί! Τα πράγματα είναι απλά: Αφού δεν έχουν αντίπαλο, θα μας πάρουν και τα σώβρακα. Καλά μας κάνουν, κι΄εγώ στη θέση τους τα ίδια θα έκανα. Πρόκειται για το πιό απλό σικέ παιχνίδι από καταβολής απάτης: Βάζεις όλους όσους έχεις στο χέρι σου -λόγω ιδεολογίας, λόγω διαφθοράς, λόγω συμφέροντος και που ξέρεις; ίσως και λόγω εκβιασμού ένεκα...πρότερου έντιμου βίου- να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου, πάμε, καταστραφόμαστε, τελειώσαμε, δεν θα έχουμε φάρμακα, βενζίνη και ασετόν να ξεβάφουν οι γυναίκες μας τα νύχια τους, οπότε την βάψαμε, παίρνεις ένα τηλέφωνο στα παπαγαλάκια σου των ΜΜΕ να ανακατέψουν γρήγορα και αποφασιστικά την σούπα του τρόμου, και πάρτε τους κάτω τους λαούς, που χαμένοι στην καταναλωτική τους νιρβάνα, ή ακόμα και στην γαμάτη τους σήψη όπως καληώρα εμείς, δεν τολμάνε βασικά να βγάλουν ούτε κιχ.

Ελέγχεις τις κυβερνήσεις και την αξιωματική αντιπολίτευση όλων των κρατών της αξιαγάπητης ΕΕ, ελέγχεις τα συνδικάτα, τα κανάλια, τις εφημερίδες, ελέγχεις τις κοινωνίες μέχρι μεδούλι. Το παιχνίδι έχει κριθεί πρωτού διεξαχθεί! Έτσι αφού σε παίξουν μερικούς μήνες μονότερμα, ή κάνεις ράϊ ή καταστρέφεσαι, κάποτε σε έχουν ρίξει χωρίς τρίπλα στο γρασίδι και ζητωκραυγάζεις μάλιστα το γκολ που σου βάζουν: Σωθήκαμε!

Όσο απλό είναι το κόλπο, άλλο τόσο αποδοτικό είναι! 110%! Δεν χρειάζεσαι ούτε παίχτες πρώτης διαλογής: Σου φτάνουν κλούβια αυγά όπως Παπανδρεοσαμαράδες και Πρετεντεροτρέμηδες! Είναι σαν να παίρνει η Δόξα Δράμας με τους αναπληρωματικούς της το νταμπλ!

Θρίαμβος των γκισέ πάλι, ούτε η Ισπανία μπόρεσε να αντέξει το τίκι τάκα των τραπεζών. Ωμά και στεγνά: Τα χάσανε στο ξυστό οι τράπεζες της χώρας (ξύνανε τα απαυτά τους και τα χάσανε, και πως γίνεται αυτό δεν μπορεί να σας το πει κανείς, παρά την ιδιαίτερη ικανότητα που έχουμε στο ξύσιμο των απαυτών μας εμείς ως λαός) και χρειάζονται φρέσκα για να ρεφάρουνε την χασούρα. Τις ίδιες...ανάγκες θα είχε σίγουρα και ο "Εξατμίσεις ο Φώτης" ή η ψησταριά "το κοτέτσι" ή ακόμα και η "Γερμανός Α.Ε", αλλά στην περίπτωσή τους θα θριάμβευε το αποκρουστικό πρόσωπο του καπιταλισμού: Η χρεωκοπία. (Έτσι το πανέμορφο πρόσωπο του συστήματος γνωρίζει μόνο ο γκισές).

Θρίαμβος και για τον ισπανό λακέ του συστήματος, πρωθυπουργό της χώρας, Ραχόϊ. Πήραμε τα 100 δις μόνο με 3% τόκο και χωρίς επώδυνα μνημόνια, όπως οι φλούδες στο Ελλάντα, βγήκε και είπε σε άπταιστα ισπανικά ο τορέρο των τραπεζών. Φυσικά δεν τον στρίμωξε κανένας Πουγιόλ των μήντια, να μετράει μετά από το τάκλιν τα κόκκαλά του. Άσε που δεν θα ήταν καν επώδυνο τάκλιν, μόνο μιά αθώα ερωτησούλα: 

Και γιατί να πάρουν οι μπάνκες τα 100 δις και όχι ο λαός που τα έχει ανάγκη και σκίζεται στην λιτότητα ρε καρσιλαμά Ραχόϊ; Γιατί δεν έχουνε μία οι τράπεζες και δεν είναι σε θέση να σκάσουν στον κοσμάκη τις καταθέσεις του; Για να σιγουρέψουν τα λεφτούλια του κόσμου; Και ποιός θα τα πληρώσει τα 100 δις μαζί με τσι τόκοι τους ρε συ ξεφτιλαδόρ; Ο κοσμάκης; Θα τα σκάσει ο κοσμάκης για να σιγουρέψει τις...καταθέσεις του; Δηλαδή θα πληρώσει ο φίλος μου ο Βάλτον ντε λα Κούνατον Όρες ένα χιλιάρικο για να σώσει το πεντακοσάρικο που έχει στο τραπεζιτικό του λογαριασμό; Ε άει θτον θιάολο ρε θειθ ρεμπεθκέδεθ ντε λος κουμανταδόρες σπανιόλες!

Φυσικά ούτε σύγκριση ο θενιόρ Ραχόϊ με τις "δικές"μας...ραχούλες και βουνοπλαγιές, που δώσανε για τις χιλιάδες χούφτες δολλάρια που πήρανε για να πληρώσουνε την ακρίδα, όχι μόνο tierra και agua, αλλά και culo...Πολύ άγιος ο άγιος Άνθιμος Θεσσαλονίκης!

http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2012/02/an8imos-300x232.jpg Άνθιμος, άγιος Θεσσαλονίκης.

Ταλιμπάν τον αποκάλεσε το λαμόγιο ο Μπουτάρης, εγώ θα περιοριστώ στο "άγιος".

Να πάμε να ψηφίσουμε έτσι, ούτως ώστε να παραμείνουμε στην ΕΕ, και μετά να πάμε για μπάνια, ευλόγησε ο άνθρωπος του Θεού με τέτοιον μαεστρικό τρόπο, που πολλοί το εξέλαβαν σαν...στοκάρισμα.

Άξιος ο άγιος, ότι πιο άξιο και άγιο δοξολογεί και ευλογεί στις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης, να τον χαιρόμαστε. Αν κάποτε εγκαταλείψει τα εγκόσμια και η Εκκλησία της Ελλάδας τον ανακυρήξει και επίσημα άγιο, σίγουρα θα γίνει ο πολιούχος της πλατείας Αγίου Παντελεήμονα και προστάτης των τραμπούκων, των ξενόφοβων και των ρατσιστών.  

Και επειδή δεν είναι μόνο άγιος ο άνθρωπος του Θεού, αλλά και αντιδραστικό λαμόγιο του κερατά συνέχισε με μιά αποθέωση του "αγαπάτε αλλήλους" όπως το συλλαμβάνει η ξενόφοβη ψυχή του. Το thestival.gr γράφει:

"...Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και στην εγκληματικότητα που αυξάνεται συνεχώς στη Βόρεια Ελλάδα, λέγοντας ότι υπάρχουν κόμματα που όχι μόνο δεν λένε να απομακρυνθούν οι παράνομοι μετανάστες, αλλά λένε ότι θα φέρουν στη χώρα μας και τις οικογένειές τους...." 

Τι έχει να πει ένας άθεος βραχόκηπος σε τούτον τον θλιβερό τράγο; Τίποτα! Το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, που έπρεπε να γνωρίζει ο άγιος, θα του ψυθιρίσει ολίγα.

5.31 Ὅταν δὲ ἔλθῃ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐν τῇ δόξῃ αὐτοῦ καὶ πάντες οἱ ἅγιοι ἄγγελοι μετʹ
αὐτοῦ, τότε καθίσει ἐπὶ θρόνου δόξης αὐτοῦ· 32 καὶ συναχθήσεται ἔμπροσθεν αὐτοῦ πάντα
τὰ ἔθνη, καὶ ἀφοριεῖ αὐτοὺς ἀπʹ ἀλλήλων, ὥσπερ ὁ ποιμὴν ἀφορίζει τὰ πρόβατα ἀπὸ τῶν
ἐρίφων, 33 καὶ στήσει τὰ μὲν πρόβατα ἐκ δεξιῶν αὐτοῦ τὰ δὲ ἐρίφια ἐξ εὐωνύμων. 

34 τότε ἐρεῖ ὁ βασιλεὺς τοῖς ἐκ δεξιῶν αὐτοῦ· δεῦτε, οἱ εὐλογημένοι τοῦ πατρός μου,
κληρονομήσατε τὴν ἡτοιμασμένην ὑμῖν βασιλείαν ἀπὸ καταβολῆς κόσμου· 35 ἐπείνασα γὰρ
καὶ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν, ἐδίψησα καὶ ἐποτίσατέ με, ξένος ἤμην καὶ συνηγάγετέ με, 36
γυμνὸς καὶ περιεβάλετέ με, ἠσθένησα καὶ ἐπεσκέψασθέ με, ἐν φυλακῇ ἤμην καὶ ἤλθετε
πρός με. 

37 τότε ἀποκριθήσονται αὐτῷ οἱ δίκαιοι λέγοντες· κύριε, πότε σε εἴδομεν
πεινῶντα καὶ ἐθρέψαμεν, ἢ διψῶντα καὶ ἐποτίσαμεν; 38 πότε δέ σε εἴδομεν ξένον καὶ
συνηγάγομεν, ἢ γυμνὸν καὶ περιεβάλομεν; 39 πότε δέ σε εἴδομεν ἀσθενῆ ἢ ἐν φυλακῇ καὶ
ἤλθομεν πρός σε; 40 καὶ ἀποκριθεὶς ὁ βασιλεὺς ἐρεῖ αὐτοῖς· ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐφʹ ὅσον
ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἀδελφῶν μου τῶν ἐλαχίστων, ἐμοὶ ἐποιήσατε. 

41 Τότε ἐρεῖ καὶ τοῖς ἐξ εὐωνύμων· πορεύεσθε ἀπʹ ἐμοῦ οἱ κατηραμένοι εἰς τὸ πῦρ τὸ αἰώνιον τὸ ἡτοιμασμένον τῷ διαβόλῳ καὶ τοῖς ἀγγέλοις αὐτοῦ· 42 ἐπείνασα γὰρ καὶ οὐκ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν, ἐδίψησα καὶ οὐκ ἐποτίσατέ με, 43 ξένος ἤμην καὶ οὐ συνηγάγετέ με, γυμνὸς καὶ οὐ περιεβάλετέ με, ἀσθενὴς καὶ ἐν φυλακῇ καὶ οὐκ ἐπεσκέψασθέ με. 44 τότε ἀποκριθήσονται αὐτῷ καὶ αὐτοὶ λέγοντες· κύριε, πότε σε εἴδομεν πεινῶντα ἢ διψῶντα ἢ ξένον ἢ γυμνὸν ἢ ἀσθενῆ ἢ ἐν φυλακῇ καὶ οὐ διηκονήσαμέν σοι; 

45 τότε ἀποκριθήσεται αὐτοῖς λέγων· ἀμὴν
λέγω ὑμῖν, ἐφʹ ὅσον οὐκ ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἐλαχίστων, οὐδὲ ἐμοὶ ἐποιήσατε. 46 καὶ
ἀπελεύσονται οὗτοι εἰς κόλασιν αἰώνιον, οἱ δὲ δίκαιοι εἰς ζωὴν αἰώνιον.
 

 
Μετάφραση

25.31 Όταν, λοιπόν, έρθει ο Γιος του Ανθρώπου μέσα στη δόξα του, και μαζί του όλοι οι
άγιοι άγγελοί του, τότε θα καθίσει πάνω στον ένδοξο θρόνο του. 32 Και θα συναχτούν
μπροστά του όλα τα έθνη και θα τους ξεχωρίσει τον έναν από τον άλλο, όπως ξεχωρίζει
ο βοσκός τα πρόβατα από τα γίδια. 33 Και θα βάλει τα πρόβατα στα δεξιά του, ενώ τα
γίδια θα τα βάλει στα αριστερά. 34 Έπειτα ο βασιλιάς θα πει σ’ αυτούς που θα είναι στα
δεξιά του: Ελάτε οι ευλογημένοι του Πατέρα μου, κληρονομήστε τη βασιλεία που έχει ε‐
τοιμαστεί για σας από τότε που θεμελιώθηκε ο κόσμος. 35 Γιατί πείνασα, και μου δώσατε
να φάω, δίψασα, και μου δώσατε να πιω, ξένος ήμουν, και με περιμαζέψατε, 36 γυμνός ή‐
μουν, και με ντύσατε, αρρώστησα, και με επισκεφτήκατε, στη φυλακή ήμουν, και ήρθατε
κοντά μου. 37 Τότε θα αποκριθούν οι δίκαιοι και θα του πούνε: Κύριε, πότε σε είδαμε να
πεινάς και σε θρέψαμε ή να διψάς και σου δώσαμε να πιεις; 38 Και πότε σε είδαμε ξένο και
σε περιμαζέψαμε ή γυμνό και σε ντύσαμε; 39 Και πότε σε είδαμε άρρωστο ή στη φυλακή
και σε επισκεφτήκαμε; 40 Και θ’ αποκριθεί ο βασιλιάς και θα τους πει: Πραγματικά, σας
λέω, καθόσον τα κάνατε αυτά σ’ έναν από τους αδελφούς μου αυτούς τους ασήμαντους, σ’
εμένα τα κάνατε. 41 Κατόπιν θα πει και σ’ εκείνους που θα είναι στ’ αριστερά: Φύγετε
από μένα εσείς οι καταραμένοι, στη φωτιά την αιώνια, που έχει ετοιμαστεί για το διάβο‐
λο και τους αγγέλους του. 42 Γιατί πείνασα, και δε μου δώσατε να φάω, δίψασα, και δε
μου δώσατε να πιω, 43 ξένος ήμουν, και δε με περιμαζέψατε, γυμνός ήμουν, και δε με
ντύσατε, άρρωστος και στη φυλακή, και δε με επισκεφτήκατε. 44 Τότε θα του αποκρι‐
θούν κι αυτοί: Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς ή να διψάς ή ξένο ή γυμνό ή άρρωστο ή
στη φυλακή, και δε σε υπηρετήσαμε; 45 Θα τους αποκριθεί τότε εκείνος: Πραγματικά,
σας λέω, καθόσον δεν τα κάνατε αυτά σ’ έναν απ’ αυτούς τους ασήμαντους, ούτε σε μέ‐
να τα κάνατε. 46 Και θ’ αναχωρήσουν αυτοί σε κόλαση αιώνια, και οι δίκαιοι σε ζωή αι‐
ώνια.


Αποθέωση του 24χρονου "σερίφη" της Παιανίας!
Υποδοχή ηρώων μιάς ηρωϊκής ποδοσφαιρικής ομάδας από τους ηρωϊκούς της οπαδούς μετά από μεγαλειώδη όσο και ηρωϊκή εκτός έδρας νίκη;

Το σηκώσανε το γαμημένο;

Υποδοχή του Βενιζέλου από το σύνολο των φανατικών οπαδών του Πασόκ επί τη ευκαιρία του εγκαινιασμού του 23ου δρόμου προς τον σοσιαλισμό;

Τον οριοθετήσανε τον ευλογημένο;

Δίνει δωρεάν συναυλία για τους εξαθλιωμένους της πολιτικής που στηρίζει η κυρά του ο Νταλάρας και οι παρευρισκόμενοι πιστοί συνοδεύουν με ρυθμικά παλαμάκια το "στην Αθήνα μεσ΄το κέντρο, φύτρωσε καινούριο δέντρο";

Πουλάγανε και σουβλάκια και οι εισπράξεις πήγανε για την Κύπρο;

Δέρνει ο Κασιδιάρης δύο δεκάχρονες προσκοπίνες (μόνος του) γιατί δεν είχε νερό να καταβρέξει την μία και εξιτάρει το πλήθος;

Θα τις μηνύσει για σωματικές βλάβες (κάκωση γροθιάς) όταν περάσει το αυτόφωρο και ξαναβγεί πάλι από τη τρύπα του;

Τίποτα από τα παραπάνω...πεζά, ο άκρατος ενθουσιασμός της ηρωϊκής ομάδας της φωτογραφίας που δίνει ρέστα έξω από την Ευελπίδων έχει...λυρικά αίτια: Την έλευση του 24χρονου "αθώου" μικρού ήρωα-φοιτητή από την Παιανία, που δολοφόνησε "εν βρασμώ ψυχής" τον Αλβανό διαρρήκτη που είχε εισβάλει στο σπίτι του.

Αθώος και άξιος, τα συνθήματα που κυριάρχησαν στην κερκίδα, αλλά και στα εκατομμύρια των οπαδών που παρακολούθησαν την ιστορία από τους δέκτες τους. Θα μπορούσε η ελληνική δικαιοσύνη να μείνει ασυγκίνητη και αδιάφορη; Φυσικά όχι! Της ελληνικής δικαιοσύνης μπορείς να της προσάψεις ότι θέλεις, από διαφθορά μέχρι τύφλα στα γκαβά της, αλλά όχι παρακαλώ ασυγκινησία και αδιαφορία! Όχι τουλάχιστον σε τόσο τηλεοπτικές περιπτώσεις ανθρωποκτονίας εν τηγανίσματος πνεύματος, εεε εν σωταρίσματος σώματος, εεε ψησίματος ήθους, εεε εν βρασμώ ψυχής.

Δολοφονία εκ προθέσεως εν βρασμώ ψυχής, η κατηγορία, όπως λέμε "πήγα να παρκάρω και καθώς πήγαινα με την όπισθεν, πήρα το σαράβαλο που ήταν στραβοπαρκαρισμένο πίσω μου, λίγο στο φτερό. Μια γρατζουνιά".

Ανάλογη και η αντίδραση του γίγαντα Νόμου της γιγαντιαίας ποσότητας χώρας Ελλάδας: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο άξιος Τιμωρός!

(Μικρό διάλειμμα για την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Εγέρθητι κουφάλες!)Μιά απάνθρωπη βάρβαρη μάζα, ένας πρωτόγονος, αγριεμένος συφερτός γίναμε πατριωτάκια. Κατά τα άλλα μιά χαρά ανθρωπάκια είμαστε, αν δεν είχαμε μάλιστα καταντήσει πάτος, θα μπορούσαμε να είμαστε και πρώτοι στην Ευρώπη. Τέτοια μεγαλεία. Έτσι μούρχεται να ξαναβάλω τον Εθνικό Ύμνο και να αναρτήσω αντί αυτού του ποστ την γαλανόλευκη, αλλά να τελειώσει πρώτα η λειτουργία στην τιβί ρε γαμώτο.Ας πάρουμε τώρα την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως αγκαζέ και ας σουλατσάρουμε μαζί της σε ένα μαγικό τοπίο της "ομορφότερης χώρας του κόσμου" (και που να ξέρανε τι χάνουνε που δεν έρχονται φέτος οι Γερμανοί τουρίστες, που μας μποϋκοτάρουνε μόνο και μόνο επειδή τους μισούμε θανάσιμα και τους σκίζουμε στο μπινελίκι της αρκούδας).

Ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και στην περίπτωση του 24χρονου εκδικητή της Παιανίας; Δεν θα τόλεγα! Γιατί ανθρωποκτονία; Αλβανός δεν ήταν ο θύμας; Εσένα ρωτάω ρε αγαθέ και τίμιε οικογενειάρχη! Εσένα που εργάζεσαι σκληρά να ταΐσεις και να μορφώσεις τα παιδιά σου και δεν έχεις δώσει ποτέ δικαίωμα στην γειτονιά, αλλά γαμήθηκες να βαράς παλαμάκι για κάθε 24χρονο φοιτητή που ρίχνει μπαλωθιές με μια κυνηγητική καραμπίνα και όποιον πάρει ο χάρος. 

Κι΄εσένα κυρία Μαρία, που δεν έχεις αφήσει λειτουργία για λειτουργία και έχεις χύσει ποτάμια δάκρια για τον ανθρώπινο πόνο στα μεσημεριανά της τιβής, αλλά "καλά του έκανε, γιατί ούτε στο νεκροταφείο κοτάς να πας, ν΄ανάψεις καντήλι στον συγχωρεμένο τον άντρα σου". 

Και όλους εσάς τους αξιαγάπητους και φιλότιμους Γιώργηδες και τις γλυκύτατες και άξιες Κωνσταντίνες όλης της χώρας που ψηφίσατε σε μία έκρηξη νοϋμοσύνης και ...αλτρουισμού Χρυσή Αυγή ρωτάω:

Ήταν ή δεν ήταν Αλβανός ο διαρρήκτης;

Μπήκε ή δεν μπήκε στα σπίτια των ανθρώπων;

Του έκανε καλά ή δεν του έκανε καλά το παιδί;

Ε τι ανθρωποκτονία μας τσαμπουνάνε τότε οι νομικοί;

Και Αλβανός να μην ήταν ο διαρρήκτης, ας πούμε ότι ήταν Πακιστανός ή Ρουμάνος, Κούρδος ή Μπανγκλαντεσιανός, Πολωνός ή Ινδός, Γεωργιανός ή Αφρικάνος, Αθίγγανος ή Βούλγαρος, Ρώσος ή Βιετναμέζος, Πέρσης ή Αφγανός, ή κάποιος λαθρομετανάστης άνευ λοιπών νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, τι θα άλλαζε;

Να μην ερχόντουσαν στην χώρα και να μην μπουκάρανε στα σπίτια των νοικοκυραίων;

Έτσι μπράβο! Έτσι σας θέλω!

Αθώο φυσικά το παιδί και μπράβο του. Άσε που σκόνταψε καθώς έτρεχε πίσω από τον Αλβανό κρατώντας την καραμπίνα με τα δυο χέρια του και το δάχτυλο περασμένο στην σκανδάλη και την κάνη εντελώς τυχαία στο ύψος τού πίσω μέρος τού κεφαλιού τού διαρρήκτη και παρόλη την τρεχάλα και το σκοντάψιμο και παρά που δεν το ήθελε και που το γεγονός τον συνέτριψε ψυχικά μετά, πολύ γκαντεμιά,  του την άστραψε στο δοξαπατρί του κερατά και τον άφησε στον τόπο και καλά του έκανε.


Μάθημα για τα παιδιά μας, το γεγονός. Μάθημα ζωής: Παιδιά, κράτος δεν υπάρχει, νόμοι δεν υπάρχουν, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και αποδώστε μόνοι σας δικαιοσύνη. Αλλά προσέξτε: Όχι παντού, δεν αποφέρει τίποτα η υπερβολή. Μόνο εκεί που είναι απόλυτα αναγκαία, όπως όταν κάνουν ντου αλλοδαποί στα σπίτια σας. Τότε στο ψαχνό! Άμα οι διαρρήκτες είναι Έλληνες, τότε ηρωισμός θεωρείται αν τους πλακώσετε στις κουτουλιές ή ξέρω γω αν τους χώσετε εν θερμώ καμμιά μπαλωθιά στα ποδάρια.


Λέει πολλές μαλακίες ο Νιόνιος, αλλά σε ορισμένα έχει απόλυτο δίκιο:

Κωλοέλληνες!ΥΓ: Πόσο αξίζει η ζωή ενός ανθρώπου στην χώρα που ανθίζει φαιδρά πορτοκαλέα; Πόσο αξίζει κύριε;

Γιατί κύριε;